![]() |
Re: Onesti
Quote:
|
mmm....nice.....a fost ceva ieri, dar n-am putut ajunge din pacate. momentan nu-s in onesti, dar cand ajung am sa bag si yo ceva poze. ramane pt luni seara, acelasi loc, aceeasi ora :lol:
|
dap... am vrut sa fim cat mai multi si cred eu ca am reusit
|
lasa ca poate maine seara vom fi multi multi :)
|
hai noroc baietzi.poze cu masina mea gasitzi pe masina mea daewoo de pe acest forum(un cielo alb).gasiti voi.din pacate nu am sa pot veni la toate intalnire organizate :sad: ,deoarece eu mai am scoala la buc,dar pe vara o sa fiu in on.pana cand vin o sa imi termin si yo pragurile si poate si jentile.numai bine.bafta
|
aaa.ca uitasem.daca se face vreo intalnire azi 1.07.2007 anuntati'ma si pe mine va rog.0741585291.ms
|
din cate vad eu...maine seara o sa fie actiune....multa lume....multe masini....si eu cu pejosu:cry: :cry: ....mai am putin si scap:lol:
|
Last fast...ai sa ajungi si u acolo:)
|
da Domnule Rattza da...bine cum ziceti dumneavoastra....
|
Ma mai gandesc :P
|
Quote:
|
hai organizati-va cum mergeti. pe mine nu prea contati la spatiu in masina ca nu prea cred ca am ceva liber.
|
hai ca ne-am organizat cine cu cine merge...ne auzim maine la una mica
|
ba da vin cu tine dexter....dar eu ma refeream la altceva:D
|
marius pentru mine ai un loc ca nu am mai apucat sa vb cu nimeni inafara de u.....
|
trebuie sa aiba loc si pentru tine....doar meriti...:D
|
te ingramadesc si pe tine pe undeva :-P
|
dai un beep cand iesi sa vb cand plecam.....rulllzzz
|
ramane stabilit pt ora 21.00 la axy !!!!!
|
chiar cand am plecat din parcare de la axy, militzianu' din dreapta am vazut ca nota numerele la masini intr-o agenda. asa ca aveti grija ;)
|
sa le fie rusine!!!deci de-asta au parcat ei asa aproape de noi....
|
oricum...cu politzie cu tot.... a fost frumos in seara asta..... sper sa ne adunam pe 13 cel putin cati am fost acum.
numai bine!!! |
a fost foarte frumos...mi-a placut foarte mult....:D
|
si o sa fie din ce in ce mai bine
|
a fost super in seara asta,iar garda sa ne pupe undeva si sa ne miroase noxele:))ca altceva nu vor primi
|
ehh...din mom ce sunt nr noastre pe lista...eu v-as recomanda sa circulati cat mai regulamentar posibil
|
frumos aseara...pacat k nu am fost la partea a 2 a...sa intrati pe onesti sa vedetzi poze si filmuletze
|
ehh...asa-i prima data.data viitoare stii ce ai de facut cand ne alunga politia
|
Speedmaster....lasa-mi si mie id tau pe priviat dak se poate...mi-ar place sa facem cunostinta..:) bft
|
ziua buna la toti...prima mea vizita pe forum Bineinteles trebuie sa zic si persoana care ma adus pe aici..celebru DEXTER_20 (daiar dumnezeu sanatate si multi cai ). Sunt Andrei..treba najpa e ca nam carnet inca..si treaba si mai najpa e ca o sa am abea pe la anu prin octombrie...da nu`i nimica timpu trece.De condus probabil ca o sa conduc un Golf 4 TDI ....bft all
|
Bine ai venit Andrei printre noi...100% o sa te simti bine alaturi de noi...ast un id de mess de la u dak se poate...bft:)
|
Salut ;) ma numesc Ady.. am o Solenza.. ink n`am carnet.. da` nici mult nu mai am ;)) Ratza mi`a zis de 4tunning si`am vrut sa ma alatur si yo clubului :)
|
Dap e opera mea :p
|
Bine ati venit printre noi!:D
|
Felicitari Onesti !!!
|
Radu...de ce nu ai venit?:(
|
Mi`e cam ciuda ca n`am putut sa vin aseara.. am auzit ca a fost tare ;) sper ca data viitoare sa va`nsotesc si yo :)
|
toata lumea poate sa vina! ca doar de-asta ne intalnim. si pt suspectul: inca nu existam ca un club...speram pe viitor
|
Salut sunt claudiu(audy), am 17 ani nu am masina si nici carnet...dar astea se vor schimba foarte curand in bine....aaaa si dexter_20 m-a adus aici
|
fre_your_spirit id meu de mess....hai bft..si la carnete :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning