Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!! (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/209123-premiera-rm-valcea-auto-tuning-show-prima-expozitie-tuning.html)

minimal.madness 27-09-10 18:33

Re: Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!!

Pai hai sa fim seriosi ;) am ajuns acuma sa ne certam care are fetele mai frumoase sau mai bune sau mai multe sau mai MARI ? :rolleyes2

florynvl (X29 ZMT) 27-09-10 18:50

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3687043)
Pai hai sa fim seriosi ;) am ajuns acuma sa ne certam care are fetele mai frumoase sau mai bune sau mai multe sau mai MARI ? :rolleyes2

Suntem seriosi si nu se cearta nimeni,doar discutam.Te-ai cam bagat aiurea in discutie,dar se iarta.

Bogdan.vl 27-09-10 19:25

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3687079)
Suntem seriosi si nu se cearta nimeni,doar discutam.Te-ai cam bagat aiurea in discutie,dar se iarta.

pana mea :))) e misto la generala :D

---
2 gb pozee :D:D more and more

minimal.madness 27-09-10 19:44

Ba da ce va atacati voi baieti .. va place sa va luati de baieti mici asa ca mine ?;)) am facut parte din clubul NA , nu m'am bagat in seama cu japca.Iar incepem ? Nu cred ca isi are rostul.

florynvl (X29 ZMT) 27-09-10 20:07

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3687185)
Ba da ce va atacati voi baieti .. va place sa va luati de baieti mici asa ca mine ?;)) am facut parte din clubul NA , nu m'am bagat in seama cu japca.Iar incepem ? Nu cred ca isi are rostul.

Vorbesti aiurea,nu s-a luat nimeni de tine,nu ne intereseaza ca ai facut parte din clubul NA si chiar te-ai bagat cu japca in seama.Nu incepem nimic,chiar nu isi are rostul.

Bogdan.vl 27-09-10 20:15

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3687236)
Vorbesti aiurea,nu s-a luat nimeni de tine,nu ne intereseaza ca ai facut parte din clubul NA si chiar te-ai bagat cu japca in seama.Nu incepem nimic,chiar nu isi are rostul.

supozitor :rolleyes2
drama, vrem dramaaa :twisted:
----

niste poze separat cu Mr Teddy :D

sharkylete 27-09-10 20:31

66 Attachment(s)
Vorba aia.. sa revenim la oile noastre sa lasam ciobani sa isi vada de ale lor...
Am vorbit cu 09shh(emy) de la NA si mi-am dat seama ca nu am cu cine!
Va rog frumos sa va uitati la prima poza unde este pisica rosu/negru sau negru/rosu... (el este fericitul propietar)
Am avut placerea sa ne luam critici si injurii de la o persoana care a venit doar in calitate de membru al unu club care a venit pe jos cum ar venii..
Cred ca el de aia era suparat.. ca pt el nu era cazare si de aici s-a gasit si expert in tuning si jurizare...
La telefon mi-a spus ca asta e parerea lui dar pe forum a scris ca asa trebuia facut si ca asa e ca el .. nu ca el crede ca puncte puncte,parerea mea este ca el e o persoana paralela!
A tot enumerat pe aici niste masini care nu fac parte din club si de la expo s-a ajuns la drag si la alte chestii care nu le vad nici rostu` si nici nu imi dau seama de ce s-a ajuns aici.. :-??
Pana la urma toata harababura asta a fost facuta de el si numai de el fara sa se fi consultat cu colegii de club sau ceva de genu,asta mi-a zis la telefon si din cate am inteles in seara asta o sa fie si propus pt excludere din NA pt ca i-a facut de ras(sa ma corecteze cineva daca gresesc,eu asa am auzit)
REPET: AM FOST CRITICATI SI TRASI LA RASPUNDERE DE O PERSOANA CARE A VENIT PE JOS SI NICI NU ARE O MASINA COMPETENTA(nici de expo nici de drag)!!!
Voi ce ziceti?! e bine asa?!
Sa nu va mai spun ca duminica dimineata cand a venit direct din pat la fata locului le-a bagat in cap la colegii de club ca premiile ar fi fost aranjate de sambata noaptea la "gratar" (care nici nu a fost) de catre organizatori si juriu... in care sambata nu stiu .. pentru ca sambata noaptea am ramas decat eu(care nu fac parte nici din juriu nici organizatori),Dragos PVH(care face parte din cei 3 organizatori) si Manu( care nu face parte nici din organizatori nici din juriu si nici din participanti)!
De unde a stiut el habar nu am!

Poate ne lamureste si pe noi!

Acum ca am mai elucidat situatia sa incep si eu sa atasez poze...
Primele 4 sunt relative si nu au nici o treaba cu evenimentul!

Salutari la toata lumea si sa ne vedem cu bine si fara alte situatii neplacute la urmatoarele evenimente!

Restu` e CanCan!
:paper:

bogdy.ghetto 27-09-10 20:41

6 Attachment(s)
Lasam certurile c nu fac bine la nimic...dupa plecare am oprit 10 minute pt o mica sedinta foto in benzinarie si am zis ca e frumos sa aveti si voi pozele pt ca masinile au fost expuse la voi dar mai rasfirate sa zic asa...

Bogdan.vl 27-09-10 20:51

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3687286)
Vorba aia.. sa revenim la oile noastre sa lasam ciobani sa isi vada de ale lor...
Am vorbit cu 09shh(emy) de la NA si mi-am dat seama ca nu am cu cine!
Va rog frumos sa va uitati la prima poza unde este pisica rosu/negru sau negru/rosu... (el este fericitul propietar)
Am avut placerea sa ne luam critici si injurii de la o persoana care a venit doar in calitate de membru al unu club care a venit pe jos cum ar venii..
Cred ca el de aia era suparat.. ca pt el nu era cazare si de aici s-a gasit si expert in tuning si jurizare...
La telefon mi-a spus ca asta e parerea lui dar pe forum a scris ca asa trebuia facut si ca asa e ca el .. nu ca el crede ca puncte puncte,parerea mea este ca el e o persoana paralela!
A tot enumerat pe aici niste masini care nu fac parte din club si de la expo s-a ajuns la drag si la alte chestii care nu le vad nici rostu` si nici nu imi dau seama de ce s-a ajuns aici.. :-??
Pana la urma toata harababura asta a fost facuta de el si numai de el fara sa se fi consultat cu colegii de club sau ceva de genu,asta mi-a zis la telefon si din cate am inteles in seara asta o sa fie si propus pt excludere din NA pt ca i-a facut de ras(sa ma corecteze cineva daca gresesc,eu asa am auzit)
REPET: AM FOST CRITICATI SI TRASI LA RASPUNDERE DE O PERSOANA CARE A VENIT PE JOS SI NICI NU ARE O MASINA COMPETENTA(nici de expo nici de drag)!!!
Voi ce ziceti?! e bine asa?!
Sa nu va mai spun ca duminica dimineata cand a venit direct din pat la fata locului le-a bagat in cap la colegii de club ca premiile ar fi fost aranjate de sambata noaptea la "gratar" (care nici nu a fost) de catre organizatori si juriu... in care sambata nu stiu .. pentru ca sambata noaptea am ramas decat eu(care nu fac parte nici din juriu nici organizatori),Dragos PVH(care face parte din cei 3 organizatori) si Manu( care nu face parte nici din organizatori nici din juriu si nici din participanti)!
De unde a stiut el habar nu am!

Poate ne lamureste si pe noi!

Acum ca am mai elucidat situatia sa incep si eu sa atasez poze...
Primele 4 sunt relative si nu au nici o treaba cu evenimentul!

Salutari la toata lumea si sa ne vedem cu bine si fara alte situatii neplacute la urmatoarele evenimente!

Restu` e CanCan!

sharkylete e iesit bine pisica ta pe "bani putini" mie unu imi place muult ^.^
se aude si bine :D impusca rau xDD

sharkylete 27-09-10 21:11

75 Attachment(s)
Next sesion.....

@Bogdan.vl sancs man:D asa am avut eu norocu`... :D

minimal.madness 27-09-10 21:22

Daca masinutza lui sharky a ajuns asa pe bani putini,felicitari.E o lectie pentru toti ca nu ai nevoie de foarte mult cash pentru a face un tuning reusit.
Mie personal imi plac cel mai mult jantele si "ledele" rosii din lupa de la far 8)

luci4n_vl 27-09-10 21:56

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3687407)
Daca masinutza lui sharky a ajuns asa pe bani putini,felicitari.E o lectie pentru toti ca nu ai nevoie de foarte mult cash pentru a face un tuning reusit.
Mie personal imi plac cel mai mult jantele si "ledele" rosii din lupa de la far 8)

bani putini?.......sa fim seriosi....

trafy-vr6 27-09-10 22:12

bla bla bla.....pisica lu Sharky are interior de 6 milioane....cata invidie pe unii:oops:

minimal.madness 27-09-10 22:27

Eu nu stiu cati bani a bagat in ea.Spun din ce am citit .. nu am dat cu paru :rolleyes2

daffy duck™ 27-09-10 22:31

nu vreti sa puneti capat tuturor certurilor, discutiilor negative, arogantelor samd si sa lasam topicul sa se umple de poze si filme ????

serios acum....va mancati intre voi in fiecare seara si a 2a zi o luati de la capat!

singurul la care nu ma asteptam sa se opreasca din postat a fost 09SHH care vad ca numai scrie.....

terminati va rog eu!

minimal.madness 27-09-10 22:33

Pai asta ziceam si eu da vad ca lumea se ia tot de mine :)) m'au vazut mai mic si pricajit

trafy-vr6 27-09-10 22:37

minimale, sincer de 15 minute ma tot uit pe ultimele pagini sa vad daca s-a luat cineva de tine si nu vad nimic ciudat, totul ok, cred ca ai schimbat dealeru sau ce se intampla ? ai impresia ca vorbeste cineva cu tine ?:|:shock::shock:

minimal.madness 27-09-10 22:59

bogdan.vl : pana mea :)) e misto la generala

Am zis ceva chiar asa de urat incat sa fiu facut supozitor si copil de generala ? Doar am sustinut ce a zis Sob.
Unii se ataca rau de tot ... imi cer scuze daca am vorbit aiurea,cu toate ca nu prea imi dau seama pe unde.In fine.A terminat SHH si incep altii.

Dar dupa cum a spus unul din noi , " intotdeauna tre sa fie cineva nemultumit de anumite chestii " .

bogdy.ghetto 27-09-10 23:00

Daffy nu te baga aiurea doar de dragul de a posta nu ai fost...oricum nu aveai ce cauta dar asa ca fapt divers esti in toate topicurile prezent lasa oamenii care au participat la acest eveniment sa-si spuna parerea nu tu ... tu esti NIMIC!

Bogdan.vl 27-09-10 23:10

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3687640)
bogdan.vl : pana mea :)) e misto la generala

Am zis ceva chiar asa de urat incat sa fiu facut supozitor si copil de generala ? Doar am sustinut ce a zis Sob.
Unii se ataca rau de tot ... imi cer scuze daca am vorbit aiurea,cu toate ca nu prea imi dau seama pe unde.In fine.A terminat SHH si incep altii.

Dar dupa cum a spus unul din noi , " intotdeauna tre sa fie cineva nemultumit de anumite chestii " .

esti amuzant amice...
generala la 18 ani?? era alta chestie cu generala =] da na, fiecare intelege ce vrea...
oare eu si florin ne atacam? eu bag de seama ca tu ai intrat in reply-urile mele fara sa fi bagat in seama , esti avocat ?
ma rog, n-am pleaca

ps vrem filmulete cu poze :-"
pss traficante mai baga 2 cu "Shto dalea cashto dale`tele"

daffy duck™ 27-09-10 23:17

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 3687645)
Daffy nu te baga aiurea doar de dragul de a posta nu ai fost...oricum nu aveai ce cauta dar asa ca fapt divers esti in toate topicurile prezent lasa oamenii care au participat la acest eveniment sa-si spuna parerea nu tu ... tu esti NIMIC!

deci e ultimul meu post referitor la persoana ta. fac putin de off-topic ca nu se mai poate cu tine!

1. m-am bagat ca ( spre deosebire de tine, eu stiam multa lume de aici dinaintea ta) cunoscand persoanele stiam unde se ajunge! 09SHH nu stie de capul lui si mi-am permis sa ma iau si de el putin!
2. nu vad cu ce drept te bagi tu peste discutiile mele cu baietii de aici (majoritatea fiind baieti valabili)
3. corect, ai dreptate, sunt un NIMIC....dar nu sunt ca tine, O TARFA ORDINARA care a intrat intr-un club cu o masina cu stickere pe usi si cand si'a terminat masina si'a luat basini si arfe-n cap si a iesit!!!!

deci pentru ultima data iti zic, incearca sa iti vezi de viata ta ca deja prea ma freci tu pe mine la icre si dupa cum ti-am mai zis si tie si inca unuia de la mine din club, nu o mai dati in smardoiala si faceti pe durii aici si cand ne vedem, cautati tovarasie si alte chestii!!!!

cu asta am incheiat si astept si eu poze de la eveniment si in special de la standul Inferno MotorSport !!!

multumesc,
daffy

bogdy.ghetto 27-09-10 23:30

=))) tare asta !!

daffy duck™ 27-09-10 23:40

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 3687707)
=))) tare asta !!

o sa vedem cat o sa razi si sa vedem cat de tare o sa fie cand ne intalnim!:o

bix 27-09-10 23:47

1- salutari la toata lumea...
2- felicitari organizatorilor pt acest prim eveniment, ati fost deosebiti n-am idee cum de ne-ati suportat, aveti nervii tari :D
3- multumiri nu veti primi in totalitate, padure fara uscaturi... trb sa va obisnuiti.

P.S. sunt baiatul care am venit cu e36-le rosu CTL, cea de 2lei si, mai sunt unu dintre cei care am mituit juriul (aveam nevoie de acele cupe intelegeti-ma, ma certam cu mama acasa.....nu va ganditi unpic si la mine?)

TIR-ule ai fost de milioane.

minimal.madness 28-09-10 00:04

bogdane prea comentai la faza cu "copilele de 14 ani" . De aia m'am "bagat in seama " .
Ce te dai asa ingeras? O arzi numai cu fete de peste 18?in fine.

florynvl (X29 ZMT) 28-09-10 00:47

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3687754)
bogdane prea comentai la faza cu "copilele de 14 ani" . De aia m'am "bagat in seama " .
Ce te dai asa ingeras? O arzi numai cu fete de peste 18?in fine.

Urat din partea ta sa te iei de el,si mai urat ca ca poti sa vorbesti asa de fete de 14 ani.Subiectul asta e inchis ca nu are nici o legatura cu ce se vorbeste pe aici.
Mai asteptam poze si filmulete,din cate stiu sunt minim 5 gb de poze,peste 2000.

TIR 28-09-10 00:59

Multumesc tuturor pentru aprecieri... am facut tot posibilul ca lumea sa se simta bine... :-P

Si ma bucur ca am intalnit niste oameni super...

Cu stima...

DiabloXXX 28-09-10 01:35

Quote:

Originally Posted by bix (Post 3687739)
1- salutari la toata lumea...
2- felicitari organizatorilor pt acest prim eveniment, ati fost deosebiti n-am idee cum de ne-ati suportat, aveti nervii tari :D
3- multumiri nu veti primi in totalitate, padure fara uscaturi... trb sa va obisnuiti.

P.S. sunt baiatul care am venit cu e36-le rosu CTL, cea de 2lei si, mai sunt unu dintre cei care am mituit juriul (aveam nevoie de acele cupe intelegeti-ma, ma certam cu mama acasa.....nu va ganditi unpic si la mine?)

TIR-ule ai fost de milioane.

multumim pt apreciere si felicitari pt masina

ps: vezi ca am primit reclamatii de la juriu ca nu le-ai bagat nimic pe card inca, vezi si tu cum faci :lol:

Kaluvr6 28-09-10 02:51

Mda, caterinca maxima topicul asta, am vrut sa`l citesc tot da pe la jumate m`am plictisit :). Cu toate ca nu am fost acolo si nu am avut treaba cu acest eveniment, nu stiu exact ce premii s`au luat si cine le`a luat asa ca nu comentez pe chestia asta. Ma distreaza cand vad pretentii de genu: Nu am avut spalatorie moca, cazare la 20km :). Vreau sa te intreb si eu, la cate evenimente de genul ai participat tu cel de la NA? Sau mai bine zis la cate evenimente, punct. Eu unu la toate evenimentele la care am participat NU am avut vreodata spalare Moca :) si o fisa in OMV ultima data era 5 lei din cate stiu, OMV fiind la maxim 2 km de locul respectiv. Daca ii cautai pe jos de la eveniment pana la spalatorie ii gaseai, mi`e mie rusine cand citesc una ca asta.
Am participat la evenimente prin o gramada de orase, inclusiv vreo 4 organizate de 4tuning, la care am primit decat o data cazare (f departe de romexpo) iar celelalte ocazii nu am primit de loc, asa ca nu vad de ce voi sunteti atat de revoltati, ati venit cu vreo 4 pagani zonda si v`ati simtit neindreptatiti?
Nu stiu cum a iesit evenimentul ca nu am fost acolo dar din cate vad majoritatea zic ca a fost OK.
Am vazut ca v`ati provocat o dadurati in razboaie, si cu toate ca am o gramada de lume care o cunosc din poitesti si sunt oameni ca lumea, am avut niste experiente foarte aiurea legate de Romanesti cand am fost pe autostrada cu Bobi MOM, subaru, motoare etc. Am auzit atunci idei genu: sa se dea subaru WRX cu focus ST. M3 stock bate M3turbo (bobi mom), sau subaru wrx bate m3turbo ca pleaca mai tare de pe loc, am vrut sa plec pe jos acasa :)) asa ca mi`am facut o parere cat de cat, si nu e prima data cand am fost la pitesti, am istorie acolo. Asa ca baieti, e simplu, daca nu v`a placut evenimentul, nu mai veniti. Nu vreau sa supar pe nimeni mai ales ca nu am participat sau am fost implicat in vreun fel.
salut pe toata lumea.

Sese_RS 28-09-10 08:37

am si eu o intrebare:cine a jurizat acest show de traditie de va tot certati ?
nui normal au facut expo la valcea sa intre si valcea pe harta asta a tuningului,vau prins acolo vau ars" gazdele au prioritate ca la romani nu ?calitatea nu conteaza nici tema masini nimic, 3 colante doua ploape 4arcuri taiate low rider car of the show:lol:BUCURESTI GREI SE CUNOSC au traditie si masini nu va mai suparati ce rost are .

trafy-vr6 28-09-10 08:42

Quote:

Originally Posted by Sese_RS (Post 3688050)
am si eu o intrebare:cine a jurizat acest show: de traditie de va tot certati ?
nui normal au facut expo la valcea sa intre si valcea pe harta asta a tuningului,vau prins la ei vau ars, gazdele au prioritate ca la romani nu ?calitatea nu conteaza nici tema masini nimic, 3 colante doua ploape 4arcuri taiate low rider car of the show:lol:BUCURESTI GREI SE CUNOSC.

poti sa scrii mai detaliat te rog ? nu am inteles ce ai vrut sa zici si chiar ma intereseaza

Sese_RS 28-09-10 08:54

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3688065)
poti sa scrii mai detaliat te rog ? nu am inteles ce ai vrut sa zici si chiar ma intereseaza

nimic deosebit nu am ce sa mai detaliez am scris ptr. baieti astia de la buc. care se razboiesc pe aici k cearta nu duce la ceva constructiv nu?iar ptr. voi felicitari, data viitoare stiti cu ce se maninca, osa iasa mai bine.

PrietenCuTine 28-09-10 09:27

2 Attachment(s)
Salutare, cum se numeste masina asta ?!

FeS 28-09-10 10:05

Nissan 300ZX...din cate stiu eu...

vasyxplod 28-09-10 10:07

asa este.fes are dreptate

sharkylete 28-09-10 10:51

Poze,filmulete ... canci bocanci!?!?
Nu mai pune nimeni nimic?!
Hai SYD ca stiu ca ai o gramada:D si restu`la fel... :)

VREM POZE!!!!
Multumim!

Restu e CanCan!

Bogdan.vl 28-09-10 11:20

acest topic merita urmarit :twisted:
inca asteptam tona de poze :)

trafy-vr6 28-09-10 11:26

Micul Mexic:))

https://www.youtube.com/watch?v=7DUkcylzWs8

minimal.madness 28-09-10 11:28

S'a enervat trafy :???:

Bogdan.vl 28-09-10 11:33

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3688390)

yeaa gyegye papadie traficant333 , mai ai ceva poze?

All times are GMT +2. The time now is 11:19.

- Copyright 2026 4Tuning