![]() |
Re: Focsani
bine mai nuku cand o sa avem 440 de "cavali"..... dar pana atunci ne luam si noi de TDI-uri ce sa facem :D sa ii mai ofticam un pic ...iar cine se repecta nu isi ia TDI niciodata
|
Ai auzit Ben?E cumva prietenul tau?:))
|
E prietenu meu.......(la a 3a abatere il exmatriculez!)....dar nu se pune problema de bani...cat de vointa sa faci ceva cu ceea ce posezi deja...ca e TDI sau benzina deja nu mai sunt diferente majore...Cat despre faptul ca "cine se respecta nu ia diesel" este o vorba aruncata in lipsa de o idee inteligenta!
|
Diferente dintre TDI sunt minore ... cand vine vb de liniutze ... cum faceti voi ... daca ati face pe bani mai ziceam ca ala a castigat si celalt a luat locul doi la doar cateva " secunde " dupa ! Si Nik_19 ai punctat corect : Va tot dati cu pumnu' in piept cu clubul vostru,va prezentati "scofeturile",va laudati cu cai putere si liniute de 400 de metri.Dar sincer eu nu am auzit de clubul vostru cu toate ca am si eu o sigla de-a voastra lipita pe masina.Ati organizat ceva,v-a recunoscut cineva....................!!!!!?????????Noroc de V8-ul ala ca va mai scoate putin la lumina.auzi bah,daca n-ai 150 de mirtoage nu intri in clubul nostru",sau daca lasi miros de diesel la semafor nu esti de nasul nostru.(nu iau apararea nimanui aici!!!).Un club ar trebui sa primeasca masini de tot felul cu conditia sa arate bine,sa mearga bine,sa aiba ceva special,etc.Sau poate uitati sau nu stiti mah "drifterilor,acceleratorilor si vitezistilor" ca liniutele,la evenimente organizate,se fac pe clase de putere,adica exista intreceri si intre tdi-uri,motoare mai mici etc.
Clubul 7000Racing e la inceput lasa-i sa invete ce inseamna a nu primi masini slabe acum in club , ca mai tarziu ori va disparea clubul ori isi vor da seama de greselile facute ! Daca Focsaniul avea masini puternice de sute de caii mai ziceam dar e un oras mic cu masini mici ( CP ) si multe ... Putine sunt cele care au peste 120-200CP ... ca na doar de aici in sus masina ta se poate considera o masina demna de curse si puternica ... aaa si plina de amnezi de viteza :D |
Quote:
|
cine cu cine s-a intrecut?(la masini ma refer)BMW-ul lui Franco cu ce Diesel?
|
tipu cu nisanu 200 e mecanic auto si are atelieru pe langa autobaza
|
[QUOTE=GINO_xxx;1252925]tipu cu nisanu 200 e mecanic auto si are atelieru pe langa autobaza
|
Salutari Tuturor Care Ma Cunosc !
|
Quote:
|
Vb cu mine sau cu Franco ca nu inteleg!?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Parca ati fi la gradinitia mai ... sa mor io ... voi in loc sa veniti cu ideei si cu membri noi ... voi va bateti intre voi ... nu-i frumos ;) !
|
Gata NEN nu te mai baga!E treaba lor!Se cunosc intre ei,fac ce vor!
|
...hai Franko,eu tot astept sa rup un mm din ambreiaj ;) parca ai zice ca ne dam pe 10000000 euri
|
gata mam saturat...o scot din rodaj ma trag si eu,,,cine e pretendent???astept propuneri (mai putin a6 si s6 ):lol:
|
Dap S6 si A6 cred ca sunt cele mai puternice ... ma refer la motorizare ...
|
La vara vreau si eu sa " ma trag " cu tipul cu polo , eu cu bora , macar asa sa invat si eu sa fac liniute ... e posibil sa am ia ca e mai usor si in plus e si pe benzina ... dar vedem ...
|
8 Attachment(s)
Prezentare masina
1.Nume prenume : Nenciu Victor 2.Nick name : Viky , AnoniM 3.Virsta : 18 ani 4.Localitatea : Focsani 5.Masina (cu descriere) : Volkswagen Bora , 1.9 L Disel , 90 CP , casetofon ( gamma 8 incinte ) , climatronic , culoare gri metalizat , an 2004 , jante 15" ( nu stiu cum se numesc , sunt cumparate de la reprezentata de tata , le-a luat la oferta cu cauciuri de iarna ) ... Am schimbat la ea antena radio e de aluminiu 10 cm ... 6.Proiecte la masina (daca aveti) : Mp3 Player , Statie , Subwoofer , Neoane , Folie , Eleron , Final toba , Jante 17" , Grila radiator , Stopuri pe led FK ... cam atat P.S. : Am permis auto ! |
Pana la urma tot n-am inteles s-a concretizat un club in Focsani? Si care ar fi conditiile pentru a putea fi membru al acestui club?
|
ce masina ai?pune si tu 2 poze!
|
Pai am avut o dacie, momentan nu mai am ,astept sa dea primavara sa-mi iau ceva mai bun.
|
Sarbatori fericite tuturor.... :)
|
sarbatori fericite....
|
sa ne vedem la anu pe circuit la moara
|
Quote:
|
Imi explicati si mie care e faza cu circuitul si cu moara ?
|
Un an nou fericit tuturor dar in special focsanenilor.
|
La Multzi Ani !!!! si multzi calutzi putere ;)
|
La multi ani tuturor!
Ajutati-ma si pe mine...ca nu prea cunosc prin Focsani... folie omologata se pune pe undeva? aaa si vreau sa fac triplele negre...am unde?!;) |
Da se pune vb cu Bogdan , el parca pune :D ...
|
La multi ani....!....7000RC
|
Cine monteaza pe geamuri folie ? Am un amic cu un Opel Astra Clasic II care vrea pe toate geamurile ... ms
|
nu ziceai tu ca bogban?
|
da da nu stiu cum sa il contatez ... daca are cineva un numar de telefon sau IDul de YM ... please send me a private message ... danke
|
Dute la el la garaj langa fabrica de lapte.Sau prindei masina pe bulevard si vezi ca scrie nr de tel pe luneta.
|
Thanks ... stiu unde e garajul am fost cu trupa :D de la 7000RC acolo :D
|
Cumpar Femei
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning