![]() |
Re: Mures
Salutari daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie cu privire la achizitionarea unui subwofer din Mures ?mai precis de unde as putea cumpara unul bun ;)
|
pai depinde cati bani ai de bagat in asa ceva.... incearca la baietii care tocmai si-au deschis magazin acolo pe bulevard in tudor.... dts.... mi se pare ca le zice.... de la pizza giovanii 200 de metrii inspre centru.... sau incearca sa vorbesti cu clau_vr6 ca din cate am inteles aduce chestii direct de la producatori... poate are ceva si pentru tine....
|
Mersi ....voiam sa iau un bas pro activ Jbl dar nu stiu daca se renteaza ...oricum mersi ;)
|
La "DOMO" poti sa-ti cumperi JBL. Eu am cumparat si sunt multumit. Am comandat on-line si era cu 10% mai ieftin ca in magazin. Vezi aici :http://www.domo.ro/Audio-Video/Car_audio/Subwoofer_auto
|
problema e alta acuma :)) e activ sau nu?adica imi trebe amplif sau nu? :)
|
|
eu nu iti recomand activ. mai bine mai strangeti ceva bani si ia unu cu amplif separat si un condensator
|
daca vrei ceva anume sa zici... ca dau un nr de contact sau un id... si vb personal cu tipul si vezi ce poate sa faca de banii pe care ii ai.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
baieti ce parere aveti de masinuta mea?
|
stiu ca va plac mai mult masinile noi . da ce ziceti de batranica?
|
arata bine. zi ce motorizare are... sper sa nu dezamageasca motorizarea.
|
de obicei au motoarte mari din cate stiu nu?
|
Ce planuri ai cu ea ? Motor ? sau look ? sau poate nimic..... ??? Oricum, din ce poze vad ca inca arata bine asa ca spor la treaba :D
|
ai de capu meu!!
cand am deschis topicu asta nu o intrat nici dracu pe el luni de zile acuma vad ca se discuta nui bai :D! asta nu poate sa fie decat un lucru bun inseamna ca se misca si la noi cate ceva! |
pe cine intereseaza ceva "custom" in portbagaj cu mine se poate discuta:P
si nu numai custom in portbagaj cam orice tzine de muzica in masina da frumusetzile din spate is placerea mea!! |
Quote:
|
Quote:
|
Am aflat in sfarsit ce jante sunt pe Loganul S2000 , se numesc TOORA White ( tnx cristi_x ... raman dator, fac o bere ;) ) si asta e site-ul lor www.toora.nl/velgen/index.htm , daca se baga cineva la adus dinastea ( sau oz superturismo wrc .. alea albe care mi le-a recomandat dutzu ) ..... astept oferte 8)
|
Quote:
|
Pai MISCA MISCA ::)) dar sa speram ca misca ceva si pe 21 aprilie sa ne adunam cativa la cluj.:-)
|
chiar care se mai baga?
|
sa speram ca masini cat mai multe de MS. :D oricum lumea buna o sa fie acolo. dar sper sa fie multi pe care sa nu ii stiu pt ca aia ar insemna ca sunt multi interesati de actiuni de genul acesta.
|
Quote:
|
Quote:
imi permit sa "ma bag si eu ca musca-n lapte" pot sa iti aduc eu jenti delea, pe luni iti zic mai multe numai s ate gandesti ca pretul va fi destul de mare dat fiind ca sunt de competitie |
la OZ am niste preturi informative
15 550-580 ron bucata 16 660-680 ron bucata |
Quote:
Si da ... aduc f multe lucruri direct de la producatori dar nu ce tine de muzica.... BAD BOYZ TUNER |
Stely ceva pleoape Skoda O 1 ??? cred ca tio zis si Dutzu ??cand poti sami zici un pret? si ceva eleronash micutz (pt combi)si pretu
|
Salutare!.bine v-am regasit....ce mai e nou prin oras?.......stie cineva unde se pot modifioca parametrii la computer(turatie,consum)...deci cine se poate baga pe calc sa faca ceva modificari.........va rog ajutati!:sad: :cry:
|
uita-te pe site-ul asta http://www.obdtuning.ro/
|
Ati fost careva la cluj weekendul asta ? Impresii pareri ? eu am fost sambata la MBO dar nu o fost mare miscare.... asa ca raman la impresia de pana acuma ca inca comunitatea noastra.... mai are de crescut...
|
Pai noi cativa am fost la CJ si era fain o fost masinutze chiar interesante. Pai poate era lumea la CJ seara aceea.Si la MBO nu se sta mult doar intalnire si gata.
|
Intalnire si gata ? Nu ar fi mai frumos o plimbare ceva prin oras ? asa in grup... eu zic ca ar da bine ....
|
Ahhh tu inca nu ai fost pe afara cu gascha ? pai normal ca plimbari si tot tacumu !!! numai acolo e locu de intalnire . de ex vineri seara ora 9 MBO se aduna lumea si se iese .Apai cine nu o ajuns la MBO ala suna sau stiu si eu cumva afla pe unde is.
|
Ok.. tu stii mai bine, mi mi-a zis Dutzu, sambata la 9..
|
da dar sambata aceasta a fost speciala. nu a stat lumea pt ca a fost faza cu mersul la cluj.
|
Asta este doar timp mai este ... eu numai am intrebat sa stiu ce si cum :D
|
1 Attachment(s)
....ms dutzu.........dar sa ma duc acuma la buc pentru asta.:???: am vb cu cineva de la DIM Sport si o zis k ei nu au facut inca asa ceva dar incearca daca vreau......ma refeream aici la Nescar nu stiu baietii sa faca modificariile..deoarece am turbo montat pe Logan(defapt o sa fie gata abia saptamina asta)si de aceea vreau ceva modificari la computert sa nu fie numa asa turbo k sa fie.......:lol:
|
kopatz..... am inteles din postul de mai sus ca ai turbo pe logan? am si eu un logan ... ceva detalii imi poti da ce ai modificat, ce altceva mai ai pe el, asa informativ sa stiu si eu ce si cum.... mersi..
|
cititi cu totii o chestie interesanta................. si sa speram ca vor fi si fapte si nu doar vorbe....... https://forum.4tuning.ro/showthread.p...785#post861785
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2026 4Tuning