![]() |
Re: help (about...anything )
Salut stie cineva unde pot gasi o pompa de injecti pt un opel astra 2.0 dti 16v? cu codul de la sfarsit 011
|
ai incercat pe la dezmembrari ? la balcescu sau la bebe la faraoani ?
|
Re: accidente in bacau
Quote:
help anyone? |
Quote:
|
as vrea sa stiu ce parere aveti de uleiul de motor Castrol EDGE Sport 10w 60. mi-a fost oferit pt golful 3 al meu . care nu-l stiu e 1.4 injectie monopunct. s-ar potrivi la el?
|
spuneti-mi si mie un site ceva in care pot gasi spoilere, eleroane:), pt un opel astra dar sa fie cu poze, daca stie cineva:)
|
http://www.fybercarstyling.lx.ro/ aici am vazut spoilere,eleroane,prize de aer:)
|
Quote:
|
Da, e bun. Mai ales iarna;)
|
daca e semisintetic e bun,daca nu,ma indoiesc..
|
daca pun jante de 17'' si cele normale sunt 15-16 cum imi indica vitezometru??mai mult sau mai putin????
|
mai mult... dar nu se simte diferenta asa tare daca ai jante de 16 si pui de 17 ...
|
Cred ca glumiti, daca respecti talonul anvelopei nu o sa ai nicio eroare a vitezometrului
Din cate stiu eu tu la seat ai urmatoarele valori 196/65/16 205/55/16 225/45/17 (sper sa nu ma insel) Problemele care pot aparea sunt altele - uzura prematura a suspensiei (daca nu e sport) - retinerea certificatului de inmatriculare in cazul in care te opreste politia |
acuma pe masina am 195/65r15 si auxiliar ar fii 205/55r16, stiu sigur ca daca as pune mai mari mi-ar arata putin eronat vitezometru, nu stiam cum insa mai mult sau mai putin...dar uite ca am aflat, ms alex
|
da-i cu google, cauta un tyre and rims calculator, si o sa gasesti o multime desite-uri care sa-it faca echivalenta intre vechile si noile gume...
|
helpppp...cine imi cumpara si mie jantele de tabla???
|
Quote:
|
Quote:
Mo SLV deci ai o mica eroare - nu prea exista 196 / 65 / 16 poate ai vrut sa zici 195 / 55 / 16. doare pe R 15 au talon de 65 ( masinilie normale , nu avioane ca volga etc ) |
Scuzele mele, 15 am vrut sa spun numai ca am tastat altceva
|
Frate care stie de unde pot sa iau shi eu patru injectoare sh de logan 1,5 dci euro 3 pt un prieten
urgent!!! |
are la buhusi un clio 1.5 dci da un tel poate le mai are
074042000 cristi |
ce trebuie sa stiti cand va opreste "organul"
later edit: doar folclor urban, cateva posturi mai jos apar si lamuririle :)
Cand va opreste un politist... 1: trebuie sa se prezinte (ai dreptul sa-i ceri legitimatia cu numarul sau inscris pe ea, si sa ti-o arate. foarte folositoare treaba asta.). 2: sa-ti spuna motivul opririi (care este motivul: filtru organizat si cauta ei sa zicem alcool, benzina sau dude). 2': daca este filtru ai dreptul sa ceri ordinul de serviciu in care trebuie sa se regaseasca data si intre ce ore au voie sa faca filtru, strazile pe care actioneaza si numele pers. care participa din echipaj). 3: actele se cer pe un motiv (legea nu mai permite sa se opreasca masini si apoi sa se caute motive de amenda) 3': deci la oprire se comunica soferului motivul si nu poti fi sanctionat decat pe acel motiv (asta daca nu cumva ai portbagajul plin cu arme si doua cadavre legate la spate). Hm...Logic! 4: la amenda ai doua locuri unde semnezi: unul prin care recunosti fapta si al doilea ca iei la cunostinta de amenda. So..., puteti sa semnati ca luati la cunostinta de amenda...dar sa nu recunoasteti fapta, si sa il convocati la Tribunal sub asistenta juridica competenta pe m-nealui. 5: CEL MAI IMPORTANT: ori de cate ori aveti un necaz cu Politia fie noapte fie zi puteti sa sunati la 112 (Apel National de Urgenta) si sa spuneti ca sunteti < abuzat > de catre echipajul cutare... In maxim 10 minute (in Capitala) apare un echipaj de la "Capitala" si astia nu se uita ca sunt colegi de-ai lor, vor face imediat un raport...care poate fi util la orice Tribunal...(experimentata de un coleg de-al meu de la munca!). 6: fiti intelegatori cu militianul...sorry, cu polistul...totusi sta in strada de atata timp (asta daca nu incepe sa abereze cum am patit-o eu: m-au intrebat de unde am husele de pe scaune...ma rog...). Si mai nou politistii de pe radare nu mai au voie sa dea filmul inapoi ...deci, daca va opresc si stiti ca nu ati < comis-o > prea rau le cereti foarte ferm sa va arate : 1. legitimatia care atesta ca au dreptul de a lucra pe masina de radar ...sa aiba vizele la zi . 2. copie dupa certificatul metrologic al aparatului radar cu modelul si seria aparatului ..... 3. legitimatia care atesta faptul ca are dreptul de a conduce masina Ministerului de interne ....sa fie vizata . 4. daca mai fac scandal le cereti sa va arate "ordinul de serviciu" ...este un fel de foaie de parcurs in care sunt scrise locurile < unde au voie > sa-si desfasoare activitatea respectiva. Aceste acte trebuie sa fie intotdeauna asupra agentului de pe radar ....dar faptul ca-l intrebi de ele de cele mai multe ori duce doar la un ...simplu... < AVERTISMENT >... pt tine, pt ca... ghiciti? De multe ori aceste acte nu prea se regasesc la "echipaj"... p.s.: copiat de la colegii din ploiesti, multumiri pt pont :) |
Re: ce trebuie sa stiti cand va opreste "organul"
interesanta treaba, dar de ce nu au ei toate aceste foi la ei?Pt ca nimeni nu le cere, ca daca le-ar cere ar incepe si ei cu: -va rog sa-mi aratati trusa medicala(o am), stingatorul(valeu:???:), vesta(o am), s-ar uita la roti si as pleca de acolo fara certificat,si nush cate altele......si daca eu il iau cu acele foi si el ma ia cu astea mai are dreptu sa ma beleasca????deci ma aleg cu amenzi, certificate luate si altele sau pur si simplu se trece cu vederea?????ca daca se trece imi var unghia in gat!!!
|
stai ca nu inteleg: daca tu ii ceri toate astea, el trebuie sa ti le arate, e obligat de lege...
|
Quote:
|
Quote:
sau cand este filtru trebuie sa fie 2 masini de politie si cel putin 4 politisti si inca o intrebare ... astia de la sectia 1 2 au voie sa te opreasca pe strada ,ca ai incalcat linia continua sa alte chestii ? ma refer la cei care patruleaza atat in masini cat si cei care merg pe jos |
bine ca si eu primu lucru pe care il zic cand ma ia organu e ''ce am facut?''Dar, ce nu-mi este clar si acu vad ca m-am exprimat eu putin gresit, sa ziceam ca am comis-o, eh si eu sa fiu carcotas, ii cer toate foile alea, organu nu le are, mai are dreptu sa ma beleasca???
|
ia sa scot o copie sa o tin in masina,sa se docomenteze organu' cand ma opreste:shock::D
|
Quote:
|
sa vedem ce parere au membrii din bacau.
Am 10.000 euro la dispozitie ca sa-mi cumpar o masina si pt eventuale modificari, transport, etc. Voi ce mi-ati recomanda in banii astia? |
e destul de vechi ceea ce ai scris tu aleks :-P mai e o faza.....cand te opreste pt centrura (spre exemplu) iar tu nu recunosti, atunci opreste o alta masina care trece si il pune sa semneze la martor :( atunci ce se mai poate face?
|
Quote:
|
pai nici n-am zis ca-i nou, probabil e de cand codul rutier, eu doar am postat ca sa aflam cu totii, nu am tinut numai pt mine :)
ala care semneaza ca martor, semneaza privind intocmirea procesului verbal, nu privind constatarea faptei. |
ok. si ce poti face in acel caz? sa faci contestatie?
|
foarte bun articolul sa stie lumea ce si cum :D ..eu cel putin aveam nevoie sa stiu dupa ce m`a oprit acum vreo saptamana pe E85 cand ma intorceam de la Suceava ..aproape de Roman..imi face semn sa trag pe dreapta dintr`o masina care venea de pe contrasens...in fine se intoarce si vine la mine ..eu convins ca nu am calcat`o (chiar asa de tare ) mai ales ca era spre intuneric si am zis sa o las mai moale...amenda pentru 76km/h in localitate ...eu convins ca au iesit la ''pescuit'' le`am zis sa`mi arate filmu` unde am fost surprins(nu stiam ca n`au voie ..dupa aia am aflat)...cautam ceva sa ma iau de ei si uite ca, cu ajutorul lui aleks e posibil de acum incolo daca o sa mai am de`a face..
|
Quote:
martorul semneaza ca a luat act de intocmirea procesului verbal "la locul faptei" ca un fel de garantie ca nu e un fals |
Quote:
nu am cum sa iti recomand o masina daca nu iti stiu gusturile si bani pe care ii ai dispoibili dupa achizitionare pt unele chestii deci specifica niste masini si noi iti vom iti vom zice ce credem |
faza cu cerutul a diferite atestate si ordine se face in instanta, nu in strada, depunand plangere impotriva procesului verbal. sansele de castig ale plangerii sunt mari dar nu neaparat pe motivele de mai sus care la fel de bine poti face scandal si sa tipi sau sa te tavalesti pe jos in ideea ca intimidezi vreun agent comercial ajuns politist. Deci....de cele mai multe ori se greseste incadrarea faptei si articolul nu corespunde cu descrierea faptei din procesul verbal sau sunt motive de nulitate ,p.v. fiind nul din start. sfatul meu este:
-la rubrica "mentiuni" solicitati sa fie citate cuvintele voastre, mai precis obiectiile, de genul "cele de mai sus nu corespund realitatii", " nu era nici un pieton pe sensul meu de mars" "culoarea semaforului era verde".. etc.... -cautati si studiati Ord. Guv. 2/2001 privind regimul constatarii si aplicarii contraventiilor, mai ales capitolul -conditii de fond si forma- si apoi verificati daca procesul verbal a fost intocmit cu respectarea acestora. scrieti motivele in plangere, solicitati constatarea nulitatii procesului verbal si renuntati la a solicita hartii si documente dintre care unele nici nu exista. politistul aplica ce constata el in mintea lui....voi contestati masura in baza legii. Daca vreti sa rezolvati problema inca din strada, sa mergeti la intimidare,puteti incerca sa intrebati daca trebuia sa fie acolo la acea ora dar... putin probabil sa nu se gaseasca mereu motiv de prezenta in zona..... PAREREA MEA |
Bmw serie 3..dupa 2002(benzina) sau dak nu..opel..vectra,astra...sfatul meu mi se par cele mai tapene la piese si la intretinut nu te rup la buzunar...sau dak ai o placere nebuna pt turatii mari si soundmotor...HONDA.......
|
asa, asa :D
chiar ma bucur ca ai intrat sa ne lamuresti, ma intrebam daca mai urmaresti forumul :P intreb si eu un motiv pe care putem sa ne scoatem in strada, inainte de a ajunge la contestatie(adica inainte sau in tipm ce se intocmeste p.v.) dar poate poate, cine stie... ne spui? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning