Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Boicot Benzinărie -> 28 februarie - ora 17.00 - Cablul Romanesc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/229405-boicot-benzinarie-28-februarie-ora-17-00-cablul-romanesc.html)

DONU' 10-01-11 21:23

Re: Boicot Benzinărie -> 7 ianuarie - ora 16.00

Quote:

Originally Posted by stelian67 (Post 3967387)
Eu m-am hotarit sa listez pe imprimanta mea de acasa ,pentru inceput 100 de fluturasi cu indemnuri de a nu mai alimenta in OMV_PETROM (explicind bineinteles scopul urmarit)pe care o sa le impart pe parbrize cind ma duc cu nevasta la supermarket . E super ok protestul dar eu cred ca daca se explica in fluturas scopul pentru care ar fi bine sa nu se alimenteze din cele doua lanturi de benzinarii oamenii nu au de ce sa nu se conformeze. Pina la urma nu cred ca este cineva care nu-si doreste scaderea pretului la combustibil.

Pune fluturashul si la noi pe forum si sa-l multiplicam si noi daca indemnul chiar este un semnal de alarma!
Il punem si la Bucuresti si tot asa sa ajunga in toata tzara la toata lumea!
ROMANIA TREZESTE-TE!!! :evil:

cangri 10-01-11 23:33

Re: Boicot Benzinărie -> 14 ianuarie - ora 17.00

Votati aici de la cine nu vom cumpara nimic in luna Februarie
vot

Kitzsteinhorn91 11-01-11 00:13

Deci ramane pana la urma pe data de 14 Ianuarie la ora 17:00 sa ne adunam la Petrom-ul de pe soseaua Vestului langa ACR. O sa intru constant pe topic sa vad eventualele modificari in program.
Si alt aspect: eu zic sa continuam macar de 2 ori pe luna cu protestele, ca daca facem doar acum de cateva ori iar apoi ne piere cheful nu rezolvam nimic.

eMH 11-01-11 00:17

Quote:

Originally Posted by Kitzsteinhorn91 (Post 3973790)
Deci ramane pana la urma pe data de 14 Ianuarie la ora 17:00 sa ne adunam la Petrom-ul de pe soseaua Vestului langa ACR. O sa intru constant pe topic sa vad eventualele modificari in program.
Si alt aspect: eu zic sa continuam macar de 2 ori pe luna cu protestele, ca daca facem doar acum de cateva ori iar apoi ne piere cheful nu rezolvam nimic.

Am facut de 2 ori luna asta, pe 14 o sa fie al 3-lea. Modificari te asigur ca nu o sa apara!

Kitzsteinhorn91 11-01-11 00:22

Perfect ! In sfarsit intalnesc niste persoane care isi sustin punctele de vedere ! Bravo ! Ramane sa ne intalnim acolo. Sunt cu un BMW E34 - PH 95 KCY.

LOKa 11-01-11 05:32

Neatza...se vede ca nu am mai intrat de mult pe forum.Habar nu aveam de actiunile voastre.Felicitari oricum pentru tot ce ati facut pana acum.Dati un telefon(ca sunt mai aiurita si sigur uit)si va acompaniez cu cea mai mare placere pe 14 :D

Kitzsteinhorn91 11-01-11 14:18

In orice caz, tin sa te felicit eMH pentru initiativa si implicare. Oricum, asa cum spuneam si mai sus, ar trebui sa facem proteste regulat si sa nu ne lasam. Felicitari tutror participantilor inca odata si ne vedem vineri !

eMH 11-01-11 16:38

Quote:

Originally Posted by Kitzsteinhorn91 (Post 3974983)
In orice caz, tin sa te felicit eMH pentru initiativa si implicare. Oricum, asa cum spuneam si mai sus, ar trebui sa facem proteste regulat si sa nu ne lasam. Felicitari tutror participantilor inca odata si ne vedem vineri !

Multumesc, dar nu ai pentru ce sa ma feliciti!
Nu ma consider cu nimic superior celorlalti (pentru ca nici nu sunt). Deciziile sunt luate de mai multe persoane care isi spun punctul de vedere si intr-un sfarsit este ales cel mai convenabil.
Eu tin sa multumesc comunitatii din Ploiesti, pentru ca suntem cu totii mici parti ale unui intreg. Ideea e sa ramanem uniti, sa nu cedam, pentru ca nu o sa se schimbe nimic peste noapte. Nimeni nu a spus ca totul se intampla a doua zi. Cu timpul, daca vom continua sa protestam / boicotam activitatea benzinariilor, o sa apara si rezultatele!

Hai Romania!

Kitzsteinhorn91 11-01-11 16:50

Ce mesaj sa pregatesc sa afisez pe luneta ? :D

DaNn.ZyX 11-01-11 16:54

Quote:

Originally Posted by Kitzsteinhorn91 (Post 3975373)
Ce mesaj sa pregatesc sa afisez pe luneta ? :D

O sa iti dea eMH un afis cu IEFTINITI COMBUSTIBILUL,asta daca mai face el afisele :)
P.s. : vineri s-ar putea sa apar si eu,la ultimul boicot am avut probleme cu o masea...deci ne vedem acolo :peace:

eMH 11-01-11 17:00

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 3975387)
O sa iti dea eMH un afis cu IEFTINITI COMBUSTIBILUL,asta daca mai face el afisele :)
P.s. : vineri s-ar putea sa apar si eu,la ultimul boicot am avut probleme cu o masea...deci ne vedem acolo :peace:

Fac eu afisele, pentru ca de data asta vin.
Afisul e cel cu "IEFTINITI COMBUSTIBILUL", care a fost data trecuta. Stiu, e destul de franc, dar eu consider ca e suficient!
Spunea cineva sa punem cu data urmatorului protest, sau cu datele de 17,18,19, atunci cand nu trebuie sa alimentam de la Petrom / OMV. Consider ca cine e curios de treaba asta poate doar sa deschida televizorul.

Am vorbit astazi cu soacra patronului meu, care are ~60 de ani si m-a intrebat daca am fost la protestele cu benzina. Si i-am zis ca da, am fost, si am intrebat-o de unde stie. Mi-a zis si data, si ora, si faza cu taximetristii, si faza cu cele 3 zile. Deci oamenii stiu ce se intampla!

MihaitzaMCV 11-01-11 17:33

Membrii Logan Club vor participa si la boicotul asta .. sper sa ne strangem mai multi ca data trecuta !

dumy_walker 11-01-11 17:37

am vrut sa cer sa se inchida topic-ul cu 11.01. dar n-am avut timp. scuzele mele:D

Am discutat cu un baiat, care a obtinut parteneriat de la revista kamikaze si o sa ne faca stickere pt protest! :D
Vineri dimineata sper sa fie gata.. si o sa le impart eu cand ajung la intalnire.

Azi am lipit afise prin UPG si in statie si prin parcarile universitatii:evil: ... toti ochii erau pe mine :))

eMH 11-01-11 17:39

Quote:

Originally Posted by dumy_walker (Post 3975550)
am vrut sa cer sa se inchida topic-ul cu 11.01. dar n-am avut timp. scuzele mele:D

Am discutat cu un baiat, care a obtinut parteneriat de la revista kamikaze si o sa ne faca stickere pt protest! :D
Vineri dimineata sper sa fie gata.. si o sa le impart eu cand ajung la intalnire.

Azi am lipit afise prin UPG si in statie si prin parcarile universitatii:evil: ... toti ochii erau pe mine :))

Vezi ca daca lipesti prin statii s-ar putea sa iti furi amenda. Trebuie sa platesti la primarie spatiu publicitar! Sau s-ar putea sa iti iei ceva pentru vandalizare!

P.S.: Tu esti cu Hyundai-ul ala mic cu DUM la numar, nu?

Kitzsteinhorn91 11-01-11 17:41

Si eu circul de vreo 3 zile cu un afis pe luneta ! S-ar putea sa vina un prieten impreuna cu cativa membrii ai clubului Oltcit.

dumy_walker 11-01-11 17:44

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3975555)
Vezi ca daca lipesti prin statii s-ar putea sa iti furi amenda. Trebuie sa platesti la primarie spatiu publicitar! Sau s-ar putea sa iti iei ceva pentru vandalizare!

P.S.: Tu esti cu Hyundai-ul ala mic cu DUM la numar, nu?

Stiu. :D m-am miscat repede :)) cand era aglomeratie cu 30-ul :D

DA.. eu sunt DUM. 8)

andreivip23 11-01-11 20:48

1 Attachment(s)
Prezent si eu de la Baicoi cu multe monezii de 1 ban si 5 bani :twisted::twisted:

eMH 11-01-11 20:49

Pana la urma la ce benzinarie mergem? KM.6 ? Sau discutam cand ne intalnim...?

Kitzsteinhorn91 11-01-11 20:50

Cel mai bine discutam cand ne adunam toti.

ALEX_BZN 11-01-11 22:13

Si eu as fi de acord cu KM6, dar sa vedem...ala e cel mai important!!!

criminales 12-01-11 00:59

da o sa inceapa cu intimidarile
e de asteptat
noi furam de la stat e penal ei fura de la noi e legal statul nu suporta concurenta
deci de acuma se joaca tare cu amenzi si arestari ????????????
da e sa fie asa atunci asa sa fie .....
eu sunt pregatit de orice pentru viitorul copilului meu daca e sa mor .mor dar sa stiu ca nu are sa chinuie ca noi
tara unde statul fura mai mult ca toti hotii pestii dilarii si altii care fac magariii

https://www.youtube.com/watch?v=ZRSOLgh0Jqc

au dreptate baietii

haideti sa ii sustinem si sa fim solidari cu cei din craiova sunt fratii nostri nu ii putem lasa asa va rog fratilor tot pentru noi au iesit acum trebuie safim solidari cu ei

https://www.youtube.com/watch?v=dvs1R...eature=related

https://www.youtube.com/watch?v=EeFb0iPq8mI

https://www.youtube.com/watch?v=X9MEz...eature=related

sunt ai nostri frati nu uitati

https://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4

inercam sa facem si ceva de la iasi tot ce putem o sa anuntam televiziune si masmedia
cei din craiova au primit amenzi drept intimidare

Kitzsteinhorn91 12-01-11 01:04

Stai un pic. La ce te referi cand spui intimidari ? Cine a primit amenzi la Craiova si din ce motiv ? Mai nou se dau amenzi ca mergem la Peco ?

criminales 12-01-11 01:16

pentru clancsonat si tulburarea linistii si ordinei publice
motiv de intimidare pastrati bonurile de la casa sunt dovada ca ati fost clienti in acea benzinarie

dragos2900 12-01-11 01:18

pai daca or fi inceput sa claxoneze de nebuni in benzinarie...... sa stea si ei linistiti si nimeni nu-i mai amendeaza

Kitzsteinhorn91 12-01-11 01:25

Ar fi bine daca poate filma cineva ca sa avem si dovada actiunii pe caseta, in caz de ceva sa dovedim ca am fost pasnici si nu am facut altceva decat sa alimentam.

eMH 12-01-11 01:27

Quote:

Originally Posted by Kitzsteinhorn91 (Post 3977111)
Ar fi bine daca poate filma cineva ca sa avem si dovada actiunii pe caseta, in caz de ceva sa dovedim ca am fost pasnici si nu am facut altceva decat sa alimentam.

De filmat oricum se filmeaza! Problema tocmai asta e! Ai nostri nu sunt pasnici! Ar fi bine de data asta sa nu mai fie claxoane / avarii!!

Am inteles ca la Craiova s-au dat amenzi pe nedrept, pentru ca cei care au participat la boicot nu au claxonat!

P.S.: A nu-stiu-cata oara, se spune CLAXON !!

Kitzsteinhorn91 12-01-11 01:33

Parerea mea e ca ar trebui sa ne purtam civilizat, fara avarii, claxoane, flashuri, injuraturi, huiduieli, etc. Trebuie sa para ca suntem pur si simplu soferi care intra in statie pentru a alimenta si nimic mai mult. Ca daca incepe caterinca, automat vor veni si alti "soferi".

JuST_GiuGiu 12-01-11 09:23

Mai greu cu "nebunii" astia din ploiesti....
Stii care e problema la noi? Iti zic eu,daca unu incepe sa caxoneze incep toti:twisted::twisted::lol:

cynegeticos 12-01-11 10:58

Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 3977500)
Mai greu cu "nebunii" astia din ploiesti....
Stii care e problema la noi? Iti zic eu,daca unu incepe sa caxoneze incep toti:twisted::twisted::lol:

Nu-i chiar de fiecare data asa...
La Petrom la Bucov incepuse cineva sa claxoneze cand aparuse televiziunea dar imediat si-a dat seama si s-a calmat, deci, se poate si fara claxoane...

DONU' 12-01-11 11:45

Se merge unul dupa altul fara scandal, claxoane sau burnout-uri si tot la fel se si aseaza la coada la pompe. Cate 10, 15 masini per pompa si deja nu mai vin sa alimenteze cei care chiar vor sa alimenteze fiindca vad aglomeratie. ;)

ALEX_BZN 12-01-11 12:08

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3977924)
Se merge unul dupa altul fara scandal, claxoane sau burnout-uri si tot la fel se si aseaza la coada la pompe. Cate 10, 15 masini per pompa si deja nu mai vin sa alimenteze cei care chiar vor sa alimenteze fiindca vad aglomeratie. ;)

Donule la o benzinarie cu 12 pompe( cum e cea de al metro) si 15 masini de pompa ar trebuii undeva la 150 masini..e deajuns si cate 3-4 masini de pompa..ca tot pare benzinaria aglomerata si mai e un lucru..alimentam incet si chiar daca se aseaza cineva la coada degeaba, se plictiseste si pleaca:))

stelian67 12-01-11 13:55

1 Attachment(s)
Eu asta o sa tin pe masini pina in august cind plec in concediu :

dumy_walker 12-01-11 16:46

nici eu nu sunt de acord cu claxonat , huiduieli si circ. :!: Astea ar mai lipsi acum... sa platim amenzi... :rolleyes2 Civilizat, la pompe, discret.. ca se duce zvonu'si vin toti "gura-casca" si sta si comenteaza si etc....si....cine pica... soferii de la pompe...:idea:

ia uitati-va ce propune mircea badea :)) ... dar pe-o parte are dreptate.. zic eu

http://ingurapresei.a1.ro/social/Met...-scu_2125.html

cangri 12-01-11 17:23

Participati la eveniment si pe Facebook Nu Cumparam nimic de la Petrom/OMV in Luna Februarie

alex PH 88 NAS 12-01-11 17:25

dak vrei un pret mai bun la combustibil ar trebuii sa suporti consecintele,asta e parerea mea

shantzu 12-01-11 17:30

Trebuiau sa primeasca altii amenzi sa intelegeti ce am scris eu acum 3-4 pagini :lol::lol::lol:
Lepre de oameni :lol:

tng 12-01-11 22:13

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 3978938)
Trebuiau sa primeasca altii amenzi sa intelegeti ce am scris eu acum 3-4 pagini :lol::lol::lol:
Lepre de oameni :lol:

ce? :D

din ce vad eu aici, se pare ca mobilizarea asta va fi destul de ampla... cea mai ampla de pana acum :D. e bine

Kitzsteinhorn91 12-01-11 22:58

Cat mai multi, cat mai bine ! :D

DONU' 13-01-11 00:26

Hmm...
14 ianuarie (Shantzule, iti spune ceva data asta?)
In 2007 ne strangeam pe 14 ianuarie sa mergem la o treaba organizata de bucuresteni impreuna cu dambovitzeni la Targoviste. Peste 100 de masini (ca le legale)
S-a lasat cu o alergatura cu garda de nota 2000. :D
Cu masini duse pe camp, cu stat pe burta pe langa ele..., spoilere si bai de ulei sparte...
Noi eram cu Vectra MFT (BON), mai stii Shantze (140 km/h si politaiu' pe mijlocul drumului pregatit sa ma opreasca) 8)
Ce vremuri bah... :cry:

alex PH 88 NAS 13-01-11 01:52

ar fi bn k cei care sunteti cu morcovu sa stati aksa,eu o sa fiu k si pana acum ,nu ma voi schimba deloc,NO RISK NO FUN,donule si u cred k esti d aceeasi parere cu mn:lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:20.

- Copyright 2026 4Tuning