Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

algorunescu 06-11-07 08:25

Re: Club astra bertone

Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1185885)
si cat tea costat exact? e misto asa daca zici ca ai consumul ala. dar cp? ai puso pe dyno cva?

M-a costat 260e sau 280e, nu mai stiu exact. Nu am pus-o pe dyno ca nu ma intereseaza chiar atat de mult cat am exact incat sa dau 50e pe un dyno. Se simte bine diferenta fata de cum era inainte si asta conteaza. Acum m-am obisnuit cu ea si nu prea-mi mai da golul ala in stomac asa ca e timpul s-o mai modificam nitel.

algorunescu 06-11-07 08:41

Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1185885)
si cat tea costat exact? e misto asa daca zici ca ai consumul ala. dar cp? ai puso pe dyno cva?

Am uitat o intrebare. Teoretic am 230cp acum. Practic habar n-am exact. Oricum sunt sigur 220+.

sabothor 06-11-07 08:53

Quote:

Originally Posted by dedeus (Post 1186075)
Parerea mea e ca o schimba ca e cazuta masina. ;) . daca a ajuns sa schimbe bertone full cum e a lui cu un golf4 de 90 de cai, nu inseamna ca e ceva ciudat?
Oricum bafta sa gasesti pe cineva care sa ti-o ia. Zic bafta ca sigur o sa ai nevoie de bafta sa gasesti pe cineva sa ti-o ia.
Si ca o paranteza observ ca masina ta are 1000 de probleme, am cautat pe forum cam tot ce ai postat si sunt o groaza de pbme!
Bafta, si ca o recomandare du-te duminica in vitan si puneo la vanzare, acolo ai sanse mai mari sa gasesti pe cineva mai nepriceput care sa o ia de buna.;)

@dedeus matale ce cauti pe thread-ul asta? :chew: .... Am un bad-feeling ca te cunosc ... :poke:

daniii_86 06-11-07 09:32

@dedeus---fratioru nai nici o treaba ...de unde stii u ce e sub capota mea ??? si ce anume ai vazut k intrebam de toba,radiator,si filtru ...da fratioru dar dc am intrebat am si bagat bani sa le skimb ...asadar nu te mai baga k MUSK....aiurea k nu stii nimik ...vorba lui sabotor ...ce cauti aici ai vro dacie ceva ?? sau olcit ??

masina nu are nimik si nu este nimeni obligat sa o ia oricine o vede inainte de 1 mil de ori dc vrea merge cu ea si vede k nu are nimik ...bafta

PS.....nu mai comentati aiurea pls nu va intereseaza ...nu va bagati

VFFtuning 06-11-07 10:16

baietii...am si eu o problema ....se scurge pe undeva antigel sub presurile din fata....o fi caloriferul spart??? am fost cu ea la di bas, la radacini si nu au gasit nimik.......a mai avut cineva probleme de genul asta???? apropo voi ce ulei de motor folositi......pentru 2.0 turbo?....multumesc frumos..

tune_AKj 06-11-07 10:31

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1184975)
Absolut! :cry: .. la stilul meu de condus ...

Tune .. soooper ..consumul la tine? La cat o schimbi?

Una buna .. Bucuresti - Ploiesti (DN1) .. mers omeneste .. consum MEDIU 5.7l/100 :D pe computerul de bord ... (mers constant ... 90km/h .. treapta 5a)

Daca n-o bruschez nu consuma mult .. dar din pacate ..

Consumul e super daca schimb in 3000 daca schimb in 6.500...se schimba "termenii":lol: :lol: Insa e 1.8 nu e 2.0

dedeus 06-11-07 10:52

Dani, stim amandoi ca masina e praf. Spui ca ai bagat bani in ea! Ce bani ai bagat? Ca esti un zgarcit fara egal, sunt o groaza de posturi de ale tale in care te miri de pretul reparatiilor. Pana si cu radiatorul voiai sa il lipesti in loc sa il schimbi. Deci sunt sigur ca orice reparatie a masinii a fost facuta de mantuiala cu cel mai putini bani posibili :).
Si de ce sa nu ma bag? Pana la urma de asta e forum, fiecare sa isi spuna parerea. Eu sunt scarbit de cei care vand masini asa omorate si ascund problemele masinii. In germania se face si inchisoare pentru treaba asta. Aici la noi merge din plin teapa asta.
Pana la urma nu e treaba mea pe cine arzi tu, insa nu mi se pare ok sa arzi pe cineva dp forumul asta , de asta ti-am si recomandat sa mergi in targ.
Bafta la vanzare.

dedeus 06-11-07 10:58

Si cu asta am incheiat orice alta discutie despre masina lui daniii86

Renesys 06-11-07 11:37

e bine daca zici ca se simte diferenta. mie imi este frica sa nu stric turbina, pt ca ea este fortata.

da chiar ce ulei folositi?
eu am facut revizia si am pus Mobil Synt S 5w40 pt ca avea si recomandare de la GM. din ce am observat merge f usor motorul.

JUPAN_EMY 06-11-07 17:00

Cumpar BERTONE -de preferat TURBO / piele si stare buna. astept PM cu oferte . mutumesc.

larry 06-11-07 19:39

5 Attachment(s)
Mai oameni buni...parca aici era zona unde posteaza doar ce-i cu bertone si parerile lor. Nu stiam ca aici se pot face "comenzi" de masini( exemplu: JUPAN EMY ) sau vorbe aiurea scoase din tastatura stricata a unor ...... care dau sfaturi unuia care cica "are masina pe butuci"...etc. Nici nu-l cunosc pe DANII86, asa ca nu-i tin partea, dar DEDEUS omule...stai in banca ta, ca cineva care vrea sa-i cumpere masina(bertonele) cred ca se uita la masina....o duce la o verificare.....face un test drive cu ea....etc.Eu spun sa incetezi cu chestiile astea si sa stai pe .... ta. Lasa...ca nu faci tu bine nimanui daca te-apuci sa scoti baliverne din astea pe forum , mai ales aici , unde cunostem cat de cat masinile. Hai bafta.

Apropo....vand jante pe 17...4X100, impecabile....numai ca au fost putin rupte ...sparte....lovite....terminateeeee....dar stati fara griji ..totul e in regula cu ele pentru ca am inlocuit spitele cu niste cartoane...ca n-aveam bani sa cumpar altele..deci totul e ok ;) .

..Am scris asta ca sa nu cumva sa apuce DEDEUS sa mi-o ia inainte "sa ma dea de gol" :lol:

Acum....trecand la lucruri mai serioase....chiar am 4 jante de vanzare...ca noi.Anuntul suna cam asa..

Vand set 4 jante pe 17",4X100,cumparate din Germania acum 2 luni si juma', noi noute,cu gume Pirelli P7000 205/40/ZR 17.Am mers cu ele aprox. 500 de km.De pe gume nu s-au tocit de tot nici dintisorii aceia. Se vad in poze. Jantele nu sunt zgariate, lovite sau altceva. Impecabile.
Pret: 850 de euro discutabil.Dati sfoara-n tara ;)

daniii_86 06-11-07 21:10

Uni kiar nu au ce face ...asta e ...VAND MASINA PRAF..cumpara cineva ...vorba lui LARRY masina nu mai are motor merge k in fred si barny radiatoare nu are deci o sa dardaiti de frig ..tobe niciatat deci fum cat cuprinde ....a si ink ceva uitasem ....dc eu sunt asa zgarcit inseamna k ma cunoasti ...parerea mea ....si e treaba mea dc sunt sau nu zgarcit ......repet VAND MASINA RUPTAN DOUA...cu care merg eu ...imi pun secunda de secunda VIATA in pericol merg cu BOMBA cu ceas pe strada ....asa k atunci cnd ies la plimbare va anunt sa fugiti :D PS grupul baietzilor cu bun simt salutam ........BULANGII

daniii_86 06-11-07 21:46

NU MAI SKIMB SI VAND NIMIK....si sa lamuresk lumea odat pt tot deauna ..k poate uni au o parere foarte proasta fata de mine acum dupa spusele pustiului :

masina cnd am luato avea toba de mijlok sparta ,si cauciucuri MATADOR taiate....si radiatoru de AC cu 2 celule sparte ....eu am luat masina nestiiind nimik despre ele .....asa apoi am fost la BIBAS unde miau zis un radiator 10 mil + manopera ..nus salariat nu nimik ..si am zis NU MERSI daia zice oamu k ma plang de reparatii costisitoare.....toba 5 milioane etc .....mama lucreaza in domeniu de piese auto si poate lua orice PIESA de orice masina cu pret de DEPOZIT...asadar toba, bujii ,filtre ,ulei ,CAUCIUCURI GOOD YEAR lea luat FARA adausu GIGANTIK al lui DIBAS ...asadar asta nu cred eu k inseamna KARPEALA.......recunosk radiatoru este sudat in aluminiu ..iar asta e singura carpeala care am facuto singura MANTUIALA....in rest nustiu dc piese luate mult mai ieftine fata de cat si le ia el se numeste KARPEALA :D in fine masina a vazuto si SABOTOR kiar azi si poate zice dc e asa BOMBA...oricum ... INKID subiectu despre masina mea ...STIMA..si BAFTA

larry 06-11-07 21:50

DANII86...stai linistit....ca un om intreg la cap, nu se ia dupa orice pustan care isi da cu parerea despre lucrul altuia pe-aici pe forum :blahblah: Be Cool.....Don't Wory....Be Happy ...Bertone rullessss :peace:

sabothor 06-11-07 22:20

Fiecare e liber sa se de-a cu parerea .. dar problema mea cea mai mare este unde se da cu parerea ...
Nu fac discriminari, dar AICI NU SE VINDE SI NICI NU SE CUMPARA BERTONE si nimeni nu se va gasi sa faca oferte de vanzare unor anunturi aparute adhoc. Este un thread dedicat NUMAI pasionatilor si implicit posesorilor de "jeguri de genul asta", nu talcioc.

Cat despre cei care n-au ce face si se baga in seama aiurea vezi Doamne menajand viitoarele "victime" ... Danii stai calm man .. nu te agita. Larry are dreptate. Tratarea cu indiferenta e cea mai buna solutie. Cat despre starea masinilor si parerile altora .. stai sa vezi cand o voi vinde eu pe-a mea .. sa vezi scandalul dracului ca n-o sa las un cent. Stii ce fel de masina e si fii sigur ca o sa fiu cleptoman ... cu masina mea. Si sa-l aud eu pe-ala care are ceva de comentat la nivelul ei ...

Ti-am zis ca am de gand sa ofer tatuaje moka cu logo-ul bertone .. pe frunte!!!!

Dani tu nu trebuie sa te scuzi sau sa dai explicatii nimanui despre remarci facute de tine sau despre investitiile in masina.
Din pacare Dani este prea mic si prea grijuliu cu masina ca sa isi bata joc de ea .. si va spun si de ce .. astazi ne-am intalnit si i s-a parut lui ca ii suna ceva ciudat sub masina si ce s-a gandit sa ma intrebe: unde e un service aici? De ce????? ii bate nush ce sub masina .. Binenetels ca nu am mai scapat de el si am mers la un service .. ce credeti ce era? Un cauciuc de-ala care sustine axul tobei de esapament era desprins si vibra in caroserie .. aia i se parea lui ciudat ... :wink:

Deci Dani .. pasteaza-ti pozitia ta si nu mai lua in seama gura lumii ..

Subscriu inca o data ce a spus Larry, o persoana intreaga la cap ia o masina dupa ce o conduce cu mana ei, nu se ia dupa sfatul batranilor ... de pe dealul din Morometzii ...

Pace sufleteasca!

PS. Mai am de facut o remarca .. Dani spunea intr-un post anterior ca masina lui nu trage si ca nu are caii aia .. Va spun eu! Azi m-am dat cu el si m-a facut omeneste. Masina are vlaga si trage in draci! Deci Dani .. tu esti prea suparat pe viata, man! Just chill ... :lol:

dedeus 07-11-07 05:31

Quote:

Originally Posted by daniii_86 (Post 1186932)
NU MAI SKIMB SI VAND NIMIK....si sa lamuresk lumea odat pt tot deauna ..k poate uni au o parere foarte proasta fata de mine acum dupa spusele pustiului :

masina cnd am luato avea toba de mijlok sparta ,si cauciucuri MATADOR taiate....si radiatoru de AC cu 2 celule sparte ....eu am luat masina nestiiind nimik despre ele .....asa apoi am fost la BIBAS unde miau zis un radiator 10 mil + manopera ..nus salariat nu nimik ..si am zis NU MERSI daia zice oamu k ma plang de reparatii costisitoare.....toba 5 milioane etc .....mama lucreaza in domeniu de piese auto si poate lua orice PIESA de orice masina cu pret de DEPOZIT...asadar toba, bujii ,filtre ,ulei ,CAUCIUCURI GOOD YEAR lea luat FARA adausu GIGANTIK al lui DIBAS ...asadar asta nu cred eu k inseamna KARPEALA.......recunosk radiatoru este sudat in aluminiu ..iar asta e singura carpeala care am facuto singura MANTUIALA....in rest nustiu dc piese luate mult mai ieftine fata de cat si le ia el se numeste KARPEALA :D in fine masina a vazuto si SABOTOR kiar azi si poate zice dc e asa BOMBA...oricum ... INKID subiectu despre masina mea ...STIMA..si BAFTA

Se vede ce meserias esti, daca a putut cineva sa te prosteasca in asa hal sa iti vanda masina cu cauciucurile taiate, si fara sa mearga ac-ul si cu toba sparta. Din chestiile astea ce reiese? Nu reiese ca masina nu prea a fost ingrijita de fostul propietar? Te lauzi atat cu filtrele si uleiul schimbat. Pai stii ce inseamna asta? e o simpla revizie care se face la orice masina care o cumperi.Si pot sa pun pariu ca nu ai schimbat cam tot ce trebuie schimbat, si anume si filtrul de polen, etc. De asemenea eu iti recomand sa ai grija cu masina, deoarece cred ca iti dai si tu seama ca aia 95.000km nu sunt reali, si ai putea sa ai probleme cu distributia. Banuiesc ca nici nu stii cand s-a schimbat ultima data.In general si distributia se schimba atunci cand cumperi o masina SH, mai ales la una la care nu stii cand s-a facut ultima data. Sper ca stii care sunt riscurile in cazul in care cedeaza distributia. Eu sincer iti recomand sa o vinzi si sa iti iei Logan :D . Macar acolo no sa mai ai probleme cu piesele.
Si iti recomand sa incerci sa scrii mai lizibil, si mai aerisit. E o adevarata aventura sa descifrez ceea ce scrii :).
Si nu te supara pe mine, ai putea sa multumesti pentru sfaturile mele. Crede-ma ca am bertone de ceva timp, si e destul de complicat sa intretii masina asta.Si nu neaparat din pct d vedere al consumului.Pentru ca in general cine isi ia bertone nu isi ia sa mearga batraneste.Majoritatea isi iau bertone sa le cam rupa :D. Si de aici apar problemele, mai ales la masinile aduse din afara.au fost alergate rau de tot :)
Bafta in continuare.

daniii_86 07-11-07 09:59

Ms..de sfaturi ...si credema kam skimbat si filtru de polen..si dap am verificat si distributia ...care este pe lant daca stiai ...si am skimbat si intinzatorul lantului....si la capitolu meserias..dc citesti cu atentie ..*****ie nu stiam nimik despre mainile acestea doar mia placut...si kestia cu raditoru si toba le stiam deja mi le spusese baiatu ...asa k te rog eu nu te mai baga ...si lasane fiecare cu ale lui.......eu sunt zgarcit si sarac ...tu esti darnik si plin de bani ...ok ma bucur pentru tine ...felicitarile mele...bafta

laurentiu_tim 07-11-07 10:03

Quote:

Originally Posted by VFFtuning (Post 1184283)
care a fost viteza maxima pe care ati atinso cu bertonelele voastre???

240 ;) Timisoara-Arad la intoarcere,la dus am facut 18 minute dimineatza la ora 5 era gol ;)

tune_AKj 07-11-07 10:39

Deci ...m-ai "luat"...aveam un <record> de 20 de minute..pe aceasi <ruta>:lol:

Renesys 07-11-07 10:43

Io nush ce tot va certati atat dedeus daca ai bertone fii sanatos si ai grija de el. danii vad ca e interesat de masina lui si are grija de ea altfel nu mai punea intrebari pe forumuri de piese si reparatii...

am o propunere. hai sa scriem aici pe forum toti adrese de firme cu piese ieftine(bujii, filtre, uleiuri, piese de caroserie, orice) dar de calitate, piese de tuning la preturi bune. normal pentru bertone :D.

io de exp miam luat de aici ulei. mi sa parut ieftin si au toate tipurile de ulei. plus transport ieftin si rapid.
www.oilshop.ro

algorunescu 07-11-07 11:06

Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1186366)
e bine daca zici ca se simte diferenta. mie imi este frica sa nu stric turbina, pt ca ea este fortata.

da chiar ce ulei folositi?
eu am facut revizia si am pus Mobil Synt S 5w40 pt ca avea si recomandare de la GM. din ce am observat merge f usor motorul.

Nu e fortata turbina. Chip tuning-ul este de 3 feluri.
1. EcoTuning care are ca scop reducerea consumului si atat
2. Normal care are ca scop cresterea performantelor in limitele normale ale masinii si optimizarea consumului si nu-ti forteaza nimic
3. Race care are ca scop maximizarea performantelor si asta intr-adevar iti duce la limita superioara tot.

Ulei folosesc Castrol RS 10w-60. Acum a aparut noua generatie: Castrol Edge Sport tot 10w-60.

larry 07-11-07 11:12

9 Attachment(s)
RENESYS: e bine si cu adresele ...cum ai spus tu. Eu sunt de acord. Ca mi-ai adus aminte....vreau sa isi dea lumea cu parerea despre kitul exterior care este in poze ;)
Mie imi place foarte mult...in special stopurile alea....ma inebunesc...si sunt destul de simple.Adresa....www.mtk-tuning.com

P.S DANIII86.....nu uita ce ti-am spus :suspiciou

algorunescu 07-11-07 11:15

Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1187505)
Io nush ce tot va certati atat dedeus daca ai bertone fii sanatos si ai grija de el. danii vad ca e interesat de masina lui si are grija de ea altfel nu mai punea intrebari pe forumuri de piese si reparatii...

am o propunere. hai sa scriem aici pe forum toti adrese de firme cu piese ieftine(bujii, filtre, uleiuri, piese de caroserie, orice) dar de calitate, piese de tuning la preturi bune. normal pentru bertone :D.

io de exp miam luat de aici ulei. mi sa parut ieftin si au toate tipurile de ulei. plus transport ieftin si rapid.
www.oilshop.ro

Misto preturile. Chiar cautam un furnizor de ulei la preturi cat mai bune ca trebuie sa fac schimbul de ulei in curand. Thx.

tune_AKj 07-11-07 11:24

Quote:

Originally Posted by larry (Post 1187532)
RENESYS: e bine si cu adresele ...cum ai spus tu. Eu sunt de acord. Ca mi-ai adus aminte....vreau sa isi dea lumea cu parerea despre kitul exterior care este in poze ;)
Mie imi place foarte mult...in special stopurile alea....ma inebunesc...si sunt destul de simple.Adresa....www.mtk-tuning.com

P.S DANIII86.....nu uita ce ti-am spus :suspiciou

super <stopuri>....:D

sabothor 07-11-07 11:41

3 Attachment(s)
Sunt ff interesante, dar pentru a ne face masinile sa arate asa trebuie sa ne comandam triplele + ochelarii ...

Apropos, site-ul ala nu purcede a se prezenta si in engleza? French sucks :shakefist :lalala: :writers_b

Eu intre timp am gasit o alta alternativa si pentru moment sunt destul de multumit :D

Acum dau si mai bine cu noua evacuare... Daniii stie ... :D

laurentiu_tim 07-11-07 12:22

Quote:

Originally Posted by tune_AKj (Post 1187499)
Deci ...m-ai "luat"...aveam un <record> de 20 de minute..pe aceasi <ruta>:lol:

poi team 'luat" din cauza celor 220 ponei :lol: ;)

dany_let 07-11-07 14:50

ce discutii pe aici ...aiurea rau...:cry:

sabothor 07-11-07 14:51

Dany, tu poti modifica numele thread-ului .. gandeste-te la unul pe masura discutiilor te rog ...

Renesys 07-11-07 16:22

larry: misto kiturile(putin cam excentrice dar sunt belea) si triplele mai ales, dar preturi romanesti de unde le gasim :D. de unde cumparam?

sabothor: e misto numele thread-ului. Aici vorbim noi cei care avem Bertone, Clubul nostru...

algorunescu: parca mias face un chip tuning acum de miai zis :)). dar castrol rs 10w60 nu prea e bun iarna deloc, am auzit cal mananca... eu merg pe 5w40 cum zice nea Opel :D. si la Mobil are si aprobarea de la GM.

Si mai asteptam siteuri cu preturi bune. Anvelope, Jante orice...

Gasisem un site cu jante ieftine, faza misto e ca preturile sunt usor negociabile, la jante NOI !!! Am vorbit cu baiat, super de treaba, dar momentan nam banu sa iau...
w w w . e j a n t e . r o

am scris asa ca ma coda...

larry 07-11-07 17:18

[QUOTE=Renesys;1187849]larry: misto kiturile(putin cam excentrice dar sunt belea) si triplele mai ales, dar preturi romanesti de unde le gasim :D. de unde cumparam?

Acel Kit tuning se poate cumpara numai de pe acea adresa...eu asa stiu. Acum 2 luni cand am fost in Germania...n-am gasit nici in ruptul capului acel model de Kit.Nu mai zic de stopuri.Am cautat ca nebunu...si nimik.Se poate comanda din Franta...de pe adreasa aia....dar cu ...card ;)

Renesys 07-11-07 18:14

[QUOTE=larry;1187959]
Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1187849)
larry: misto kiturile(putin cam excentrice dar sunt belea) si triplele mai ales, dar preturi romanesti de unde le gasim :D. de unde cumparam?

Acel Kit tuning se poate cumpara numai de pe acea adresa...eu asa stiu. Acum 2 luni cand am fost in Germania...n-am gasit nici in ruptul capului acel model de Kit.Nu mai zic de stopuri.Am cautat ca nebunu...si nimik.Se poate comanda din Franta...de pe adreasa aia....dar cu ...card ;)

French sucks!!! :))) si 2 te costa o gramada de bani sa ti le aduca in romania. tre sa gasim si prin ro un importator.

Spuneti si mie ce bujii folositi(firma, cate scantei). de unde gasesc cva bun.

aaaa si sa fac si io un test la senzori sa vad de ce imi consuma constant 13? unde? cat? :D la opel stie cineva cat o costa, daca nu o sa trag o fuga pe la ei...

sabothor 07-11-07 20:51

Baieti, chiar nu vrea nimeni sa facem schimb de jante? Nu s-a mai plictisit nimeni de ele ... :( sau doar eu sunt singurul ciudat ...

daniii_86 07-11-07 21:14

1 Attachment(s)
DAP Frumoasa rau masina lu SABOTOR si intretinuta lacrima .....iti dau eu gentile mele dc vrei :D bafta baietzii ...si FETE (sefa mea) si.....vuuummm vuuummm

PS..as vrea sa am masina asa :D facuta ..traiasca Photoshop

sabothor 08-11-07 00:16

Poze noi .. cu cerneala neuscata :D

http://www.postimage.org/Pq100tG9.jpg

http://www.postimage.org/aVoqfQ0.jpg

http://www.postimage.org/aVoqxi0.jpg

http://www.postimage.org/aVoqMfS.jpg

Renesys 08-11-07 12:01

1 Attachment(s)
Astazi pe Autostrada Soarelui. Ma plictisisem singur in masina :)).

apropo, daniii_86, eleronul e tot photoshop sau e chiar pe masina? e super misto, parca mias pune si eu unu finutz.

VFFtuning 08-11-07 12:33

Eu Am Reusit Un Timid 230 Km/h.............cred Ca Ducea Mai Mult...dar Din Pacate Venea Unul Cu Un Seat Ibitza ..avea O Viteza Cu Spatele...bine Ca Nu Sa Dat La O Parte Pentru Ca Ma Gadila Talpa Piciorului.......cred Ca Rupeam Motorul :))

sabothor 08-11-07 12:37

Renesys, pune te rog niste poze cu GM-ul ala ...

E o alta febletze de-a mea :D

VFFtuning 08-11-07 12:41

4 Attachment(s)
Salut Ptr Cei Care Nu Imi Stiu Masina Urc Si Eu Cateva Fotografii

Renesys 08-11-07 13:25

3 Attachment(s)
MG-ul :p.
Ca sound la motor si senzatie la turatii, nu se compara cu bertonele...din pacate, dar la drum lung bertonele il rupe.

Aaa daca vedeti un nebun la volan la MG, nu sunt eu, e tata :).

Renesys 08-11-07 13:28

Quote:

Originally Posted by VFFtuning (Post 1189263)
Eu Am Reusit Un Timid 230 Km/h.............cred Ca Ducea Mai Mult...dar Din Pacate Venea Unul Cu Un Seat Ibitza ..avea O Viteza Cu Spatele...bine Ca Nu Sa Dat La O Parte Pentru Ca Ma Gadila Talpa Piciorului.......cred Ca Rupeam Motorul :))

Tare :lol: . apropo unde tiai tinut masina in puf? la interior arata mai bine decat noua :)

All times are GMT +2. The time now is 22:58.

- Copyright 2026 4Tuning