![]() |
Re: Seat-ul meu
2 Attachment(s)
Cam asta este Ibiza mea.....Ca tuning....pana acum nu are foarte multe...Decat ornamente faruri de la Je Design, Suspensie sport de la KW, Jante 7X16 de la Brock, Evacuare Borla, lamela sub bara fata adaptata de la Leon Cupra R, plafon negru perlat.....cam atat....este inca in lucru....sper cat de curand sa o termin...
|
frumoasa masina Leon_Xeigen dar fa` si tu un alt thread:PP
|
Imi cer scuze pt gresala facuta...dar este prima data cand postez ....si sincer nu am experientza pe forumuri.....sper sa nu fi deranjat pe cineva
|
nici o problema;)
|
stie cineva de unde "iau" si eu "speed signal"??
|
la ce e boon asta??;)):P
|
imi trebuie pt navigatie.....
|
stie cineva dc se potriveste sigur o bara de leon cupra pe seat toledo?
|
Quote:
|
Quote:
merci |
1 Attachment(s)
Asta e modelul!am vazut k se poate monta si bara de pe modelul R...dar se vede cam aiurea!
|
merci mult Ciosmi!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cea mai frumoasa bara pusa pe leon :P. Poate sunt subiectiv dar asta da mai bine decat cea de cupra r. Mai este o optiune, bara de top sport/fr(cea din poza de mai sus) si cu prelungire de la cupra r(partea neagra atasata jos).
|
Frumoasa masina ai ;)
Sfaturi: 1) Kit exterior 2) Aranjeaza folia cum trebuie (parerea mea e ca mai mult a stricat la aspect decat a facut faptul ca ai pus doar pe spate) 3) Cauta sa ii faci cadou niste triple frumoase ;) |
merci!
folia nu a fost pusa neaparat pt aspect....(poate pe viitor imi pun si pe fata) Triple pt toledo arata-mi tu si acum le comand :) |
Quote:
Cred ca mai mult ca sigur iti gaseste pt. ca mia gasit mie la un pret rezonabil pt. un fiat seicento ;) deci...good luck |
Quote:
|
I guess that sux...si daca tu maestre ai zis k nu sunt inseamna k nu sunt :) Si reclama asta dfapt e o recomandare :D... Keep up the good work ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Da, intradevar, bara mea (modelul R) arata oribil, ce sa zic. |
de bara asta ce zici?
|
4 Attachment(s)
uite si pozele
|
4 Attachment(s)
vand proiectoarele originale 250 ron disc.
|
carzone...nu?
arata supe bine!felicitari! un pret pt bara se poate? |
Quote:
|
Quote:
sincer sa fiu fara chestia aia pe capota ar fi dat mult mai bine ... si modelul de bara chiar nu mi se pare prea potrivit pt masina ..in fine fiecare cu gusturile lui :) in rest arata bine |
Quote:
pe toledo intradevar, arata mai bine cea de top sport/cupra. |
fiecare cu parerea lui ,dar tu ce masina ai?pune niste poze.
|
10 Attachment(s)
Am "curatat" un pic spatele de "scrisuri" (seat toledo si fischbach) si in lipsa de triple cu leduri ( :( ) am vopsit stopurile.Mie mi se pare ca arata mai bine acum,poate sunt subiectiv,dar oricum simteam nevoia de o schimbare
|
au iesit f frumos singurul lucru care ar trebui cred eu sa il fac e sa faci ceva la bara spate sa vina tobele ok
|
ai ce ai tu cu tobele :):):)
stiu ce vrei sa zici,dar e mai complicata "treaba" |
Arata mult mai bine asa!!! :D
|
O schimbare buna, asteptata chiar :) Arata foarte foarte bine asa...dar cum spun si restul, incearca o fusta cva sau sa decupezi spoilerul spate...sa arate altfel evacuarea k se poate mult mai bine ;)
|
4 Attachment(s)
Attachment 343430
Attachment 343431 Attachment 343432 Attachment 343433 Cred ca ceva de genul ar trebui la masina ta. www.gtlservice.ro |
Felicitarile mele Catalin! Si eu stau in M6 si de fiecare data cand vad Seat-ul tau, ma surprind in mod placut modificarile aduse de tine. Simple si de efect. Multa bafta in continuare!
|
din nou i`ai fkt ceva mistow la masina arata super bine si asa cum e acum:Dse vad bine lampile;)bafta in continuare;)
|
Merci Coby83!Merci Patrulei :)..ma bucur ca va place masina
De azi,are un fratior mai mare un BMW 318i din 2004 |
tiau luat si bmw?!....bv bv bv...
|
te-ai exprimat gresit ("tiau")...corect era "ti-ai",pt ca nu mi l-a luat nimeni, e luat pe banii si pe munca mea
Ca o completare,mi-am ajutat si prietena sa isi ia un fiat punto 2005 (nu material) :) |
Quote:
mii de scuze...am scris repede si am gresit:oops: ..."ti-ai luat"... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:55. |
- Copyright 2026 4Tuning