Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Teribilişti vs depăşiri (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/211415-teribilisti-vs-depasiri.html)

Alex30 21-10-10 19:27

Re: Teribilişti vs depăşiri

Pai o sa fac unu la "misto" acolo...un buton mare,rosu sa vada toti si scriu FLY pe el. Cand ma supara cineva imi descarc nervii pe el ca sa nu stric altceva. O sa zic "fly fly puiule..."

weedboy 21-10-10 22:08

Quote:

Originally Posted by realmode (Post 3731536)
Sunte-ți jalnici, īncă o dovada din partea celor care au postat mai sus ca sunt teribilisti. Pastrati vitezelel legale, nu sunt degeaba, ptr curse, drag-uri sunt piste special amenajate, FOLOSITI-LE stimabililor, dați drumul pilotului din voi acolo nu pe sosele unde va jucati cu viața voastra si a altora.

unde sunt pistele astea special amenajate ?? :lol::lol::lol::lol:

realmode 21-10-10 22:23

Quote:

Originally Posted by weedboy (Post 3746948)
unde sunt pistele astea special amenajate ?? :lol::lol::lol::lol:

Bine cunoscutul eveniment KING OF EUROPE (ptr drag)... etc etc etc
Ungaria.. germania... google`it !

weedboy 21-10-10 22:28

Quote:

Originally Posted by realmode (Post 3746990)
Bine cunoscutul eveniment KING OF EUROPE (ptr drag)... etc etc etc
Ungaria.. germania... google`it !

si ce treaba are asta cu romania ?:lol: oricate pagini ati discuta voi pe threadul acesta nimic nu se va schimba,asa ca va pierdeti timpul degeaba.

realmode 21-10-10 22:38

Quote:

Originally Posted by weedboy (Post 3747010)
si ce treaba are asta cu romania ?:lol: oricate pagini ati discuta voi pe threadul acesta nimic nu se va schimba,asa ca va pierdeti timpul degeaba.

Avem destul timp, sa nu fie stresul tau asta !

demin2609 21-10-10 22:57

depăşiri de te doare capul!

din păcate aşa suntem noi... prost crescuţi!

pe A1 spre Buc, o grămadă de prost crescuţi... dacă eu merg cu maximul permis 139 km/h, iar tāmpitul stă pe banda 2, că e a lu măsa...

ce s-a īntāmplat, mergeam īn coloană, primul un jeep, al 2-lea o octavia şi noi, jeepul trece pe banda 1, tăranul cu golanul se trezeşte că e īn trafic, vede octavia īn spate şi aproape se suie pe jeep, care iese pe iarbă!
Apoi cānd vede jeepu īn dreapta bruschează maşina aproape să o destabilizeze, īncurcānd si octavia care mergea prea aproape...

realmode 21-10-10 23:07

Quote:

Originally Posted by Alex00 (Post 3744748)
http://www.agenda.ro/news/news/20763...re-resita.html

"Chiloti" sunt pe toate drumurile, pacat ca drumul nu e gol ;)

No comment, asta se intampla cand unit considera ca e mai bind sa depaseasca tot ce le iese in cale chiar daca depasesc cu mult limita legala; cica Nu incurca traficul.
Inspaimantator.

Gixer 22-10-10 22:25

Quote:

Originally Posted by Alex00 (Post 3744748)
http://www.agenda.ro/news/news/20763...re-resita.html

"Chiloti" sunt pe toate drumurile, pacat ca drumul nu e gol ;)

Numai acuma m-am uitat la link...pacat ca nu o murit ala de o fost de vina!...d-aia nu suport eu badoagele si nu mi-asi mai lua una in veci.....de la imbecili d-astia impresari cu experienta la volan cat mine in cosmonautica si care fac pe mari piloti de WRC sa impresioneze colegele care-s la fel ca ei daca s-au urcat cu ei....daca e sa intre un destept d-asta in mine, eu vreau sa fiu cu G-klasse cu troliu, sa nu-mi strice nici macar radiatorul....

alex.panciu 23-10-10 00:04

Quote:

Originally Posted by 99mje (Post 3704311)
Situatie in trafic:
-drum 2 benzi in afara localitatii, limita de 90.
-Skoda Octavia(de fapt Skoda Nike, daca era sa citesc tot ce scria pe ea) pe sensul meu de mers, maxim 50km/h.
Il ajung din urma, franez in spatele lui ca veneau masini din fata, cand e loc semnalizez si intru in depasire. Moment in care individul incepe sa accelereze. Puternic. Ajung in paralel cu el, moment in care ajunge si el la viteza mea-app 70km/h, si accelereaza in continuare. Retrogradez, si mergem vreo 50-100 de metri aproape in paralel(eu ma duceam putin mai repede ca el, dar diferenta era infima), distanta pe care tipul a parcurs-o mergand numai in zig-zag, virand spre mine la intimidare. Eram cu 2 prieteni, care s-au uitat la individ, si el se distra fantastic.
Drumul era suficient de drept si liber incat sa continui depasirea, ceea ce am si facut. Numai ca am inceput sa intru pe banda mea cand inca nu il depasisem complet, si a cam trebuit sa franeze. Mult si repede. Poate n-a fost bine, da' poate alta data n-o sa mai faca glumite d-astea.
Daca venea masina din fata? Daca in timp ce vira spre mine uita sa mai traga si dreapta?
Voi ce ati fi facut?

bataie frate dar rau sa vezi ca nu mai face dupa aia!garantat!

Herbas 23-10-10 09:49

Quote:

Originally Posted by alex.panciu (Post 3749623)

Numai creiere pe aici, ce sa mai zici, inca unu ce n-are ce cauta pe drumuri....

alex.panciu 23-10-10 11:56

Quote:

Originally Posted by Herbas (Post 3749961)
Numai creiere pe aici, ce sa mai zici, inca unu ce n-are ce cauta pe drumuri....

copilu eu zic sa te abtii...nu cred ca in momentul de fata putem sa ne comparam in materie de sofat.cand conduceam masini de 400-500 cai cred ca nu terminasei liceul.....am avut destule incidente in trafic si masini noi lovite de fel de fel de MESERIASI AI SOSELELOR...pt.informatia ta am peste 600-700.000 km parcursi atat in tara cat si in strainatate fara nici un accident din vina mea.sunt curios tu ce i-ai fi facut nesimtitului ala????i-ai fi aratat obrazul,plecai,dupa care venea dupa tine deranjat de gestul tau si poate te arunca intr-un sant.....

Angel 5 23-10-10 20:03

Simt ca piesa asta se potriveste pentru foarte multi din Romania si implicit acest thread!

Bizonul de Romania

dildododo 25-10-10 15:05

tazman esti din Husi?

Herbas 25-10-10 15:38

Quote:

Originally Posted by alex.panciu (Post 3750285)
copilu eu zic sa te abtii...nu cred ca in momentul de fata putem sa ne comparam in materie de sofat.cand conduceam masini de 400-500 cai cred ca nu terminasei liceul.....am avut destule incidente in trafic si masini noi lovite de fel de fel de MESERIASI AI SOSELELOR...pt.informatia ta am peste 600-700.000 km parcursi atat in tara cat si in strainatate fara nici un accident din vina mea.sunt curios tu ce i-ai fi facut nesimtitului ala????i-ai fi aratat obrazul,plecai,dupa care venea dupa tine deranjat de gestul tau si poate te arunca intr-un sant.....

Pai desi n-am inaintata varsta de 26 de ani si atatea sute de mii de milioane de km, au incercat deja destui sa ma scoata de pe drum, si am invatat ca atunci cand dau figuri sa franez si sa raman in spatele lor ca e mai bine acolo, da fierb in mine si injur in gand un minut doua.. si apoi imi vad linistit de drum si gata.
Mai bine povestesti tu cum ii dai mama aia de bataie? Risti viata ta si a altora sa-l depasesti? Dai in frane sa-l tragi pe dreapta? Risti sa intre in tine, sau in altu ca sa-l bati tu? si apoi se pune problema, va fi vorba doar de o bataie cand majoritatea romanilor au semi-arsenal in masina?

b01uxd 25-10-10 15:44

Quote:

Originally Posted by alex.panciu (Post 3749623)

nu e bine! trebuia sa se puna in paralel cu aia si sa traga brusc de volan in ei...sai rastoarne, io asa zic

realmode 25-10-10 16:10

"Luati pietre (bolovani) la voi si aruncati in ei"
Cel mai sanatos :D

Alex4u 26-10-10 17:47

Si eu am patit multe dastea...ultima care mi-a ramas in minte ...mergeam linistit spre buzau...eram in zona mizil...cu un 206..nu ca e important asta...mergeam 100-110 constant...vine din spate un tip...impreuna cu inca un tip si 2 fete ..deci 4 intr-o dacie 1310 alba..nu contaeza nr sa il dau aici..oricum era de BZ si avea un atipild pe ea..in fine...vine il vad ca merge pe semnal stanga de vreo 3 min trag dreapta de volan ...mentinand viteza de 100 la h...da sa se bage...trece cam in paralel cu mine si vede ca venea din fata mai sa ma scoata pe mine dupa asfalt..am inceput sa franez si el la fel..pana la urma s-a bagat in spatele meu...si am continuat drumul la 110 cam asa vine din spate cu flashuri..se baga puternic de m-am speriat si eu.ca si eu am dacie dar nici chiar asa...nu intelegeti ca avea viteza ..pur si simplu a iesit si chiar venea din fata un tir...am franat puternic am lasat sa treaca...m-am gandit la celelate suflete din masina nu la el...ma depaseste si incetineste undeva la 60-70 la h....deja ne depaseau masinile...dau sa ma bag in depasire..si cand eram pe contrasens in depasire a tras stanga mai sa ma bage in sant...am claxonat si am renuntat la depasire am stat in spatele lui...a accelerat cam la 90 asa...si eram in spatele lui mergeam linisit si a inceput sa franeze intentionat ...nu am inteles de ce..frana brusc...pana la urma am incetinit si am oprit in prima parcare sa ma recuperez ...si sa ii las sa se duca sa nu se intample cine stie ce nenorocire...asta am patit..
:rolleyes2

julaikos 26-10-10 18:07

sa va spun eu una patita ieri
ma intorceam de la buftea,pe campul dintre corbeanca si buftea era tras pe dreapta un golf 4 cu o blondina in el,trec eu linistit(mergeam cu 80,cam asta e viteza mea de croaziera) si merg eu ce merg si la un moment dat vad golful in spatele meu la vreo 20m cu semnal stanga sa ma depaseasca,si intra in depasire,cu ceva acceleratie ca m-a ajuns repede dar cand a ajuns in dreptul meu a inceput duduia doar sa mearga in paralel(desi initial accelera ) si ma uit in fata si vad ca vin masini,franez eu putin,ma gandeam ca doar doar o accelera si ea sa se bage;nimic,duduia a incetinit si ea :shock: am calcat frana blana pentru ca masinile din fata erau destul de aproape si s-a bagat duduia in fata mea repede,a ridicat mana sus ca isi cere scuze dar pana mea numai ea stie ce-a fost in capul ei,nu aveam chef de scandal asa ca mi-am continuat croaziera si am lasat nebuna sa se duca....

Spark 26-10-10 20:14

julaikos ... vroia sa te agate si de aia a mers in paralel cu tine :lol:

alex.panciu 26-10-10 20:41

Quote:

Originally Posted by Herbas (Post 3755598)
Pai desi n-am inaintata varsta de 26 de ani si atatea sute de mii de milioane de km, au incercat deja destui sa ma scoata de pe drum, si am invatat ca atunci cand dau figuri sa franez si sa raman in spatele lor ca e mai bine acolo, da fierb in mine si injur in gand un minut doua.. si apoi imi vad linistit de drum si gata.
Mai bine povestesti tu cum ii dai mama aia de bataie? Risti viata ta si a altora sa-l depasesti? Dai in frane sa-l tragi pe dreapta? Risti sa intre in tine, sau in altu ca sa-l bati tu? si apoi se pune problema, va fi vorba doar de o bataie cand majoritatea romanilor au semi-arsenal in masina?

fiecare dupa cum stie sau dupa cum poate.....daca poti sa il depasesti,il depasesti,nu a spus nimeni ca trebuie sa risti viata cuiva.....iar daca stii ce ai de facut poate sa aibe si pistol in masina...am intalnit si din astia...daca nu iei masuri asa o sa faca si cu altii pana omoara pe cineva,dar am mai spus si o repet...fiecare dupa cum stie sau dupa cum poate....si fiecare cu gandirea lui.iar daca i se pune pata pe tine ca atat il duce pe el capul te asteapta si merge cu o viteza incat sa te oblige sa incerci sa il depasesti si iti face din nou aceeasi faza........

dks_ 27-10-10 08:49

Se pare ca GTA-ul nu mai e la moda ... acum apasam CTRL sa depasim cu NoS si cand ne mai supara cate unu apasam SHIFT , bagam un fel de bullet-mode 'a la max paine' - dam cu nefericitu' de pamant si continuam calatoria in vederea obtinerii unei sume intergalactice de km , evident la viteze stelare si cu sute de cai sub capota.

Partea mai misto e cu indivizii care "merg cu 200 bauti in localitate (poate si cu tenesii in portbagaj sa aiba aderenta mai buna la RWD'ul <antique> cu puteri miraculoase)" sau "139 maxim pe tempomat pe autostrada , ca de viteza ucide , iar eu respect legea" ... si se autoproclama 'soferi' , un fel de brelocuri ale condusului sportiv.

Continuati sa descretiti fruntile oamenilor ... ca o faceti bine
A se continua cu RHCP!

/URA!

aleks 27-10-10 10:51

Quote:

Originally Posted by dks_ (Post 3760812)
Partea mai misto e cu indivizii care "merg <antique>139 maxim pe tempomat pe autostrada , ca de viteza ucide , iar eu respect legea" ... si se autoproclama 'soferi' , un fel de brelocuri ale condusului sportiv.

Continuati sa descretiti fruntile oamenilor ... ca o faceti bine
A se continua cu RHCP!

/URA!

Eu meg pe tempomat cu 129 pe autostradă, că nu mă ajută staţia să aflu unde e miliţianul şi ţin la permisul şi la banii mei, care e problemata cu asta şi de ce mă face pe mine mai puţin şofer decāt tine treba asta? Crezi că dacă mergi cu 200 pe autostradă (woow, cred că e foarte complicat să faci asta, probabil faci nişte cursuri speciale..) eşti mai priceput īn ale condusului decāt restul?
Spune drept, autostrada are prima bandă ca să meargă camioanele pe ea, este? ;)
</antique>

Gixer 27-10-10 11:37

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3761088)
Eu meg pe tempomat cu 129 pe autostradă, că nu mă ajută staţia să aflu unde e miliţianul şi ţin la permisul şi la banii mei, care e problemata cu asta şi de ce mă face pe mine mai puţin şofer decāt tine treba asta? Crezi că dacă mergi cu 200 pe autostradă (woow, cred că e foarte complicat să faci asta, probabil faci nişte cursuri speciale..) eşti mai priceput īn ale condusului decāt restul?

</antique>

Poti sa mergi linistit cu 140.....nu prea se iau de tine mai nou la +10-20kmph nici in oras, faza patita de mine....eram convins ca m-au luat cu 75 in oras, ca-mi arata acul putin peste 80 si era radar d-ala nou de pe MCV...

Ai mai Aleks, nu stiai ca banda 1 la autostrazile noastre e pt biciclisti si carutze??!!!!! :shock:

golf3diesel 27-10-10 12:48

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 3761215)
Poti sa mergi linistit cu 140.....nu prea se iau de tine mai nou la +10-20kmph nici in oras, faza patita de mine....eram convins ca m-au luat cu 75 in oras, ca-mi arata acul putin peste 80 si era radar d-ala nou de pe MCV...

Ai mai Aleks, nu stiai ca banda 1 la autostrazile noastre e pt biciclisti si carutze??!!!!! :shock:

am un prieten care mergea cu 55-60 kmh pe bord(Golf4) si l-a luat radaru cu 72 kmh...nu a putut sa isi explice cum....dar amenda e amenda...si mie mi-e frica de noile MCVuri cu radarele alea...Oricum pe autostrada cand ai 140 pe bord defapt viteza reala a masinii e undeva la 130-132 sa zicem.
EDIT:si eu am patit destule faze cum ati scris voi mai sus.
De exemplu mergeam cu 50 kmh ,in fata aveam un Logan 1.6 mpi.Dau semnal sa depasesc si observ ca soferul de Logan baga piciorul in acceleratie cand eram in dreptul lui.Noroc ca am venit lansat si am reusit sa fac depasirea in siguranta........ca din sens opus venea un tir.
Dar cea mai tare faza a fost cand eram pe banda 2 in oras si dau sa depasesc un autobuz si observ ca nenea trage de volan in stanga.M-am urcat pe bordura de la tramvai ca sa nu dea peste mine..

Gixer 27-10-10 12:54

Quote:

Originally Posted by golf3diesel (Post 3761410)
am un prieten care mergea cu 55-60 kmh pe bord(Golf4) si l-a luat radaru cu 72 kmh...nu a putut sa isi explice cum....dar amenda e amenda...si mie mi-e frica de noile MCVuri cu radarele alea...Oricum pe autostrada cand ai 140 pe bord defapt viteza reala a masinii e undeva la 130-132 sa zicem.

La golful ala era decalibrat ceva.....ce roti are? Sunt alea originale. Radarele astea cica asa-s setate, incat pe langa cei 10kmph dati de lege, iti mai lasa inca o toleranta de inca 4kmph.....cel putin asa am auzit.

golf3diesel 27-10-10 12:57

pai e un Golf 4 1.6 stock..rotile de fabrica..ciudat nu
@Gixer Apropos vezi ca am dat edit la postul meu de pe pagina cealalta :D

cangri 27-10-10 13:16

ori minte ori e decalibrat golful
oricum la viteza de autostrada nu stiu de ce ne raportam caci autostrazile noastre sunt drumuri laturalnice pe la altii
si asta e sunt muti teribilisti care se cred resari-asta i-mi aduce aminte de Duminica pe Luica,unu cu un Corsa cu motor de 1,2 care a trecut pe langa mine si mi-a taiat fata ca sa faca el stanga ca doar avea toba sport pe masina.

dks_ 27-10-10 13:58

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3761088)
</antique>

nu aleks , era vorba doar de ipocrizia de care se da dovada si atat.Toti pozeaza in ultra-corecti , ultra-'baieti la volan care sunt tot timpul 100% fairplay'.
E imposibil sa existe om pe planeta asta sa fi mers toata viata lui absolut regulamentar ... e impotriva firii si a sanselor (mai ales in romania :D) , dar ca in orice domeniu , si la 'covrigaria' asta , modestia e pe primul plan.Nu te face cu nimic mai bun , mai vigilent sau mai perspicace faptul ca indrugi niste cuvinte intr'un colocviu virtual."Common-sens'ul" se observa pe sosea in acest domeniu , iar cei ce'l detin intr'o masura decenta nu se apuca sa'si laude 'apucaturile'.Apoi nu are rost de polemici ale fizicii de genul "ce faci cand intalnesti pe unul care are 127km/h pe banda 1 , tot tempomat" si alte cacanarii de genul.Sper ca de data asta m'am facut inteles ca este vorba doar de "bunul-simt" la volan si nu de aventurile inchipuite virtual ale unora.
In final , sunt uimit de concluziile trase de tine in privinta mea si a cuvintelor insirate de mine.

P.S nici cea autohtona , nici cea de la Chambley nu au cursuri specializate pentru autostrada!dar castigi al dracu' de mult pe cronometru! numai bine!

aleks 28-10-10 10:08

Quote:

Originally Posted by dks_ (Post 3761597)
nu aleks , era vorba doar de ipocrizia de care se da dovada si atat.Toti pozeaza in ultra-corecti , ultra-'baieti la volan care sunt tot timpul 100% fairplay'.
E imposibil sa existe om pe planeta asta sa fi mers toata viata lui absolut regulamentar ... e impotriva firii si a sanselor (mai ales in romania :D) , dar ca in orice domeniu , si la 'covrigaria' asta , modestia e pe primul plan.Nu te face cu nimic mai bun , mai vigilent sau mai perspicace faptul ca indrugi niste cuvinte intr'un colocviu virtual."Common-sens'ul" se observa pe sosea in acest domeniu , iar cei ce'l detin intr'o masura decenta nu se apuca sa'si laude 'apucaturile'.Apoi nu are rost de polemici ale fizicii de genul "ce faci cand intalnesti pe unul care are 127km/h pe banda 1 , tot tempomat" si alte cacanarii de genul.Sper ca de data asta m'am facut inteles ca este vorba doar de "bunul-simt" la volan si nu de aventurile inchipuite virtual ale unora.
In final , sunt uimit de concluziile trase de tine in privinta mea si a cuvintelor insirate de mine.

P.S nici cea autohtona , nici cea de la Chambley nu au cursuri specializate pentru autostrada!dar castigi al dracu' de mult pe cronometru! numai bine!

Am īnţeles, scuze pentru concluziile pripite.

durabm 29-10-10 23:26

In general nu-i sufar pe flash-uisti atunci cand efectiv nu am cum sa ma bag pe banda 1 a carosabilului (pe drumuri exterioare) deoarece fie este plina de gropi,fie ocupata cu 100 m mai in fata ,iar la drumurile publice din tara noastra unul din cele doua impedimente in a trece pe banda intai se intalneste in 80% din cazuri.De obicei,imi arunc des ochii in oglinzi si`i vad pe cei care vin cu o viteza mai mare decat a mea,iar atunci daca am posibilitate sa ma bag pe prima,fara sa fie ei nevoiti sa franeze,nici macar sa la flashuiasca,o fac pur si simplu fara sa reduca viteza din cauza mea nici macar cu 1 km/h.Ii urasc pe cei care imi dau blitzuri in oras,cand sunt pe a3a cu 60 la ora,la astia ma dau la o parte in fct depinde de starea de spirit.Acum eu,am dat si eu flashuri,cam o data la 5-6 luni,iar intamplarea a facut ca zilele trecute sa fie ultima data cand am dat.Eram pe centura Craiovei (doar ce intrasem pe ea) si ma "grabeam" spre unde aveam eu treaba.In fata mea o dacie nova full,batrana,mergea cu 70 maxim 80 la ora,in conditiile in care eu veneam cu peste 100 din spate.M-as fi bagat in depasire fara sa mai dau blituri daca din fata nu-mi venea masina,dar cum mi-a venit,am fost nevoit sa-i dau vreo 2-3 (iar ironia in cazul de fata e ca omul avea unde sa se bage,centura iti da posibilitatea asta,iar eu ma asigurasem dinainte ca nu are obturat in dreapta si ca poate trece linistit).Ei bine omul n-a schitat nici cea mai intentie de a se da ceva mai in dreapta.Am asteptat sa fie liber pe contrasens si am trecut,cu un claxon pt prostia/nesimtirea de care a dat dovada.S-a uitat uimit la mine ca si cum el n-a stiut,n-a vazut,n-a auzit.Dupa care l-am pierdut in retrovizoare in cateva secunde..Probabil asta facea parte din categoria prostilor/incuiatilor.La astia trec cu vederea repede ca atat pot ei,probabil nu e vina lor intotdeauna.Insa la prostia ce deriva din nesimtire...am alergie.Ca o concluzie,greseli cu totii facem,fie in mod intentionat fie nu,insa o parte din soferi realizeaza ca e important sa stii cand iti permiti sa le poti face,si cand nu,analizezi totul in jurul tai,de la conditiile meteo,pana la masina din dotare,drumul de mers si starea din momentul respectiv.Uneori ne preseaza timpul sa facem greseli,alteori suntem grabiti fara motiv,dar daca dupa ce te-ai gandit asa putin cu capsorul ala cu care ai luat permisul ,ca oricat te-ai stradui ca o anumita portiune de drum sa o parcurgi mai repede,si ajungi la concluzia ca nu poti fara sa-ti pui viata in pericol tie sau altora,atunci stai cuminte si asculta niste muzica relaxanta sa te mai potolesti nitel.

Laptiucu 31-10-10 14:28

daca pe acea centura a craiovei era o singura banda pe sens nu vad de ce suferi. daca el se dadea mai in dreapta (daca am inteles bine acolo ar fi cam o banda jumate din ce explici tu) ... il depaseai si efectiv erai a 3-a masina pe 2 benzi intre celelalte doua. daca asa era situatia nici eu nu ma dadeam. grabeste-te cand ai unde sau pe barba ta nu a altora. auzi tu ... tu te-ai asigurat ca el poate sa traga dreapta sa treaca maiestatea ta ... citesti ce scrii?

durabm 01-11-10 09:08

Quote:

Originally Posted by Laptiucu (Post 3772453)
daca pe acea centura a craiovei era o singura banda pe sens nu vad de ce suferi. daca el se dadea mai in dreapta (daca am inteles bine acolo ar fi cam o banda jumate din ce explici tu) ... il depaseai si efectiv erai a 3-a masina pe 2 benzi intre celelalte doua. daca asa era situatia nici eu nu ma dadeam. grabeste-te cand ai unde sau pe barba ta nu a altora. auzi tu ... tu te-ai asigurat ca el poate sa traga dreapta sa treaca maiestatea ta ... citesti ce scrii?

Acolo este 1 banda "oficiala" + 1 (nu jumatate) facuta pt a lasa loc celor ce vor sa depaseasca.Drumul e facut in asa fel,incat pe ambele sensuri de mers sa incapa 4 masini (2 dintr-un sens,2 din celalalt sens),fara a se incurca unii pe altii.Am facut drumul acela de zeci de ori pana acum,si cu viteza f mare,si cu 60km/h,iar atunci cand aveam 60 mergeam numai pe prima.Nu am incurcat nici macar un tirist,dar autoturism.Si da,m-am asigurat ca pe dreapta nu e o masina stationata mai in fata care sa-l oblige pe el sa puna frana iar apoi sa fie nevoit sa astepte sa iasa din spatele celui oprit.Nu inteleg ce esti asa ofensiv :???:.Daca nu cunosti despre ce e vorba poti intreba pt a fi lamurit inainte sa-ti dai cu presupusul si sa mai tragi si concluzii despre presupunerile tale.

Herbas 02-11-10 09:45

Pai ai zis bine, e 1 banda oficiala, deci oficial nu avea de ce sa se dea la o parte. End of story. Ce ai facut tu se numesc flash-uri nesimtite :) aaa si ai mai si claxonat.

P.S. Nu exista banda "neoficiala" facuta pentru a lasa loc altora sa depaseasca, nicaieri in lumea asta poate doar in capul tau

Laptiucu 02-11-10 10:54

concluzie: este o banda pe sens si el nu s-a tras din fata ta ... ce nesimtit pfuuu

uite ca concluziile trase de mine sunt adevarate. ca sa vezi minune.

acuma fa bine si explica-ne si cum sunt delimitate banda "oficiala" si banda inexistenta (neoficiala sau cum vrei sa ii zici tu).

durabm 02-11-10 11:23

1 Attachment(s)
Ca pe orice forum sunt gigi contra d-astia ca voi care nu au altceva mai bun de facut decat sa contrazica orice,desi nici ei nu cred ceea ce spun.Cand o sa aveti drum pe acolo o sa intelegeti ca am dreptate.Sau poate,in orgoliul vostru,nici atunci.Atasez totusi o poza,ca sa vedeti cum trebuie sa mearga cei care nu se grabesc sau nu vor/nu pot sa o faca (in cazul de fata caruta).

Herbas 02-11-10 11:45

Si cine stabileste ca asa trebuie sa mearga?

Angel 5 02-11-10 11:48

Quote:

Originally Posted by durabm (Post 3778086)
Ca pe orice forum sunt gigi contra d-astia ca voi care nu au altceva mai bun de facut decat sa contrazica orice,desi nici ei nu cred ceea ce spun.Cand o sa aveti drum pe acolo o sa intelegeti ca am dreptate.Sau poate,in orgoliul vostru,nici atunci.Atasez totusi o poza,ca sa vedeti cum trebuie sa mearga cei care nu se grabesc sau nu vor/nu pot sa o faca (in cazul de fata caruta).

Aia este banda de urgenta! Este marcata frumos cu linie continua. Pe banda aia nu ai voie sa mergi sau sa stationezi decat daca intr-adevar ai ramas cu masina in drum si nu mai porneste.
A, ca poti sa te tragi putin ca sa depaseasca unu este OK, dar sa dai flash-uri ca vrei tu sa iti iei zborul e alta.

durabm 02-11-10 12:11

Quote:

Originally Posted by Angel 5 (Post 3778128)
Aia este banda de urgenta! Este marcata frumos cu linie continua. Pe banda aia nu ai voie sa mergi sau sa stationezi decat daca intr-adevar ai ramas cu masina in drum si nu mai porneste.
A, ca poti sa te tragi putin ca sa depaseasca unu este OK, dar sa dai flash-uri ca vrei tu sa iti iei zborul e alta.

E alta ce?
Daca ai in fata o caruta (sau un "melc",melc din diverse motive care nu fac subiectul discutiei noastre),iar din fata veneau continuu masini,deci imposibilitate de a depasi,tu stai in spatele carutei/melcului 15 km?

@herbas conduita preventiva stabileste ca trebuie,de ce sa fii capcaun si sa nu te dai la o parte,cand ai posibilitatea,ca poate intalnesti unul mai capcaun ca tine care incearca o manevra periculoasa,te agata si pe tine,si uite asa mori frumusel si binisor datorita orgoliului tau copilaresc de a "nu te da la o parte ca nu e ala mai smecher ca tine" (e si un topic pe tema asta).

Spark 02-11-10 13:02

@durabm ... daca drumul e ca si in poza atasata de tine gresesti grav.
cum ti s-a spus si mai sus aia e banda de urgenta. unde e urgenta in faptul ca tu vrei neaparat sa depasesti ? nu e nici unua. deci in cel mai bun cas se poate trace ceva mai in spre marginea drumului sa iti favorizeze depasirea dar nu sa se traga de tot ca asa vrei tu, daca nu are obligatia.

B-99-SAA 02-11-10 14:33

Quote:

Originally Posted by durabm (Post 3778178)
,de ce sa fii capcaun si sa nu te dai la o parte,cand ai posibilitatea,ca poate intalnesti unul mai capcaun ca tine care incearca o manevra periculoasa,te agata si pe tine,si uite asa mori frumusel si binisor datorita orgoliului tau copilaresc de a "nu te da la o parte ca nu e ala mai smecher ca tine" (e si un topic pe tema asta).

Are dreptate. E frumos sa nu te dai cu toate ca poti, dar trebuie sa suferi aiurea... Ok, am inteles, nu e frumos sa faci pe smecheru, dar unii se dau cat pot pe dreapta (fara sa mai aibe altceva in afara de banda lor de mers), numai ca sa nu dea de alte belele, pe cand altii stau ca pleasca in mijlocul drumului ca nu au chef sa traga de volan putin. Din poza aia reiese ca drumu nu e stricat, si mai mult de 30 secunde nu cred ca dureaza sa tragi dreapta sa treaca de tine si apoi te incadrezi la loc. Nu zice nimeni sa te arunci in sant, dar hai sa nu cadem in extreme. Puneti-va in locul lui, si luati in considerare ca va grabiti. Ce ziceti, nu va enervati putin ca se poate da la o parte omu, si totusi nu o face? Cred ca aici tine de bun simt... de foarte mult bun simt... din partea ambilor soferi (nici el n-a facut bine ca a claxonat..)!

PS: in oras sunt cei mai nesimtiti aia care dau flashuri! Exista linie de tramvai daca te grabesti (in cazul in care nu am unde sa ma dau). Si daca vine lansat din spate.... nu astepta sa ma urc pe bordura ca nu sanse sa reusesc :)

All times are GMT +2. The time now is 00:32.

- Copyright 2026 4Tuning