![]() |
Vad ca in ultima perioada am cam adotmit cu totzii!
Sarbatorile au trecut, asha ca va sugerez sa va trezitzi! |
Si cum ai tras aceasta concluzie?
|
Acum vad ca am inceput sa ne trezim. Sa speram ca o tzinem tot asha, shi ca nu mai adormim din nou.
|
Bai am sa fac un anunt: MUTZU A COPIAT LA BAC! :lol: :lol: :lol:
|
Bravo lui! Si eu am copiat la bac si am iesit primul din clasa si al doilea pe liceu! ( Spre mirarea LICEULUI :lol:
|
Eu nu am copiat decat m-am inspirat din foi si de la cei din jur. :lol: :lol:
|
Pai si eu cum adica! La matematica ( materia mea preferata ), mi-am caclulat nota, cat facusem eu aveam vre-o 2 si ceva :oops:
|
Ba daca era sa nu copiez, nu stiu daca aveam media 4 adunat:)
asa am avut 9,20 8) Mersi :lol: Pe cand altii :paper: eu :headfones si in final eu :workout: Intelegeti ? :) |
Bah pei inseamna ca esti ca mine! Eu lucrez excelent sub stress maxim.
:bunch: = Eu pe la profesoare! dupaia http://www.magicmanu.com/forums/imag...ll_coholic.gif |
Luca sper ca veniti in seara asta. Daca nu veniti macar dati un telefon sa stiu si eu
|
Eu nu pot veni frate ca sunt racit, stau la pat, si nu stiu cine o sa vina pe ploaia asta.
|
Cand ne strangem sa \"dansam\" cu masinile? :roll: Ati adormit cu totiii?
|
Ne strangem sa discutam ziua! Aduc eu camera de filmat! :wink:
|
Baieti ne vedem dupa sesiune ca nu mai pot, am dat azi pe la facultate si am vreo cateva zeci de pagini de invatat si sunt blocat rau de tot.
:cry: :cry: :cry: |
Bai 7 dimineata si nu este nimeni pe forum! Care iese la un drift sa-mi dea un telefon la 0723202531! :lol:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Vlade in cazul asta haideti sa o repetam luni seara, pe la 8.
|
Da cum nu, repetati-repetati :wink: :lol:
|
salut baieti! ce ziceti de un niste accesorii tuning pt dacia?daca aveti lasati si voi un msg pe postu asta
si adresa de mail. pa pa . ne mai auzim |
abia astept sa se definitiveze treaba cu clubul in brasov :)) o sa ne distram bine si o sa avem ce face
tinetzi pedala apasata (pana la blana) pa |
salutare!eu sunt nou p aici si vreau sa stiu asa ca chestie ce cluburi mai sunt legale?ca voi devenii in curand membru fondator al ADR Brasov(haide shadow mai rpd) club care e legal ?mai exista de fapt alte cluburi legale?
bravo voua (LUCA&SHADOW)ca ati reusit asta! felicitarile mele |
camd puteti sa o punem de o iesire spre mine(BV) ca stiu niste locuri bune sa ne jucam cu masinile!si nu zice nimeni nimik ca nu au aflat astia in BV de ce e ala un club auto!haidetzi sa-i invatam!poate se poate anu asta!
|
hai ca ma duc sa invat ca am maine exam!succes studentilor si elevilor din ADR(vlad te simti ELEVULE! :)).SPAR SA NE AUZIM CU BINE DUPA SESIUNE
|
Quote:
|
Cristi te intelegem ca esti nou pe aici, dar te rog si eu ceva...incearca sa iti concentrezi si tu toate mesajele intr-unul singur, pt ca sunt f greu de urmarit!!!
Mersi!!! |
Re:
Quote:
|
Salut.Doresc shi eu o lista cu mashinile din club care vor veni pe 30 pe zii la mare deoarece avem o surpriza shi vrem sa shtim cum facem planurile...
Va rog sa imi trimitetzi un PM... |
hei, sunt si eu noua pe aici si as avea o intrebare.
ce trebuie sa face cineva sa intre in clubul vostru, si ce obligatii are avea pe urma? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
ahaaaaaaaa :D
noroc ca masina mea nu are tone :joy: |
Re:
Quote:
BLU sigur esti fata? daca nu .....te tine...???? :P |
da mai, sunt fata. de ce, nu am voie? 8)
|
o poza ceva? :D
|
Vrem POZE :bunch:
|
o sa fac cateva si o sa pun aici
|
da eu vad poza ta nu-i asta de la avatar ??? :lol: :lol:
|
:peace: :tenisclap :tenisclap :tenisclap
|
Bey ce e aici, mai intai fondatorii apoi restul. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Blu glumeam sa nu te gandesti ca suntem niste nesimtiti. :roll: Contacteaza-ma pe messenger daca ai, daca nu pe PM, am anumite motive sa cred ca nu esti cine cred baietii ca esti, si o sa-ti dau si mai multe informatii cu legatura la apartenenta la clubul ADR. P.S. crisluca1985 ID de messenger |
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning