Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - Un fiat si un 10 in engleza... (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/228653-punto-fiat-10-engleza.html)

Detman 19-08-11 13:24

Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

eu nu inteleg un lucru. am avut punto timp de 2 ani jumate si nu am bagat nici jumate din cati bani ai bagat tu in masina. :( . chiar asa de praf e masina? toate bat?

sike 19-08-11 13:48

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 4535455)
eu nu inteleg un lucru. am avut punto timp de 2 ani jumate si nu am bagat nici jumate din cati bani ai bagat tu in masina. :( . chiar asa de praf e masina? toate bat?

:lol: Da buna asta nu man nu bat toate numai ca eu sunt adeptul cand incep un lucru il fac pana la capat vreau totul nou intelegi daca m-ai cunoaste ti-ai da seama ;),bine acuma nu estii singuru care imi zice ca am bagat multii baniii m-am obisnuit prima data cand am luat masina totii imi ziceau ca e garaj acuma ca bag multii banii in ea dar na in sfarsit eu m-am obisnuit cu marea majoritate dar tinand cont ca banii pe care i-am bagat masina si a scos cu varf si indesat sant multe pe care nu le pot posta aicii ca sa potii sa intelegii mai bine plus ca sant unii de baga mult mai mult ca mine asa ca eu consider ca sunt 'pistol cu apa' pe langa altii ,

Te salut!

jumP3rCS 19-08-11 16:42

nici eu nu bag bani in ea prea des! DAr cand bag,bag :))! deaia nu mai vedeam masina pe strada la locu ei vis-a-vis de vulcanizarea aia! trebuie sa ma apuc si eu de a mea! sal! si poate dai berea aia :))

rove andy 19-08-11 18:04

ce fotogenic sunt:D man nu conteaza ca zice lumea ca ai bagat atatia bani in ea,imp e produsu.nu esti singuru care a bagat atatia bani in masina(aproximativ 1700euro eu:D)bafta cu ea in continuare si ast sa schimbam si restu

sike 22-08-11 11:34

Quote:

Originally Posted by rove andy (Post 4535892)
ce fotogenic sunt:D man nu conteaza ca zice lumea ca ai bagat atatia bani in ea,imp e produsu.nu esti singuru care a bagat atatia bani in masina(aproximativ 1700euro eu:D)bafta cu ea in continuare si ast sa schimbam si restu

Mersii man de incurajarii si de ajutor tot odata tu stii ca am m-ai vorbit amandoi subiectul asta si stii cam cum gandesc eu :rolleyes2 o sa te sun zilele astea sa schimbam si restul si sa termin odata cu toata treaba :-)

Te salut

sike 29-08-11 11:10

CUMPAR CAPAT PLANETARA (SAU PLANTARA INTREAGA ) PENTRU FIAT PUNTO 1.2 8 V AN DE FAB 2001 PARTEA STANGA ,CINE POATE SA MA AJUTE E RUGAT ORI SA POSTEZE AICII ORI LA NUMAR DE TEL: 0767944311 ..ROG SERIOZITATE

Multumesc frumos!

sike 03-09-11 08:37

2 Attachment(s)
Desii nu stiu de unde sa incep povestea dar incerc sa o spun cat mai in detaliu :lol: nu de alta dar am ce povestiii : Poi incepe cam asa mi-a ramas la un moment dat de schimbat un suport intre cutie si motor toate bune si frumoase pana aicii ,numai ca intr-una din zilele trecute m-am hotarat sa merg sa il schimb dar am zis ca nu merg la mecanicul meu 'rove andy' in ideea in care am zis ca sant doar 2 suruburii de schimbat puii meiii m-am dus pana la urma la un mecanic am urcat-o pe rampa (abia am reusit ) mi-a desfacut un surub iar celalalt s-a rupt in motor am simtit ca pica ceru pe mine cand am vazut ca sa retezat,ok am zis hai ca sa intamplat plm akuma il intreb pe om pot sa merg cu ea asa pt o zii la care omu imi zice da ajungI si la CONSTANTA CU EA :lol: zic ok aveam o temere mare plm mergeam cu 30 km'h dimineata cand sa plec ghici ce :'pana :lol: m-am dus la vulcanizare ca melcu mi-am facut pana ,cand sa plec numai intra in viteza ghicii ce pfff motorul se lasase pe planetare si astfel cea de pe stanga a iesit din cutie :cry: ,bineinteles am luat-o remorcata pana la service nervi cat cuprinde am cautat planetara completa cu totul am fost si la severin si nimica sufletul pana la urma am comandat de nou capatul cu totul inclusiv burduf ,dupa a urmat montajul si mai era ceva de scos surubu de la suport ,pana la urma am stat5 ore langa masina si au rezolvat-o ,am plecat pana la urma de acolo cand sa ajung aproape de casa ghicii ce ? Numai intra in viteza :lol::lol: am crezut ca lesin acolo zic nu se poate sa am atata ghinion ..pfff iesise din partea cu roata akuma (uitase sa imi bage siguranta pe partea aceea ) a doua zii am dus-o si mi-a rezolvat-o cu o siguranta pusa acolo si asa s-a terminat calvaru :lol::lol:

Si ceva poze cu masina pe rampa ! :rolleyes2

sike 03-09-11 08:47

2 Attachment(s)
:arrow::arrow: zilele astea am reusit sa dau jantele care le-am avut ,le-am trimis tocmai la piatra neamt :lol: ,totul a decurs ok omul ff multumit de ele ,s-au vandut fara cauciucuri ,cauciucurile ramanand la mine :lol: ,ierii dupa fff multe zile de asteptare am reusit sa ii iau tenesii noi :lol: ,am luat ceva in limita bunului simt am zis mai bine calitate decat sa iau iara sa fac la ele ,astfel mi-am luat o pereche de jante marca :PLW sau FLW nu stiu exact ,aduse din germania 7.5 j ,arata fff ok is nelovite sau mai stiu eu ce alte narozii ,am optat pentru astea pt ca m-am saturat sa tot modific ,vruiam pe 16 cu 9 j spate dar am zis pas ,la un moment dat ti se ia de roluit la aripi pune distantiere schimba prezoane si din astea lasa mai punem si ce se potriveste ,plus ca mi-e unul imi plac mult ;) am si 2 poze facute cu telefonul cel putin ca idee

Jokerman170 03-09-11 10:02

arata bine ;)

Tazmaniak 03-09-11 10:32

Da stiu ca ai avut ceva ghinion...:rolleyes2Bine ca s-a terminat,din pacate e si plin de mecanici vai de steaua lor...

Nu arata rau deloc cu noile incaltari! Sa dai jos capacele cu semnul Opel :D

Alex4u 03-09-11 10:40

Arata bine rau asta mica 8)

sike 03-09-11 10:59

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 4562098)
arata bine ;)

Sal man nu sunt iesite din tipar ,iti dai seama ca mi-ar fii placut si mi-e un j mai mare jante mult mai faine dar la un mic calcul am bagat in luna august aproape 15 milioane ,si nu am mai avut baniii pt ceva mai scump si mai bun dar nu puteam nici sa mai stau fara masina tinand cont ca ,cat a stat pe dreapta masina in service am dat 100 de ron in 3 zile la taxiurii ...dar na in mare sunt multumit pe spate o sa ii pun distantiere sa para mai lat ...daca tot am distantierele macar numai dau banii ...si le si folosesc ..plm

Te salut!

sike 03-09-11 11:02

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 4562158)
Da stiu ca ai avut ceva ghinion...:rolleyes2Bine ca s-a terminat,din pacate e si plin de mecanici vai de steaua lor...

Nu arata rau deloc cu noile incaltari! Sa dai jos capacele cu semnul Opel :D

Da din pacate exista anumitii mecaniiciii de te doare capul :cry:,capacul de la opel l-am pus pt ca jantele nu au avut un capac si am zis sa nu le las acolo gol ,ca arata urat,in alta ordine de ideii azii de dimineata m-am ocupat un pic de ele si anume le-am curatat cu diluant ca aveaua diferite urme,apoi le-am aplicat un strat de polish ,ca sa arate cat de cat ok ,multumesc mult de aprecierii.

Te salut!

sike 03-09-11 11:12

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 4562176)
Arata bine rau asta mica 8)

Iti multumesc frumos de aprecieri ,sper sa iese mai ok ,mai e ceva de lucru la ea ce e drept nu mult dar mai e pana sa fiu multumit de rezultat

As mai avea urmatoarele de facut la ea

: -De vopsit etrierii

-+de pus distantierii pe spate

- o sa refac haionul din nou pt ca nu e treaba cu fibra lasa urme de oboseala o sa umplu golurile cu tabla ..ca sa numai crape

Apoi bara spate (si cred si capota fata) in mare am noroc ca am cam toate materialele ..o sa vad ce pot face

Azii o sa ma ocup de interior curatare integrala datorita faptului ca avand in service masina totii mecaniiciii s-au pus ca idiotii murdarii pe scaune si is varza

Te salut!

sike 03-09-11 18:17

5 Attachment(s)
Am terminat in cele din urma cu interiorul am muncit de la ora 13 pana la 19 pfff ,cel putin a iesit foarte ok ,am rezolvat si cu bara spate + capota fata in ceea ce priveste vopseaua ..practic a mai ramas doar haionul care va fii refacut complet ,

O sa pun si ce va poze facute cu aparatul in urmatoarele zile ,akuma am decat cateva facute cu telefonul inainte de curatire si vopsire ... :arrow::idea::arrow:

sike 05-09-11 10:59

9 Attachment(s)
Pozele promise cu masinutza curatita interior + exterior ,pot sa zic ca interiorul a iesit tipla ca si nou zic eu ,:arrow:

Enjoy

_Cox_ 05-09-11 11:07

Foarte curata:shock: arata super bine!

sike 05-09-11 11:23

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4565951)
Foarte curata:shock: arata super bine!

Da am muncit enorm de mult la ea,pot sa zic ca scaunele erau praf facute au stat mecanicii pe ele si mi le-au facut varza ,dar ma bucur ca am scos-o la lumina :) eu zic ca arata bine ....:-)

Te salut!

Devu 05-09-11 13:48

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4565925)
Pozele promise cu masinutza curatita interior + exterior ,pot sa zic ca interiorul a iesit tipla ca si nou zic eu ,:arrow:

Enjoy

Sunt frumoase jantele, sa le rulezi multi km fara gropi...Ma bucur ca ai scos-o la capat, intotdeauna mi-au placut scaunele de Punto...si ale mele de pe Sporting erau geniale.

sike 05-09-11 14:06

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4566268)
Sunt frumoase jantele, sa le rulezi multi km fara gropi...Ma bucur ca ai scos-o la capat, intotdeauna mi-au placut scaunele de Punto...si ale mele de pe Sporting erau geniale.

Multumesc de aprecieri ,da is ok scaunele ,inca nu e terminata m-ai sunt anumite chesti de facut ,stii cum e tot timpul se gaseste ceva de facut :rolleyes2

Te salut

Tazmaniak 05-09-11 17:15

Arata tare bine ;)

Cu ce ai curatat tapiteria?

sike 06-09-11 10:53

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 4566610)
Arata tare bine ;)

Cu ce ai curatat tapiteria?

Salut man interiorul l-am curatat cu biocarpet ,multumesc de aprecieri!

Te salut!

sike 16-09-11 09:27

2 Attachment(s)
Salutare tuturor ,intre timp am m-ai facut si eu cate ceva pe la masinutza si anume i-am aplicat un polish atat pe faruri care aveau urme de oboseala cat si pe triple ,rezultatul e destul de multumitor ,azii am comandat un bec xenon nu de alta dar unul dintre becurii a cedat destul de piperat pretul dar na ...ata e

Intre timp i-am m-ai adaugat si un cal putere :lol::lol::rolleyes2

Si ceva poze :arrow:

r@dy 16-09-11 12:51

si se inteleg asa??;;) frumoasa culoarea frumoasa masina...;;)

sike 16-09-11 12:56

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 4588848)
si se inteleg asa??;;) frumoasa culoarea frumoasa masina...;;)

Se inteleg cand trage unu cand trage celalalt :lol: ,multumesc frumos pentru aprecieriii

Te salut!

sike 18-09-11 18:22

5 Attachment(s)
Odata cu ziua mea de nastere am primit un cadou pe masura asteptarilor de la grupul meu de prietenii,nu de alta dar stiau ca imi plac stickerele fff mult pe masina :lol::lol::lol: \

VA MULTUMESC MULT SI AICII!!! :lol:

:arrow: POZE

marius3030 18-09-11 20:48

La Multi Ani!!!!!!!!!!!

PS:interesant "cadou"! :lol::lol::lol:

jumP3rCS 18-09-11 21:38

La multiple ani cu sanatate , sa va dea domnu tot ce doriti, masini strain si bani de vile , la multiple ani sa traiti !

Gutuie 18-09-11 21:42

La multi ani! Sa ne traiesti! :boogy:
Foarte interesant cadoul :))

sike 19-09-11 08:32

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4592742)
La Multi Ani!!!!!!!!!!!

MULTUMESC FRUMOS :-P

PS:interesant "cadou"! :lol::lol::lol:

INITIAL VRUIAM SA IMI FACA AUTOCOLANT SA IMI LIPEASCA PE TOATE GEAMURILE SA IMI DEA IMPRESIA CA IS SPARTE :lol::lol:

sike 19-09-11 08:33

Quote:

Originally Posted by jumP3rCS (Post 4592874)
La multiple ani cu sanatate , sa va dea domnu tot ce doriti, masini strain si bani de vile , la multiple ani sa traiti !

MUTLUMESC FRUMOS MAN DE URARII

TE SALUT!

sike 19-09-11 08:35

Quote:

Originally Posted by Gutuie (Post 4592885)
La multi ani! Sa ne traiesti! :boogy:
Foarte interesant cadoul :))

Nu dar ma asteptau ca pe painea calda ca na eu personal le-am cam facut-o la totii si akuma a venit si randul,un mic exemplu ar fii cadoul pe care i l-am facut lui vara-mea si anume de majoratul ei la 12 noaptea i-am adus un trabant cabrio roz :lol::lol::lol:

sike 19-09-11 12:26

4 Attachment(s)
Si inca cateva poze cu micii cadourii plus o poza cu angel-eyes ca nu am pus niciodata poze cu el aprins :-)

sike 21-09-11 10:22

7 Attachment(s)
Salutare tuturor ,am reusit pana la urma sa vopsesc etrierii de asemenea am schimbat si toate cele 16 prezoane deoarece erau cam uzate ,ca si culoare am optat pentru negru !

Cateva poze facute cu telefonul :arrow::arrow:

jumP3rCS 21-09-11 10:33

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4593862)
Si inca cateva poze cu micii cadourii plus o poza cu angel-eyes ca nu am pus niciodata poze cu el aprins :-)

de unde ai luat angelurile si cat ai dat pe ele? cu servodirectia de la mine ai facut ceva?

sike 21-09-11 10:38

Quote:

Originally Posted by jumP3rCS (Post 4597663)
de unde ai luat angelurile si cat ai dat pe ele? cu servodirectia de la mine ai facut ceva?

Sal man angelurile le-am luat de la un baiat de aicii de la noi dar sa stii ca am muncit 2 zile sa le pun e ff greu de dat jos sticla de la far :sad: ,si cu servo directia nu am avut timp abia de am apucat sa imi vopsesc etrierii :lol: ,in rest chefurii gratare si din astea :-P ,te anunt cand e :rolleyes2

Te salut!

Dj_kyd 27-09-11 18:21

La multi ani, scuze pentru intarzieri si acuma ma gandeam de ce nu am oprit miercurea trecuta la tine sa te urechez. Am trecut pe langa serviciul tau si am vazut masina arata foarte bine, mult mai bine decat in poze;) Spor la chefuit ca nu va mai tine mult vremea buna

sike 27-09-11 19:02

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4609959)
La multi ani, scuze pentru intarzieri si acuma ma gandeam de ce nu am oprit miercurea trecuta la tine sa te urechez. Am trecut pe langa serviciul tau si am vazut masina arata foarte bine, mult mai bine decat in poze;) Spor la chefuit ca nu va mai tine mult vremea buna

Oooo mersii mult man,de ce nu ai oprit beam o cafea un suc orice ,ma bucur ca iti place jucaria mea ,intr-o zii sper sa ne intalnim :-P

Te salut cu respect!

sike 28-09-11 09:49

Acum cateva zile am fost cu masina la o verificare in ceea ce priveste articulatia ,pentru ca ,desii am schimbat m-ai totul ,cand dadeam intr-o groapa aveam un sunet foarte aiurea si am zis sa merg la verificare la un service k lumea ,am zis ca m-ai bine dau un ban decat sa ma duc iar pe la tot felul de 'mecanicii',acuma am ridicat-o pe elevator miscau oamenii si pur si simplu nu isi dadeau seama pana la urma au vazut de unde era toata buba si anume una din bucsile de la brat e dusa si astfel el numai sta cum ar trebui sa stea,masina fiind destul de joasa la fiecare groapa bratul loveste in bara stabilizatoare si de aicii sunetul cu pricina ,cine m-ai are suspensie sport cred ca ar trebui sa se astepte sa ii atinga ,e singura chestiune care mi-a iesit la verificare cele 2 bucsi de pe brat uzate,in rest e gata cu articulatia ,luna viitoare o sa le schimb ,tot pentru luna viitoare sper sa tina vremea si sa pot sa imi refac si haionul ...

Va salut!

Dj_kyd 01-10-11 18:01

Nu stiu sigur dar Miercuri cred ca vin iar la Tg'Jiu daca este o sa trec pe la tine:D

All times are GMT +2. The time now is 02:07.

- Copyright 2026 4Tuning