![]() |
Re: PROTEST - 24.12.2010 ora 14:00 - Pta Victoriei -
respect si nota 10+ pentru cei prezenti azi acolo...nu am avut posibilitatea sa vin iar de aici 2-3 au stiut de aceasta initiativa..la cat mai multe evenimente de genul si in toata tara...sunt neplacut suprins de nr participantilor anuntandu-se cu sutele... inca o data respect pentru cei ce au avut curajul sa se prezinte azi..sarbatori fericite
|
Quote:
ce sti tu:> |
Duminica aducem si niste cozonac sa mancam langa pompe :lol:
|
Santos, ai avut perfecta dreptate cand ai dat exemplul ala cu nemtii si evreii chiar daca pe multi i-a deranjat. Si romanii ( nu toti)sunt acelasi lucru.
SA LE FIE RUSINE CA ACCEPTA SA SE INTDREPTE SPRE DUSURI......:arrow: |
Mizerabil ce s-a intamplat azi, din cati se anuntasera.
Am fost mai putini decat JANDARMII. Nu mai numaram politistii si serviciile de securitate. Nu s-a dat O amenda, Nu a patit nimic. De ce va e frica pisdelor ?! Aia au inchis BENZINARIA din cauza unor ***i ca noi. 20 la numar. Au pierdut milioane bune in tot timpul in care am stat noi acolo. Da chiar nu puteti sa faceti la fel ma ?! NU ORICUM VA DUCETI SA ALIMENTATI ? MI-E SCARBA CA SUNT ROMAN ! NEAM DE CURVE SI DE LASI ! |
Duminica propun sa trecem pe la mai multe benzinarii.
Azi am fugit cam repede, ce au zis "ah i-am speriat, am castigat". |
Complimente pentru initiativa, GENIAL! Imi pare rau ca am observat prea tarziu si am ratat evenimentul.. Data viitoare promit sa vin si cu cu Matizu' meu verde :)
Complimente inca o data!! PS: Last Activity: 18-04-08 16:34 Join Date: 29-09-05 M-am reactivat si eu din ce vad.. dupa aproape 3 ani :| |
Quote:
In al doilea rand daca treceai pe la scoala (cum unii dintre noi nu au trecut) iti dadeai si tu seama ce inseamna scumpirea carburantilor dar .... In al treilea rand mai bine te-ai abtine de la asemenea comentarii! |
Quote:
SANTOS ....ce faci aplici urmatoarea INTALNIRE ???? |
pe 99% v-am vazut prima oara in viata mea azi... dar mi-a placut ca am venit si voi veni si data viitoare... respect celor care au venit.... "respect" celor care ne critica..
va saluta CZ3-ul gri. |
PAGINA 22 , aveti acolo Linkul cu filmarea de azi si tot acolo URMATOAREA intalnire !!! haideti MAI multi si fara frica !!!
|
Quote:
Documenteaza-te inainte sa vorbesti, stati in p.u.l.a mea acasa si dati sfaturi dintr-un scaun in fatza unui monitor. Nu ti-e rusine ma ? Ia mai intereseaza un pic sa vezi cum merge economia. Care-s principiile dupa care functioneaza. Si vizioneaza filmul asta. https://www.youtube.com/watch?v=IPiLgBeiZ2M Dupa ce-ai facut toate astea. Du-te la un perete. Si vezi de cate ori poti sa dai cat de tare poti pana cand ramai fara rasuflare. p.s: daca-mi permiti, o parere personala. esti prea prost, ca sa realizezi in ce hal esti furat. si cand esti prost, asa cum esti tu, lumea profita de tine. si unde adaugi faptul ca la fle ca tine mai sunt o gramaaaaaaaaaaada in tara asta, daca mai adaugam si curvele, si fricosii , si pi2dele ... pai,cam astia suntem... :) desi teoretic trebuia sa fiu relaxat dupa toata intamplarea asta... sunt deprimat maxim. la meciuri mergeti ? mergeti la malluri mergeti ? mergeti la patinoar mergeti? mergeti la curse mergeti ? mergeti .. si cand vine vorba de BENZINA PE CARE O PLATITI ZILNIC, care afecteaza automat si restul produselor. stati. felicitarile mele sincere, nu meritati nici macar o FLEGMA. |
sa ma abtin de la comentarii ca vrea DanSGH? sau cum, ca n-am inteles-o pe-asta.
stiu ce inseamna scumpirea carburantilor, dar n-am zis ca sunt de-acord cu ea, mai ales ca masina pe care o conduc nu e prea economica. am spus ca pe de alta parte sunt convins ca are o motivatie. uita-te si tu intr-o parcare de supermarket in zilele astea. parca lumea n-are bani, o duce rau, nu? atunci de ce este peste tot plin? daca forumistii n-au venit la chemarea voastra nu inseamna ca sunt "pisde" ci ca nu sunt afectati. EvLSant0S, adevarul e ca de la tine nu ma asteptam la mai mult :)) unde nu e, n-ai ce sa ceri. iti dau eu o idee. fa-ti baie cu 2 litri de benzina de-aia scumpa si roaga pe cineva sa arunce cu un muc de tigara in tine. o sa fii eroul nostru |
Quote:
Renunta la jignirile astea gratuite: unii muncesc pentru un salariu din care sa isi plateasca facultatile, sa plateasca intretinerea casei sau chiria si sa mai manance ceva. Ca au nevoie sa se deplaseze pana in Buftea unde au job sau alte locatii e musai necesara masina, pentru ca nimanui nu ii convine sa schimbe 60.000 de mijloace de transport. In fine, e ultimul comentariu pe acest topic, deja sunt scarbit de cei care sunt de acord cu scumpirea benzinei: daca va convin preturile si felul in care merge tara asta, faceti voi statui pentru fiecare guvernant cretin care da legi de legi imbecile! Deja incep sa ma intreb daca nu cumva (unii dintre voi) sunteti progenituri de guvernanti sau lichele membre de partide aflate la putere... |
Quote:
cu evreii si nazistii e perfect. voi, sunteti atat de lasi, incat reactionezi NUMAI in momentul in care nu mai aveti NIMIC , adica 0 , doar atunci cand nu mai aveti ce pierde. un om normal, nu asteapta sa ajunga in situatia aia de ce ? pentru ca se trezeste in situatia aia SINGUR. asa cum a facut ala care s-a aruncat in parlament. el saracu nu mai putea. cine sa-l sustina sa traga cu el ? nimeni . solutie ? suicid. vedea-v-as pe toti asa. fara happy ending. voi nu intelegeti ca astea-s chestii care trebuiesc prevenite in slbz ? in fine. eu imi bag picioarele. again . ca rezist linistit la toate masurile astea de austeritate. s-o scumpeasca. daca asa vreti, asa sa fie. cand o sa mergeti pe jos, sa va aduceti aminte ca ati avut ocazia sa faceti ceva, si ati stat ca niste curve OBOSITE in scaun si v-ati dus la cumparaturi si facut brazi. crestinii pisdii. |
Quote:
|
o parere ... poate nu a-ti ales ziua potrivita (ajunu craciunului) :idea: ..data viitoare cu siguranta vor venii mai multi
|
Noi suntem Anti-Moşii, le facem pagubă OMViştilor atunci când n-au fost cuminţi :D
~Nautilus |
fratii mei au am fost alturi de voi am alimentat de 50 de lei si am platit cu monezi de 10 bani la mine in tg-jiu , ce hazliu era sa o vad doamna casiera cumarand 50 de ron , de vreo 3 ori ca se incurcat , intreaba oprariune a durat 30 de minute , si se facuse o coada destul de mare in spatele meu la casierie.
|
cosmin...... da sunt parcarile pline ca toti meltenii nu mai cumpara pe caiet cumapara cu card de CREDIT.... o duc bine de sarbatori dupa platesc ca sclavii pe la banci ca au vrut sa para ce nu sunt... ca asa`i romana isi umple frigideru da jumate arunca la gunoi ca se strica... iar scumpirea benzinei inseamna scumpirea tuturor produselor... alimente... transport in comun.... etc... si aia la revolutie la fel au gandit nu? ma uitam mai mare rusinea stati acasa da altfel a venit un pusti azi care va poate fi copil si v-a dat peste nas (baiatul cu scuterul)... a venit o fata care a dat ovada de mai mult curaj decat toti purtatorii de c*** de aici de pe forum... ma uitam zicea lumea pe strada bine ati facut da nu ar face ca noi.... DE FRICA... asa`i romanu "lasa sa faca altu in locu meu ca eu sunt prea comod"!!!!
|
Quote:
|
Quote:
Ce face rumanu cand vede ca a mai crescut cu 1000 lei (10 bani) litru? ....ii baga in ma-sa pe guvernanti si pe benzinari si pune cu 20grame mai putina benzina tot de 30Roni!!!! Francezu, spaniolul, italianu si altii indura o data, de 2 ori, da a 3-a oara da foc la benzinarie! Ce mi-ar place totusi sa vad pe multi grasi dependenti de caruta cu motor ca merg pe jos.....as rade de nu mi-ar mai trebui alt entertainment :lol: Totusi mi-a placut si mai mult aia cu crestinii.....crestinii (fara "s" cred) care cinstesc craciunu cica bagand in ei ceafa de porc, sarmale si jumari dupa litru de vin si bere ieftine! :x |
Da ma, bateti-va cu pumnii-n piept ca ati fost acolo si ati blocat o benzinarie o ora. Acu puteti sa impartiti flegme in stanga si-n dreapta, ca deh, va e scarba de ce-i in jurul vostru. Am vazut cuvinte mari p'aici. Revolutie, EVREI... paana mea...
Cu actiuni gen platit in monezi sau "hai sa le explicam vanzatoarelor ca-i pretul prea sus si sa postam pe youtube" ati fi facut ziua de *** unui angajat care n-are absolut nici o treaba cu scopul adunarii voastre. Acu nu stiu ce ati facut voi acolo, mie doar anuntul initial mi-a zis ca mai bine stau acasa.. nu parea un protest la care as fi vrut sa particip. Dar in loc sa va ... pe voi ca prea putini au venit, ati putea sa mai incercati o data cine stie, poate vin mai multi. Poate se mai organizeaza vreo intalnire fara caterinca monezi 'n' shit..doar mers si alimentat cu 3 lei atat. |
Boicot Benzinărie , 26.12.2010 , ora 15.00 , Fântâna Mioriţa
29 Attachment(s)
Următoarea întâlnire va fi la Fântâna Mioriţa ..mergem în benzinărie şi blocăm benzinăria fără să creem probleme.
Trebuie să fim cel puţin 40 de maşini de data asta , câteva maşini alimentează într-un timp cat mai lung posibil preferabil 20-30 de minute , ceilalţi şoferi creeaza coadă şi aşteaptă astfel încât adevăraţii clienţi să nu aibă acces. Cei ce alimentează , alimentează suma de 10 lei după care intră în benzinărie si platesc, preferabil in monede mici gen 10 bani 50 de bani. Filmeaza toata faza. Filmele/Pozele sunt apoi urcate pe youtube , date mai departe , teoretic vestea se răspândeşte şi asta se va întâmpla în curând în toată ţara, iar apoi vor fi obligaţi să scadă preţul. Link Ştire Realitatea |
aveti dreptate.
voi doi de mai sus aveti dreptate. imi pare sincer rau pentru ce-am facut noi astia de azi. suntem niste frustrati saraci si etc. cinste voua, cei 2 de mai sus. va doresc tot binele din lume craciun fericit sarbatori fericite alaturi de familie etc :) meritati . o singura chestie mai am de zis. claudia = fata,persoana de sex feminin, azi, dupa ce a fost atinsa de o masina a bgs-ului, i-a futut lu ala o palma in geam si se uita in ochii lui si ii zicea de bine, pun pariu, ca voi doi,astia de mai sus, n-ati fi avut curaj sa faceti asta. acum claudiei ii e frica de un moderator,ptr topicul creat, ea a reactionat in halul ala,e frica,pentru ca se speriase, frica asta are 2 taisuri,voi alegeti sa-l folositi p`ala prost. :) cosmine, fi mandru, reprezinti cel putin juma de tara, cinste tie si alor tai. |
COSMIN_COSMIN ....daca tu esti Roman ....ai BANI da ?? asta nu inseamna ca ceilalti 4 din 5 romani care traiesc la un NIVEL minim de trai au aceleasi POSIBILITATI ca tine !! DACA NOI astia clasa MEDIE tinem aproape ..VOI astia de SUS de ce nu tineti cu noi si nu ne dati dreptate ???
INTREBARE : dintrun salatiu de 800 lei IMPOZABIL ....+ prietena si ..NU COPIL un catel in casa si o masina .... din 800 BANUIESC ca ramai cu 650-700 lei ..da ? 100-150 lei dai si tu la ...intretinere POATE stai cu chirie ...mai dai la Lumina ....abonament la TV , telefon ..INTERNET da ??? ....mai ramai SA ZICEM cu ...500 lei ....TREBUIE sa iesi si tu cu PRIETENA la un suc , o pizza CEVA in oras , trebuie sa mai skimbi si tu CIORAPII si un tricou pe tine ....DA , pe langa asta mai ai un CATEL care ala nu mananca paine GOALA ...trebuie sa ii iei si lui GRAUNTE ....acolo in fiecare SAPTAMANA si niste OASE de la macelarie sa le fierbi ??? CORECT ??? sa zicem ca ....ramai cu 300 LEI !!! din astia 300 lei TREBUIE sa bagi benzina care e 4,9 lei LITRU ..ca daca tot AVEM masini nu le tinem in fata casei sa ne uitam la ele ..SA SPUNEM ca bagi ..30 litri pe Luna POATE mai mult MAI scade 140 lei ...SA SPUNEM ramai cu 140 lei da ??? ALIMENTAREA de mancare IN CASA ??? din ce faci ? traiesti cu 140 lei ??? 30 de zile ??? sa mananci de 5 lei ??? cam cat mananca si masina ?? ACUMA spunemi tu DACA am calculat GRESIT salariu de 800 lei ???? EU nu muncesc din SEARA de 31-12-2009 DAR ma descurc BINE si totusi si pentru mine este GREU !!! si am uitat sa specific? TIGARI (daca fumezi) , cafea , un cappucino ? un pachet de mancarica la servici ??? daca EU GRESESC in treaba asta numai pun un COMMENT AICI !!! |
Acum am ajuns si eu acasa si am stat sa citest toate posturile de azi.
Felicitari tuturor celor care au venit azi (si cei din Bucuresti si cei din tara - ca am inteles ca s-au mai strans). Multumim celor care ne-au "sustinut" din fata monitoarelor ... cred ca fara ei nu am fi reusit. Data viitoare cand se va mai organiza asa ceva,cei care fac cerere lu taticu` in cursu saptamanii sa-i dea si lui masina vineri seara sa impresioneze sa treaca la mentiuni ca vrea sa utilizeze masina si in scopul de a merge la un astfel de protest (ca nu e in fiecare zi). Santos, stai linistit, ca nu ai cu cine sa-ti bati capu. Sa spunem ca acum nu au putut venii multi ca a fost craciunu,sarbatori,etc. Poate data viitoare nu va mai fi nimic si nu vor mai lipsii. @cosmin_cosmin_1: daca la voi in valcea e benzina ieftina spune-ne si noua, poate cumparam si noi de la voi! sau daca tu ai banii de ii intorci cu lopata si nu te intereseaza cat costa benzina, abtine-te de la comentarii rele asupra celor care se lupta sa faca ceva pentru toti ceilalti din fata monitoarelor. |
Ok... Santos are motor de 4 litri si resimte scumpirea benzinei... ca deh... e "sarac" si "mandru" ca are litraj mare... Da' cum se face ca resimt si eu scumpirea benzinei cu o "bicicleta" de motor: 0.8l?
Asta ca sa va faceti o parere ca cilindreea nu are nicio treaba cu scumpirea benzinei! Mmmmm?! Reveniti cu picioarele pe pamant mai baieti! Edit: punct... va citesc, dar nu imi mai obosesc degetele! |
APROPO !!! VAD CA AU APARUT MAI MULTI UTILIZATORI PE FORUM ACUMA !!!
DUMINCA ACEASTA 26.12.2010 VA AVEA LOC URMATOAREA INTALNIRE la care SPERAM sa ne strangem MAI MULTI !!! parcarea de la GARA BANEASA !!! |
Re: Boicot Benzinărie , 26.12.2010 , ora 15.00 , Fântâna Mioriţa
Quote:
Ps: nu conteaza fata baiat tot noi platim mai mult :D |
Aici este link-ul pentru următoarea întâlnire :arrow: CLICK
|
Chiar nu contează ce cilindree ai!
Ei scumpesc benzina/motorina pentru că au văzut că le merge şi limita de suportabilitate la români este a dracu' de mare. Observ că nu puteţi purta o discuţie civilizată fără să vă trimiteţi colegii prin organele genitale şi alte alea...Mai multă decenţă ar fi apreciată! Este de apreciat ceea ce aţi făcut astăzi în Bucureşti! Pasiunea pentru auto ne uneşte! Nu lăsaţi arfele şi figurile să ne învrăjbească! P.S Dacă sunt şi useri din Călăraşi pe aici şi ar dori să repetăm şi noi acţiunea, aş participa cu plăcere! |
Quote:
tre sa fie 20 de masini din calarasi pe forum si daca nu sunt aveti vecini. aveti prieteni. as aprecia daca nu ai sterge mizeriile de aici. |
VARIANTE de plata a BENZINEI de 10 ron !!!
1: 200 de fise a 5 bani = 10 lei 2: 100 de fise a 10 bani = 10 lei 3: 100 fise a 5 bani + 50 a 10 bani = 10 lei 4: 150 de fise a 5 bani + 25 a 10 bani = 10 lei DACA faceam treaba asta 16 MASINI da in BENGA benzinaria aia , skimba casa de marcat !!! |
Quote:
|
Am si eu niste intrebari la toti protestatarii cu venele umflate de suparare ca dau pe benzina un euro shun'pic ... Daca tot sunteti nemultumiti de salariile si conditiile din tara asta mizera de ce nu plecati sa lucrati pe salarii adevarate si sa cumparati benzina la pret real in Europa occidentala ? In loc sa filozofati pe marginea a tot felul de subiecte mai mult sau mai putin cu iz politic si social de ce nu va agitati sa gasiti metode sa va sporiti venitul ala de 800 de lei pe care il plangeti ?
Si ma mai mira un lucru ... toti va plangeti ca salariul e mic ca benzina e scumpa dar paradoxal toate marile orase si drumuri din tara asta sunt sufocate de masini ... oare categoria de oameni care chiar nu se descurca e totusi mult mai mica decat vreti voi sa para sau romanu mananca paine cu iaurt sa-si plimbe curu in masina personala, deseori cumparata cu mari sacrificii evident tot consumand painica cu sana ? Unde sunt efectele crizei si scumpirilor ? Unde sunt zecile de mii de masini trase pe dreapta cu praful de 2 degete pe ele ? Unde sunt cluburile si carciumile care dau faliment doua pe saptamana ? Unde sunt service-urile auto fara comenzi ? Marile orase sunt in continuare sufocate de numarul mare de masini, la inmatriculari si RAR e coada, carciumile si cluburile sunt pline, service-urile lucreaza pe baza de programare ... stau si ma intreb unde este problema ? Eu unul astept ziua in care benzina o sa fie 10 lei/ litru iar impozitul anual 100 de milioane la motor de 2.0 ... atunci o sa fie caternica maxima ... acum doar niste zambete timide ! |
Quote:
DAR daca noi nu incercam sa facem ceva ...O SA IESI TU in locul nostru ??/ toate au inceput !! ELIBERAREA a inceput la TImisoara si a durat pana la BUCURESTI !! asa incepe la Bucuresti ....TENTATIVA de eliberare si trebuie sa se raspandeasca ACEST OBICEI peste tot in TARA !!! |
Nu va inteleg, pe bune...
Plecati voi, dar prin plecat nu se rezolva nimic, decat pentru voi, dar pentru restul (rude,copii,prieteni) , nu! Sincer, s-a deviat mult de la subiect, iar lumea ar trebui sa gaseasca aici informatii legate de protest nu certuri intre participanti si gica contra. Mai bine ati colabora, sa cautam idei mai bune de protest, ori imbunatatirea celor actuale, pentru a ajunge la rezultatul dorit. Dar voi nuuu, stiti doar sa criticati ! De parca nu suntem toti implicati in problema asta. ... |
Cine mai sare calul cu expresii triviale primeşte ban (nu monedă, ci restricţie la forum), indiferent de persoana în cauză !
|
Tin sa multumesc celor prezenti la "intalnirea de azi":EvLSant0s,MillionDollarBaby,rover_cabrio,DanS GH,Bmwaldo,MaliBuGTI,Mustang(si hai sa incercam sa il aducem si pe Dan cu KIA),Kenzo,maverick1508,B25AIR,ggd_87,baietii cu scuterul si poate mai sunt persoane pe care le-am omis dar TOT RESPECTUL !!!Sper ca a-ti fost informati de urmatoarea "intalnire" :
https://www.facebook.com/event.php?eid=132931593433733 Cei care au criticat sau au comentat negativ: cosmin_cosmin_1 Ford_V6 Twin16 darck_angel64, ar fi bine sa numai incercati sa puneti "bete in roate" celor care vor sa va fie bine si sa mergeti la munte sau la mare cu un plin de cateva zeci de RON!Totodata respectati pe cei care in '89 au "cazut la datorie" ca voi si familiile vostre sa o duceti mai bine!Daca voi nu vreti,nu puteti sau incercati sa faceti ceva dar nu reusiti macar nu "omorati" si pe cei care incearca si poate reusesc!Au fost foarte multi care spuneau ca vor veni dar s-a dovedit ca neseriozitatea e boala din batrani!Oricum multi dintre ei au "frigiderul plin" acum!Sper sa insistam cu ceea ce s-a intamplat azi si in final sa reusim!Cum zicea cineva:daca nu reusim,macar stim ca am incercat(dar nu e nimic rau in a persevera).Recunosc sincer,azi tremuram de emotii(am scapat si tigarile pe jos)la cat fierbea sangele in mine dar cand am vazut ca suntem "o echipa de fotbal fara suporteri" imi venea sa ii fac guler camera video politistului de la Victoriei!Craciun fericit,sarbatori fericite si poate un 2011 mai bun pentru toti!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning