Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cei lasati fara permis (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/22088-lasati-permis.html)

aleks 28-02-10 01:30

Re: Cei lasati fara permis

Nu vreti sa nu va mai intepati, va rog frumos?

KisS_a4_b5 28-02-10 12:03

nu ne intepam... :D

markizu 01-03-10 11:35

Quote:

Originally Posted by KisS_a4_b5 (Post 3131371)
nu ne intepam... :D

intrebare ce permis ai dat ? ala de italia ? :-)

KisS_a4_b5 01-03-10 23:59

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 3135078)
intrebare ce permis ai dat ? ala de italia ? :-)

Ma omule tu vad ca stii cam multe....despre mine.!!! Gata nu mai tachina atat.. ori imi zici cine esti ori te rog nu zi nimic despre mine..!!! sunt sigur ca este vreun sifonar care iti zice tie toate astea... o curva barfitoare... ca in ziua de azi nai cum.. chiar nai cum...!!! Daca tu esti ala din poza nu te cunosc deci nici thu nu ai de unde sa ma cunosti..poate doar din vedere....tie iti zice cineva tot ce stii.. ca altfel nai avea de unde.. infine..

markizu 02-03-10 19:35

Quote:

Originally Posted by KisS_a4_b5 (Post 3137714)
Ma omule tu vad ca stii cam multe....despre mine.!!! Gata nu mai tachina atat.. ori imi zici cine esti ori te rog nu zi nimic despre mine..!!! sunt sigur ca este vreun sifonar care iti zice tie toate astea... o curva barfitoare... ca in ziua de azi nai cum.. chiar nai cum...!!! Daca tu esti ala din poza nu te cunosc deci nici thu nu ai de unde sa ma cunosti..poate doar din vedere....tie iti zice cineva tot ce stii.. ca altfel nai avea de unde.. infine..

Te-am intrebat pt ca stiu ca ai comis-o din nou la orizont parca cand ai luat pe cineva pe capota de asta am intrebat akm ce permis ai mai dat ? si da stiu tot despre tine pt ca am stat pe bicaz chiar la 2 blocuri de tine ... bafta cu rudele victimei
Ps in cartier lumea te-a poreclit bodykit ;-)

KisS_a4_b5 02-03-10 20:11

...deci sa mor... da'mi id'ul tau man... porecla mea e KisS nu e bodykit .... dami un id te rog.. vb acolo chiar sunt curios cine esti.. pls

kobra_bc 03-03-10 00:56

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 3140004)
ai comis-o din nou la orizont parca cand ai luat pe cineva pe capota

:yikes: se si vede ce experienta ai capatat in 2 ani.te-ai bazat pe "frani" cand
ai luat pietonii inainte?

aleks 03-03-10 10:35

Lasati omul in pace si depasiti subiectul, toti gresim, toti facem accidente, hai sa mai discutam si despre alte cazuri...

KisS_a4_b5 03-03-10 16:38

Quote:

Originally Posted by kobra_bc (Post 3141331)
:yikes: se si vede ce experienta ai capatat in 2 ani.te-ai bazat pe "frani" cand
ai luat pietonii inainte?

nu a fost vina mea...eram pe galben cand am trecut.. si el a iesit brusc in fatza mea...nam nici o vina eu.. degeaba frani ca asfaltul era umed degeaba am tras de volan !!! nu stiti multe asa ca nu vorbiti...va rog.. sunt eu destul de suparat mai veniti si voi cu gura mare...deci chiar va rog.. ms

YOKO28 03-03-10 16:57

Quote:

Originally Posted by KisS_a4_b5 (Post 3143010)
...eram pe galben cand am trecut..

daca nu ai aflat pina acuma din start ai fost vinovat "pentru fortarea culori galbene a semaforului " bafta

sageata 03-03-10 17:46

cine nu a gresit in viata lui sa ridice mana sus!!! nu mai aberati atat! am fost si noi tineri si nelinistiti. credeti ca ne va schimba doua vorbe? a gresit, isi ispaseste pedeapsa si gata. fiecare e raspunzator de actiunile lui.

KisS_a4_b5 03-03-10 21:16

Quote:

Originally Posted by YOKO28 (Post 3143078)
daca nu ai aflat pina acuma din start ai fost vinovat "pentru fortarea culori galbene a semaforului " bafta

cand eram in fata trecerii de pietoni era verde la 5 metri de trecere si dupaia sa facut galben si m'am trezit cu ala in fatza... adik aia de la Municipala mi'au zis ca nu am gresit cu nimic (politia) si tu zici cas vinovat? ? :)):)):)) e bun mah.. ai citit vreodata legile?

KisS_a4_b5 03-03-10 21:17

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3143231)
cine nu a gresit in viata lui sa ridice mana sus!!! nu mai aberati atat! am fost si noi tineri si nelinistiti. credeti ca ne va schimba doua vorbe? a gresit, isi ispaseste pedeapsa si gata. fiecare e raspunzator de actiunile lui.

sageata "om cu capu pe umeri" daca ajung in instantza ce'mi iau.. un an cu suspendare? asta e ..dupaia e mai naspa ca o sa am patat cazierul da asta trece peste catva timp nu stiu exact... dar pana akolo... mai este... ... bravo sageata...le'ai inchis gura :))

sageata 03-03-10 21:39

Quote:

Originally Posted by KisS_a4_b5 (Post 3144239)
sageata "om cu capu pe umeri" daca ajung in instantza ce'mi iau.. un an cu suspendare? asta e ..dupaia e mai naspa ca o sa am patat cazierul da asta trece peste catva timp nu stiu exact... dar pana akolo... mai este... ... bravo sageata...le'ai inchis gura :))

nu cred ca le-am inchis gura dar ar trebui sa se gandeasca de doua ori cand critica pe cineva. si eu mai fac ghidusii pe strada. tu ai avut ghinion sau nu ti-a "mers". asta e! exista cate o pedeapsa pt. fiecare lucru in parte.
cazierul va fi patat vesnic in arhivele lor, chiar daca ai fost reabilitat, chiar daca iti apare "alb". daca vrei sa scoti un aviz de la politie pt. niste chestii delicate atunci te anunta ca ai cazier. o vei gasi vesnic la cazierele auto.

kobra_bc 04-03-10 00:15

nu mi-a inchis gura, stai tu linistit dar in fine, poate din toate greselile astea vei invata ceva, daca nu totul e in zadar si mereu vei face aceleasi greseli si poate data viitoare vor avea urmari mai grave.eu l-am criticat pentru a-si da seama unde a gresit, ce a gresit ca de alta data sa nu mai faca aceleasi greseli, dar din pacate irosesc degeaba timpul dupa cate observ.toata lumea face ghidusii pe strada dar si aceste ghidusii trebuiesc gandite.greseli am facut si eu dar deosebirea dintre mine si tine este faptul ca eu am invatat din acele greseli si in mod cert nu le voi mai repeta.pana nu dai cu capul de pragul de sus nu il vezi pe cel de jos.si nu o lua ca pe o critica ci mai degraba ca un sfat.

YOKO28 04-03-10 10:55

Quote:

Originally Posted by KisS_a4_b5 (Post 3144225)
cand eram in fata trecerii de pietoni era verde la 5 metri de trecere si dupaia sa facut galben si m'am trezit cu ala in fatza... :)) e bun mah.. ai citit vreodata legile?

Daca spuneai asta in postu anterior nu mai spuneam ca iesti vinovat Nam citit niciodata legea ca eu miam facut permisu la imprimanta:D

KisS_a4_b5 04-03-10 13:43

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3144357)
nu cred ca le-am inchis gura dar ar trebui sa se gandeasca de doua ori cand critica pe cineva. si eu mai fac ghidusii pe strada. tu ai avut ghinion sau nu ti-a "mers". asta e! exista cate o pedeapsa pt. fiecare lucru in parte.
cazierul va fi patat vesnic in arhivele lor, chiar daca ai fost reabilitat, chiar daca iti apare "alb". daca vrei sa scoti un aviz de la politie pt. niste chestii delicate atunci te anunta ca ai cazier. o vei gasi vesnic la cazierele auto.

asta e ce sa'i fac.. eram si eu in ceasul ala rau...infine sper sa treaca totul bine..

KisS_a4_b5 04-03-10 13:45

Quote:

Originally Posted by kobra_bc (Post 3144879)
nu mi-a inchis gura, stai tu linistit dar in fine, poate din toate greselile astea vei invata ceva, daca nu totul e in zadar si mereu vei face aceleasi greseli si poate data viitoare vor avea urmari mai grave.eu l-am criticat pentru a-si da seama unde a gresit, ce a gresit ca de alta data sa nu mai faca aceleasi greseli, dar din pacate irosesc degeaba timpul dupa cate observ.toata lumea face ghidusii pe strada dar si aceste ghidusii trebuiesc gandite.greseli am facut si eu dar deosebirea dintre mine si tine este faptul ca eu am invatat din acele greseli si in mod cert nu le voi mai repeta.pana nu dai cu capul de pragul de sus nu il vezi pe cel de jos.si nu o lua ca pe o critica ci mai degraba ca un sfat.

ma stai un pic sa treaca toata treaba asta !!! e prima greseala care o fac... si sa dea domnu sa nu se mai repete

KisS_a4_b5 04-03-10 13:46

Quote:

Originally Posted by YOKO28 (Post 3145577)
Daca spuneai asta in postu anterior nu mai spuneam ca iesti vinovat Nam citit niciodata legea ca eu miam facut permisu la imprimanta:D

infine.. hai ca daca e ceva o sa va povestesc si voua cum a fost... dar sa gasesc un topic adecvat ;)

idmobb 06-03-10 02:32

Quote:

Originally Posted by KisS_a4_b5 (Post 3144239)
asta e ..dupaia e mai naspa ca o sa am patat cazierul da asta trece peste catva timp nu stiu exact... dar pana akolo... mai este...

2 ani maxim 3 ani stiu ca e patat cazierul, asa retin. la chestiile mai delicate tot apare ceva in cazier.

micut_zu 23-09-10 18:50

Ramas si eu fara permis 90 de zile(depasirea vitezi legale in afara localitatii - 178km/h )

Bmw_Rulllzzz 23-09-10 19:27

in judetul bacau? nu prea i-am vazut pe astia sa stea cu radarul in afara localitatii. dar spune-ne si noua ca sa fim atenti

D0ryN 23-09-10 19:54

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 3678709)
in judetul bacau? nu prea i-am vazut pe astia sa stea cu radarul in afara localitatii. dar spune-ne si noua ca sa fim atenti

Lasa ca tu oricum mergi la consum, nu e cazul sa iti faci griji :rolleyes2

Bmw_Rulllzzz 23-09-10 20:06

dorin, cred ca nu ai citit titlul topicului. aici nu e cafenea. in plus de asta lasa sa merg eu la consum cu masina mea decat sa omor masina lu' tata pentru a uimi pustoaicele de 16 ani :lol:

micut_zu 23-09-10 22:53

Vezi ca furi curent,eram in Ilfov cand sa intamplat prostia !

Bmw_Rulllzzz 24-09-10 08:21

la cine te-ai referit ca fura curent?
dorin...zici tu ca eu merg la consum? poate n-ai vazut cine a facut topicul asta :lol::oops:

Я7B. 31-10-10 23:46

Ramas si eu fara permis 60 de zile neacordare de prioritate !!!

Stie cineva cum sun chetionarele la redobandire?

Я7B. 01-11-10 18:40

Tocmai am gasit asta pe Google :
Quote:

Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecere de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 de zile in cazul in care a avut loc un usor accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).

La prima vedere, chiar daca accidentul a fost unul usor, soldat cu avarieri usoare, si credeti ca prin plata amenzii si inmanarea politei de asigurare RCA celui accidentat, ati scapat de griji, va inselati, de fapt de aici incolo incep marile probleme
datorate birocratiei din Romania. Mai grav este ca nici nu veti gasi prea usor, ce ar trebui sa faceti ca sa redobanditi permisul, nimeni nu va informeaza in mod corect. Mai jos va voi spune exact pasii care trebuiesc urmati in redobandirea permisului, si raspunsurile la intrebarile pe care vi le puneti.

Pentru a avea o reusita in redobandirea permisului, va trebui sa parcurgeti chestionarele din cartea "AUTO TEST", Obtinerea si redobandirea permisului, deoarece in proportie de 95% intrebarile ce le veti primi la examen sunt din aceasta carte. Aveti atasat poza cartii de care aveti nevoie.

Pasi importanti in redobandirea permisului de conducere

* Suspendarea permisului pe 30 zile, 60 zile sau 90 zile: se iau in considerarea numararea acestor zile doar dupa expirarea dovezii de conducere ce v-a fost eliberata. Deci daca ati primit o suspendare pe 60 zile si o dovada de conducere pe 15 zile, veti putea vedea permisul in mana doar dupa 75 de zile.

* Orice suspendare de permis pe 30 zile, 60 zile sau 90 de zile, necesita admiterea unui examen cu intrebari 13 din 15, pentru ca permisul sa poata fi ridicat la termenul specificat. Nesustinerea examenului, sau neadmiterea examenului duce la prelungirea cu 30 zile a suspendarii urmand sa fie ridicat fara examen dupa acest termen prelungit. Acest examen poate fi sustinut ori de cate ori doriti, o data pe saptamana, fiind gratuit, dar care include costuri
de inchiriere sala, undeva pana la maxim 10 lei (surprinzator neimpozabili si fara bon de casa, cel putin asa se intampla in Deva la ACR). Important este faptul ca examenul poate fi sustinut doar in perioada suspendarii si se programeaza numai la sediul politiei judetene de unde ati obtinut permisul, avand la voi Cartea de Identitate si dovada de conducere. Aveti mare grija sa nu rupeti sub nici o forma dovada de conducere, chiar daca a expirat termenul valabilitatii, si chiar daca pe ea nu se specifica asa ceva, caci fara ea nu veti putea sustine examenul, si nici nu veti putea ridica permisul. Deci va fi nevoie de o noua dovada cu costuri ceva mai mari.

* Daca permisul v-a fost suspendat pe 60 de zile sau pe 90 zile acest interval de suspendare poate fi redus cu 30 de zile, daca nu sunteti incepator (adica primul an de soferie s-a scurs), daca in ultimii 3 ani nu l-ati mai avut suspendat, sau daca in ultimii 2 ani nu ati mai avut abateri grave soldate cu accidente de circulatie din vina d-voastra.

* Primul pas in redobandirea permisului este de a programa o examinare numai dupa expirarea dovezii. Programarea se face prin prezentarea la sediul politiei din judetul unde ati obtinut permisul cu cartea de identitate si dovada de conducere, intre orele 9-12. Examenul va fi sustinut 20 de minute, cu intrebari 13 din 15, intrebari ce au variante de raspuns a) b) si c) din care doar una este valabila (nu mai multe, si nici niciuna).

* Dupa admiterea examenului (ati raspuns la cel putin 13 intrebari correct din 15), daca sunteti pentru reducerea cu 30 de zile veti avea nevoie de urmatoarele documente:
+ copie dovada conducere fata verso (pe verso completata de politist cu admiterea d-voastra)
+ copie
carte de identitate
+ copie proces verbal (unde este specificata si amenda)
+ copie dovada amenda platita
+ cerere tip, de reducere a suspendarii (o gasiti la politie sau la copiatoarele de langa politie)

* cu aceste copii
de documente mergeti obligatoriu pe raza judetului unde ati avut accidentul (stiu ca e bataie de cap, dar nu uitati, traim inca in Romania), si depuneti acele copii la politie pentru analizare si aprobare. In mod normal aceasta analiza dureaza cam o saptamana dar uneori poate dura si o luna, depinde de noroc. Din fericire rezultatul aprobarii cererii de suspendare se transmite prin calculator in judetul de unde ati obtinut permisul, adica tot acolo de unde si urmeaza sa-l ridicati.

* Ultimul pas, la expirarea celor 30 de zile in cazul in care ati avut permisul suspendat pe 60 de zile si ati beneficiat de reducerea perioadei, mergeti in acelasi judet unde ati sustinut examenul, la sediul politiei (eliberare permise), de unde cu dovada de conducere (in original) si cartea de identitate (buletinul), va ridicati in cele din urma, pretiosul permis de care multi nu ne putem lipsi. In aceasta faza finala este ultimul drum al actului "dovada de conducere", care in mod normal nu are niciunde indicat sa fie pastrata si dupa expirarea celor 15 zile (multi avand instinctul de a o arunca dupa expirare). Suntem in Romania nu se stie cand aveti nevoie de un document doar pentru faptul ca institutiile merg prost si se pierd documente din vina nimanui!

* Nu uitati, la redobandirea permisului, sunteti patat pentru 6 luni conform legislatiei in vigoare, adica daca in decursul primelor 6 luni dupa redobandire vi se va mai suspenda permisul, se vor mai adauga 30 de zile la suspendare, categoric fara drept de reducere! Grija mare!
Nu stiu cat este de adevarat acuma !!!

micut_zu 03-11-10 06:23

La terminarea perioadei de suspendarea(90zile) cei care au avut permisul suspendat pentru depasirea vitezei trebuie sa mai dea examenul acela cu 15 intrebari ?!

Boasa 03-11-10 12:57

Quote:

Originally Posted by micut_zu (Post 3780486)
La terminarea perioadei de suspendarea(90zile) cei care au avut permisul suspendat pentru depasirea vitezei trebuie sa mai dea examenul acela cu 15 intrebari ?!

Daca nu ai dat examenul in cele 90 de zile se prelungeste suspendarea cu inca 30 de zile. Am eu un prieten care a stat 4 luni cu permisul suspendat

micut_zu 03-11-10 15:55

Tot nu inteleg de ce trebuie sa dau examenul ?! Cineva la avut suspendat pt alcool tot 90 de zile si la luat la termenul stabil fara examen sau alte prostii !

Я7B. 04-11-10 23:32

eu merg pe 16 sa dau examen .... acuma sa vad cum o sa ma descurc :| ... sper sa nu stau 3 luni fara permis .

idmobb 07-11-10 07:42

Invata :) , stai cumva pe str Viorelelor ? am vazut masina pe acolo.

Я7B. 10-11-10 19:23

Quote:

Originally Posted by idmobb (Post 3791227)
Invata :) , stai cumva pe str Viorelelor ? am vazut masina pe acolo.

Da acoolo stau:D

Tokebluff 03-02-13 23:09

Salut. As avea si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Puteti sa-mi spuneti unde se da in Bacau testul 13 din 15, si unde mai exact si la ce ora ( sunt din Onesti, si nu prea am cum sa ajung la BC sa ma interesez mai exact ) . Multumesc anticipat si sper ca raspunde cineva in acest topic prafuit:D

D0ryN 04-02-13 07:40

Din cate stiu, se da la liceul pedagogic, de langa spital. Mai multe detalii insa nu iti pot da

r@dy 06-02-13 19:37

Dintre cei care au dat acest examen puteti sa ne confirmati si noua unde exact se da ?? Multumesc !!

e o prostie ca si celor care li s-a luat permisul pentru o luna sa dea... ca doar n-am omorat ,condus prea high/low etc.... sa aiba ce face si politistii..

ciproi 07-03-13 13:38

buna ziua!
mi-a fost suspendat permisul pentru 30 zile pt. neacordare prioritate pieton; militianul nu mi-a zis nimic de vreun chestionar, mi-a zis ca dupa 30 zile sa ma duc sa-mi ridic permisul.
Stie cineva daca trebuie data vreo testare pt. recuperare permis suspendat,ca tot aud la unul si la altul?
mersi!

ciproi 07-03-13 14:24

Quote:

Originally Posted by ciproi (Post 5390692)
buna ziua!
mi-a fost suspendat permisul pentru 30 zile pt. neacordare prioritate pieton; militianul nu mi-a zis nimic de vreun chestionar, mi-a zis ca dupa 30 zile sa ma duc sa-mi ridic permisul.
Stie cineva daca trebuie data vreo testare pt. recuperare permis suspendat,ca tot aud la unul si la altul?
mersi!

s-a rezolvat,cica nu trebuie in cazul meu sa dau vreo testare.ART.106
Am scpat de data asta !
Toate bune!

UNDERC0VER 15-07-14 23:57

salutare,
mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe data de 4.01.2014 datorita unui accident minor "cu victima" (cu care ma intelesesem anterior pe cale amiabila pentru ca nu patise nimic dar pana la urma s-a gandit ea ca ar fi mai bine sa mearga sa declare), neacordare de prioritate. in fine, a avut loc un proces, mi s-a prelungit dovada in fiecare luna pana pe 2.07 moment in care am primit acasa ,de la procuratura plic cu comunicarea ca s-a clasat cauza. in ziua urmatoare am fost sa ma programez pentru examinare, azi am fost sa dau examen total nepregatit datorita unor evenimente in familie, am raspuns corect doar la 12 intrebari iar politistul mi-a zis ca pot da examen din nou dar ca nu o sa se mai reduca perioada de suspendare ca nu stiu ce reglementare s-a adoptat...n-am inteles prea bine..e cineva la curent cu asa ceva?

All times are GMT +2. The time now is 18:39.

- Copyright 2026 4Tuning