![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
eu nu inteleg un lucru. am avut punto timp de 2 ani jumate si nu am bagat nici jumate din cati bani ai bagat tu in masina. :( . chiar asa de praf e masina? toate bat?
|
Quote:
Te salut! |
nici eu nu bag bani in ea prea des! DAr cand bag,bag :))! deaia nu mai vedeam masina pe strada la locu ei vis-a-vis de vulcanizarea aia! trebuie sa ma apuc si eu de a mea! sal! si poate dai berea aia :))
|
ce fotogenic sunt:D man nu conteaza ca zice lumea ca ai bagat atatia bani in ea,imp e produsu.nu esti singuru care a bagat atatia bani in masina(aproximativ 1700euro eu:D)bafta cu ea in continuare si ast sa schimbam si restu
|
Quote:
Te salut |
CUMPAR CAPAT PLANETARA (SAU PLANTARA INTREAGA ) PENTRU FIAT PUNTO 1.2 8 V AN DE FAB 2001 PARTEA STANGA ,CINE POATE SA MA AJUTE E RUGAT ORI SA POSTEZE AICII ORI LA NUMAR DE TEL: 0767944311 ..ROG SERIOZITATE
Multumesc frumos! |
2 Attachment(s)
Desii nu stiu de unde sa incep povestea dar incerc sa o spun cat mai in detaliu :lol: nu de alta dar am ce povestiii : Poi incepe cam asa mi-a ramas la un moment dat de schimbat un suport intre cutie si motor toate bune si frumoase pana aicii ,numai ca intr-una din zilele trecute m-am hotarat sa merg sa il schimb dar am zis ca nu merg la mecanicul meu 'rove andy' in ideea in care am zis ca sant doar 2 suruburii de schimbat puii meiii m-am dus pana la urma la un mecanic am urcat-o pe rampa (abia am reusit ) mi-a desfacut un surub iar celalalt s-a rupt in motor am simtit ca pica ceru pe mine cand am vazut ca sa retezat,ok am zis hai ca sa intamplat plm akuma il intreb pe om pot sa merg cu ea asa pt o zii la care omu imi zice da ajungI si la CONSTANTA CU EA :lol: zic ok aveam o temere mare plm mergeam cu 30 km'h dimineata cand sa plec ghici ce :'pana :lol: m-am dus la vulcanizare ca melcu mi-am facut pana ,cand sa plec numai intra in viteza ghicii ce pfff motorul se lasase pe planetare si astfel cea de pe stanga a iesit din cutie :cry: ,bineinteles am luat-o remorcata pana la service nervi cat cuprinde am cautat planetara completa cu totul am fost si la severin si nimica sufletul pana la urma am comandat de nou capatul cu totul inclusiv burduf ,dupa a urmat montajul si mai era ceva de scos surubu de la suport ,pana la urma am stat5 ore langa masina si au rezolvat-o ,am plecat pana la urma de acolo cand sa ajung aproape de casa ghicii ce ? Numai intra in viteza :lol::lol: am crezut ca lesin acolo zic nu se poate sa am atata ghinion ..pfff iesise din partea cu roata akuma (uitase sa imi bage siguranta pe partea aceea ) a doua zii am dus-o si mi-a rezolvat-o cu o siguranta pusa acolo si asa s-a terminat calvaru :lol::lol:
Si ceva poze cu masina pe rampa ! :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
:arrow::arrow: zilele astea am reusit sa dau jantele care le-am avut ,le-am trimis tocmai la piatra neamt :lol: ,totul a decurs ok omul ff multumit de ele ,s-au vandut fara cauciucuri ,cauciucurile ramanand la mine :lol: ,ierii dupa fff multe zile de asteptare am reusit sa ii iau tenesii noi :lol: ,am luat ceva in limita bunului simt am zis mai bine calitate decat sa iau iara sa fac la ele ,astfel mi-am luat o pereche de jante marca :PLW sau FLW nu stiu exact ,aduse din germania 7.5 j ,arata fff ok is nelovite sau mai stiu eu ce alte narozii ,am optat pentru astea pt ca m-am saturat sa tot modific ,vruiam pe 16 cu 9 j spate dar am zis pas ,la un moment dat ti se ia de roluit la aripi pune distantiere schimba prezoane si din astea lasa mai punem si ce se potriveste ,plus ca mi-e unul imi plac mult ;) am si 2 poze facute cu telefonul cel putin ca idee
|
arata bine ;)
|
Da stiu ca ai avut ceva ghinion...:rolleyes2Bine ca s-a terminat,din pacate e si plin de mecanici vai de steaua lor...
Nu arata rau deloc cu noile incaltari! Sa dai jos capacele cu semnul Opel :D |
Arata bine rau asta mica 8)
|
Quote:
Sal man nu sunt iesite din tipar ,iti dai seama ca mi-ar fii placut si mi-e un j mai mare jante mult mai faine dar la un mic calcul am bagat in luna august aproape 15 milioane ,si nu am mai avut baniii pt ceva mai scump si mai bun dar nu puteam nici sa mai stau fara masina tinand cont ca ,cat a stat pe dreapta masina in service am dat 100 de ron in 3 zile la taxiurii ...dar na in mare sunt multumit pe spate o sa ii pun distantiere sa para mai lat ...daca tot am distantierele macar numai dau banii ...si le si folosesc ..plm Te salut! |
Quote:
Te salut! |
Quote:
As mai avea urmatoarele de facut la ea : -De vopsit etrierii -+de pus distantierii pe spate - o sa refac haionul din nou pt ca nu e treaba cu fibra lasa urme de oboseala o sa umplu golurile cu tabla ..ca sa numai crape Apoi bara spate (si cred si capota fata) in mare am noroc ca am cam toate materialele ..o sa vad ce pot face Azii o sa ma ocup de interior curatare integrala datorita faptului ca avand in service masina totii mecaniiciii s-au pus ca idiotii murdarii pe scaune si is varza Te salut! |
5 Attachment(s)
Am terminat in cele din urma cu interiorul am muncit de la ora 13 pana la 19 pfff ,cel putin a iesit foarte ok ,am rezolvat si cu bara spate + capota fata in ceea ce priveste vopseaua ..practic a mai ramas doar haionul care va fii refacut complet ,
O sa pun si ce va poze facute cu aparatul in urmatoarele zile ,akuma am decat cateva facute cu telefonul inainte de curatire si vopsire ... :arrow::idea::arrow: |
9 Attachment(s)
Pozele promise cu masinutza curatita interior + exterior ,pot sa zic ca interiorul a iesit tipla ca si nou zic eu ,:arrow:
Enjoy |
Foarte curata:shock: arata super bine!
|
Quote:
Te salut! |
Quote:
|
Quote:
Te salut |
Arata tare bine ;)
Cu ce ai curatat tapiteria? |
Quote:
Te salut! |
2 Attachment(s)
Salutare tuturor ,intre timp am m-ai facut si eu cate ceva pe la masinutza si anume i-am aplicat un polish atat pe faruri care aveau urme de oboseala cat si pe triple ,rezultatul e destul de multumitor ,azii am comandat un bec xenon nu de alta dar unul dintre becurii a cedat destul de piperat pretul dar na ...ata e
Intre timp i-am m-ai adaugat si un cal putere :lol::lol::rolleyes2 Si ceva poze :arrow: |
si se inteleg asa??;;) frumoasa culoarea frumoasa masina...;;)
|
Quote:
Te salut! |
5 Attachment(s)
Odata cu ziua mea de nastere am primit un cadou pe masura asteptarilor de la grupul meu de prietenii,nu de alta dar stiau ca imi plac stickerele fff mult pe masina :lol::lol::lol: \
VA MULTUMESC MULT SI AICII!!! :lol: :arrow: POZE |
La Multi Ani!!!!!!!!!!!
PS:interesant "cadou"! :lol::lol::lol: |
La multiple ani cu sanatate , sa va dea domnu tot ce doriti, masini strain si bani de vile , la multiple ani sa traiti !
|
La multi ani! Sa ne traiesti! :boogy:
Foarte interesant cadoul :)) |
Quote:
|
Quote:
TE SALUT! |
Quote:
Nu dar ma asteptau ca pe painea calda ca na eu personal le-am cam facut-o la totii si akuma a venit si randul,un mic exemplu ar fii cadoul pe care i l-am facut lui vara-mea si anume de majoratul ei la 12 noaptea i-am adus un trabant cabrio roz :lol::lol::lol: |
4 Attachment(s)
Si inca cateva poze cu micii cadourii plus o poza cu angel-eyes ca nu am pus niciodata poze cu el aprins :-)
|
7 Attachment(s)
Salutare tuturor ,am reusit pana la urma sa vopsesc etrierii de asemenea am schimbat si toate cele 16 prezoane deoarece erau cam uzate ,ca si culoare am optat pentru negru !
Cateva poze facute cu telefonul :arrow::arrow: |
Quote:
|
Quote:
Te salut! |
La multi ani, scuze pentru intarzieri si acuma ma gandeam de ce nu am oprit miercurea trecuta la tine sa te urechez. Am trecut pe langa serviciul tau si am vazut masina arata foarte bine, mult mai bine decat in poze;) Spor la chefuit ca nu va mai tine mult vremea buna
|
Quote:
Oooo mersii mult man,de ce nu ai oprit beam o cafea un suc orice ,ma bucur ca iti place jucaria mea ,intr-o zii sper sa ne intalnim :-P Te salut cu respect! |
Acum cateva zile am fost cu masina la o verificare in ceea ce priveste articulatia ,pentru ca ,desii am schimbat m-ai totul ,cand dadeam intr-o groapa aveam un sunet foarte aiurea si am zis sa merg la verificare la un service k lumea ,am zis ca m-ai bine dau un ban decat sa ma duc iar pe la tot felul de 'mecanicii',acuma am ridicat-o pe elevator miscau oamenii si pur si simplu nu isi dadeau seama pana la urma au vazut de unde era toata buba si anume una din bucsile de la brat e dusa si astfel el numai sta cum ar trebui sa stea,masina fiind destul de joasa la fiecare groapa bratul loveste in bara stabilizatoare si de aicii sunetul cu pricina ,cine m-ai are suspensie sport cred ca ar trebui sa se astepte sa ii atinga ,e singura chestiune care mi-a iesit la verificare cele 2 bucsi de pe brat uzate,in rest e gata cu articulatia ,luna viitoare o sa le schimb ,tot pentru luna viitoare sper sa tina vremea si sa pot sa imi refac si haionul ...
Va salut! |
Nu stiu sigur dar Miercuri cred ca vin iar la Tg'Jiu daca este o sa trec pe la tine:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning