![]() |
Re: dacia alb negru
daca stiam mai nulte iti spuneam mai multe ,arborele, volanta , pistoanele, axa si pompa de ulei au fost modificate la SET CAR BASCOV
|
balaure nu ne pui si noua poze cu neonul sub masina. daca l-ai pus. pune si u poze.
|
2 Attachment(s)
ne prea mai am timp de masina am alte treburi mai importante de facut mai nou am montat o noua stati si un alt subufar. poze la noul subufar
|
Marfa noul tau subwoofer.Cat ai dat pe el?Scoate ceva?
|
omul asta chiar are idei.Bravo DEM bafta la tunat!!!
|
se aude bine subwooferul ?ai statie pt el?
|
aia e statie de masina? ca nu prea pare...
|
sco normal ca am o staitie auto ,cea care o vezi tu acolol este o poza facuta in casa si i-am facut proba in casa prima data , pentru ca nu aveam cablurile la masina trase pentru statie
|
a....;)
bine...ca ma speriasem:P |
NCS_BALAUR-E nu mai postezi si u nimic.
ne ti in suspans |
ncs_balauru am citit tot cap/coada .. concluzia mea e urmatoarea .. masina nu e urata da` mai tre` lucrat la ea sa faci anumite kestii sa se lege`ntre ele ... tzi s`a zis ce si cum strica la design ... ff interesant ce ai facut pana acum , sper sa nu te`neci la mal ca tziganu` adik` sa lasi totu` de izbeliste dupa ce ai facut atatea .. io iti urez bafta si o sa mai vizitez acest thread k e intersant .. bafta :wink:
|
2 Attachment(s)
bloc de lumini de LOGAN pe dacie, e super fata de cel vechi
|
Si maneta de la stergatoare e tot de logan?
|
1 Attachment(s)
dem-ule ce parere ai despre ceasurile mele de bord?
le-am avut albastre si mi sa cam luat de culoarea aia. |
zici ca este lumina din garaj modificale altfel
|
un nou carburator de renaul montat pe masina este super fata de cel vechi poze mai tarziu
|
3 Attachment(s)
dem-ule ce parere ai despre noile mele ceasuri de bord?
sper sa iti placa |
bestiale daciile:D....eev aia e tare...n-am ce zice mie chiar imi place aia....am si io o dacie stock si un golf 4 stock...
|
3 Attachment(s)
dem-ule ce parere ai despre farurile mele?
|
Quote:
|
DEM-ule am auzit k ai in plan sa faci ceva modificari pe la motor.Asa e sau am auzit prost?
|
2 Attachment(s)
dem-ule ce sa intamplat cu masina ta?
ca am vazuto azi si i-am facut cateva poze. ce s-a intamplat cu capota de la masina de e deformata |
a dus-o la macelarie...
dar nu a primit-o ca avea rugina... =)) |
DEM-ule capota aia a ta arata de parca a inceput sa se topeasca!Ce s-a intamplat cu ea de e in halul ala?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
usor d zis...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
dem-ule asa ai u grija de masinutza ta?
|
AA da sa inteleg ca urmeaza si o modificare grava la capota sau doar inlocuita??super frumoasa in rest
|
Dem-ule poate cadeai peste motor!!!Gata te-ai hotarat sa schimbi capota "dezastru"?
|
5 Attachment(s)
dem-ule uite pozele care le-am facut astazi.
arata si masina mai bine acuma. |
Quote:
Care are cnostiinte de electronica FOarte bune il invit sa dea iar un PM.Proectu meu de viitor este ca tot bordul sa fie albastru si la turometru sa se aprinda galben si dupaia rosu exact ca la masinile de formula 1 adica progreziv,sa-ti arate cand trebuie sa schimbi treapta....si need help ca nu-i dau de cap Bafta. |
DEM-ule arata bine noua ta capota.E bine k te-ai gandit sa o modifici un pic daca tot trebuia sa o schimbi.BAFTA!
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare baeti am revenit inapoi cu noua modificare a masini si anume capota ce parere aveti?
|
1 Attachment(s)
decat sa t complici cu turometre dinalea...mai bine iei ceva care intredevar merita si care intr-adevar t ajuta la schimbatul vitezelor.
;) |
Quote:
Sory dar nu vad unde ai pus pozele....te-am vazut acum cateva zile am trecut pe langa tine...arata binisor masina.Incerca sa n-o impopotonezi inutil. |
DEM-ule sincer nu arata prea bine cu stopurile alea clare....
incearca in paint sa ti le faci negre poate ar arata mai bine.... |
Din cate imi amintesc eu le-a avut si negre.Din moment ce acum le are albe banuiesc k i-au placut mai mult asa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning