![]() |
Re: Cielo BH 18 BSV
Quote:
|
Ceva sprat special.. care se da pe suprafatza curatata de rugina inainte de vopsea. 23lei.
|
|
Quote:
|
Au iesit super :twisted: , imi plac , acum sa ai grija de ele .
|
1 Attachment(s)
Azi am facut si schimbul de ulei.. dupa ce am depasit cu ceva 10mii km,am intampinat niste probleme ca numa nu puteam sa ma bag sub ea si sa desfac surubul si a trebuit sa ma urc pe ceva.. low.. is a lifestyle :)).Am ramas la GM deoarece am fost multumit...nu a papat gram de ulei,inainte aveam ARAL care nu m`a convins
(Facut la 99.100km) |
9 Attachment(s)
Duminica ne`am dus mai multe masini in Ungaria.. la un show de deschiderea evenimentelor de tuning meet(fest) unde am si participat.Masina a atras priviri.. s`a comportat foarte bine pe drum :) poze mai clare primesc doar miercuri joi.Pana atunci o filmare..
http://tinypic.com/r/29njj0k/6 |
frumoasa masina ai , ultimele 2 poze cred ca arata valoarea masinii ....:twisted:
|
bazmeg....bine ca nu s-a indoit capota ,nu e conceouta sa reziste la 200 kile.
|
Quote:
|
unde-ti sunt proiectoarele???
|
Da le`am dat jos.. ca erau din targ.. si 1 a cam ruginit si le`am reconditionat... au iesit bine..dar vad daca le mai pun s`au nu.. ma gandeam la OEM.. s`au.. sa elimin locu pt proiectoare. :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Voua.. care dintre jante va place mai mult? Am un amic de la care am eu .. jantele si care le`am mai avut.. si are acum iara 2 seturi care imi fac cu ochiu.. ambele pe 16" 7j mai usoare ca amele pe 15 et 35 38,mie`mi place sa schimb pe jante la sezon :)) nu prea tin de ele,desi sunt multumit de jantele actuale,le`am scos la vanzare daca e cineva interesat 600 reconditionate cu anvelope de vara cu tot,daca nu .. raman cu ele :D deocamdata.
|
AEZ-urile is frumoase ;)
|
Quote:
|
Si mie poate o tzara mai mult wolfraceurile de jos cu multe spite,desi imi plac jantele simple si frumoase cum e AEZ`u de sus..dar mai mult imi placeau daca nu aveau in spite acele gauri.
Analizand mai bine.. cele de jos nici nu sunt bune pt mine nu se pot folosi la 4x100 si pe jante scria 5x1-- nush cat.. dar vazand repede multe gauri ma gandeam ca inclusiv |
Alea de jos spitate :D
|
Quote:
|
Nu e greu sa vezi,ca alea spitate,au 10 gauri,adica sunt cu dubla prindere,5x ceva si 5x altceva... in nici un caz nu sunt 4x100...
|
3 Attachment(s)
Si azi cam toata dupamasa.. am lucrat putin la consola... cum si incepuse sa se decojeasca vopseaua.. am fost pe la un magazin si am luat ceva material gen catifea..(23lei/m)care e foarte sensibil.. la orice.. imediat se vede praful si se prinde orice de el.. dar asta e,imi place ca da un look de confort sporit :)a si nu mi se mai deschide capacul acela pt scrumiera.. fiind materialele apropiate,dar la cat deschid eu acol e bine.. acu vedem cat tine,urmeaza sa mai schimb si husa de la schimbator..
A si am mai pus filtrul "sport" inapoi din lipsa de toba :)) mi dor deja.. si l`am dat cu un pic de stickerbomb ramas si pe ala.. Apropo daca aveti careva proiectoare OEM de cielo.. in stare buna.. sunt interesat Rezultatul.. |
inca un Cielo care arata bine! felicitari:D
|
Ms ms :D
|
Astazi ne`am coafat un pic cu o prelungire de laguna..luata de la un amic care a vrut sa`l pune pe Astra F dar nu i s`a potrivit.. poze maine
Pentru montaj a fost nevoie de mici modificari..anume.. taiata un pic din ea.. pe la mijloc fiind putin prea lunga.. in rest vine la fix.. |
Asteptam poze :-)
Imi poti spune si mie te rog de unde ai luat stickere bomb te rog ? :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Aici si o poza 2..
|
nu are ce cauta fusta de renault pe masina asta.nu arata bine.
|
Am incercat si eu cu buza de laguna,mi-a placut o sapt si am vandut-o p urma...da mai bine fara;)...parerea mea:D
|
vine fix ca un ........... la stilul abordat de tine nu are nici o treaba buza aia
ps:cand ai pus buza de laguna ii trebuie praguri de G si eleron tip m3 si pe burta rau |
Din cauza stickerbombului pare sa nu isi aibe locul acolo.. dar deocamdata imi place cum da... apoi vedem l`oi da jos.. s`ai nu,deocamdata ma gandesc sa dau stickerbombu jos dar nici asta nu e sigur.
V`or urma si pragurile si eleronul.. |
Salut.Ai o masina facută cu bun gust,exact cum ar trebui sa arate un cielo(parerea mea).Un inconvenient il constituie lipsa Ac si geamurile electrice(din perspectiva mea),dar motorul DOHC compenseaza aceste lipsuri.Si eu am acelasi model ca al tau si vroiam sa te intreb daca imi poti spune si mie codul de vopsea si cum ai antifonat aripile spate care sunt ca un magnet pentru rugina(dupa ce ai antifonat aripile a mai aparut rugina sau intr-adevar antifonarea protejeaza?).Sper ca nu ti-am poluat topicul.Salut si spor la modificari in continuare.
|
3 Attachment(s)
Azi am cumparat tot ce e nevoie pentru schimbul de distributie insemnand 400lei total.. in rest 2-3 stickere`n plus :)) si curatenie generala`n interior.
|
arata foartebine cu nou stickere :D
|
1 Attachment(s)
O poza de la aeroportul Oradea,dragrace 15/16iunie
|
cielo vs clio :D
|
Da...ne`am prostit in drum spre casa..si pot sa zic ca se tine bine dupa cielo.. la 1.4 75 cai ai lui.
|
Quote:
e :peace: |
Mersi :) ...din pacate mai este pana sa fie asa.. :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning