![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
:D oricum, ii frumoasa masina ta
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ti-am promis poze cu stopurile pe masina asa k iata-le!
|
Quote:
Nu ma convingeti cu stopurile astea :lol: (frumusel kitul de la kerscher ... nu prea sunt de acord cu spatele ala ... desi da bine ... :-), si pragurile sunt f reusite ) ... da hai sa ne intoarcem la masina mea, ca ati tot pus poze cu alte a4 :???: :lol: |
pai mai pune poza cu masina ta....ca sa isi aduca aminte lumea cum arata masina ta ...;)
|
1 Attachment(s)
asta este tot ce nu imi place la ea, restul este bine ;)
|
Na...bucura-te ca nu a pus M...:D
|
gata cu offtopicul !! :lol: :lol:
Am scapat topicul de sub control :lol: |
deci pot sa zic ca ti-a iesit foarte bine... nici foarte tunat .. dar nici deloc.... mie imi place foarte mult cum arata si sa o stapanesti sanatos.. si cand e de calcat calco nu o ierta !!!:D :peace:
|
Superb A4:shock: sau sa zic S4? ;)
Imi place ca ne e exagerat tuningul....foarte mult BUN gust...ce se gaseste foarte rar in zilele astea :sad: jante foarte potrivite, kitul super, masca (grila) superba imi place fffff mult! Si stopurile...aiai problema...io zic sa le pui pe alea de pe ala albastru ;) sunt faine si s-ar potricvi! ;) Inca odata felicitari pt masina! ;) |
Quote:
10x :-) . daca te referi la cele cu rosu, cu leduri de pe a4 albastru cu aripi f evazate, da, arata f bine ... dar nu stiu cum sa fac rost de ele... |
...pai mai intai intereseazate de la ce firma sunt ( la bazar oferte extinse sunt baietzi care aduc de la diferite firme , intreaba acolo) si apoi cauta oferta cea mai avantajoasa...
|
2 Attachment(s)
SFW , am o intrebare : ce parere ai de Audi asta????
|
Quote:
hmm.... kitul arata bine, cel de la kersher ... fata e draguta ... spatele ... vine bine pt ca e mai robust, mai rotund ... dar nu prea ma omor dupa genul asta de spoilere, gen ferrari ... si pragurile stiu ca sunt f reusite la kit-ul asta ... Farurile ... mi se pare blasfemie sa pui angeleye pe audi... Stopurile ... asa si asa ... eleron je-design ... interesant dar il prefer pe cel tip s4. grila mattig (parca) ... nu ma omor dupa ... dar nu arata nici f rau culoarea ... nu e pe gustul meu ... iar eblemele de pe spate ... :rolleyes2 ... ma abtin (cateodata unele chestii minore strica tot ... chiar daca culoarea tine de gust ... emblemele alea eu zic ca tin de bun gust .... ) tu ce parerea ai despre el sasha_z? :D |
Quote:
:( sfw`ule am fost la bacau si nu i-am tras poze :(( am zis ca era urat sa te ridicam de la masa :P poate aveai treaba :P |
Quote:
:lol: nici pe topicul meu nu pot sa fac offtopic ... of of of :lol: Ei, nu ar fi fost nici o problema. Mai ales pentru cateva poze marca evl*skillz :D De acuma prin primavara, ca saptamana viitoare o descalt si ii pun incaltarile de iarna ... ca nu ar vrea sa ma prinda ninsoarea cu toyo pe masina :???: |
normal fratimiu .. la anu la vara.. promit o excursie cu fratele skillzu .. pana acolo .. ca am vazut cateva peisaje tari rau de tot... :) venim si noi frumos bem un cico .. scoatem bijuteriile la poze nu ? :) audi`u .. golf`u .. st`u .. :P etc :P
te salut .. p.s: va asteptam prin buc la un suc :P |
Quote:
|
Quote:
sincera sa fiu e al 2`lea Audi pe oras(a fost k l`a vandut)....primul e fain de tot , in curand pun niste poze;)) |
Quote:
Si la kituri ... kit-ul meu imi place cel mai mult (chestie de gust, de ce-mi place mie), dar nu inseamna ca ala nu mi-ar place ... era al 2-lea sau al treilea in preferintele mele (impreuna cu cel de la caractere)(de atunci a mai aparut un kit, care arata f bine; de fapt e doar bara fata) Presupun ca te referi la cel cabrio ... e interesant ... inainte nu prea imi placea ... acuma de cand a schimbat culoarea ... imi place, ca masina de show e tare ... |
nu nu e vb tot de un A4 a lu catalin Oprea....unu rosu....sooper tare !!!!
|
Quote:
|
A4 roshu......mere..macar daca era RS4 :D
Uite ce kit frumos de A4 am vazut pe net....red k il stiti! ;) https://img234.imageshack.us/img234/6...ca418t16xb.jpg ___________________________ Si un wallpaper super :shock: http://autowp.ru/pictures/audi_a4_se...a4_sedan_9.jpg ___________________________ Stopuri http://www.quality-autoimport.no/cat...17-a4%208e.jpg Ce roti de iarna ii pui? de tabla? sau pui alea de S4 care le aveai? SAu de ce erau :oops: |
Quote:
kitul de la sportec e asa si asa ... nu ma omor dupa ... simplut, finut, cei de la sportec merg mai mult pe performanta ... si mai au niste jante f tari numai ca sunt vreo 800 bucata :shock: Frumos tare wallpaperul ... ma inebunesc aripile alea evazate ... arata tare de tot. O sa pun pe cele pe 17 din aliaj, nu-s de S4, doar ca seamana destul de bine ... :-) (sunt tot audi) |
4 Attachment(s)
uitati poze cu rs4 ala portocaliu ... nu e chiar superb ... dar e "WOW"
Cam asta imi vine in minte sa zic cand il vad in poze ... dapai sa-l vad in realitate, si sa mai vad si interiorul ala ... masina tipa toata ... Doar ca nu e stilul meu ... as prefera daytona grau, neagra, sau alba daca as vrea sa fie mai exotic ... cu pachetul black optic poze: |
parerea mea e sa nu mai umblii la ea.arata prea frumos acuma si daca te mai pui sa mai modifici ceva la ea si nu iese cum vrei poate iti pare rau dupa aia.eventual forteaza ceva la motor.merita mai mult decit atit.trust me!;)
|
Quote:
Stiu, la motor merita ... dar nu mai vreau sa investesc bani in ea ... o sa vreau sa-mi iau ceva in viitor (peste un an si ceva) si ceea ce vreau probabil ca va fi destul de costisitor asa ca nu se mai merita. Si tocmai gasisem un compresor de la mtm ... care ma ducea in 314 cai ... dar m-au usura de vreo 12500 euro ....+ frane+ambreiaj + altele ... si prefer sa strang pt urmatoarea ... |
1 Attachment(s)
SFW-ule am gasit stopurile alea care iti plac tie...
sunt produse de FK si consta cam in jur de 170e.... |
Quote:
|
Quote:
in sfarsit cineva care e deacord cu mine, ca angel eyes urile nu merg decat pentru o singura marca, nu tziganeala pe toate masinile....:!: |
nimik nou pe 2007 ?:D
|
Quote:
Doar roti de iarna :D Iarna asta pe 17 ... am renuntat la cele de tabla ... macar atat :D |
iarna asta care seamana cu o toamna:))
|
Quote:
Cat am stat in vacanta le-am pastrat tot pe cele pe 18 ... dar acum ca sunt mai departe de casa m-am gandit sa fiu precaut. :D |
SFW , tiam urmarit threadul de la inceput si pot sa pun ca m`am indragostit de masina ta. E superba.. i`ai facut un tuning cu gust... toata stima si respectul meu pentru ce ai scos din acest Audi... Multa bafta in continuare ;)
|
Quote:
Multumesc mult pt aprecieri :D |
Am mancat o punga de popcorn ... a trecut putin peste o ora ... dar am citit tot Thread-ul ... si pot sa spun ca masina este bestiala:D
Toate felicitarile mele pentru masina... si pentru tine ca esti o persoana cu capul pe umeri. PS: Era vorba cu ceva pagini in urma vorba daca schimba cu ceva jantele ... pot sa spun ca se modifica acceleratia, este vorba despre raportul de demultiplicare si chestii destea ... dar cred ca nu are rost sa mai vorbim despre asta. |
Quote:
multumesc pt aprecieri, si iti multumeste si masina. :D |
Daca tot spuneti ca va plac masinile frumoase ... uitati un link catre alta masina frumoasa ... :D
In primavara o sa mai apara si alte modificari ... doar sa fie frumos afara ... oricum ... cred ca e primul nebun care-si tuneaza in Romania un 407. Da e frumos tare :D https://forum.4tuning.ro/122-masina-mea-peugeot/19820-peugeot-407-a.html |
frumos si deloc exagerat . felicitari !
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning