![]() |
Re: Car SPEC.
deci tu nu faci dacie si ajungi la vorba mea de ce nu incerci sa faci un M puternic de ce iti pierzi timpul sa faci ceva care sa semene cu dacia ?
|
pai...M-uri puternice (peste 600 cai sunt destule, eu stiu numia in ungaria 4, si e tara mica)
Dar nu am vazut nici o dacie sport cu 400cai si trac spate... Uite ce fac in america...masinile alea mai au ceva din fabrica? zic ca nu...totul no-nout, si daca le zici asta la un show, te si omoara...:P |
Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)
Quote:
inca 1 cu Mitzu :arrow: http://i17.tinypic.com/538bb0g.jpg |
Quote:
De ce nu i-ai facut una cu aripa cealalta ;) |
Quote:
Pretene urca-ti si tu ronghiu pe threadul asta sa ne minunam !! |
Apropo de aripa, e cumva zgariata Sebi?
|
da .. e putin stearsa! asa am luat masina .. pana la o vopsire totala nu o ating ! ..
urmeaza o restilizare in luna ce urmeaza 8) |
a aparut prin zona internationala si un DC2 Vtec :twisted:
asteptam proprietaru sa o prezinte calumea 8) |
5 Attachment(s)
Si acu' imi prezint "BOLIDU" =))
ALFA ROMEO 156 1.8 TURBO SPARK => 144 cai Cutie viteze in 5 trepte + marsalier Dotari : clima , radioCD , 4 boxe SONY , oglinzi electrice si incalzite , luneta + parbriz incalzite , geamuri electrice , inchidere centralizata , alarma , dublu airbag , etc. PESTE O LUNA/DOUA IMI VINE NOUA MASINA : NISSAN NAVARA LE 2.5 dCi 171 cai (mai multe detalii cand imi ajunge). Fratilor ,sa fim seriosi, masina mea e un harb pe langa ale voastre! Cu respect ! |
i'm a big alfa FAN
looks cool!!!!!!!!!!!!! nu arata rau masina vrei sa o vinzi ? ce faci dupa ce ajunge nissanul ? |
Mersi! Pai trebuie sa o dau la cei de la Nissan si imi scade din 37.000 € (costul nissanului)=> 4.500 € (adica cat imi da pe ALFA) + mai imi scade din pret vreo 600 € ! TOTAL= 31.900 - acont 2.500 > 29.400 (+ cateva taxe ). Cu respect!
|
37K euro pt un pick-up mic Nissan??? Doamne fereste, dar ce dotari are nene de costa atat? Aici iei cel mai tare Nissan Titan la banii astia(ca sa ramanem la pickupuri).
Mie sincer imi place mai mult Alfa ta decat un pick-up Nissan chiar nou fiind, dar presupun ca schimbi pt ca ai o afacere ceva la care tre sa cari una alta, altfel nu as vedea motivul. SI Alfa nu e harb deloc, arata foarte bine masina si 156-ele e chiar un model reusit. |
asta e pretu pimpu'
aici am verificat acuma e : € 39,950 (Stg £ 27,068) nasol , da america are cu totul alte preturi fata de EU |
Pimp , ti-ai dat seama , il cumpar ca trebuie sa mai car cu el una alta . Preturile din Italia : www.nissan.it . Mersi si pt. compliment ! Cu respect !
|
Quote:
unele masini costa cam la fel dar nu stiu de ce suv-urile/pick-upurile Nissan inafara de ala mic facut in Frantza, costa atat de mult in plus! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
:) prietene eu nu am cuvinte , credeam ca mi-a furat masina cineva :)) :)) :))
|
5 Attachment(s)
Cateva poze cu matza mea
|
Nice car !!!Arata bine matza! Ce modificari are ?? Din ce an e si ce modificari are ?? Cu respect!
|
Quote:
De facut sunt destule dar na....e timp.Pareri si sfaturi sunt binevenite:) |
Marfa , ai bagat ceva pe ea ! Te-as sfatui pt. inceput sa ii pui folie , un volan sportiv (in caz de ii lipseste , niste pedale sport , toba sport (Borla ar fi buna) ... etc ... Cu respect !
|
Fratilor , masina a ajuns ! Click pt. a vedea topicu'=>https://forum.4tuning.ro/showthread.p...70#post1026170 . Cu respect!
|
Adevarata bestie masina:)
Am vazut una aranjata tare frumos pe aici,daca o mai prind o sa ii fac 2-3 poze asa ca idee poate te inspira:) PS. LA MULTI ANI !!!!!! |
Ms frumos , cand ai timp fai niste poze ... eu am gasit ceva pe net dar nu pe gustul meu . Cu respect !
|
3 Attachment(s)
Ca lumea ma tot intreaba unde crx-ul si ce mi-am luat am zis sa-mi pun si eu troshcoleta!
Honda Civic EF. Sedan LX Cutie manuala. Motorul initial: Un d15b2. (1500cmc sohc , carburator, 92cai @ 6000rpm). Motorul actual: Seria ZC. (1600cmc dohc, injectie, 129cai @ 6800rpm). Nu are catalizator sau alte restrictii dar nici nu este nou noutz deci nu mai are clar 129. Cine stie cat are acum. Pozele sunt cu suspensie Jamex super low springs. Momentan are suspensie Civic SIR stock si este la cucurigu in deal dar am pusa deoparte un set de reglabile sport care practic pot ajunge pana la pamant cu ea dar....nu are rost. Franele sunt upgradate la Civic SI. Interior are scaune de Civic EG9 si in rest cam atat. Si jentile sunt 14" Wedsport 14x6 +35 RS5 cu nishte Pirelli (195/60/R14). Super usoare. Masina asta ar avea potential mare pt un "track hore" dar.....sunt multe de facut la ea....nu stiu daca merita efortul. |
In realitate arata mai gansta' parca...mai street-wise...
|
ce poze artistice !!:)
foarte cool ca ai incercat si o jucarie dinasta |
frumoasa masina, si nu imi vine sa cred ca jantele alea.. sunt pe 14 super.. sa o stapanesti fericit !
|
Arata fff bine masina.Felicitari pentru achizitie!Un b16 merita oricand pe masinuta asta,din cate vad in poze e impecabila.Cum sta cu rugina la aripile spate?
|
Pe partea stanga spate se vad urme cum ca ar avea un pic de rugina sub vopsea. Dar mi s-a spus ca nu vor fi probleme pt inca ceva timp. Din pacate masina a fost a unuia care facea surf. Si portbagajul este praf facut. Apa cu sare...... v-ati cam prins. A avut ceva rugina in portbagaj dar am curatzat si refacut acolo. Si mai are pe ici pe colo (mai ales in portbagaj....mirare mare) cate o scurgere dar cred ca am lucrurile sub control. Insa mai tarziu de Craciun nu vreau sa tin masina. Dar vom vedea.
Un prieten isi freca mainile: "Hibrid b16a2/b18c...... frane brembo, cutie ITR, came skunk 2.... :) :) :) " Deja o vedeam gata facuta. |
7 Attachment(s)
noua achizitie : wrx wagon din 2002
|
nice TOY .. cam ce poate?
mai ai Rx7 ? fred |
BTW se poate un mic update pt cei care isi au masinile prezentate aici ?
un update cu mods / masinile in proprietate .. sau alte noutati ? ?!? mersi! |
vectra mea.. nu mai exzista.. e undeva la tg mures.. si jantele... maine le scot de la vopsit.. vin cu poze... cand vor fii gata.. o sa ajunga pe un logan modificat
lol mai am doar grila.. de la vectra.. :D |
Pe langa Navara s-a mai adaugat un VW POLO 1.0i care este salvarea mea ! Consuma putin , este mica dar destul de incapatoare , piesele nu sunt scumpe , faza naspa e ca nu prea am dotari -> are aer conditionat , luneta+parbriz+geamuri laterale incalzite , faruri reglabile electric , radioCD SONY , 2 boxe Blaupunkt =)) cam astea sunt :D ... oricum sunt f. multumit de ea . Probabil va veni unul nou , dar deocamdata lipseste malaiul. Cu respect !
|
Miercuri am cumparat un Audi A4 si un Prelude (ala negru). Revin cu poze dupa ce le curat....
|
In sfarsit topicul meu. Dupa un an jumate de 4tunning.
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...68#post1181368 Poze cu cealalta in curand.....inca este in revizii. |
Salut ! am 2 noi achizitii bmw 2006 330i si 2007 outlander xls fully loaded maine pun pozele sus dupa ce le spal
|
1 Attachment(s)
A4.
2.0 tiptronic piele |
O noua achizitie
Opel Astra G Sport de 2.0 16V Voi reveni cu poze Momentan e toata de origine da nu pentru mult timp :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning