![]() |
Re: Boicot Benzinărie -> 7 ianuarie - ora 16.00
Quote:
Il punem si la Bucuresti si tot asa sa ajunga in toata tzara la toata lumea! ROMANIA TREZESTE-TE!!! :evil: |
Re: Boicot Benzinărie -> 14 ianuarie - ora 17.00
Votati aici de la cine nu vom cumpara nimic in luna Februarie
vot |
Deci ramane pana la urma pe data de 14 Ianuarie la ora 17:00 sa ne adunam la Petrom-ul de pe soseaua Vestului langa ACR. O sa intru constant pe topic sa vad eventualele modificari in program.
Si alt aspect: eu zic sa continuam macar de 2 ori pe luna cu protestele, ca daca facem doar acum de cateva ori iar apoi ne piere cheful nu rezolvam nimic. |
Quote:
|
Perfect ! In sfarsit intalnesc niste persoane care isi sustin punctele de vedere ! Bravo ! Ramane sa ne intalnim acolo. Sunt cu un BMW E34 - PH 95 KCY.
|
Neatza...se vede ca nu am mai intrat de mult pe forum.Habar nu aveam de actiunile voastre.Felicitari oricum pentru tot ce ati facut pana acum.Dati un telefon(ca sunt mai aiurita si sigur uit)si va acompaniez cu cea mai mare placere pe 14 :D
|
In orice caz, tin sa te felicit eMH pentru initiativa si implicare. Oricum, asa cum spuneam si mai sus, ar trebui sa facem proteste regulat si sa nu ne lasam. Felicitari tutror participantilor inca odata si ne vedem vineri !
|
Quote:
Nu ma consider cu nimic superior celorlalti (pentru ca nici nu sunt). Deciziile sunt luate de mai multe persoane care isi spun punctul de vedere si intr-un sfarsit este ales cel mai convenabil. Eu tin sa multumesc comunitatii din Ploiesti, pentru ca suntem cu totii mici parti ale unui intreg. Ideea e sa ramanem uniti, sa nu cedam, pentru ca nu o sa se schimbe nimic peste noapte. Nimeni nu a spus ca totul se intampla a doua zi. Cu timpul, daca vom continua sa protestam / boicotam activitatea benzinariilor, o sa apara si rezultatele! Hai Romania! |
Ce mesaj sa pregatesc sa afisez pe luneta ? :D
|
Quote:
P.s. : vineri s-ar putea sa apar si eu,la ultimul boicot am avut probleme cu o masea...deci ne vedem acolo :peace: |
Quote:
Afisul e cel cu "IEFTINITI COMBUSTIBILUL", care a fost data trecuta. Stiu, e destul de franc, dar eu consider ca e suficient! Spunea cineva sa punem cu data urmatorului protest, sau cu datele de 17,18,19, atunci cand nu trebuie sa alimentam de la Petrom / OMV. Consider ca cine e curios de treaba asta poate doar sa deschida televizorul. Am vorbit astazi cu soacra patronului meu, care are ~60 de ani si m-a intrebat daca am fost la protestele cu benzina. Si i-am zis ca da, am fost, si am intrebat-o de unde stie. Mi-a zis si data, si ora, si faza cu taximetristii, si faza cu cele 3 zile. Deci oamenii stiu ce se intampla! |
Membrii Logan Club vor participa si la boicotul asta .. sper sa ne strangem mai multi ca data trecuta !
|
am vrut sa cer sa se inchida topic-ul cu 11.01. dar n-am avut timp. scuzele mele:D
Am discutat cu un baiat, care a obtinut parteneriat de la revista kamikaze si o sa ne faca stickere pt protest! :D Vineri dimineata sper sa fie gata.. si o sa le impart eu cand ajung la intalnire. Azi am lipit afise prin UPG si in statie si prin parcarile universitatii:evil: ... toti ochii erau pe mine :)) |
Quote:
P.S.: Tu esti cu Hyundai-ul ala mic cu DUM la numar, nu? |
Si eu circul de vreo 3 zile cu un afis pe luneta ! S-ar putea sa vina un prieten impreuna cu cativa membrii ai clubului Oltcit.
|
Quote:
DA.. eu sunt DUM. 8) |
1 Attachment(s)
Prezent si eu de la Baicoi cu multe monezii de 1 ban si 5 bani :twisted::twisted:
|
Pana la urma la ce benzinarie mergem? KM.6 ? Sau discutam cand ne intalnim...?
|
Cel mai bine discutam cand ne adunam toti.
|
Si eu as fi de acord cu KM6, dar sa vedem...ala e cel mai important!!!
|
da o sa inceapa cu intimidarile
e de asteptat noi furam de la stat e penal ei fura de la noi e legal statul nu suporta concurenta deci de acuma se joaca tare cu amenzi si arestari ???????????? da e sa fie asa atunci asa sa fie ..... eu sunt pregatit de orice pentru viitorul copilului meu daca e sa mor .mor dar sa stiu ca nu are sa chinuie ca noi tara unde statul fura mai mult ca toti hotii pestii dilarii si altii care fac magariii https://www.youtube.com/watch?v=ZRSOLgh0Jqc au dreptate baietii haideti sa ii sustinem si sa fim solidari cu cei din craiova sunt fratii nostri nu ii putem lasa asa va rog fratilor tot pentru noi au iesit acum trebuie safim solidari cu ei https://www.youtube.com/watch?v=dvs1R...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=EeFb0iPq8mI https://www.youtube.com/watch?v=X9MEz...eature=related sunt ai nostri frati nu uitati https://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4 inercam sa facem si ceva de la iasi tot ce putem o sa anuntam televiziune si masmedia cei din craiova au primit amenzi drept intimidare |
Stai un pic. La ce te referi cand spui intimidari ? Cine a primit amenzi la Craiova si din ce motiv ? Mai nou se dau amenzi ca mergem la Peco ?
|
pentru clancsonat si tulburarea linistii si ordinei publice
motiv de intimidare pastrati bonurile de la casa sunt dovada ca ati fost clienti in acea benzinarie |
pai daca or fi inceput sa claxoneze de nebuni in benzinarie...... sa stea si ei linistiti si nimeni nu-i mai amendeaza
|
Ar fi bine daca poate filma cineva ca sa avem si dovada actiunii pe caseta, in caz de ceva sa dovedim ca am fost pasnici si nu am facut altceva decat sa alimentam.
|
Quote:
Am inteles ca la Craiova s-au dat amenzi pe nedrept, pentru ca cei care au participat la boicot nu au claxonat! P.S.: A nu-stiu-cata oara, se spune CLAXON !! |
Parerea mea e ca ar trebui sa ne purtam civilizat, fara avarii, claxoane, flashuri, injuraturi, huiduieli, etc. Trebuie sa para ca suntem pur si simplu soferi care intra in statie pentru a alimenta si nimic mai mult. Ca daca incepe caterinca, automat vor veni si alti "soferi".
|
Mai greu cu "nebunii" astia din ploiesti....
Stii care e problema la noi? Iti zic eu,daca unu incepe sa caxoneze incep toti:twisted::twisted::lol: |
Quote:
La Petrom la Bucov incepuse cineva sa claxoneze cand aparuse televiziunea dar imediat si-a dat seama si s-a calmat, deci, se poate si fara claxoane... |
Se merge unul dupa altul fara scandal, claxoane sau burnout-uri si tot la fel se si aseaza la coada la pompe. Cate 10, 15 masini per pompa si deja nu mai vin sa alimenteze cei care chiar vor sa alimenteze fiindca vad aglomeratie. ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eu asta o sa tin pe masini pina in august cind plec in concediu :
|
nici eu nu sunt de acord cu claxonat , huiduieli si circ. :!: Astea ar mai lipsi acum... sa platim amenzi... :rolleyes2 Civilizat, la pompe, discret.. ca se duce zvonu'si vin toti "gura-casca" si sta si comenteaza si etc....si....cine pica... soferii de la pompe...:idea:
ia uitati-va ce propune mircea badea :)) ... dar pe-o parte are dreptate.. zic eu http://ingurapresei.a1.ro/social/Met...-scu_2125.html |
Participati la eveniment si pe Facebook Nu Cumparam nimic de la Petrom/OMV in Luna Februarie
|
dak vrei un pret mai bun la combustibil ar trebuii sa suporti consecintele,asta e parerea mea
|
Trebuiau sa primeasca altii amenzi sa intelegeti ce am scris eu acum 3-4 pagini :lol::lol::lol:
Lepre de oameni :lol: |
Quote:
din ce vad eu aici, se pare ca mobilizarea asta va fi destul de ampla... cea mai ampla de pana acum :D. e bine |
Cat mai multi, cat mai bine ! :D
|
Hmm...
14 ianuarie (Shantzule, iti spune ceva data asta?) In 2007 ne strangeam pe 14 ianuarie sa mergem la o treaba organizata de bucuresteni impreuna cu dambovitzeni la Targoviste. Peste 100 de masini (ca le legale) S-a lasat cu o alergatura cu garda de nota 2000. :D Cu masini duse pe camp, cu stat pe burta pe langa ele..., spoilere si bai de ulei sparte... Noi eram cu Vectra MFT (BON), mai stii Shantze (140 km/h si politaiu' pe mijlocul drumului pregatit sa ma opreasca) 8) Ce vremuri bah... :cry: |
ar fi bn k cei care sunteti cu morcovu sa stati aksa,eu o sa fiu k si pana acum ,nu ma voi schimba deloc,NO RISK NO FUN,donule si u cred k esti d aceeasi parere cu mn:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning