Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

sponsoru 16-05-07 00:18

Re: ce vor fetele? :)

hai nu plangeti ca va faceti voi "mari".. ce-i prea mult strica ..

Magos 16-05-07 01:08

si or sa vada ei atunci... nu'i asa... ?? :D

andrei.badea 16-05-07 01:38

Depinde de fata. Unele vor bani (ce nu le sufar pe-astea) si altele afectiune (unde va ascundeti?) :D

Sasha_z 16-05-07 12:30

Quote:

Originally Posted by sponsoru (Post 902920)
texte.. majoritatea femeilor care arata bine sunt constiente de asta si au anumite standarde.. ce sa mai plimbam bomboana.. a apus vremea in care o super zana statea cu ultimul cersetor pentru ca se iubeau.. cel putin in bucuresti fenomenul asta a luat amploare si mi-e sila din ce in ce mai mult :)) probabil nu se poate si frumoasa si desteapta si fara figuri in cap.. si cand se poate trebuie sa fii tampit sa ii dai cu piciorul

aham...si invers??un print di povesti sta cu o amarata cersetoare???ia gandeste`te???

NSL_KiwY 16-05-07 12:39

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 904029)
aham...si invers??un print di povesti sta cu o amarata cersetoare???ia gandeste`te???

E topic "ce vor fetele" nu "ce vor baietii" :lol:
Deci hai sa vb.nuami despre fete :D

Sasha_z 16-05-07 12:40

mdea....ce va ascundeti dupa degete???acum pa bune....un rasp nu cred k tulbura pe toata lumea ....:???:

NSL_KiwY 16-05-07 12:44

Fa un topic "ce vor baietii" si vei afla ce vor si ei :lol:

Sasha_z 16-05-07 12:50

exista deja un topic ce vor baietii!!!! ;) dar am facut o comparatie din ce a spus sponsoru ;) whatever....n`o mai face pe desteptu ;)

sponsoru 16-05-07 18:21

sasha comparatia ta nu e foarte elocventa.. uite de ce.. Mai degraba as sta eu cu una pe care o plac super mult si care stiu ca e sincera ,chiar daca nu are bani si ar trebui sa o imbrac de ex.. Decat sa zicem in cazul uneia care are atatea fitile in cap si ea nu poate sa stea cu unu care nu doarme pe milioane de euroni..:))) evident aici excludem cazurile exagerate cand sa zicem eu sunt print si ea e cersetoare la semafor.. desi daca ati vazut "doamna si vagabondul"... =))))) joke

RA_2fast4u 16-05-07 18:28

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 904029)

da! invers e mult mai plauzibil... mie chiar mi-ar conveni ca in primu rand fi sigur ca aia nu e asa pretentioasa :)) si 2 ai mai mult control asupra ei :D ntz ntz ntz

pheerya 16-05-07 21:39

:blahblah: nu cred ca ti ai dori o tipa care sa ti fie ca un catzelush...te ai satura dupa un timp... cred ca si tie iti plac oamenii cu personalitate...;)
si sunt destule fete care au bani si si doresc pe cineva sincer, care sa nu se uite doar la buzunarul lor...asta app de ce scria mai sus...am cunoscut o tipa care statea cu un tip care i fura bani din geanta...asa ca...:rolleyes2

giubau_v8 16-05-07 21:45

penibil omu...am intalnit si fete care insistau sa isi plateasca ce consumau pe unde mergeam ;)

pheerya 16-05-07 21:50

tu de ce crezi? ca sa nu fie catalogate gen:"aspiratoare de bani"...si eu daca ma duc in oras cu un prieten nu l las sa mi plateasca...am impresia ca dupa ii raman datoare cu cva si nu mi place...lucrul asta mi l permit doat cu prietenul meu ;)

sponsoru 17-05-07 01:14

ce legatura avea asta?.. cum adica daca eu ies cu o amica la un suc ce e asa laudabil ca vrea sa isi plateasca? mie mi se pare de la sine inteles.. iar daca ies cu iubita de ex.. barbatul plateste .. insa da .. ultima de ex.. cu ultima prietena convenisem sa platim frantuzeste.. tocmai pt ca mai exista si femei care au alta mentalitate.. poate are si ea destui bani si nu e asa important daca ii platesc eu cateva sute de mii consumatia .. plus ca ea se simtea bine sa isi plateasca :)) bine ca a durat ceva pana sa ajungem la conventie pt ca ma simteam eu prost la inceput :D

Sasha_z 19-05-07 15:17

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 904580)
da! invers e mult mai plauzibil... mie chiar mi-ar conveni ca in primu rand fi sigur ca aia nu e asa pretentioasa :)) si 2 ai mai mult control asupra ei :D ntz ntz ntz

kiar asa....sunt 78501287 de kzuri in kre femeile intretin barbatii...normal k invers sunt mult mai multi...dar se poate....si dk as mi miliardara si m`as indragosti de unu cu mai putine posibilitati....as face tot posibilu sa ne fie bine la aman2!!!!si sunt multe femei kre sunt de acord cu mine!!!

RA_2fast4u 19-05-07 16:38

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 904899)
:blahblah: nu cred ca ti ai dori o tipa care sa ti fie ca un catzelush...te ai satura dupa un timp... cred ca si tie iti plac oamenii cu personalitate...;)
si sunt destule fete care au bani si si doresc pe cineva sincer, care sa nu se uite doar la buzunarul lor...asta app de ce scria mai sus...am cunoscut o tipa care statea cu un tip care i fura bani din geanta...asa ca...:rolleyes2

true true! foarte true! hate that kind of girls... desi ideea in sine e uau "tipa mea face tot ce vreau eu" merge 1 zi .. 2... 3.. dupa deja te plictisesti... si cu platitul? nu obisnuiesc sa platesc consumatia fetelor.. chiar mi-am propus sa imi dezvolt un plan astfel incat sa le fac pe ele sa plateasca :)) nu din motive financiare ci pur si simplu.. faptul ca le fac pe ele sa imi plateasca inseamna ca i have the power >:)

pheerya 20-05-07 18:16

nici asa..macar sa fie faza cu..."odata tu, odata ea..." dar de fiecare data sa plateasca ea mi se pare aiurea rau pt tine ca barbat/baiat...

Sasha_z 20-05-07 18:21

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 909352)
true true! foarte true! hate that kind of girls... desi ideea in sine e uau "tipa mea face tot ce vreau eu" merge 1 zi .. 2... 3.. dupa deja te plictisesti... si cu platitul? nu obisnuiesc sa platesc consumatia fetelor.. chiar mi-am propus sa imi dezvolt un plan astfel incat sa le fac pe ele sa plateasca :)) nu din motive financiare ci pur si simplu.. faptul ca le fac pe ele sa imi plateasca inseamna ca i have the power >:)

ce power crezi k ai???? mai degraba fata are power dk iti plateste de fiekre data ;)

Tboy 21-05-07 15:37

hahah ...fiecare cu powerul lui =))) dar la inceput e bine sa arati ca esti MAGAR ca sa vada ca nu ii merge cu tine ..nu esti acel fraier care o conduce acasa ii da suc si toate cele..daca fata te vrea citeste undeva ca esti asa doar la inceput iar apoi te poti schimba daca ea merita :)

Marcu Liviu 21-05-07 15:53

vand linie auto audio DVD mp3 JVC tv OUT*3 citeste toate formatele,lcd bord 7 inch JVC telecomanda,statie,woofer Ground Zero 400w pret 800 euro
si Jante Al pe 15" 6 spite montate pe Golf2 pret 200euro
tel:0723 371 277

Sasha_z 21-05-07 16:27

Quote:

Originally Posted by Marcu Liviu (Post 912214)
vand linie auto audio DVD mp3 JVC tv OUT*3 citeste toate formatele,lcd bord 7 inch JVC telecomanda,statie,woofer Ground Zero 400w pret 800 euro
si Jante Al pe 15" 6 spite montate pe Golf2 pret 200euro
tel:0723 371 277

ai gresit topicu ;)

Sasha_z 21-05-07 16:28

Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 912183)
hahah ...fiecare cu powerul lui =))) dar la inceput e bine sa arati ca esti MAGAR ca sa vada ca nu ii merge cu tine ..nu esti acel fraier care o conduce acasa ii da suc si toate cele..daca fata te vrea citeste undeva ca esti asa doar la inceput iar apoi te poti schimba daca ea merita :)

ete na...dar oare el merita ??? k ea sa ast schimbarea lui??

Tboy 21-05-07 17:06

asta este problema ei ... oricum eu asa fac... la inceput sunt putin magar pt ca altfel si-o ia in cap de la inceput si nu e bine ..sa vada ca nu si-a gasit prostu care sa o pupe in fund tot timpul si non stop ! asta sigur ii va da de gandit fetei ;) si daca pt faptul ca isi plateste singura sucul si ca nu e condusa acasa se supara pe EL e mai bine pt el ;)

pheerya 21-05-07 21:58

daca esti magar de la inceput...poate nu te mai baga ea in seama:lol:

Tboy 21-05-07 22:22

pai sa nu ma mai bage nu e isngura fata! dar faza e ca lumea s-a schimbat mult si daca esti dragutz o sa-ti para rau ..asa ca mai bine putin magar dar mergi sigur ... parerea mea ! asta e

bluey 21-05-07 22:26

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 912904)
daca esti magar de la inceput...poate nu te mai baga ea in seama:lol:

Are balta peste!

pheerya 21-05-07 22:28

si daca tot s a skimbat lumea asa de mult(in rau)...nu crezi ca sunt unii(si kiar multi daca o sa fii atent) care s au saturat de nesimtire, ipocrizie, si de o atitudine superioara...
kiar ma uitam la pustii de clasa a 1 a cum se uita la noi astia de la liceu/facultate, cum ne raspund si ce fitze fac...cand eram de varsta lor si kiar mai mare nu aveam tupeu sa comentez in fata unuia mai mare ca mine.spune i cum vrei, yo ii zic respect...:rolleyes2 nu se mai gaseste asa cva acum...din ce in ce mai mult tupeu si nesimtire...si macar daca ar avea cu ce...:???: multi si prosti!!!

bluey 21-05-07 22:31

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 912988)
si daca tot s a skimbat lumea asa de mult(in rau)...nu crezi ca sunt unii(si kiar multi daca o sa fii atent) care s au saturat de nesimtire, ipocrizie, si de o atitudine superioara...
kiar ma uitam la pustii de clasa a 1 a cum se uita la noi astia de la liceu/facultate, cum ne raspund si ce fitze fac...cand eram de varsta lor si kiar mai mare nu aveam tupeu sa comentez in fata unuia mai mare ca mine.spune i cum vrei, yo ii zic respect...:rolleyes2 nu se mai gaseste asa cva acum...din ce in ce mai mult tupeu si nesimtire...si macar daca ar avea cu ce...:???: multi si prosti!!!

Credca nu are rost sa iti spun ce gandesc aia de 30 de ani cu privire la pustii de 20 nu???:-P

Tboy 21-05-07 22:40

hahaha =))))

aia cu pustii am vazut si eu ..injura pielea mea! dar poate n-ai inteles! dar tre sa stai un pik la banca ta la un inceput de relatie sa spun asa .... sa ii faci rodajul ..cucu n-am cum sa-ti mai explic..si daca imi mai dar reply vin si iti dau cu tastatura in cap :)

Sasha_z 22-05-07 14:08

Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 912971)
pai sa nu ma mai bage nu e isngura fata! dar faza e ca lumea s-a schimbat mult si daca esti dragutz o sa-ti para rau ..asa ca mai bine putin magar dar mergi sigur ... parerea mea ! asta e

si ma rog dk vrea ea sa para la inceput "magaritza"...atunci cum e?

Tboy 22-05-07 14:30

atunc ie bine ..mie imi plac astea care se lasa mai greu ..insist pana consider ca are rost dupa care bye si next... ce mare greutate :)

Sasha_z 22-05-07 14:39

Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 913841)
atunc ie bine ..mie imi plac astea care se lasa mai greu ..insist pana consider ca are rost dupa care bye si next... ce mare greutate :)

hmmm pai dk se lasa ele greu asta inseamna k nu mai poti face pe magarul de la inceput.....nu?:oops:

Tboy 22-05-07 15:43

lol ma abtin nu mai spun nik :) am zis ce era de zis... acum nu fac decat sa ma repet ! :)

pheerya 23-05-07 14:42

Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 913021)
hahaha =))))

aia cu pustii am vazut si eu ..injura pielea mea! dar poate n-ai inteles! dar tre sa stai un pik la banca ta la un inceput de relatie sa spun asa .... sa ii faci rodajul ..cucu n-am cum sa-ti mai explic..si daca imi mai dar reply vin si iti dau cu tastatura in cap :)

reply reply reply...:twisted:
lasa mah k am inteles ce vrei tu sa zici...dar ca sa se poarte o fata frumos cu tine trebuie sa faci si tu acelasi lucru(de la inceput!!!)
@ bluey...tu ziceai ca are balta peste....daca vreti sa va gasiti proaste, va gasiti destule care sa inghita orice...eu am crezut ca vreti si voi cva mai bun....:rolleyes2

Tboy 23-05-07 15:00

nu draga..in ziua de azi sunt multe ZAPACITE,AL DRAQ care numai dragute nu pot fi in adevaratul sens al cuvantului ... le numeri pe degete pe alea cu care poti fi cu adevarat DRAGUT si merita ;) si am incheiat discutia :)

pheerya 23-05-07 15:09

cine te a suparat...haaaa? ia zi mi mie, ca l bat eu....:punch:
lasa mey ca daca o sa cauti o sa gasesti si tu o fata pe placul tau...;)

bluey 23-05-07 15:18

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 915698)
reply reply reply...:twisted:
lasa mah k am inteles ce vrei tu sa zici...dar ca sa se poarte o fata frumos cu tine trebuie sa faci si tu acelasi lucru(de la inceput!!!)
@ bluey...tu ziceai ca are balta peste....daca vreti sa va gasiti proaste, va gasiti destule care sa inghita orice...eu am crezut ca vreti si voi cva mai bun....:rolleyes2

Nu exista ceva mai bun...
Sau daca exista este perisabil.

Mustang 23-05-07 15:29

F bn spus bluey :D

mai nou .. .ce vor fetele ??? sa isi bata joc de un tip cum pot ele mai mult !
am un prieten care a fost facut praf din cauza uneia care l-a facut sa se simta cel mai important om de pe lume ...

dar din pacate ea juca teatru ...
vorbind cu prietenele ei, i-a spus ca e atat de prost incat daca ii spune pa, il face praf si incepe sa planga dupa ea ... practic totul a fost un pariu intre fete ...

tipul a aflat aceste cuvinte ... si a inteles ca a fost luat de prost ...
acum ce e in capul lui??? ca toate femeile sunt niste scorpii lipsite de scrupule ...

pheerya 23-05-07 15:31

multumesc....:-|

Mustang 23-05-07 15:35

Pentru a-mi intari un punct de opinie ...
Ceva mai bun ... come on ... femeia nu are gust mai bun, nu se comporta mai bine ... fiecare tipa are toanele ei ... altele si le fac "publice" intr-un fel, altele in alt fel ... nu inseamna ca una e mai buna ca cealalta ...

Practic nici la noi nu exista chestia asta ... eu sa fiu mai bun pt o femeie decat altul ... sunt la fel de bun ca orice alt tip de pe forumul asta ...

All times are GMT +2. The time now is 04:32.

- Copyright 2026 4Tuning