Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

k4r4 04-07-07 21:45

Re: hai sa ne ajutam...sau nu!

asta ar fi ideea...sa vad dak iese ceva "de calitate"...nu inca o kestie cu shnururi pe spitze shi claxon "jmeker"

GABBY_ 05-07-07 12:43

ceva recomandari de muzica ptr club ,deja sunt cateva melodii care in mamaia se asculta mult de tot in cluburi sau pe plaja .am intrebat aici ptr ca in tara nu prea se asculta ce ascultam noi.niste nume de melodii daca se poate .multumesc ;)

GRIGO 10-07-07 11:29

urgent am si eu nevoie de "sticla" (daca se poate spune asa) de la stopu stanga spate de la matiz ...l-am crapat putin si nu vreau sa schimb tot stopul pt ca ma costa mult
am fost si am intrebat la un magazin de piese auto si mi-au spus ca nu se da separat ...
daca ma poate ajuta cineva cu niste informatii unde gasesc sau daca avetzi vreunul ....

GABBY_ 13-07-07 13:09

de un traseu bun de tot am si eu nevoie ptr a ajunge la otopeni la noapte,am auzit ca sunt unele drumuri inchise

GABBY_ 13-07-07 23:09

nu imi spune nimeni cum ajung rapid si sigur la otopeni ?maine tre sa fiu acolo la 14 ,avionul din seara asta s-a amanat

TheBig_X 14-07-07 01:26

Pe drum :D. pe autostrada man ajungi cel mai bine si iesi direct pe varianta dar ia un avans considerabil de timp pentru ca pe varianata faci cam 2 ore :D daca pleci duminica faci putzin ca nu merg camioanele :P

Psycho 14-07-07 10:47

Quote:

Originally Posted by peter (Post 982149)
vrei sa expui bicicleta la 4tuning fever ?

am si io un carucuir de butelii cu roti pe 13 :))

GABBY_ 14-07-07 23:17

am si ajuns acasa de la bucale ,ms oricum ;)

Skyppy 19-07-07 23:02

Care ai idee de un nr de tel de la servisul de la intrarea din Ovidiu, Bosh sau autohaus tudor ceva in genu. Imi vine masina, Un kia Cee'd 1,4 benzina, 109 cp si trebuie sa ii fac casco+rca si ma interesa cu ce societati de asig au ei contract de decontare directa, daca doamne fereste in caz de ceva sa nu am problema. De allianz stiu sigur, dar ma ajunge polita cam la 900 euroi, sau generali, undeva la 500 dar au franshiza oligatorie, indiferent de dauna de 100e minim parca - si daca ma pricopsesc vecinii de 3 ori/an cu semne ale trecerii lor, cam intru in gaura. Dintre cei patiti, care si ce societate de asig recomandati?

GABBY_ 22-07-07 16:30

caut si eu un ceas de vitezometru ptr o berlina ,sa indice 180 km/h si sa fie intr-o stare buna de functionare.kilometrajul imi merge bine dar ceasul a ramas blocat la 140 km/h :).unul de cumparat este 1,5 mil ,poate stiti ceva mai ieftin.ms

CT-84-DiN 23-07-07 16:46

are cineva o oglinda dreapta de solentza(logan) cu oglinda sau carcasa sparta?
am nevoie de bucatica metalica din interior care tine tija de la oglinda tensionata

ct-13-SHP 26-07-07 13:32

cine ma ajuta si pe mine cu montarea unor plasme pe un astra 1,7 dti?????
macar niste indicatzii exacte....cum sa dau bordu jos....unde trebuie legate...chesti dastea:D....multam fain:))));)

GABBY_ 26-07-07 14:04

nu se merita pe taxi sa pui asa ceva,sunt destui consumatori si inca niste plasme cred ca ar termina bateria la 6 luni si instalatia electrica in cativa ani

ct-13-SHP 26-07-07 18:09

inca o intrebare...am uitat sa va intreb mai sus....unde pot gasi si eu actzipildurile alea care se lipesc pe portiere????alea cu brembo,sparco,si care mai sunt....stie careva???

quick_5hifter 26-07-07 18:47

Eu m-as simti penibil sa-mi pun asa ceva pe masina, daca nu as avea piesele respective montate...
Bine, eu unul chiar daca as avea piesele, tot nu as pune stickerele...
In fine, gusturile nu se discuta decat daca lipsesc cu desavarsire :rolleyes2 vezi ca se pot comanda stickerele pe Poporului, pe Tepes-Voda etc.

ct-13-SHP 26-07-07 19:22

rau esti mah:D...in fine...fiecare cu gusturile lui...

Psycho 29-07-07 21:28

Quote:

Originally Posted by ct-50-SHP (Post 1015627)
inca o intrebare...am uitat sa va intreb mai sus....unde pot gasi si eu actzipildurile alea care se lipesc pe portiere????alea cu brembo,sparco,si care mai sunt....stie careva???

pe tepesh voda sau pe poporului

metal_militia 29-07-07 22:47

unde pot sa vopsesc si eu 4 jenti bine si repede??...preferabil cu cuptor si tot ce trebe :rolleyes2

bogdan C.E.T. 01-08-07 00:11

care e treaba cu WST la numar ?

GABBY_ 01-08-07 13:56

e teapa ,vrei sa pari de fapt ceea ce nu esti cu nr ala .deja a trecut treaba cu wst ,sunt alte nr acum cu prioritate la inmatriculari :)

sonykel 01-08-07 15:21

despre ce vorbiti ma aici?:rolleyes2

vdub 03-08-07 09:27

salut,

unde gasesc shi eu un meserias care sa imi lateasca niste jenti de tabla??

thnks
edi

Andrey_FL 03-08-07 09:46

Quote:

Originally Posted by ct-50-SHP (Post 1015627)

ia de aici nenea http://www.*****************/sticker_...y.php?parent=6
ce aveti ptr 1310???????

vdub 06-08-07 20:30

are cineva o platforma de carat o mashina?
daia de se agata in spate??
am nevoie 1 zi maxim 2 - plata cash.

brgds
edi

Daniel_DRV 22-08-07 10:24

O intrebare simpla, astia de la dacia au facut plafoniere din piele pt nova ,supernova ,solenza ?

ERY 22-08-07 12:33

NU..........

Psycho 27-08-07 12:23

Quote:

Originally Posted by NasuL (Post 1058820)
O intrebare simpla, astia de la dacia au facut plafoniere din piele pt nova ,supernova ,solenza ?

?????

PLAFONIERA DIN PIELE???
aa???

GABBY_ 27-08-07 13:20

se referea din imitatie de piele,erau daciile alea mai vechi care in locul capitonajului aveau imitatia aia de piele.

Daniel_DRV 27-08-07 16:06

da, la alea ma refeream, dar am crezut ca poate au pus si pe astea mai noi dar se pare ca nu...

ven`u 28-08-07 17:30

1 Attachment(s)
salut si bine v-am gasit.
Var rog frumos ma puteti ajuta cu un sfat sa scot si eu prostiile astea ?! unu deja l-am rupt .. :( imi dau mare batai de cap...!!
Va multumesc !!

LKS 29-08-07 09:45

ar trebui sa iasa prin fatza ..dar vezi ca au niste cleme (sigurante) pe laterale ..pe partea din spate ..daca ai cum sa ajungi acolo ..spor !

ven`u 29-08-07 10:20

deci LKS sa inteleg ca se dau greu jos nu ?! ..... merci

LKS 29-08-07 10:46

destul de greu ..mai intreaba ..poate mai afli solutii mai simple :D

metal_militia 29-08-07 22:43

unde gasesc stroboscoape (flashuri) pt montat in faruri in oras la noi?? :rolleyes2

CT-07-APV 30-08-07 02:10

Alea mai ieftine sunt pe Poporului mai multe feluri daca vrei mai bune cred k tre sa cauti la firma mai din domeniu

ven`u 30-08-07 11:20

metal militia ai grija cu gaborii daca-ti montezi asa ceva ... se ia talonu cica !! ;)

sonykel 30-08-07 12:27

:lol: :lol: :lol:
Quote:

Originally Posted by razvan24 (Post 1072478)
metal militia ai grija cu gaborii daca-ti montezi asa ceva ... se ia talonu cica !! ;)

cine te mintit ma? auzi la el se ia talonu cica
se ia sigur talonu... dar daca bagi ceva RON-i in el nu se mai ia...:rolleyes2

ven`u 30-08-07 12:33

era o gluma ""cica"" ala ...:) dar .. nu intotdeauna reusesti sa bagi ceva RON in el ca sunt papagalii astia de agenti deabia iesiti din scoala si trebuie sa se afirme si ei ... eu tocmai mi-am luat amenda 1750000 si 6 puncte ptr viteza de la un pacalici dasta cu tot cu RON in talon si pile la tel !! deci ... multa bafta !!!

SMocKey21 30-08-07 13:10

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1072607)
:lol: :lol: :lol:

cine te mintit ma? auzi la el se ia talonu cica
se ia sigur talonu... dar daca bagi ceva RON-i in el nu se mai ia...:rolleyes2

tu crezi ca peste tot se ia spaga? :)))) cum o fii norocul ;)

metal_militia 30-08-07 18:12

mersi de sfat...da oricum nu o sa merg cu ele pe tomis seara ca papagalii...:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 10:00.

- Copyright 2026 4Tuning