Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Bmw (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/208048-e36-bmw.html)

sprinter 05-11-10 01:37

Re: E36 - Bmw

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3785576)
Nici nu imi place british racing green...si daca vreau are cine sa imi faca vopseaua asemenatoare....nu uita ca am vopsitor care a dat 7 nuante de perla p un Jaguar xj220 !!!

eu insa am orgasme la Boston grun !!:Dnimik altceva :D

Stai cuminte.... n ai vazut atlantis blau live... plangi langa el

ady_viteza 05-11-10 07:18

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3786053)

Cam asa ceva:D

Grasu'XxL 05-11-10 07:36

Mariane deci .... eşti mai lovit de tren ca mine:))) ar trebui să ai ™ pe comedie! Super maşina, baftă cu căratul găinilor:))))))))

Marian_nebunu 05-11-10 08:47

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3786053)

degeaba il vad !!! nu intelegi ca eu am fixatie cu masini verzi !!!:D...

daca este Bmw...este joasa si este verde !!! nu imi mai trebuie altceva..

in caz ca nu stiti am atasat poze si cu fostele mele masini...care amandoua erau verzi !

55bbs 05-11-10 11:45

deci ... yo marean imi place numai verde ..$$$ fara numar :D

sprinter 05-11-10 13:17

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 3786161)
Cam asa ceva:D

Exact... dar live e cel putin de 10 ori mai grav :))
Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3786416)
degeaba il vad !!! nu intelegi ca eu am fixatie cu masini verzi !!!:D...

daca este Bmw...este joasa si este verde !!! nu imi mai trebuie altceva..

in caz ca nu stiti am atasat poze si cu fostele mele masini...care amandoua erau verzi !

Fiecare cu piticu lui..... iti dau un comparativ oricum :lol:

Marian_nebunu 05-11-10 17:10

VERDELE E MAI TARE :oops::oops::oops::oops::oops:

PUNCT :D !

Alecs'xx 05-11-10 17:36

N-aveti cum sa il corupeti...
Ori e ecologist.. ori ii plac prea mult $$ :)))

abby3325 05-11-10 17:40

Quote:

Originally Posted by Alecs'xx (Post 3787674)
N-aveti cum sa il corupeti...
Ori e ecologist.. ori ii plac prea mult $$ :)))

Tare :D

Marian_nebunu 05-11-10 17:41

In seara asta plec la KM 23....ma duc acum sa imi curatz injectoarele :D:D:D....

PENTRU CEI CE NU STIU SA CURETE INJECTOARELE !!! VA LAS UN TRAINER !!!:D:D:D...

URMARITI CLIPUL PANA LA CAPAT..SI INVATATI !!!

https://www.youtube.com/watch?v=Rb0Lm...ext=1&index=53

Gyo*TDS 05-11-10 17:48

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3787684)
In seara asta plec la KM 23....ma duc acum sa imi curatz injectoarele :D:D:D....

PENTRU CEI CE NU STIU SA CURETE INJECTOARELE !!! VA LAS UN TRAINER !!!:D:D:D...

URMARITI CLIPUL PANA LA CAPAT..SI INVATATI !!!

https://www.youtube.com/watch?v=Rb0Lm...ext=1&index=53

buna asta :lol: =))))
Efix folosesti si tu Mariane?:))

Marian_nebunu 05-11-10 17:52

Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 3787704)
buna asta :lol: =))))
Efix folosesti si tu Mariane?:))

dictalooooooo gyo =)) ce-am mai ras pe ce-am mai scump =)))) :D:D:D:D

Marian_nebunu 05-11-10 17:52

Quote:

Originally Posted by Alecs'xx (Post 3787701)
Mareane.. vb cu Dan cu pisica Turbo.. ca s-ar putea sa fie si el :)) bafta

ma vad eu cu el acolo !!!:D:D:D....

ady_viteza 05-11-10 18:39

Km 23???:D....unde se afla acest punct de interes??:D

sprinter 05-11-10 19:55

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 3787877)
Km 23???:D....unde se afla acest punct de interes??:D

pe a1 spre pitesti :lol:

Marian_nebunu 05-11-10 23:54

Acum am ajuns de acolo este ora (12-39)..pot sa va spun ca am ras cu lacrimi....":lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:"..

am ajuns la locul cu pricina,nu era mai nimeni p acolo...cativa "magraoni" care spargeau seminte de vorbeau o tiganeasca (sa mor daca intelegeam ceva :lol: ) eram cu 2 tovarasi si un var de-al meu....din simpla plictiseala avand in vedere ca nu era nimeni m-am pus cu masina la start ,am plecat singur de nebun (i-am dat o tura pe fiecare) cand sa intorc masina ma intalnesc cu un tovaras de-al meu (MUK pisica 2.5)..ba te dai ma cu mine (el avea inca 2 in masina,eu eram cu un tovaras) a zis omu ca da...m-am pus la start..am stat doar 1..langa el...a2...a3....(TIR...DA BULE MAMA ,VREAU 2.5 CLAR:D) !!!..cand ma intorc de la finish....(tovarasii mei,ba garda ,garda :D:D:D ) trag p dreapta....stam vreo 25 d minute pe acolo(erau de la RURALA)...cand colo...de la indepartare ce se aude..(NINO NINO) ROOTIERA VERE...BANG S-A SPART GASCA:D..O LUAM TOTI LA FUGA,UNU CU O DACIE (BREAK)... =)))))))))))))DA BULE MAMA =)))))) SA PLECE EL REPEDE (FIX PE EL IL OPREA GARDA CU BREAK DIN 78'),CU FARURILE STINSE, DA CU SPATELE SI CAND SA DEA CU FATZA A CAZUT IN CAMPU ALA CU MASINA (DICTALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LUME :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: )...am inebunit de ras=))))...a cazut cu breaku in santz...da bule mama sa vezi breaku cu curu in sus :shock::shock::lol::lol: auleoooooooo:lol: nu mai pot ma doare burta:lol: numai cand scriu acum:lol:de cat am ras.....ce-am mai ras doamne...cu lacrimi :D:D:D:D:D...apoi m-am intalnit cu "cineva" si gata seara...am ajuns acasa nevatamat...putin obosit..ca am stat in frig.....!!!!

D_a_N_i 06-11-10 00:52

bai io te-am vazut din petrom am auzit sunet puternic si kand ma uit vad niste table rosii in viteza

MARI_NSL 06-11-10 01:02

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3788649)
Acum am ajuns de acolo este ora (12-39)..pot sa va spun ca am ras cu lacrimi....":lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:"..

am ajuns la locul cu pricina,nu era mai nimeni p acolo...cativa "magraoni" care spargeau seminte de vorbeau o tiganeasca (sa mor daca intelegeam ceva :lol: ) eram cu 2 tovarasi si un var de-al meu....din simpla plictiseala avand in vedere ca nu era nimeni m-am pus cu masina la start ,am plecat singur de nebun (i-am dat o tura pe fiecare) cand sa intorc masina ma intalnesc cu un tovaras de-al meu (MUK pisica 2.5)..ba te dai ma cu mine (el avea inca 2 in masina,eu eram cu un tovaras) a zis omu ca da...m-am pus la start..am stat doar 1..langa el...a2...a3....(TIR...DA BULE MAMA ,VREAU 2.5 CLAR:D) !!!..cand ma intorc de la finish....(tovarasii mei,ba garda ,garda :D:D:D ) trag p dreapta....stam vreo 25 d minute pe acolo(erau de la RURALA)...cand colo...de la indepartare ce se aude..(NINO NINO) ROOTIERA VERE...BANG S-A SPART GASCA:D..O LUAM TOTI LA FUGA,UNU CU O DACIE (BREAK)... =)))))))))))))DA BULE MAMA =)))))) SA PLECE EL REPEDE (FIX PE EL IL OPREA GARDA CU BREAK DIN 78'),CU FARURILE STINSE, DA CU SPATELE SI CAND SA DEA CU FATZA A CAZUT IN CAMPU ALA CU MASINA (DICTALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LUME :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: )...am inebunit de ras=))))...a cazut cu breaku in santz...da bule mama sa vezi breaku cu curu in sus :shock::shock::lol::lol: auleoooooooo:lol: nu mai pot ma doare burta:lol: numai cand scriu acum:lol:de cat am ras.....ce-am mai ras doamne...cu lacrimi :D:D:D:D:D...apoi m-am intalnit cu "cineva" si gata seara...am ajuns acasa nevatamat...putin obosit..ca am stat in frig.....!!!!

ce panarame :)) cand am venit si noi .. era garda akolo ... se ruga de aia sa plece :))) unu din gaborii aia era sigur spart in gura de bautura .. daca vzi fata p el .

am plecat in kolo dupa chitila p urma .. intr-o padure nebuna .. bezna :shock:

era piska aia a ta verde akolo .. se dadea cu ea ... ii rupea fikatzii :D 318 lcv parca :-??

Marian_nebunu 06-11-10 09:23

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 3788708)
ce panarame :)) cand am venit si noi .. era garda akolo ... se ruga de aia sa plece :))) unu din gaborii aia era sigur spart in gura de bautura .. daca vzi fata p el .

am plecat in kolo dupa chitila p urma .. intr-o padure nebuna .. bezna :shock:

era piska aia a ta verde akolo .. se dadea cu ea ... ii rupea fikatzii :D 318 lcv parca :-??

da....aia era :D:D:D....aseara nu am mai fost la nici o "nebunie":D..pt k am fst cu varamiu cu 2 blonde :D..la un suc !!! (unu de la rurala era spart de bautura mi-am dat si eu seama =))) ca era omu mort )

pe ala cu pisica verde l-am chemat eu aseara..(sa ii arat ce inseamna 1.8 is )...dar din pacate au venit tartanii cu "GIOROFARURILIII" :lol:

mariii............da bule mama daca vedeai breaku la roman in santz =))))))) dictalooooooooooo :lol: am murit de ras :lol: =)))))))))

bcoupe 06-11-10 12:18

si nu l-a scos garcea din sant pe ala cu breaca? :)))

babau88 06-11-10 12:44

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3788080)
pe a1 spre pitesti :lol:

si te mai intrebi cum afla garda :)))

Tazmaniak 06-11-10 12:50

Lasa ma...parca nu va place sa va alerge :))))

radu715 06-11-10 13:10

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3789089)
da....aia era :D:D:D....aseara nu am mai fost la nici o "nebunie":D..pt k am fst cu varamiu cu 2 blonde :D..la un suc !!! (unu de la rurala era spart de bautura mi-am dat si eu seama =))) ca era omu mort )

pe ala cu pisica verde l-am chemat eu aseara..(sa ii arat ce inseamna 1.8 is )...dar din pacate au venit tartanii cu "GIOROFARURILIII" :lol:

mariii............da bule mama daca vedeai breaku la roman in santz =))))))) dictalooooooooooo :lol: am murit de ras :lol: =)))))))))

Mare panarama de om esti Mareane :* =))))))))))

Ce rau imi pare ca am ratat aseara "stand up comedy" by km 23 =)))))

sprinter 06-11-10 13:55

Quote:

Originally Posted by babau88 (Post 3789523)
si te mai intrebi cum afla garda :)))

Ai fost vre o data acolo ca sa sti despre ce e vorba? stai tu cuminte ca garda stie toate locurile in care ne dam din prima zi in care mergem. Asa ca lasati arfele astea de cursanit cunoscatori pe forum ca nu are rost, veneau toti tzaranusii cu bicicletele si mi spui mie ca afla garda de pe forum :rolleyes2

babau88 06-11-10 13:59

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3789628)
Ai fost vre o data acolo ca sa sti despre ce e vorba? stai tu cuminte ca garda stie toate locurile in care ne dam din prima zi in care mergem. Asa ca lasati arfele astea de cursanit cunoscatori pe forum ca nu are rost, veneau toti tzaranusii cu bicicletele si mi spui mie ca afla garda de pe forum :rolleyes2

hai ca dai cu muci in fasole rau de tot... si nu am de gand sa-i stric topicul lu marean

sprinter 06-11-10 14:17

Quote:

Originally Posted by babau88 (Post 3789634)
hai ca dai cu muci in fasole rau de tot... si nu am de gand sa-i stric topicul lu marean

Lasa ma ca ma iarta marian.

bcoupe 06-11-10 14:34

marean care este ce mai face "roaba" mai da prin canale BLONDE? :))

mai o poza ceva pe aci ca sta topicu "blond"

eu m-am uitat dupa una si am ajuns cu semi-lonjeronu stramb si jantele pe stanga amd2 varza+anvelopele =))

Marian_nebunu 06-11-10 19:11

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3789666)
Lasa ma ca ma iarta marian.

INCETATI CU ASTEA...CA ORICUM GARDA STIE TOT !!!
BUNICUL MEU A LUCRAT LA SRI PANA SA IASA LA PENSIE.SI STIU CUM STA TREABA:D CU AFLATU !!!:D...

NU ASTA CONTEAZA......CONTEAZA CA ALA CU BREAKU A CAZUT IN SANTU ALA =))))))))))))))

ozn_yakuza 07-11-10 08:39

mai baga si tu poze cu masina ta....:lol:

Marian_nebunu 07-11-10 11:16

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 3791312)
mai baga si tu poze cu masina ta....:lol:

mie imi cunoaste frate lumea masina :D:D:D:D......nu stiu de ce sa mai pun poze pt k oricum nu am ce arata estetic !!!...vrei sa iti arat ceva frumos !!!

hai la start !! avem acelasi motor 1.8 is !:)....142 de cai !!!!

pun un film cu sunetul lu' Remus :D:D:D :lol: :lol: cum tzipa fraieru cand ma cobor la nivelul lui :D:D:D:D:D !!!

https://www.youtube.com/watch?v=JL6msDCVbXY

Wilgax 07-11-10 11:18

Frumos frumos si iar frumos!Remus Hardline!:twisted::twisted:

whitE30 07-11-10 12:12

un sunet destul de placut
si pana la urma o mai vinzi? :))

Marian_nebunu 07-11-10 12:31

Quote:

Originally Posted by whitE30 (Post 3791794)
un sunet destul de placut
si pana la urma o mai vinzi? :))

avand in vedere ca ..o vand si din banii luati p ea investesc in ceva si la primavara imi pot lua e39 :) de ce nu as face asta?:)

babau88 07-11-10 13:12

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3791834)
avand in vedere ca ..o vand si din banii luati p ea investesc in ceva si la primavara imi pot lua e39 :) de ce nu as face asta?:)

cresti gainile lu jakalu?:)))

Marian_nebunu 07-11-10 13:51

Quote:

Originally Posted by babau88 (Post 3791952)
cresti gainile lu jakalu?:)))

Si nu doar p ele :D:D:D:D:D:D...

hanneman 07-11-10 14:38

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3791834)

Iti spun eu de ce nu iti poti lua E39!Nu s-a fabricat E39 cu motor benzina in 4 pistoane!

Maniak22 07-11-10 15:02

:))))))) si te-ai saturat de 2 usi? ne tradezi treci din nou la 4.... rushine :P

Wilgax 07-11-10 15:04

Hai ca ti-a zis-o frate.Vorba lui hanneman...E39 IS nu cred ca gasesti!:lol:

SAX1987 07-11-10 16:00

Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 3792100)
Iti spun eu de ce nu iti poti lua E39!Nu s-a fabricat E39 cu motor benzina in 4 pistoane!

Da dar gaseste unul verde si nu mai conteaza motorul :shock::D

Marian_nebunu 07-11-10 16:34

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 3792224)
Da dar gaseste unul verde si nu mai conteaza motorul :shock::D

Uite cine ma cunoaste suficient !!!!!:D:D:D:D...iar legat de nr pistoanelor !!!eu tot "va indur vorbele rele ":) dar si cand voi avea bani sa stati "DREPTI" CUM STAU SOLDATII IN ARMATA

VOI ASTIA CU URSI :pistoles::pistoles::pistoles:

All times are GMT +2. The time now is 07:49.

- Copyright 2026 4Tuning