![]() |
Re: Passat - 1.9TDI
7 Attachment(s)
interior sport complet,fete de usi,scaune,banchete,am reusit sa fac rost de un interior sport cu incalzire,mai aveam unu ce l-am luat in iarna identic dar fara incalzire.. rame boxe mai mari pentru usa din fata,alte boxe mai mari (omega) tweetere omega,filtre la boxe si ornamente metalice pe fetele de usi si scrumiera fata+spate..interiorul era de pe un sedan iar la fetele de usi de pe spate a trebuit schimbata partea de sus (e din 2 bucati) sa potriveasca pe usa de break..
|
2 Attachment(s)
mici modificari de imagine..
|
Quote:
|
Passatul gri e tot al tau? Imi par cunoscute jantele...
|
Trebuia si pe fata putin...
Ti-am mai atras atentia ca nu ai capacele de la praguri...le-ai cumparat si acu iti lipsesc iar :D |
Quote:
Quote:
Quote:
jantele le-ai vazut prin anunturile mele,sunt de vanzare si arata mult mai bine pe masina decat date jos si fara gume.. Am capacelele dar pe partea asta mi-e rupt cu tot cu suport si nu l-am putut prinde,dar cred ca imi donez pragul complet de pe cea albastra :twisted: |
Felicitari pentru achizitie!:D
|
2 Attachment(s)
se poate si mai bine, 18'' 7.5j combinatia ideala 215 45 18,merge ca si cu cele pe 17.
|
Quote:
Cand te vad prin oras mai tot timpu cu alte jante pe masina8) O prind bine astea pe 18", cat le ti sus pe masina? :))) |
3 Attachment(s)
nu stiu cat le mai tin,le-am lua ca daca tot am pus folii am zis sa o inchid si din jante putin mai ales ca nu am avut nimica pe negru pana acuma.. am pus ochii pe jantele astea,vin foarte bine pe culoarea asta,dar nu stiu cum vor da pe a mea..
|
Quote:
Foarte frumoasa masina. |
3 Attachment(s)
ms,am revenit la xxl , am pus si un soft care ma ducea catre 150 cai , dar dupa 3-4 zile a inceput sa-mi mearga nasol,sa traga abia dupa 2500 si a devenit foarte enervanta,daca vreau ture sa traga ii dau la benzina,nu la diesel de 350 mii km.. o sa il scot si voi incerca ceva mai de ''calitate''.. Oricum in primele zile am testat din mers cu 320d 136 cai,passat 131 cai si am luat-o in fata destul de binisor si cu e60 525d 177 cai am stat lipit fara sa se distanteze sau sa il ajung eu.. Oricum nu ramane pe masina softul asta,sa nu mai vorbesc de consum care ma tine 8.5 - 9 de la maxim 6 inainte.
|
De unde aduci jantele astea? Oriunde ajung in dezmembrari in zona mea, nu au decat prostii de jante, ba prea mici ba mari dar zgariate/sudate/lovite.
Arata al naibii de bine passatu cu jantele astea8) Dar nu te supara, un tdi de varsta asta nu isi pastreaza calutii. Ceea ce faci tu cu softul e sa readuci la viata caii pierduti pe parcursul anilor. Nu mai pune box tuning. Nu merita nici pe un diesel ,,tanar''. Pur si simplu il distruge. O resoftare facuta ca la carte e tot ce trebuie. |
Quote:
|
Nici cu full polish nu erau jantele de rusine :D
|
3 Attachment(s)
problema nu era de la soft,era de la 2 furtune de vacuum,le-am gasit le-am schimbat si masina trage misto,turbo intra de la 1600,am scos consum pana la Targu Mures 250 km cu 4.9.
+ un mic upgrade (si-a mai montat cineva ?) |
Quote:
Probabil daca nu as avea parasolar ar ajuta la ceva:) |
daca e vorba de al 3-lea parasolar... eu il am de fabrica. :)
|
nu cred k era vb despre acel mic parasolar de deasupra oglinzii cat era vb despre oglinda cu senzor de lumina....sper sa nu gresesc eu acum....e foarte buna o astfel de oglinda.....si app frumoasa masina felicitari
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
La ce ajuta oglinda aia ? E anti orbire? Ai folie pe luneta? Eu unul am folie dupa cum stii..si e de calitate. Nu ma deranjeaza nici macar un bi xenon oem daca vine din spate...:-)
|
Quote:
|
gotti axia 9.5j toate 4 et 37 + capat planetara + 3 brate la directie + furtunele de la vacuum inlocuite cu unele mult mai groase sa nu mai am treaba cu ele curand.
|
Si poze cu jantele?
|
superb modelul de jante!poze,poze..
|
foarte bine arata passatul ! asteptam poze cu noile jante :)
|
5 Attachment(s)
Noile jante si noul haion :)
|
E frumos.. Trebuie mai jos. Stiu ca ti s-a mai spus:lol:
|
Jantele se potrivesc foarte bine, ii pui numar de moto sau patrat de auto?
|
Usor usor intelegi de ce ai cazut de pe motor ! Nu mai pune poze dinastea ! :)))
|
arata frumos. pacat ca e chiar asa de ridicat. ar merge macar niste arcuri -30.
bafta |
Chiar mi-ar place o idee mai jos , sa vad ca am un set de arcuri de pe un 1.8t care era mai lasat,poate le incerc putin.. maine schim caseta de directie si cureaua de la alternator compresor etc.
|
1 Attachment(s)
Schimbat caseta+ cureaua de la motor,iar azi voi vopsi haionul.
|
O masina intretinuta. Bravo! Imi place.
|
4 Attachment(s)
Am schimbat caseta,am schimbat si jantele doar ca am iesit mai scump putin..
|
s-au plimbat prin portbagaj? nasol de patanie... le-ai urcat cumva pe masina?
|
2 Attachment(s)
Inca nu,sambata sau luni abia..
|
Ce prinderi au jantele?
|
Quote:
|
mai ai rotile vechi ( care seamana cu cele de mercedes ) ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
- Copyright 2026 4Tuning