![]() |
Re: Meeting Oltcit
Quote:
|
prezenta la ultima intalnire a fost cam slaba rau. dasta zic eu poate avea 2 cauze.ori le-am pus prea dese ori nu mai prezinta interes pt lume ceea ce inseamna ca vom renunta sa mai facem intalnirile publice si le vom face intr-un mod mai restrans si numai pt cunoscuti :) stiti voi cam la ce ma refer.! bafta
|
laure, nu cred ca facem vreo shparla..la geormane putem sa mergem noi..dar daca la lumea i-a fost greu sa vina pana pe aeroport..ce sa mai zic de geormane?
|
ba mistret ideea era alta laure vb despre o intalnire a noastra adica astia mai facuti la geormane ceva gen expo pe plaja...si cu ocazia asta tragem si un gratar o baie ....etc iti explic io ;) bafta
|
=)) expo pe plaja! =)) bon ashea! sa shtiu sa-mi iau kilotzii aia de leopard cu coditza de iepure'n fatza!
|
ar merge un gratar la Geormane......buna idee
niste carnaciori flambati la 2-3 rateuri ar merge de belea..:)) cand va hotarati.......dati zvon si cine stie iese...ar putea iesi o friptura pe cinste:)) sal all |
am lasat-o balta toti......ce dor imi e de o intalnire.....:cry2:
|
aoleo nici nu ma gandesc la intalnire ...................mult de lucru
|
Quote:
si trage grav...8) ea si goala troaca...si n-are manere.. de asta... trage.. si nici spoilar in fata :-P si de asta :D |
bun asha! mai trebuia sa pui nishte poze cu grataru', ca shi asha, in momentu' asta sunt rupt de foame! doamne, ce ash da intr-un gratar!!
|
Quote:
|
o sa dau asha, ushor..doar sa-l scutur! ;))
|
hai sa lasam gratarele ....,alea le fac sudorii,ei se pricep sa faca gratarele....cu aparatu de sudura
noi cand ne mai intalnim? astaseara ce ziceti de o intalnire? 0:00 in centru,stabiliti voi locul sal all |
la 12 in centru??????? da!!!!!!!! dar venim???
|
pe cand un meeting? nu va e dor? hai sa vedem..care se baga?
|
poi pe sambata viitoare ar fi ok? cine se mai baga? eu ma bag.:D
|
calumea vin si eu:-P
|
si io ma bag:D:lol:
|
pai hai..doar atat? io zic pt duminica dim, pe aeroport! sambata lucrez..acuma, cum zicetzi shi voi..
|
maine al 9:30 pe aeroport? io as veni. sper.... cine se mai baga?
|
stabiliti ora si nevedem maine pe airport....
10:00 - 11:00 ar fi bine... |
treaba e ca de dim, nu se trezesc totzi..pe zi e cald, deci ramane seara..shi seara apare militzia instant! deci io zic pe dupa-amiaza, pe la 19:30! e ok?
|
daca e vin si eu... ramane 19 30 ?
|
da ramane la 19:30. asa am anuntat lumea. vad ca s-au strans cativa. sper sa vina toti.
|
in ultimu tp numai io cu laure faceam intalnire..:)) ..dak vb ceva..asha sa fie ..NU MAI DATI INAPOI
|
mai aveti loc de un oltcit ???
|
esti binevenit! doar de unu? de 100... daca mai ai prieteni nu ezita sa ii aduci. cu cat suntem mai multi cu atat mai bine. banuiesc ca mergem pe centura. in parcarea de la sensul giratoriu de la avicola o sa va asteptam. pe la 7:15 asa. cine vrea sa vina SA VINA!
|
10 Attachment(s)
poze de la meetingul de aseara.
|
10 Attachment(s)
pozeeeeeee pozeeeeeeeee
|
10 Attachment(s)
pozeeeeeeee pozeeeeeeee
|
foarte frumos .. multa lume ... CME`u a lipsit?
|
cme-ul a lipsit. poate ne onoreaza cu prezenta data viitoare. oricum a fost frumos asa pe seara. peisajul a fost superb.
|
tu ai impresia ca pui vedetele in acelas loc cu VIP`urile? :):):)
|
nu mai vin masinile ce au afcut legenda. acum noi pustani cu masinute ce credem ca sunt tunate. sa vina legendele ca sa putem invata. asa prindem si noi un sfat,o sugestie... sunt bineveniti pmd,cme si posesorii oltciturilor de au facut senzatii.
|
Quote:
nu suntem ..nici una nici alta ......doar pasionati :D yeap.. sper sa ajung la urmatoarea intalnire...si sa il i-au pe dany cu mine...:D .. sa venim.. sa strangem..mai mare brigada.. ce ziceti |
ar fi ceva...sa vina si cei ce stiu si se pricep. mai dau un sfat,mai dau o lectie,ne cunoastem. invitatii au fost dar prezenta nu. sper sa veniti la urmatorul meeting. ne vedem acolo!;)
|
knd mai facem o intalnire? :-> ... k numai vand mashina:P... o pastrez :lol:
|
Nu putem face intalnirea asta mai aproape de Bucuresti ? Pun pariu ca s-ar aduna gasca mai mare .
|
3 Attachment(s)
sall all...totusi hai sa organizam ceva cum trebuie...
|
asta zic si io..sa ieshe ceva frumosh!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning