![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
La un golf 4 , in 2 usi , evazari la aripile spate sa pot pune jenti cu buze , intreb doar informativ..astept raspuns
|
2 Attachment(s)
Salut, cred ca am mai intrebat o data asa ca scuze daca ma repet.
Vreau un pret pentru modificarea spolierului fata la 900 ele meu din 94. Atasez 2 fotografii P.S. Ma intereseaza si sa o colantez toata negru mat. Multumesc. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Salut,nu ma uita si pe mine cu raspunsul
|
1 Attachment(s)
salut, imi puteti spune daca bara asta se mai poate repara? si pretul reparatiei(pe privat).
|
Quote:
Quote:
|
Salut,
Te-au recomandata Manniack si Eugen ;). Din ce mi-au spus ca lucrezi foarte bine. Masina este un bmw e46 coupe.Ma intereseaza si pe mine un portbagaj de CSL. Pe langa portbagaj te rog sa imi zici daca poti sa faci un difuzor de m3 dintr-o bara de mtech2 ? Te rog sa imi zici totodata daca lucrezi / lucrati cu spuma ? Un pret daca se poate pt fie care cu tot cu finisare. Multumesc anticipat |
1 Attachment(s)
Salut pentru spoilerul fata asa ceva puteti face ? ma intereseaza sa fie mai prelungit putin in jos clean la el si cu grila gen cum am trasat in poza ma intereseaza un pret si daca se poate face ca stiu ca la voi mai toate sunt posibile ms frumos astept un pm
|
Quote:
Quote:
|
10 Attachment(s)
Aici ai pozele cu masina mea stock si pozele cu cea cu care vreau sa semene :)
Ce imi doresc de pe cea neagra sunt pleoapele si grila. Stiu ca e un kit destul de greu de realizat si destul de costisitor,dar mi-as dorii sa fi sincer si sa-mi spui exact pretul pentru el in cazul in care se poate realiza. Multumesc si spor la treaba! |
1 Attachment(s)
Salut!Un pret pentru niste pleoape matiz,modelul asta!
|
2 Attachment(s)
sall................ vreau si eu ceva de genu pe golf si o idee pt buza bara fata ceva de genu ...
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
salut, am revenit cu fotografii
|
2 Attachment(s)
M ar interesa si un kit exterior VW golf 3 ca cel din poza se poate? eventaul un pret ms...
|
Salut, maine o sa trec si eu pe la voi in zona Berceni. Sper ca va mai gasesc :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
sall ... lasa un id te rog (petre RIP )
|
Quote:
|
sal
un porbagaj csl pentru e36 coupe un pret si lasami si mie un id de mesenger |
lucreaza frumos baieti
|
catalin e ZEU !! sa ne traiesti !!
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Bad boy logan Sdr(urmeaza portbagaj clean +un mic csl Bad boy SuperNova+ grila custom+spoiler fata +faruri custom made Mihai ne tragem de urechi..;):D |
Salut.
Am o mica problema... imi intra apa in far... cat ma costa un polish + repararea micii probleme la un astra h ? Ms |
sal in curand o sa pun si eu poze cu bad boyul meu facut de ei vopsit ca la carte multa stima nu va aruncati la preturi ramaneti in continuare la fel :lol:
|
2 Attachment(s)
inca ceva facut bine:)
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Inca un set de foto.... Bad boy look logan terminat Csl Logan Portbagaj Clean |
tocmai am lasat si eu masina pe mana expertilor de la Custom Garage. Revin cu poze dupa ce toate doleantele mele se vor realiza :D
|
3 Attachment(s)
poze si de la mine cu bara spate .......:D ms cata_kevy
|
Salut
Trec si eu sambata dimineata da ?! Si vorbim acolo ce si cum.... Va salut ! |
2 Attachment(s)
sal uite aici bara de v5-6 si gaurile laterale de care iti ziceam
|
recomand nu va costa nimic sa intrebati ...
|
10 Attachment(s)
Recomand cu mare incredere pe cei doi maestri, Madalin si Catalin. Tocmai am plecat din garajul lor magic si sunt super incantat.
Cateva poze cu lucrarea facuta de ei :D |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Pana una alta atasez inca 2 lucrari: Bad boy Look Audi A 3 Carene Honda Cbr 600 reparate si vopsite |
1 Attachment(s)
Poza si cu badboy-ul facut de Catalin la masina mea.
|
5 Attachment(s)
Tocmai acum o ora am plecat din garajul lor. Nu sunt baietii de nota 10 ...ci sunt de 100 :). A iesit mult mai ok decat cum ma asteptam :)
Glume, discutii, sucuri si putina caterinca :D Recomand cu mare incredere !!!! |
1 Attachment(s)
sa-mi zici si mie cat ma costa sa impreunez grila cu bara fata ceva ca in poza.... astept pm:D
|
Quote:
|
:) mc goppo
Recomand si garantez pentru calitatea materiilor + mana de lucru !!! ... ca sa nu mai spun de preturi imbatabile.... :) |
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Mai postez ceva lucrari: Bara Seat Leon FR custom Bara Mercedes Ml reparata Bara reparata Alfa-Romeo MITO Cielo bad boy look bara fata-spate clean Evazari spate+integrat bara spate cu aripile sapte Portbagaj clean( eliminat antena,yala etc..) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning