![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
e un punto tunat langa brasov , la sf gheorghe .....ai si tu punto ?
|
da
am, dar nu e tunat inca. vreau mai iatai sa-i pui un esapament sport si vroiam sa stiu de unde sa fac rost de asa ceva. |
Si eu sunt in cautare de traseu ,ma gandeam Borla sa o pun la Pilot ,din ce am observat fac cea mai buna treaba .
|
Quote:
intra pe site-ul lor si asculta cum se aude pe punto... |
Daca vreti ceva serios luati-va REMUS original pentru Punto.Gasiti la Premiumbrands pe fostul 1 MAI.Pret aproximativ 380 euro.
|
I-mi cer scuze pentru adresa data inainte dar azi am aflat ca firma PremiumBrands s-a mutat la CICLOP Magheru,unde are service si Falcon alarme.
|
sall . care vrei un punto jtd din 2002 1.9 elx arata f bine mere si mai bine pentru detalii 0766300090 sau bud_dan1999 asta e id de mes .....va astept si va anuntz ca am mare mare nevoie de bani si asta urgent ....
|
Quote:
|
in jur :D de 6000 e
|
Mi-am luat si eu un Punto 1.2 60 de cai.Ce sa zic mai am un Peugeot 307 HDI 110 cai si diferenta nu este asa de mare cum ma asteptam.Masina estu super dragutza , consuma putin , sprintena , ma cam sufla pe autostrada tirurile , dar ma descurc.:D
Vreau sa schimb casetogonul cu un mp3 Sony.Ma ajuta cineva cu u nsfat cum il scot pe cel vechi , si cum il ancorez pe cel nou sa nu iasa.Cu firele cred ca ma descurc.Are 4 gauri cel vechi , am inteles ca trebuei sa apas acolo.Un pic de ajutor va rog , ar fi perfect. Multumumesc.Next step ii pun niste jenti suparate aurii , sa vada ce gasesc prin Bucuresti. |
Salut,casul se scoate introducand o surubelnita subtire in cele patru gauri si iese problema apare in momentul in care vrei sa pui unul normal,asi nevoie de un adaptor special facut pentru punto.
|
In general Punto are mufa EURO.Dar parerea mea este sa cauti altceva in afara de SONY.Este foarte prost la receptia radio.De ancorat este bine sa ai o sina care s-e monteaza pe casetofon si blocheaza scoaterea lui din locas.Daca nu ai iti dau eu una.
|
in curand o sa pot si eu prezenta proiectul in derulare si modificarile care v`or fi aduse .. sper sa nu iasa un kitch si o sa va rog sa va dati cu parerile .. azi` ii prea tarziu .. maine vin cu restu ;)
|
asteptam cu interes
|
Va multumesc pt ajutor , am cumaprat rama aceea , Mp3-ul sony l-am cumaparat de vreo 4 ani , m-a costat atunci 12 milioane.A stat degeaba pana mi-am luat si eu masina.Ce marime de jenti recomandati , fara sa am probleme cu politita.As pune de 16 , sunt prea mari ? Ulei aveti vreo recomdare , sau sa folosesc orice ulei bun de firma ?
SUnt multumit de ea 4.5% pe autostrada , dar in oras scot cam 10.Scot 7 numai daca merg batraneste , si nu pot sa merg asa . :D |
Nu incerca 16.Sunt prea mari si la 4 persoane in masina loveste in aripi.Pune 185/55/15.Eu pun ulei VALVOLINE 10W40 si este OK.Asta este consumul atunci cand iti place sa mergi mai sportiv.In rest sa ai parte de ea pentru ca este o masina buna.
|
eu folosesc castrol gtx magnatec ....il recomand ...acum depinde si de ce vrei
|
1 Attachment(s)
Acum v-am gasit si eu:) Am si eu un punto de 80 de cai de un an...si sunt foarte multumit...singurele piese schimbate...un bec si ...ulei. Eu am cauciucuri de 195/50/15 si suspensie sport ==>> stabilitate super OK, dar ...dureri de spate si de suflet pe drumurile din Cj...Apropo...n-am reusit sa citesc toate mesajele de pe forum...ati reusit sa va intalniti mai multi anu trecut asa cum ati planuit?
|
ar fi fost frumos dar nu am reusit .. anu` asta poate ne rezerva mai multe si dam de o intalnire ;)
|
sonorizare care urmeaza a fi instalata in masina o sa vin cu poze deabea luni sau marti .. cutia ii gata duminica seara .. si uite cum am ramas 3 zile fara masina :)
|
Salut B.v.L .Ce scule ai de gand sa pui pe ea?
|
3 Attachment(s)
Asta e mashinutza mea cu stopurile cumparate cu ajutorul lui Antonio74.
Multumiri publice Razvane! :D :D :D Si o intreabare:unde pot cumpara adaptorul special pt mp3player? Eu am un Alpine si nu prea incape in locasul original (in sensul ca fata e cam in afara) |
Quote:
|
si eu mi-am montat un Alpine 9847R cam cu multa greutate pentru ca intr-adevar este mai lung iar acolo spatiul este foarte fix ...trebuie sa iei tot manunchiul de fire sa il legi banda si sa il lipesti cat se poate de partea stg.laterala impingandu-l in jos sub bord ...cu multa munca ai sa reusesti sa il montezi si sa stea oKei.Bafta
|
cu placere ......vin bine pe masina , maine o vad la KFC ????
|
Quote:
|
c`am aceeasi problema am avut si eu la montarea unui sony .. dar cum a zis si Zair .. cu putina munca si rabdare o sa reusesti sa il faci
|
Quote:
sta acum la fix mersi mult! |
cam plictis ...poze nu pune nimeni , poate anul asta sa ne vedem si noi ...ca asa la taclale pe net ............
|
Antonio are dreptate baieti.Nu credeti ca este prea frumos afara ca sa nu scoatem fetele(masinile) la o intalnire intre Fiatisti.Ce mai asteptati?Sper ca atunci cand va hotarati sa nu am masina in service pentru imbunatatiri.
|
:) ma si gandeam la un gratar pe la munte ......ace117 stieeeeeeee!!!!!!
|
in legatura cu intalnirea .. ne`am putea intalni in aprilie la bucuresti la show .. ce zic baietii ?
|
sau ar mai fi o chestie .. 2 zile undeva in brasov .. si asa ar fi si mai aproape de vestici ;)
|
trebuie sa cadem toti de acord ....
|
ar fi frumos sa ne vedem la 4tuning show :dribble:
|
Quote:
hopa ....uite ce idee ....meriti sa faci cinste cu o bere la ce idee ai avut :-P |
Nu este rau.Numai ca imi pare rau ca berea va fi fara alcool.Si o dau eu.
|
Tuning days 29.03.2007-01.04.2007 la fostul METRO OTOPENI.
|
Tuning days 29.03.2007-01.04.2007 la fostul METRO OTOPENI.Este cea mai buna ocazie pentru intalnire.
|
I'm in !!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning