![]() |
Re: Boicot Benzinărie
vedeti ca sunt regulile pe forum..si vedeti acolo ce si cum..in fine gata ca facem off topic:P
https://forum.4tuning.ro/announcement.php?f=415&a=125 astea sunt |
Quote:
|
sergiule...nu mi se pare o idee buna cea k banii de 5mi...se pot numara usor ma nebune! dak nu bagi de 10lei in monezi de 1ban tot degeaba:))
|
bah nebune nu de 5 mii lei vechi de 5 bani de 10 ori mai mici ca aia de 50 de bani;)
|
aaa scz nu am inteles bine,nu vreau sa ma laud dar am vreo 3lei pe acasa in monede de 5bani:P
|
deci cum zisei si mai jos care vrea sa ma anunte si ii fac rost de 10 15 lei de cate 5 bani eu cred ca o sa imi iau pentru vineri vreo 20 de lei ca sa aibe ce sa numere
|
esti neinjurat?
|
crezi ca ma intereseaza
sa nu ma supar sa iau de 50 de lei sau mai mult atunci sa vezi injuraturi:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dacă nu le-ai văzut tu, nu înseamnă că n-au fost. Ps: E valabil pentru toți punctul 9 din regulament.;) Quote:
Oricum mie-mi place să-mi schimb monedele la peco, nu-i bai.:lol: |
si eu sunt student la timisoara si maine o sa ajung in timisoara dk chiar vrei sa facem si acolo cv hai sa incercam eu mai am prieteni in timisoara care sunt cu masina si un anunt pe dc in complex eu zic ca s-ar strange cv dk chair vr lucru asta si nu sunt numai vorbe ;)
|
Quote:
|
curios un student sa nu aibe timp...ok at o sa ma ocup eu sa incerc sa strang cv lume si o sa tinem legatura.... si banuiesc ca mai ai si u prietenii sa incercam sa facem pe 14 ianuarie la fel ca toti ceilaltii....
|
Quote:
|
ok at sa vedem ce se rezolva eu as avea cam 5 masini asa dk ai veni si u am fi cam 6...plus ce se vor mai anunta dk am fi undeva intre 15-20 de masini am putea face cv garantat sa blocam macar 40 de min o benzinarie... am fost preznet la tg jiu la ambele manifestatii si a iesit destul de ok dk acolo banatenii nu sunt in stare sa faca cv las ca fac tot oltenii ;)
|
Quote:
|
Am dat de un articol incredibil
Titlul lui este urmatorul Cum câştigă Petrom de patru ori mai bine decât anul trecut dacă produce şi vinde mai puţin? http://wall-street.md/view_art.php?view_sub=56189651 "La nivel de piaţă vânzările totale de carburanţi au săzut cu 12%, iar cele din retail s-au contractat cu 6%. Noi am scăzut mai mult pentru că în 2009 am avut multe vânzări de păcură. Oricum, la nivel de piaţă cred că până la sfârşitul anului vom avea pe partea de retail o scădere de 10%, iar pentru 2011 este dificil să fac o predicţie pentru că evoluţia va depinde foarte mult de măsurile de relansare care vor fi luate şi de efectul acestora", a mai precizat Mariana Gheorghe, CEO al Petrom În contextul în care compania nici nu a produs mai mult şi nici nu a vândut mai multă motorină şi benzină, rezultatele bune sunt explicate în mare parte prin creşterea preţurilor atât la petrol, cât şi la carburanţi. "Iniţial, concurenţa pe client a dus la o scădere a preţurilor, dar apoi au intervenit mai mulţi factori independenţi de noi care au dus la majorarea acestora cum ar fi creşterea TVA sau creşterea cotaţiilor internaţionale", explică Gheorghe. Producţia, mina de aur Pe partea de explorare şi producţie, care reprezintă practic bogăţia Petrom, compania a raportat un profit operaţional (EBIT) de 1,7 miliarde de lei (427 de milioane de euro), aproape dublu comparativ cu perioada similară a anului trecut, chiar şi pe fondul unei scăderi de 3% a producţiei. Daca cititi printre randuri veti realiza ca astia fac profituri imense si pe timp de criza si toate pe seama noastra...daca lor le scad vanzarile ei cresc preturile pentru ca noi suntem slabi si mergem in continuare sa le cumparam benzina...cand in orice stat civilizat astfel de practici nu isi au locul caci sunt taxate imediat de consumatori prin actinui multiple de protest in care se mobilizeaza toata populatia. OAMENI BUNI NU LE MAI CALCATI PRAGUL BENZINARIILOR SA AI INVATAM MINTE,REDUCETI CONSUMUL SI MERGETI LA LUK OIL SI ROMPETROLtrebuie sa le reducem vanzarile la maxim astia sunt atat de nesimtiti |
da era de asteptat dupa atatea majorari la benzina si motorina sa nu aibe profit...deci vorba lu dany numai alimentati de la grupul OMV- Petrom
|
Am vazut aseara la realitatea declaratia Dl Adrian Vasilescu consilierul guvernatorului Bnr Mugur Isarescu si a deputatului PDL Daniel Oajdea
Datorita acestor boicoturi atragem atentia si unor oameni importanti din viata economica si politica a Romaniei. Vreau sa va spun ca intr-o discutie neoficiala cu un demnitar din arcul guvernamental,am fost felicitati si mi s-a spus franc ca foarte bine facem si sa continuma sa punem o presiune cat mai mare pe benzinari caci numai atunci guvernul are o justificare pentru a intervenii. "Cunoaşteti poziţia Băncii Naţionale, care a fost exprimată prin vocea guvernatorului, nu întelegem ce se întamplă pe piaţa carburanţilor şi de unde vin aceste scumpiri. Este de neînţeles această dinamică a preţurilor la benzină şi motorină, în condiţiile în care avem încă extracţii interne şi faţă de anii trecuţi un preţ mai rezonabil pe piaţa internaţională la ţiţei", a declarat Adrian Vasilescu. "Avem de-a face cu un monopol privat care nu e bine gestionat de stat, de Consiliul Concurenţei. Românii sunt consumatori captivi. Nu putem cere oamenilor să meargă pe bicicletă ca să nu mai crească preţurile. Cei din Consiliul Concurentei ar trebui traşi la răspundere, poate chiar ar trebui să fie trimis la plimbare şi să fie puşi alţii în loc. Categoric nu îşi fac treaba", a declarat Daniel Oajdea, deputat PDL Ei nu ne pot obliga sa mergem cu bicicleta insa noi ca si consumatori avem dreptul de a o face numai noi putem sa iesim din captivitate....haideti sa facem noi ceva inainte sa asteptam ca altii sa se implice pentru noi. |
eu si cei care au participat o sa protestam pe 17 18 si 19 adica sa nu alimentam si sa numai alimentam deloc de la grupul OMV Petrom.si sper ca se vor tine de cuvant si sa continuam ceea ce am inceput
|
Quote:
|
alimentez de 3 ani de la rompetrol la mine nu o sa fie o problema :-P
|
da dar in data de 17 18 si 19 deloc nici macar rompetrol
|
normal deja am trimis mesaju de circula de caeva zile la toooataa lista din telefon
|
Tonomatu din parcare de la KAUFLAND carei grup ii apartine???...k eu unul numai de acolo alimentez :lol:
|
sti ca esti dator de data asta sa vi cu cateva masini ca ai lipsit;):P...ala cred ca e privat nu apartine de OMV PEtrom din cate stiu
|
:oops:
|
si urmatorul protest cand o sa aibe loc??? sa imi fac timp pana atunci:lol:
|
am scris de 5 ori pana acu si scrie si in semnatura mea...ia uitate..vezi?
|
Quote:
|
nik daca iei permisu pe 12 vi si u cu masina?
|
Quote:
|
nu conteaza men poi ce nu poti baga si u de 1 leu benzina?apropo care vreti marunt de 5 bani sa-mi spuneti ca sa vorbesc sa va fac rost..eu o sa bag de mai mult ca sa aibe aia ce numara vreo 5 min macar:))...si intalnirea nu o vom mai face la interex pentru ca s-a strans lume care nu are treaba cu ce facem noi...stabilim saptamana care vine cel mai probabil pe platou sa fim numai noi si sa filmam de pe trapa cuiva plecarea si apoi intrarea in benzinarie
|
Quote:
|
nu conteaza a cui masina...numai sa filmam noi cum trebuie ca sa trimit la antena protv etc ca se pare ca astia de la noi cam greu se misca..si o sa vorbim mai multe la fata locului
|
Quote:
|
nui problema ca am eu aparat destul de bun care filmeaza in HD si mai gasim noi aparate;)
|
ba ia hai carei lider de sindicat sa ne alegem cum trb si sa facem ceva frumos
|
Un asa zis ''lider'' avem(baiatu cu bertonele grii DMX) si incercam pe cat posibil k la urmatoru protest sa fim cati mai multi si sa nu mai folosim ''Claxonu & Avariile''...iar de filmat o ideie foarte buna....;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning