![]() |
Re: B 89 Wrc
ce rost are
|
:)) ce face gordina?ce se mai aude despre ea?
|
sta linistita
|
te-am intrebat pentru ca mie unul nu imi place sa aud ca e linistita
|
1 Attachment(s)
Masina e extraordinar realizata... Se vede ca a fost depusa multa munca si gust adevarat...
Felicitari... Ti-am vazut si prestatia la liniutele de la Buzau de pe soseaua Brailei si u cu SGM-ul ati facut toata atmosfera atunci... Mai ales ca masinile astea sunt totusi cu marca DACIA... Ce am crezut ca ai putea face... :P Nu conteaza daca tii cont sau nu dar macar am avut ceva de joaca.. (Sorry pt calitatea proasta la chestia aia de pe capota - rusinos ca nu stiu ce e - , insa nu am gasit poza clara) |
lol ai stricat frumusete de poza :)
|
Quote:
|
cu ce anume sa fim realisti?ca omul a zis multe
|
Mersi B-83-DAC... In legatura cu poza.. hmm.. daca t uiti atent macar o chestie daca ar putea sa o faca... uite-te la botul masinii, in locul unde au fost barile... daca ar indrepta ca in poza ar da mai bine... cu semnalizarile... alea's si ele ceva in plus... :P
In fine.. Mie imi place enorm de mult masina.. si asta de cand am vazut-o real... Si avea un sticker publicitar daca imi aduc aminte bine pe care scria o firma din BUZAU (nu fac eu publicitate acum)... Oricum... a lasat impresie buna... Si nu cred ca numai mie... vedeti si din posturile acestea ca sunt oameni care apreciaza intr-adevar frumosul, nu chiciul... si tinand cont ca masini gordini style mai sunt, cred ca WRC ramane pe primul loc, cel putin pt mine.. :P Sunt curios daca masina asta e chiar si masina de drum sau doar la ocazii de curse o foloseste... Adik din cate am citit nu are nici un audio pe ea... interiorul nu e prea aranjat... nu cred ca am vazut nimic despre specificatiile motorului.. si nici poze cu motorul... Sunt si eu curios la atata lucru.. |
iti raspund doar la un singur lucru pe restul il las pe florin...masina este masina de zi cu zi...e masina lui cu care circula mereu
|
Quote:
mie unul nu-mi place"american muscle" pe dacie |
misto masina...bafta in continuare
|
florinele arunca`le la baieti doua poze cu bestia de sub capota ;)
|
n-ati mai vazut motor de 1289?
|
Quote:
|
daca asta a iesit imi pare rau... dar din partea mea nu a vrut sa fie caterinca... Masina la cum arata da foarte bine a American Muscle...
Ganditi-va la un Pontiac GTO sau ghiar un Mustang din '73... bine, poate exagerez dar nu arata totusi ca un Viper sau ca o Celica... Arata a ceva clasic si un Romania Muscle (combinat cu France Muscle :P) |
sal nu tia trecut niciodata prin cap sa o vinzi? .....
sa nu ma judeci gresit da...... poate ai vrea si tu sa ancepi un nou proiect zic si eu |
Quote:
|
Iar aberati mah pe aicea ...
|
Quote:
|
mergi cu mine sa ii scot de la banca:D si in legatura cu tufy eu zic sa incerci s-ar putea sa ai o surpriza:D
|
am avut si surpriza pt 2 viteze
|
Quote:
|
Vezi ca e unu rau de tot cu un logan la provocari. Provoca pe toti :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da ma dar babele astea incep sa faca din ce in ce mai multe surprize si nu e frumos...prea lasa lumea cu ochii in soare
|
Quote:
|
Quote:
|
sall frumoasa masina cum ai facut sa pui jante in patru prezoane?????ca si io vreau
|
Wrc-ule mult respect pentru munca depunsa in ea ca a iesit ce sa mai e prea superba masina si te vad zilnic ca stau la 5 strazi de tine si mereu ma opresc sa vad ce modificari ai mai adus la acesta minunatie albastra!!:D :D Mult Respect;) ;)
|
pai mai uitate si tu pe forum ca sa vezi cum si-a pus jante in 4 prezoane ca aceleasi intrebari le pun toti la fiecare masina pe care o vede cu jante in 4 prezoane citeste si tu de la inceput si ai sa afli
|
bestialaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
|
dar de peugeot-ul meu ce zici pacat ca nu am poze mai multe curand poze
|
puteti vedea masina la 4tuning days, alaturi de COX, SGM SI GTG
|
10 Attachment(s)
pt cei care vor sa le vada am pus niste poze !!una din ele nu spun care a fost surprinsa cu un dyno test pe bord care a fost fotografiat :))
Attachment 239786 Attachment 239787 Attachment 239788 Attachment 239789 Attachment 239790 Attachment 239791 Attachment 239792 Attachment 239793 Attachment 239794 Attachment 239795 |
Crocodilule monteaza-ti semnalul ala,ce nu ai gasit bec inca? Nu da bine in poze asa chioara!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning