![]() |
Re: Membrii 4tuning Constanta
daca nu cade de 4tuningday , vin si eu la un mic fript :D
|
nu vreau sa para ca tin cu adi yzf dar suna chiar bine ideea de gratar la cheile dobrogei.loc este destul pentru toata lumeadrumul este chiar ok...loc de linii se gaseste si in plus...avem loc de campare,fotbal si chiar nebunii cu masinile:D ideea a venit,acum ramane sa vedem cu va fi vremea si sa ne hotaram ce si cum....
|
punem eventual si o iesire cu cortu .. adica sa ramanem peste noapte .. si eventual dam sfoara in tara care vrea sa mai vina si poate mai adunam si ceva oameni de prin tara ... plecam sambata dimineatza si ne intoarcem duminica .. dar sa fie cald ..?!
|
ziceti si voi pe ce data , ar fi bine sa nu se intercaleze cu 4tuning days , eu chiar as vrea sa vin la un gratar dar nici de la bucale nu pot lipsi:D
|
oricum cred ca si dupa 1 mai .. sa vina caldura .. ca sa ramanem eventual o seara cu cortu ... asta era ideea ... ca sa putem consuma bauturi distilate :D
|
Quote:
|
apa distilata ... dar e prea tare asa ca trebuie indoita cu ceva ;)
|
Quote:
salut! cand va fi urmatoarea intalnire? viu si eu cu un stilo... |
3 Attachment(s)
Si eu pe aici , " nou " printre voi
|
si eu mai nou
salut la toata lumea ceva activitate ? cam slab
rover 2.0 16 v 08 yys |
Logic, moarte clinica la capitolul intalniri! E clar, slabe sanse de o intalnire prea curand!
Am si eu o Barchetta din '95 aka Claudia si suntem dornici de intalniri cu alti pasionati dar mai greu se pare cu asa ceva,,, Iata aici thread-ul ei https://forum.4tuning.ro/118-masina-m...a-claudia.html va salut Mircea ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:57. |
- Copyright 2026 4Tuning