Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - Old school 85' , 1.6 Turbo Diesel + Intercooler (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/21279-golf-2-old-school-85-1-6-turbo-diesel-intercooler.html)

dubmaniacks 22-05-07 21:51

Re: vw golf 2... in progres

sambata va arat poze cu fete`le de usi :D ... sunt la inceput ...

dubmaniacks 26-05-07 23:17

astazi am cumparat scaun de pe un gti ... cu sustinere laterala f.buna... ma refer ca nu e rupta sau mai stiu io cum ... so ... ce sa mai zic ... atat ... urmeaza alte chestii marunte ...

Kodrin 27-05-07 20:36

cand ai timp pune si niste poze daca vrei .......... :D ......... bafta in continuare

dubmaniacks 29-05-07 13:52

Quote:

Originally Posted by Kodrin (Post 921253)
cand ai timp pune si niste poze daca vrei .......... :D ......... bafta in continuare

o sa fac sambata poze :D momentan ma omor cu faculta :))

dubmaniacks 29-05-07 13:57

interioru e acuma pe primu loc ... indei si bani sunt ... dar timpu lipseste :(

dubmaniacks 02-06-07 22:15

5 Attachment(s)
salut!uitati-va aici ... poze de calitate :)

p.s. suspensia e pusa deoparte ... (am nevoie de cauciucuri cu talon mic /45) cu gumele actuale imi freaca si pe fata si pe spate ... asa ca pana cand nu cumpar cauciucuri si evident jante ... suspensia ramane deoparte!

razak 02-06-07 22:30

un mare SA TE F*T pentru ca te plangi mai rau ca un copil de 2 ani !

Arata bine masina! Tu spre deosebire de mine mai tre sa cauti niste chedere si cam atat la exterior. Lucky bastard.

Sfaturi :

* Brate de stergatoare NEGRE - e un must !

** Chederele de plafon le stii deja :D

*** Modifica pozitia stergatorului spate ;) sa stea jos

**** Semnale clare in bara ;)

***** Restu le faci cu rabdare, keep up the good work mate ! Cine stie :-< cand oi termina si eu masina poate ne vedem la un suc la jumatatea drumului.

SoundIdentity 09-06-07 23:14

super dragutza masina bosulika ;) mie imi place golfurile 2 la nebunie si mai ales care au gust ;) schimba jantele si e cooooll ;)

sco211 14-06-07 02:17

tocmai mi-am schimbat si io pozitia stergatorului spate...sta prea bine...si nici nu e mare lucru d modificat...

bafta

CJ-01-WOB 14-06-07 13:55

very sexi mk2.

sorin_sorin95 17-06-07 00:19

Re: vw golf 2... in progress

Simpla si cu gust , stilul clean o prinde f bn. Dar o folie neagra pe geamuri parca ar da f bn dupa parerea mea.

D3ATH 17-06-07 00:47

E un proiect chiar frumos....in care a intrat multa pasiune.Felicitari!!
Legat de folie....eu am sunat la o firma din pitesti, cik ar fi printre cei mai buni si lucreaza cu maretiale bune, in fine, si m-am interesat pt a mea, DOAR 199 RON.Daca esti interesat imi dai un PM si iti trimit nr de tel la care poti sa iei legatura cu ei!Bafta!!!Sa auzim numai dee bine;)

Nicknamed_13 18-06-07 02:14

I'm lovin it!

claudiu lucian 18-06-07 15:51

2 Attachment(s)
incearca sa schimbi stergatoru ala imens d p luneta..am atasat o poza cu un stergator finutz, imbracat.

si cred k ar trebui sa o alasi mai jos+ ale cauciucuri mai mici.

bafta, masina arata ft bn;)

dubmaniacks 19-06-07 15:41

Salut!Si mersi pt tot!N-o sa ma apuc sa scriu posturi multe deoarece am f.mult de lucru!Si anume faculta si masina!Dupa un timp lung mi-am gasit chedere la usi pe tavan sau cum le zice!+Am schimbat pozitia stergtorului spate!Masina f.curand va primi un set de jante cu buza lata!Acuma urmeaza sa schimb la motor nush cum ii zice exact dar la culbutori imi fac urat porcariile alea hidraulice(chiar habar nuam cum sa le zic)dar fac f.urat si toata investitia ma costa 3 mil!Sambata schimb evacuarea cu una marita!Nush daca ma va ajuta cu ceva dar eu sper!Oricum ceea actuala e praf rau :D.Si in legatura cu foliile nush ce sa zic.Mi-ar placea dar nu am chef de probleme!Am inteles si daca ai acte pe ele se mai leaga de tine!Acuma as vrea sa-mi spuneti unde as putea gasi turometru pt motorul meu diesel!Si ce modificari trebuie sa aduc!Am inteles ca e o treaba cam incurcata.Dar e nasol asa fara turometru!Mersi!

P.s. Inca odata va multumesc!Sa stiti ca masinutza a fost facuta cu f.multa pasiune si rabdare!Pt anii lui 1984 acuma arata destul de bine zic eu!

SAlut la toti!

sambata va arat poze daca pot!

razak 19-06-07 23:06

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 956014)
Salut!Si mersi pt tot!N-o sa ma apuc sa scriu posturi multe deoarece am f.mult de lucru!Si anume faculta si masina!Dupa un timp lung mi-am gasit chedere la usi pe tavan sau cum le zice!+Am schimbat pozitia stergtorului spate!Masina f.curand va primi un set de jante cu buza lata!Acuma urmeaza sa schimb la motor nush cum ii zice exact dar la culbutori imi fac urat porcariile alea hidraulice(chiar habar nuam cum sa le zic)dar fac f.urat si toata investitia ma costa 3 mil!Sambata schimb evacuarea cu una marita!Nush daca ma va ajuta cu ceva dar eu sper!Oricum ceea actuala e praf rau :D.Si in legatura cu foliile nush ce sa zic.Mi-ar placea dar nu am chef de probleme!Am inteles si daca ai acte pe ele se mai leaga de tine!Acuma as vrea sa-mi spuneti unde as putea gasi turometru pt motorul meu diesel!Si ce modificari trebuie sa aduc!Am inteles ca e o treaba cam incurcata.Dar e nasol asa fara turometru!Mersi!

P.s. Inca odata va multumesc!Sa stiti ca masinutza a fost facuta cu f.multa pasiune si rabdare!Pt anii lui 1984 acuma arata destul de bine zic eu!

SAlut la toti!

sambata va arat poze daca pot!

Eh, asa esti si tu om. Ai chedere de plafon :D Felicitari!

sorin_sorin95 20-06-07 00:27

Poze cu viitoarele jante ai?

dubmaniacks 20-06-07 15:50

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 956903)
Poze cu viitoarele jante ai?

Salut.Inka nu din pacate!Dar ceea ce se stie ca vor fi noi noutze!

P.S. am comandat astazi la culbutori ... 3.7 mil aduse direkt din Germany 8) si ajung peste o saptamana :cry: ...

Dar eu vreau calitate si nu cantitate ...

f.curand o sa incep lucru la interior... doar sa trec odata de examene :(

dubmaniacks 20-06-07 15:53

Quote:

Originally Posted by razak (Post 956751)
Eh, asa esti si tu om. Ai chedere de plafon :D Felicitari!

pai da :D te pui cu je?Acuma sa vad cum fac cu servo ...ca asa nu e lucru :D Si SPER ca o sa ma ajuti !!!

razak 20-06-07 15:59

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 957947)
pai da :D te pui cu je?Acuma sa vad cum fac cu servo ...ca asa nu e lucru :D Si SPER ca o sa ma ajuti !!!

daca plec , da!

dubmaniacks 20-06-07 16:09

Quote:

Originally Posted by razak (Post 957956)
daca plec , da!

baga bine in minte cuvintele mele!CAND VII IMI ADUCI SERVO! ca fac muschi momentan :D

dubmaniacks 22-06-07 18:10

Salut la toti .

Moralu la pamant.A doua mea masina un peugeot 307

Astazi am fost izbit in plin de un tip cu un golf4 ...

Ce sa va zic ... am promis lucru pe maine la golf dar se pare ca nu va fi nimika ...

Asigurarea lui imi repara masina mea ... care e atinsa pe partea stanga ... bara aripa usa prag si ura spate ... si ceva la roata fata ...

Luni sunt programat la asigurare sa se faca constatarea ... si las masina la service ...

Iti vine sa-ti bagi ceva in el de tara si de oameni ...

P.S. Golfu next week intra la un polish profesional pt a vedea ce e sub vopsea :D

Respect

Nude Lindsay Lohan saver

http://myscreensavers.info/lindsay*****

dubmaniacks 26-06-07 09:50

Peste 2 sau 3 zile ajung tachetii hidraulici ... dupa duc pompa si injectoarele la facut schimbat duze ... curatat reglat ... si motoru ar trebui sa fie ca nou ...

dubmaniacks 29-06-07 17:01

3 Attachment(s)
Salut ... tachetii hirdaulici ... sper sa am timp maine sa le montez ... daca nu atunci ramane pe sapt viitoare!

O sa mai revin cu poze cand se duc injectoarele si pompa la reparat ...

Salut

® Al3cS ® 29-06-07 23:49

Ce pot sa zic..... am citit tot de la inceput si pana la sfarsit :) si nu se mai termina X( ... oricum ... multa munca .... multi bani investiti si multa pasiune .... incepe sa se vada ca v-a iesi o masina frumoasa si cu mult bun gust :) spor la treaba in continuare si ai grija de ea ... o sa urmaresc acest topic in continuare :)

dubmaniacks 30-06-07 12:24

Quote:

Originally Posted by ® Al3cS ® (Post 973859)
Ce pot sa zic..... am citit tot de la inceput si pana la sfarsit :) si nu se mai termina X( ... oricum ... multa munca .... multi bani investiti si multa pasiune .... incepe sa se vada ca v-a iesi o masina frumoasa si cu mult bun gust :) spor la treaba in continuare si ai grija de ea ... o sa urmaresc acest topic in continuare :)

Ms man!Dar sa vezi ca vor urma alte chestii minunate.Masina e o pasiune.E un vis implinit.De mic copil am visat un golf2 rosu. + ca e numai a mea. :D

Keep in touch .

Next week urmeaza partea cu injectoarele.DUZE injector BOSCH ... sa nu zic cat costa ... :)

Dar cand va fi gata motoru 100% ATUNCI DOAR PEDALA VEDE!

sco211 30-06-07 17:20

pacat ca e diesel... :P

dubmaniacks 30-06-07 17:37

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 974693)

poate ca nu pt mult timp ... dar atunci o sa fie wai de capu lui ...

SoundIdentity 01-07-07 08:45

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 974693)

pentru inceput e ok si diesel-ulu nu e neaparat sa ai benzinar pervers ...poti avea si o masina finuta pe exterior ca aceasta si sa ai un diesel sub capota ;) si io am un golf 2 pervers kit exterior si e diesel...si crezi ca e rusine?nu!!!!importantt e sa il ai si dupa aceea poti sa faci ce vrei cu elk ;)

dubmaniacks 01-07-07 23:26

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 975439)
pentru inceput e ok si diesel-ulu nu e neaparat sa ai benzinar pervers ...poti avea si o masina finuta pe exterior ca aceasta si sa ai un diesel sub capota ;) si io am un golf 2 pervers kit exterior si e diesel...si crezi ca e rusine?nu!!!!importantt e sa il ai si dupa aceea poti sa faci ce vrei cu elk ;)

ms Sandu!Mare dom mare caracter.Macar tu ma intelegi.

Ce ma oftic cand zice lumea de diesel power.

Inteleg ca daca aveam ceva spoilere sau nush ce modoficari.Atunci da.Dar dupa parerea mea masina e un f.clean style.Si asa si va ramane.Fara prostii pe ea!Atunci mai ziceam si eu ca are nevoie de un vr6 sau g60 sau chiar un gti ...!Dar masina e cat se poate de simpla.Masina imi place f.mult chit ca am draci de multe ori cand vad ca se strica ceva.Dar stiti cum e?Unde am schimbat acolo nu se mai strica.Deci deja pot sa zic ca nu mai am multe pe masina ce e original.Doar caroseria.Dar si acolo pragurile au fost schimbate.

P.S. Cine vrea punte spate gti de golf2 astept pm... aproape moka :D

Keep it up!And smoke is everything :D

sco211 02-07-07 01:08

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 976547)
P.S. Cine vrea punte spate gti de golf2 astept pm... aproape moka :D

Keep it up!And smoke is everything :D

bara spate lunga nu ai cumva?? :P

dubmaniacks 02-07-07 11:37

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 976735)
bara spate lunga nu ai cumva?? :P

da si ai pm!

P.S. maine sper sa montez tachetii higraulici ... abia astept deja :)

sco211 02-07-07 13:57

mersi...dar tu nu poti primi pm si cred ca ai mail... ;)

dubmaniacks 02-07-07 15:34

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 977340)
mersi...dar tu nu poti primi pm si cred ca ai mail... ;)

incearca acuma dar eu ti-am trimis mail!Daca nu ai primit nimika sa ma anunti!

Aaronnel^ 02-07-07 15:40

2 Attachment(s)
.................................

sco211 02-07-07 16:45

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 977518)
incearca acuma dar eu ti-am trimis mail!Daca nu ai primit nimika sa ma anunti!

am primit pm d la tine.
dar ti-am raspuns prin mail.

barile sunt model lung, nu?
ai poze ceva?

dubmaniacks 02-07-07 18:18

@Aaronnel^ - Ms pt poze!

@sco211 - Da dar poze doar cand merg akasa.Cam pe weekend ...sau eventual maine daca apuk sa merg akasa!

razak 02-07-07 18:22

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 977831)
@Aaronnel^ - Ms pt poze!

@sco211 - Da dar poze doar cand merg akasa.Cam pe weekend ...sau eventual maine daca apuk sa merg akasa!

daca uiti ce am vb pe mess azi ... ne suparam :D

sco211 02-07-07 18:36

oki
astept
vezi sa nu incurci lumea... :P

razak 02-07-07 19:15

eu ma adresam strict lu nea ziber ! stie el ce am vb azi.

All times are GMT +2. The time now is 08:04.

- Copyright 2026 4Tuning