![]() |
re: '97 Civic EK (swap K20)
Quote:
daca da, ce timp ai scos? |
Nu a fost.. Abia asteptam sa il vad. :rolleyes2
|
marutzu-le zine si noua ceva de b16b-ul ala :D
am auzit ca a iesit ceva frumos de acolo:twisted: LIKE:!: ca intre honde (fara rivalitate) |
Era clar k o sa ma bata.
K20 are cuplu mai mare k mine si eg lui e mai usor ca coupeul meu. Are soft are admisie are evacuare. Eu am doar evacuare. Tare masina lu marutzu,multa bafta in continuare.:-) |
Quote:
felicitari baieti pt ambele masini:D |
:peace: merge merge si b16b lui Mihai chiar bine mai are si el de facut ceva pe la ea ca oricine sa fie mai bine ;) bafta Mihai si nu am ajuns la Tulcea ca am fost la Bucuresti si am ajuns tarziu sambata acasa si nu mam mai trezit sa vin data viitoare o sa ajung cu siguranta promit:D
|
|
startu era clar ca civicu o sa fie in fata,dar sa mentinut?
|
de ce era asa clar?un bmw cu tractiune spate trebuie sa plece mai slab ca o tractiune fata??
ps:frumoasa plecare marutu |
era clar pt ca civicul a plecat mult mai bine ca si bmw-u ...in fine nu vreau sa intru in discutii inutile!
on: felicitari pt civic merge si se aude bine;) |
multumesc multumesc am mai facut ceva plecari si se pare ca iasa ceva bun din asta o sa pun filmulete cu toate masinile care o sa ma dau asta seara nu putui sa fac ca eram singur in masina CLS 350 VS HONDITA :2gun: un fleac lam ciuruit:lol::lol:
|
cls 350 eu zic ca nu ii da mari batai de cap nici la b16, cu a ta imi inchipui :twisted::rolleyes2
|
Quote:
"da frate da ala e un cls nu o coaja ca a ta" gandire romaneasca dau de ea in fiecare zi |
cele mai distractive momente sunt VS masini sau suv-uri cu pretentii mult mai mari si cu proprietari impresari. daca mai au si o fata in dreapta e cu bonus :))
|
Quote:
|
mergi la slatina fratica?pe 19 luna asta?ca vreau sa vad si eu masina :P salut
|
Quote:
|
vei participa cu ea golita sau cu interior ? :D
|
Quote:
|
e prea usor pt deranjul de a-l da jos:))
|
:)) ne vedem acolo, eu voi veni golit ... 0 kalorii :D
|
daca te duci golit vezi ca te baga la pro :)
|
ne vedem acolo fratica :D abia astept sa iti vad masinutza :P sa le tragem in cateva poze ;;)
|
Quote:
nu vrei sa sti cat poate scoate masina? si in plus aveti sanse mari la profi ;) |
eu momentan fug pentru ca nu am ce sa fac cu un ej9 cu b16a2 stock la profi.
am vreo sansa la profi asa?da,dupa ce mai fac rost de bani si ma apuc de motor,o sa ma bag si acolo sa storc fiecare secunda din ea :) |
Eu nu fug de profi o sa ma dau la profi atunci cand o sa fie masina la capacitate maxima o sai pun alte usi care o sa le tai interioru o sa le pun geamuri de plastic o sa pun un scaun o so chelesc de tot cum sint pe afara si o sa ma dau sa scot un timp bun sa nu mai aud atatea discutii dar deocamdata nu vreau so mai dezmembrez iar si sa nu o fac usoara cum trebuie cand o sa fie usile gata si o sai pun plafonu fara trapa si multe altele ca sa vad ce poate cu adevarat nu ma dau la profi .
|
Quote:
Bafta tati boss :D |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=BtmG5lONts8
a8 w12 6000cmc- done subaru wrx sti -done golf3 3 vr6 ---- MULTE masini in spate! nexxxxt:lol: |
Quote:
|
Quote:
si subaru l-ai luuat pe a 3 ma gandesc ca la plecare sigur o sarit in fatza! |
se vede ca ai lucrat la capitolul plecari, bravo
|
Quote:
|
Quote:
|
puternica asta mica :twisted:
|
https://www.youtube.com/watch?v=-rspfHBtq4Y
cu sultanu |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=IERIepthk44 |
Quote:
|
Quote:
|
Un aspirat sa stea 300m in fata unui Turbo deloc stock, mai rar vezi. Felicitari pentru munca depusa ! Sa o vedem si pe a ta cu un melc care face PSSST si deja nu se mai tine nimic de ea ! :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning