Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

Bmw e21 14-04-07 12:13

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

Dezmenbrez e21
id messenger : ms_03_bdd
tel. 0720.395.524
in Bucuresti este masina

piratu_volvo 14-04-07 22:37

Am taiat numai de sus dar ma gandeam ca s-a mai decalit cel putin pe o portiune din cauza ca a trebuit sa-l incalzesc ca sa strang urmatoarea spira ca sa se aseze in suport.
Oricum,cred ca asa ramane.Cel putin deocamdata.

piratu_volvo 14-04-07 22:50

4 Attachment(s)
Si astea au aparut in oras....era sa fac accident cu bascula ca m-am oprit sa le fac poze.Am uitat sa va spun ca nu mai fac tir,m-am tras mai pe langa casa:D ,sa mai am timp si de familion si de rechin:lol: :lol:

MON-u 22-04-07 17:30

Buna sunt nou aici pe forumul asta,am vb mai mult pe bacau!Sunt si eu posesor de bmw e21 rechin de jumatate de an!Am unele pb cu ea si sper sa gasesc un sfat bun si eventual o rezolvare aici printre cei cu adevarat pasionati de acest model!Roata stanga spate imi sta inclinata(in exter),de ce?(mentionez k amortiz fata si arcurile pe stanga is duse,ea de la sine e lasata pe stanga!)Momentan iam luat piese noi in val de 300euro(toata directia fata)care urmeaza sa le pun!Bafta baieti si va mltumesc anticipat!

piratu_volvo 22-04-07 22:19

Sal.Din cat descrii nu stiu ce ar putea sa fie cu roata.Eventual sa te uiti daca nu ai ceva indoit pe acolo sau sa vezi dupa ce schimbi ce ai de schimbat pe acolo pe fata ca daca e lasata rau partea stanga s-ar putea sa-ti dea numai impresia ca iese roata in afara.Bafta si mai da un semn pe aici si tu.;)

MON-u 24-04-07 21:00

De acuma aici o sami petrec majoritatea timpului de pe forum,pt k aici sunt advaratii pasionatide marca asta si de modelul asta!:D
O intrebare,k sai pun un 2.5i de urs treb sai schimb si cardanul cu grupul spate?
Mentionez k eu deja am cardanul taiat pt k am cutie de urs pe ea!:-)
Mersi anticipat!

piratu_volvo 25-04-07 10:37

Grupul si cardanul nu trebuie sa le schimbi.Eventual sa modifici din nou cardanul daca se schimba cumva pozitia cutiei(daca trebuie sa vina mai in spate pt ca e mai lung motorul decat cel de 4 cil).Eu nu am schimbat asa ca nu pot sa-ti dau detalii dar mai sunt pe aici oameni saritori.Bafta si tine-ne la curent cu ce mai faci la masina.:lol:

MON-u 25-04-07 14:10

dar nu cred k ar trebui sa schimb cardanul cu grup pt k masina din fabrica initial a avut un 2.0 sase cilindri!dar propietarul a tot schimbat motoarele pt k initial 6cil isa parut prea puternici si dupa aia vreo 2motoare 1.8 carb!asta cred k e al 4 sau al 5 motor pus pe ea!(numai la 2.3 injectie nu sa gandit marlanu sa ma bucur si eu)Bafta!:sad:

Dani_E21 25-04-07 16:31

ca sa pui motor cu 6 cilindri trebuie schimbata puntea fata si scurtat cardanu sau gasit unu de 6 cilindri
motoru oricum tre sa vina cu tot cu cutia de 6 cilindri M20 in cazul tau:)

MON-u 27-04-07 21:50

Baieti o intrebare!Din moment ce semnale albe nu gasesc in preturi rezonabile mam gandit sa le inegresc,la fel si triplele spate?Intrebarea ar fi,Oare o sa am probleme cu garda dak fak asta?Mersi anticipat!:D ;)

KAY_ 27-04-07 22:13

Dap o sa ia probleme cu politia.....talon ridicat , puncte , amenda .

blondu316 28-04-07 19:28

4 Attachment(s)
sal all....am vazut aici multe rechine frumoase si urate :) si m-am gandit sa bag si eu poze cu al meu :)...nu e spuma spumelor..dar......sper sa va placa...inca mai am de munca la el...dar toate la timpu lor :D....va salut pe toti !

piratu_volvo 28-04-07 20:13

Nu ti-ai mai gasit bara pana la urma?

blondu316 28-04-07 21:37

ba da.....dar e unpic cam stramba in unele locuri si am dus-o la service sa mi-o indrepte si mie :D !

MON-u 29-04-07 15:22

Frumos rechinasu!Stopurile spate is interesante,cum leai facut asa?Ce motor ai?Bafta si numai bine!

MON-u 29-04-07 16:07

3 Attachment(s)
cateva poze si cu MONICA mea!:D

MON-u 29-04-07 16:07

3 Attachment(s)
Alte poze cu Monica mea!:D :lol:

piratu_volvo 29-04-07 18:07

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 876346)
Alte poze cu Monica mea!:D :lol:

Arata super masina,sa ai grija de ea;)

blondu316 29-04-07 18:13

pai .....motoru e de 1766cm...la stopuri le-am vopsit rosii , le-am pus bec cu dublu filament si am lipit cate un plus de fiecare :) ! si cand aprind pozitii se aprind toate :D ! daka pun frana ,semnal , masalier sau ceatza se aprinde dublu filamentu....oricum...arata bine monica ta :D ! pare in stare perfecta !

blondu316 30-04-07 01:11

piratule....am si eu o intrebare ptr tine daka nu te superi....am vazut la rechinu tau ceva ce eu caut de mult si ma obsedeaza :D ! vreau si eu semnalizatoarele dp fatza transparente!!!!!!!vreau sa ii fac la faruri ...tot ca in spate...gen american :D ! tu le-ai cumparat sau le-ai facut u ??ca mi-a zis cineva ca astea pot fi curatate...!bafta

piratu_volvo 30-04-07 11:42

Eu le-am cumparat asa gata decolorate:lol:

Tod3rik 30-04-07 11:50

are cineva de vanzare o caseta de directie pt E21? sa fie in stare kt mai buna ..

MON-u 30-04-07 22:25

Quote:

Originally Posted by blondu316 (Post 876463)
pai .....motoru e de 1766cm...la stopuri le-am vopsit rosii , le-am pus bec cu dublu filament si am lipit cate un plus de fiecare :) ! si cand aprind pozitii se aprind toate :D ! daka pun frana ,semnal , masalier sau ceatza se aprinde dublu filamentu....oricum...arata bine monica ta :D ! pare in stare perfecta !

Mersi!pare dar mai am multe de facut la ea!Treb sa ii schimb toata fata urgent,directia e terminata!Telescoape,sai pun carb original(am de 1300)si poate sai pun un alt motor(dak ma ajuta dumnezeu un 2.5i sau macar 2.0i)Am toate piesele noi ac dar treb sa fak rost de bani pt manopera!Mersi PIRATU!;)
Am sa mai pun si alte poze cu ea mai incolo!Bafta baieti!

KAY_ 30-04-07 23:02

Quote:

Originally Posted by Tod3rik (Post 877356)
are cineva de vanzare o caseta de directie pt E21? sa fie in stare kt mai buna ..

Am eu una da e fara servo si e de E12 .Intreaba si tu pe cineva daca se potriveste ,sau poate stie cineva pe aici ....
Ce ai facut cu arcurile?ai sunat acolo?

blondu316 01-05-07 18:00

pai nici eu nu stau bine cu directia la a mea...tre neaparat sa o fac..si eu vreau sa zic ca am carburator de dacie :) cu jigler de 1.6 si trage bine rau...i-am pus un filtru sport...si merge :D ! uite filmare https://www.youtube.com/watch?v=4TX3v1FJHM8 (am scos-o la liniutze :)) ) ...si tu zici ca tre sa ii schimbi toata fatza.....nu inteleg dc...ca arata f bine :) (fatza de a mea care cere neaparat o vopsea ) ...te salut si numai bine

Tod3rik 01-05-07 22:43

Dohc16.. nu cred k se potriveste aia.. si cu suspensia am gasit decat amortizoare la 85 si la 120 de euro...

MON-u 02-05-07 21:57

Quote:

Originally Posted by Tod3rik (Post 879936)
Dohc16.. nu cred k se potriveste aia.. si cu suspensia am gasit decat amortizoare la 85 si la 120 de euro...

vezi k dak cauti amortizoare pt rechin se gasesc si mai ieftine!eu am gasit aici in bc cu 1.400.000 de lei,noi prin comanda,telescoapele sunt facute sub licenta in ungaria!Si eu am gasit la inceput cu 2 mil si dupa aia am tot cautat pana am gasit cu 1,8mil si in final...!cauta bine ca gasesti piese pt rechin si ieftine!bafta si numai bine!:D

MON-u 02-05-07 22:15

Quote:

Originally Posted by blondu316 (Post 879514)
pai nici eu nu stau bine cu directia la a mea...tre neaparat sa o fac..si eu vreau sa zic ca am carburator de dacie :) cu jigler de 1.6 si trage bine rau...i-am pus un filtru sport...si merge :D ! uite filmare https://www.youtube.com/watch?v=4TX3v1FJHM8 (am scos-o la liniutze :)) ) ...si tu zici ca tre sa ii schimbi toata fatza.....nu inteleg dc...ca arata f bine :) (fatza de a mea care cere neaparat o vopsea ) ...te salut si numai bine

Misto filmarea! am si eu ceva dar nu liniute,intoarceri k la liniute mai mult de o supernova si logan 1.4 nu pot sa fak asa cu carburatorul asta(treb sa le pun si eu pe forum)eu am carb de 1300:sad: ce sai fak la asta;) ?mai de mult de 120km/h pe ora nu se duce cu pedala la fund:sad: !e carburatorul sigur,motorul e bun simt eu k are forta numai k nui da carburatorul ce are nevoie!eu cand mam referit la fata,am vrut sa zic directia toata,da vopseaua la a mea inca arata bine!Acum luna asta am so duc so fak complet la directie si suspensie,sai pun si carburatorul original,k il am acasa!Sper sa reusesc k bag o gramada de bani si fak un efort mare(si asta numai din pasiune pt monica)Bafta si numai bine!;)

KAY_ 02-05-07 22:36

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 881450)
vezi k dak cauti amortizoare pt rechin se gasesc si mai ieftine!eu am gasit aici in bc cu 1.400.000 de lei,noi prin comanda,telescoapele sunt facute sub licenta in ungaria!Si eu am gasit la inceput cu 2 mil si dupa aia am tot cautat pana am gasit cu 1,8mil si in final...!cauta bine ca gasesti piese pt rechin si ieftine!bafta si numai bine!:D

Se referea la suspensie sport .

blondu316 03-05-07 02:36

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 881495)
Misto filmarea! am si eu ceva dar nu liniute,intoarceri k la liniute mai mult de o supernova si logan 1.4 nu pot sa fak asa cu carburatorul asta(treb sa le pun si eu pe forum)eu am carb de 1300:sad: ce sai fak la asta;) ?mai de mult de 120km/h pe ora nu se duce cu pedala la fund:sad: !e carburatorul sigur,motorul e bun simt eu k are forta numai k nui da carburatorul ce are nevoie!eu cand mam referit la fata,am vrut sa zic directia toata,da vopseaua la a mea inca arata bine!Acum luna asta am so duc so fak complet la directie si suspensie,sai pun si carburatorul original,k il am acasa!Sper sa reusesc k bag o gramada de bani si fak un efort mare(si asta numai din pasiune pt monica)Bafta si numai bine!;)

pai.....pune-i si tu un jigler mai mare la carburatoru ala...ca sigur iti trage...a mea s-a dus la 160....dar de la 150 sa chinuit cam rau :)) ca nu ii mai venea benzina...m-am intrecut si eu cu supernova :)) ! si vreau sa zic ca eu inainte sa ii reglez carburatoru ala...tot 120 era maxim :) !eu am carburatoru ei original...dar nu ma risc sa il pun deoarece am picioru unpic cam greu si mi-e ca imi rupe buzunaru ....tot pe asta il prefer ca fac treaba buna cu el...am schimbat cu carburatoru asta de 2 ori cauciucurile dp spate:)) ! iti arat daka vrei filmari...cum faceam burnuri cu ea...te salut

Dani_E21 03-05-07 06:05

Quote:

Originally Posted by Tod3rik (Post 877356)

am eu caseta daca vrei

Tod3rik 03-05-07 14:43

o vreau cu tot cu pivoti si bielete.. Pret? :)

MON-u 03-05-07 16:42

Quote:

Originally Posted by blondu316 (Post 881758)
pai.....pune-i si tu un jigler mai mare la carburatoru ala...ca sigur iti trage...a mea s-a dus la 160....dar de la 150 sa chinuit cam rau :)) ca nu ii mai venea benzina...m-am intrecut si eu cu supernova :)) ! si vreau sa zic ca eu inainte sa ii reglez carburatoru ala...tot 120 era maxim :) !eu am carburatoru ei original...dar nu ma risc sa il pun deoarece am picioru unpic cam greu si mi-e ca imi rupe buzunaru ....tot pe asta il prefer ca fac treaba buna cu el...am schimbat cu carburatoru asta de 2 ori cauciucurile dp spate:)) ! iti arat daka vrei filmari...cum faceam burnuri cu ea...te salut

Deci sa inteleg k si tu ai carb tot simplu de dacie 1300 si nu dublu corp de 1400?! si k doar iai pus jiclor de (mai exact k sa stiu ce sa caut si unde in carburator trebuie pus vine asta?)??
Si eu am piciorul foarte greu dar vreau neaparat sai il pun chiar dak ma arde la buzunar(si asa imi ea 12% in oras),nu prea imi pasa eu vreau sa rupa....Pt k pe viitor urmeaza 6cilin injectie neaparat(sper 2.5i) Bafta si numai bine!

blondu316 03-05-07 18:24

da....tot de 1300...dar i-am pus jiclor de 1.6 ...gasesti si in magazine ....de pus...e simplu...nush cum sa iti explic :) ! si sa iti ia 12 % e cam multicel...e reglat bine? mie imi ia 10 % si are si jiclorul mai mare...acu nush..nu e in regula :)! te salut

LIVIUMARIN 03-05-07 23:59

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by LIVIUMARIN (Post 657111)

SALUT DUPA 6 LUNI ARATA CAM ASA!

blondu316 04-05-07 02:08

arata super bine....abia astept sa o vad asamblata toata :D ! tare curios sunt daka a meritat efortu tau si cheltuielile...cu totusi ca forumul asta cica e ptr e21.....dar al tau imi place :D

MON-u 04-05-07 21:51

e super!Toata stima din partea mea!Inseamna k esti cel putin la fel de pasionat de bmw ca si noi restul de pe acest forum!Bravo si abia astept sa o vad terminata,e admirabil ceea ce faci!Bafta la refacerea masinii si spor la bani!Numai bine!

LIVIUMARIN 04-05-07 22:07

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 885070)
e super!Toata stima din partea mea!Inseamna k esti cel putin la fel de pasionat de bmw ca si noi restul de pe acest forum!Bravo si abia astept sa o vad terminata,e admirabil ceea ce faci!Bafta la refacerea masinii si spor la bani!Numai bine!

MA BUCUR CA ITZI PLACE,BARILE PRAGURILE SUNT CONFECTZIONATE DIN TABLA,NU DIN FIBRA DE STICLA,SPER CA MAINE SA REUSIM SA FINALIZAM CU VOPSITUL,APOI URMEAZA TAPISERIA(PIELE,IN CULORI ASORTATE CU STILUL IN CARE E VOPSITA MASINA

MON-u 04-05-07 22:35

5 Attachment(s)
Alte poze cu Monica mea!Mai in detaliu!:D
Baieti nu stiu de ce ati ales voi acest model de bmw sa vil luati?!dar eu lam ales pt k pur si simplu is indragostit de forma ei si mi se pare cel mai frumos bmw din istoria marcii,are o eleganta si o linie total originala!Visez de mic la masina asta,eu am copilarit langa masina actuala si o vedeam in fiecare zi cand ma duceam la scoala si visam sa fie a mea intr-o zi,si visul mi sa indeplinit cu ajutorul lui Dumnezeu!Nu as dao pt nimic in lume!E dragoste si pasiune pura!Sper k nu vam plictisit,bafta si numai bine baieti!;)

LIVIUMARIN 04-05-07 23:23

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 885158)
Alte poze cu Monica mea!Mai in detaliu!:D
Baieti nu stiu de ce ati ales voi acest model de bmw sa vil luati?!dar eu lam ales pt k pur si simplu is indragostit de forma ei si mi se pare cel mai frumos bmw din istoria marcii,are o eleganta si o linie total originala!Visez de mic la masina asta,eu am copilarit langa masina actuala si o vedeam in fiecare zi cand ma duceam la scoala si visam sa fie a mea intr-o zi,si visul mi sa indeplinit cu ajutorul lui Dumnezeu!Nu as dao pt nimic in lume!E dragoste si pasiune pura!Sper k nu vam plictisit,bafta si numai bine baieti!;)

SALUT, DIN NOU,FRUMOS BMW AI!DE LA CE VINE NUMELE DE MONICA?
SA STII CA MI-AM CUMAPARAT SI UN BMW E21 ,DAR E CAVA MAI MARE DECAT AL TAU,MA REFER LA MOTOR E VB. DE UN 323I MAREA MEA DRAGOSTE IN DOMENIUL MASINILOR,ACUM AM DOUA ,UN 520 SI UN 323,SA VAD DACA VOI FACE FATZA CU BANII LA DOUA MASINI.
NU AI CUMVA UN CONTACT CU CHEIE PENTRU 323-UL MEU,E CAM DUS CEL PE CARE IL AM.CEAU CEAU!

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning