![]() |
Re: E36 - coupe, prima masina, prima dragoste
mie-mi spui:( eu is tot ca pixu ...iarna cand se poarta table mam chinuit cu jante pe 17 si gume de vara ....acu cand toti scot jantele din pivnita sa le puna pe masini ....eu port table=)))promit saptamana asta sa bem o cafea si sa te incante masina mea cu incaltari noi ....:))
|
masina a primit alte jante, urmeaza poze astazi-maine cu jantele ....mai intai trebuie sa le polishez eu umpic buzele ...:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
pfff, e grea munca asta , migaloasa.....acum inteleg de ce sunt preturile astea pentru polish la 4 buze ...merita toti bani din plin !
crysty.bobok da frate tre sa le fac sa arate si tablele astea bine ...:D:D just say bo bo urmeaza si poze, curand;) intre timp CUMPAR 2 gume 205-40-17 sau schimb cu 2 gume 215-45-17, multumesc ! |
Abia astept sa vin sa-ti vad tablele polishate in curand :)) intre timp mi-ai facut pofta de polishat si mi-am mai luat si eu un Autosol azi si am frecat buzele la ale mele 2 ore. Cam o data la 1-2 luni vad ca trebuiesc polishate dar merita fiecare minut cand te uiti in oglinda :shock:
|
bagabontule mi-ai luat si mie 2 paste dealea ... ?:lol:deabia de luni incolo vor urma puse tablele sus ...trebuie sa gasesc 2 gume pentru ele care sa-mi placa ..
|
hehe eu stiu ce jante are baiatu.....:lol:
mega frumoase hai cu pozeleeeeeeeeeeeeee:D |
5 Attachment(s)
daca insisti ...:lol::lol:
|
Quote:
stiu eu ce stiu:D |
SUPER janteleee, cand o sa fie si finisate sa fie oglinda buza vor fi si mai si :D
Mai dar... ce LOW ti-e matza mai nou, parca ai avea 12 roti pe masina :)))) |
foarte faine jatele.
de curiozitate cat ai dat pe ele? |
Asa mai merge guritaaaa:hug::hug::hug:..Acum nu imi mai este rusine sa te salut in trafic:lol:.Te ocoleam pana astazi numai sa nu te mai vad cu tablele:)).Respect e36!
|
Quote:
Quote:
Quote:
deasta te tot chemam la cafea si nu veneai !! |
Quote:
:peace::peace::peace: Altă viață !!! |
inca caut distantiere, 2 buc de 10 mm, si 2 buc de 15 mm .....cu prezoanele aferente :rolleyes2:rolleyes2
|
bravo jane..bravo:P
|
frumoase!vin foarte bine pe masina!
sunt cele de la cristi? |
Quote:
on: maine plec sa-i iau masiniii un nou interior ....tineti pumnii stransi si o sa vedeti despre ce e vorba:D |
Quote:
recaro sau vadere?:lol: |
1 Attachment(s)
si cand am polishat jantele mia sarit cineva deacolo in ajutor ....:lol::lol::lol:
am plecat dupa interior .............o sa vvvvvedeti despre ce e vvvvvvorba cand ma intorc si postez poze .8)8)8) |
Hai ca sunt Frumoase :) Ce ai facut cu jantele vechi?
|
Quote:
Hai repede cu interiorul ăla :X Quote:
|
Daca nu cumva le-a dat deja :) Vreau si eu catzelul ala sa-mi polisheze si mie jantele :))
|
1 Attachment(s)
m-am intors de la CT ..............masina a primit interiorul din poze ....o sa urmeze mai multe poze cand ma trezesc ca n-am dormit de 2 zile .....enjoy
|
Ce raliu ai bagat mai de la Sibiu la Constanta si inapoi intr-o zi :)) Arata fain de tot interiorul, sa-mi dau un apel cand te trezesti sa ma bag si eu intr-un Vader sa vad cum e senzatia :))
|
Quote:
|
le facem gemene daca imi pun pe coupe tramont-urile si vaderele :))
|
e ce trebuie masina8)
|
5 Attachment(s)
Interiorul e supeeeer, foarte foarte confortabil, in special daca esti un pic mai lat :)) Parca nu mi-as mai fi dat jos din masina...
|
Quote:
|
frumos asaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:lol:
|
Nu o vinzi ?
|
frumoasa treaba,e nevoie de niste distantiere pe spate,dar sigur deja sunt pe drum si alea 8)
|
Suuuperrrrr abia astept sa vin la SB :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
mici maruntisuri ...de exemplu ramele cromate pentru butoanele de deschidere la geamuri ....pielea de pe scaune a fost tratata cu un lapte de corp ... toate luminile din stopuri functioneaza cum ar trebui ...
totodata am schimbat si gumele de fata, am pus 205-40-17, am ales dimensiunile astea ca sa fie cat de cat strech si cauciucul pe janta, si totodata sa fie si practice ,e masina de zi cu zi deci ..:)la subiectul asta inca astept oferte cu niste distantiere ...fie de 10,15,20 mm cu prezoane, !!! am mai cumparat si un panou de clima digitala la un pret bun ieri ...sunt interesat daca as putea sa il adaptez cumva la aeroterma stock fara clima fara nimic a masinii(astept sfaturi si pareri cine a mai facut asa ceva) ....sau daca nu banuiesc ca o sa mai cumpar piesele aferente pentru a putea fi montata .... revin cu poze mai tarziu ... |
dai un pm la TEO VL el tre sa stie cum e cu clima:lol:
am vb si cu nosferu si in scurt timp ne intalnim la alba la o pozare mica8) |
5 Attachment(s)
pozele cu gumele pe jante ....
|
trebuie sa-i tragi si un CCFL cat de curand ca angelul ala nu apare decat noaptea si atunci e cam timid :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:31. |
- Copyright 2026 4Tuning