Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

B.v.L 30-11-06 02:06

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

si sa fim ONtopic :)

SoundIdentity 30-11-06 06:54

PE MAINE PROMIT VCA AM CE!!!fac acuma un jeep cu dvd si monitoare in tetiere ....am si ceva camera video montata...am mai multe..

only_4dan 30-11-06 17:36

:D dintr-un milion nu ma duc 200 de km

stiu senzatia asta:D :D :D

szambi77 30-11-06 17:59

daca stai sa te gandesti, unde-i consum (in general) sunt si caluti ..... asa ca nu va mai plangeti ca in momentul de fata mi-ar placea mie sa am consum .... :(

only_4dan 30-11-06 21:41

hai cati fac un pret bun pt s3-ul meu;)

szambi77 01-12-06 10:16

Pret bun ? sau combinatie buna ?! detalii S3- [email protected]

only_4dan 02-12-06 19:20

uite un nr de tel unde te poti interesa de masina:
0740476659
la variante nu prea ma intereseaza
la cash iti fac un pret bun daca ai bani;)

DR.ZOZO 02-12-06 19:46

ma scuzati dar PROIECTE NOI ce inseamna,
ca eu tot ma candesc dar nu pot sami dau seama,nu o luati in gluma.
vreau sa-mi definiti cuvantul proiecte noi.
daca as incepe eu pe topicul asta cu poze ce se refera la proiecte noi cred ca nu miar ajunge 100 de pagini:)

SoundIdentity 03-12-06 21:16

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 645055)
daca as incepe eu pe topicul asta cu poze ce se refera la proiecte noi cred ca nu miar ajunge 100 de pagini:)

asa tzaran esti zozo ca nici oglinda ta personala nu te recunoaste!!!aici !!!!!NNNUUUU!!!! se vorbeste despre masini din stoc in full ci de mici proiecte realizate la mai multe tipuri de masini...daca ai fi citit prima pagina mai babeste special tie ''page 1''introducerea topicului....ce drak te apucat sa te iei de mine mah???s-a comparat cineva cu tine??sau ai lipsa de exprimare in vant???sau vrei sa fii laudat???...daca bine tii minte eu c hiar te-am laudat ca ce stii tu nu stie multi in romania asta mare si esti unicat in felul tau la design si creatii unicate ...acuma ca la sound esti surd si nu mai tii pasu cu ''moda''actuala asta e ...tu ai alt stil chiar stil unic fata de noi in oradea ca te bagi in orice si nimic nu perfectionezi doar creezi si nu finalizezi ceva ce sa dai garantie pe termenn lung!!!!!!ca ce faci o faci din capu tau fara o asa zisa documentatie care ptr tine este egal cu zero dar totusi cine creaza documentatie de proiect analizata si testata io zic ca este un inginer cu experienta in multe ce tu nu stii!!!desteptule..ce cacat te pune sa te iei de mine????mars si fati dantura si dupa aia stau de vorba cu tine fata-n fata!!!!:):):):):):):):) parca vineri stateam la barfe ca amici si vin acasa de la brasov si vad ca scrii prostii fara de tine ....oricum stiu cine a scris acest comentariu matza ta ca tu asa caligrafic ordonat nu ai scris niciodata , mai demult acusi o juma de an :) asa de gresit si jumate ungureste jumate romaneste scriai ca numa oradenii intelegeau ce te chinuiai sa tastezi pe forum...hai pa si nu fii p. . . a ca iti intorc spatele

SoundIdentity 03-12-06 21:16

Quote:

asa tzaran esti zozo ca nici oglinda ta personala nu te recunoaste!!!aici !!!!!NNNUUUU!!!! se vorbeste despre masini din stoc in full ci de mici proiecte realizate la mai multe tipuri de masini...daca ai fi citit prima pagina mai babeste special tie ''page 1''introducerea topicului....ce drak te apucat sa te iei de mine mah???s-a comparat cineva cu tine??sau ai lipsa de exprimare in vant???sau vrei sa fii laudat???...daca bine tii minte eu c hiar te-am laudat ca ce stii tu nu stie multi in romania asta mare si esti unicat in felul tau la design si creatii unicate ...acuma ca la sound esti surd si nu mai tii pasu cu ''moda''actuala asta e ...tu ai alt stil chiar stil unic fata de noi in oradea ca te bagi in orice si nimic nu perfectionezi doar creezi si nu finalizezi ceva ce sa dai garantie pe termenn lung!!!!!!ca ce faci o faci din capu tau fara o asa zisa documentatie care ptr tine este egal cu zero dar totusi cine creaza documentatie de proiect analizata si testata io zic ca este un inginer cu experienta in multe ce tu nu stii!!!desteptule..ce cacat te pune sa te iei de mine????mars si fati dantura si dupa aia stau de vorba cu tine fata-n fata!!!!:):):):):):):):) parca vineri stateam la barfe ca amici si vin acasa de la brasov si vad ca scrii prostii fara de tine ....oricum stiu cine a scris acest comentariu matza ta ca tu asa caligrafic ordonat nu ai scris niciodata , mai demult acusi o juma de an :) asa de gresit si jumate ungureste jumate romaneste scriai ca numa oradenii intelegeau ce te chinuiai sa tastezi pe forum...hai pa si nu fii p. . . a ca iti intorc spatele

SoundIdentity 03-12-06 21:17

Quote:

SoundIdentity 03-12-06 22:14

Quote:

szambi77 03-12-06 22:23

nu stiu ce se intampla mai nou ca vad ca nici la voi nu e liniste .....:sad: ...... poate e vorba de o triere naturala in materie de tuning sau...... nu-mi pot explica :sad:

SoundIdentity 03-12-06 22:40

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 646673)
nu stiu ce se intampla mai nou ca vad ca nici la voi nu e liniste .....:sad: ...... poate e vorba de o triere naturala in materie de tuning sau...... nu-mi pot explica :sad:

iarna i se urca la cap la toti participanti utilizatori si inventatrori de tuning :):):):):)asta nu e sezonu nostru

DR.ZOZO 04-12-06 23:12

esti o m.... la faza asta,io intreb ceva serios ca nam stiut ce anume se pune pe acest topic, ce fel de lucrari si tu ma iei la p.... lucrari ce se fac de zi cu zi(un lecat de cas un sub un monitor in tetieta etc,sa-u ceva mai special mai rar vazut sa- ce sti eu ce fel de alte lucrari.cam asa trebuia sa-mi raspunzi.
1 la mana :nu mitza a scris 2 lasa tu ingineria ca nui asa cum o crezi tu 3 iar cu scrisu ma cam incurcam la comp.
ma supar pe tine daca mai v asa la adresa mea mi-ai fost printre cei mai buni prieteni si vei ramane,dar de la o vreme ai inceput sa fi zsavaros:)
apropo,trebuie sa-mi chem un inginer sa-mi pun motorul v8 in omega?:):):)

SoundIdentity 05-12-06 10:34

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 648247)
esti o m.... la faza asta,io intreb ceva serios ca nam stiut ce anume se pune pe acest topic, ce fel de lucrari si tu ma iei la p.... lucrari ce se fac de zi cu zi(un lecat de cas un sub un monitor in tetieta etc,sa-u ceva mai special mai rar vazut sa- ce sti eu ce fel de alte lucrari.cam asa trebuia sa-mi raspunzi.
1 la mana :nu mitza a scris 2 lasa tu ingineria ca nui asa cum o crezi tu 3 iar cu scrisu ma cam incurcam la comp.
ma supar pe tine daca mai v asa la adresa mea mi-ai fost printre cei mai buni prieteni si vei ramane,dar de la o vreme ai inceput sa fi zsavaros
apropo,trebuie sa-mi chem un inginer sa-mi pun motorul v8 in omega?

ba grasule!!!si eu te consider mare prieten dar asa de tare m-ai mirat in ceea ce spui tu aici ca parca ce fac eu sunt niste chestii care se fac si la colt de strada de catre oricine!!!!......stiu ca tu le-ai mancat pe astea demult dar lasa si elevi sa mai arate cateva ciudateni:) daca citeai introducerea topicului pe prima pagina iti dadeai seama ce se prezinta aici....ok nu mai zic nimic ca nu vreau dintr-o prostie sa ne certam sau sa rupem o prietenie pentru ceva scris aici deampul.....a .....

hai sa te intreb ceva legat de inginerie: pe omega care e cel mai coios motor posibil??catzi kw???ca daca e sa zicem pana in 2-300 de kw e putin pentru ceea ce vrei tu sa pui ...acele puteri sunt calculate pentru caroseria respectiva testate cateva masini sacrificate cu fortza maxima sa fie totul in cea mai mare siguranta...tu asa posibilitati nu ai si iti spun asta daca te prinde arr sau rar si nu iti este omolagata o asemenea modificare mai ales cu noul cod rutier e jaleeeee!!!!! daca pentru golful meu gazda a platit 40 milioane sa omologheze vr6 ptr golf 4 la care a fost posibil fiind in serie cu r 32 care are 350 cai pe aceasi caroserie pai tu te gandesti prin ce omologare tre sa treci??? bafta si oricum aici pe net nu ma pot supara pe ttine si nu pun suflet la cele scrise doar le comentez sa nu fiu la fund :):):):):):):):) te fasz sok kel nekunk hogy osevesunk eny nem lene eleg soha esetleg 5 percre nem?jaaa es nem vagyok zavaros!!!!!!!!est mire montad?:)

gaju 05-12-06 10:42

gaju o sa aiba un geaman prin oras.
f.f.f.f.f interesant,nu?
cred ca ne apasa o lipsa de imaginatie acuta.
imi vine sa ma las de tot tuningu cind ii vad pe altii care se dau mari tuningari prin oras si dupa aia "vreau si eu cum o facut ala"
de ce sa ne mai batem capu sa facem ceva mai unic ca dupa aia vine altu "si eu vreau la fel".
sunt tare tare dezamagit de aceste lucruri.
fa ceva,dar bateti capu' ,cauta sa faci ceva diferit nu sa copiezi ideile altora.

SoundIdentity 05-12-06 10:49

Quote:

Originally Posted by gaju (Post 648648)
gaju o sa aiba un geaman prin oras.
f.f.f.f.f interesant,nu?
cred ca ne apasa o lipsa de imaginatie acuta.
imi vine sa ma las de tot tuningu cind ii vad pe altii care se dau mari tuningari prin oras si dupa aia "vreau si eu cum o facut ala"
de ce sa ne mai batem capu sa facem ceva mai unic ca dupa aia vine altu "si eu vreau la fel".
sunt tare tare dezamagit de aceste lucruri.
fa ceva,dar bateti capu' ,cauta sa faci ceva diferit nu sa copiezi ideile altora.

tot bmw???tot body kit?tot lambbo?tot hertz?tot pe 18 jantele???fii serios a tau este o istorie deja cum a fost si poloul...doar tre sa il scoti mai mult la showuri ca e facut si lucrat mult mai mult ca la fostu meu polo si tu il tii acasa:(:(:( tu ai sanse periculoase cu el in multe catgorii acum e momentu de reinprospatare pe timp de iarna ca pe primavara sa fie brici si iti sta tot anu la dispozitie sa iti fie apreciata masinutza...eu zic ca ai sand=se mari doar un pic ocupate de el;) bafta

gaju 05-12-06 10:54

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 648663)
tot bmw???tot body kit?tot lambbo?tot hertz?tot pe 18 jantele???fii serios a tau este o istorie deja cum a fost si poloul...doar tre sa il scoti mai mult la showuri ca e facut si lucrat mult mai mult ca la fostu meu polo si tu il tii acasa:(:(:( tu ai sanse periculoase cu el in multe catgorii acum e momentu de reinprospatare pe timp de iarna ca pe primavara sa fie brici si iti sta tot anu la dispozitie sa iti fie apreciata masinutza...eu zic ca ai sand=se mari doar un pic ocupate de el;) bafta

numa body kitu',dar e pe un bmw care nu ma asteptam de la proprietar la asa ceva.cred ca CZY are numar.
tie ti-ar place.sa lucrezi si tu vreo 7 luni la un proiect de exterior,sa il desenezi,sa iti bati capu si dupa aia sa vina unu care e "MAISTRU" la tuning sa zica:vreau si eu!!!.
in puii mei,nu putea sa isi bata capu sa faca altceva doar e "CRAZY DESIGN",numele e pus numa de figuri?
fa un sistem audio unic pe o masina ta si dupa aia sa apara acelasi lucru pe alta.ce ai zice?

SoundIdentity 05-12-06 11:39

Quote:

Originally Posted by gaju (Post 648670)
numa body kitu',dar e pe un bmw care nu ma asteptam de la proprietar la asa ceva.cred ca CZY are numar.
tie ti-ar place.sa lucrezi si tu vreo 7 luni la un proiect de exterior,sa il desenezi,sa iti bati capu si dupa aia sa vina unu care e "MAISTRU" la tuning sa zica:vreau si eu!!!.
in puii mei,nu putea sa isi bata capu sa faca altceva doar e "CRAZY DESIGN",numele e pus numa de figuri?
fa un sistem audio unic pe o masina ta si dupa aia sa apara acelasi lucru pe alta.ce ai zice?

perfecta dreptate!!:( ervin daca a facut asa ceva inseamna ca ori a fost inconstient ori s-a gandit ca e diferit fatza de al tau fiind a lui cabrio !!intradevar ca el pentru ''serviciile'' oferite altora tre sa arate ceva dar acel ceva nu copiat ci unicat pentru prezenta lui mai diferita.....de ex eclipsul a fost unicat in aspect inter exter...calibra rosie prin paint doar calibra argintie a fost printre primele proiecte asa ca nimic special...oricum el face masinile si le vinde asa ca pe undeva il inteleg dar sa te copieze pe tine si sa fiti 2 intr-un oras ''umflati''lateral e un pic plictisitor si mai este un scirocco cu body tot prin oras mai nou doar under construction..problema este ca spoilerele fata spate de obicei nu pot fi unicate a nimanui doar daca te apuci si faci comanda speciala la o firma de afara si sa platesti de te usca sau cineva din romania sa ii faca special un kit dar si acela se plateste pentru a distruge matrita in vederea copieri...credema ca sunt care copiaza orice creatie

horguemtuning 05-12-06 17:13

Azi am auzit si eu ca s-a clonat GAJul . Sincer acum era de asteptat eu zic cand mi-a zis Ervin ca vrea aripi umflate, la aripile umflate un model ce ii merge super fain in pragurile model Rieger GTS , desi unii zic ca e altceva baza ii tot aia .... Deci umflaturile acelea e parerea mea trebuia sa iti iei matritele sa fie la tine si sa le puna doar cu acordul tau la cineva. Cat despre spoilere , aici Sandu nu-ti dau dreptate a daca vrei poti face chestii unicate , iata bara aceea ce am facut din bara de Eclipse pe BMW eu personal nu l-as mai putea face identica inca odata pe de o parte iar pe de alta parte nu exista matrita dupa acea bara , poate as putea face ceva in genul dar nu exact acelasi , deci se poate numi si aceea creatie cand faci din 2 -3 bari un alt design . Dealtfel si dupa imagine se poate face Sandu oricand o piesa daca neaparat vrei si poti sa il intrebi si pe Robi de la Prostreet si pe oricine , doar atat ca tre sa pui problema da exista un model de serie care o scoti la productie in serie si are un pret ca atare si exista un model unicat ce este pentru acela .
Pe de alta parte toti cei care lucram in fibra si lucram dupa matrite intotdeauna cand exista matrita si e un model reusit exista tentatia sa mai scoti un rand din acel set de matrite , desi chestia de pret pentru model unic daca s-a platit este o chestie mai mult de etica personala a fiecaruia sa faci .

DR.ZOZO 05-12-06 18:28

deci: daca mie mi-ar copia masina cineva si mai ales sa fie crazy design spaima copieri ia-s sparge si fata si masina.ai tu dreptate gajule,dar tot voi ii dati voi sil lingeti in c.... nu ma refer la tine personal ci la restu.
sandule crezi ca is asa de prost si nu iam modificat caroseria?podeaua este dubla di tabla de 1,25 plus din fata pana in spate in praguri sant sudate cate un profil rectagonal de 30/50 cu grosimea de 5 mm,plus alt jug vine montat si casa tel vine o bara de ridigizare de la mama ei.si gardanul vine cel de la camaro,stai linistit ca nu ma tem cu ea.iar cu mot se rezolva.
zsavaros ca cate o data iti sare a cukrod hiaba,te gondolod hogy en le alok olvasni minde lapot,el tudod te is magyarazni szepen elvegre.
csu/

Secretar WSR 05-12-06 20:58

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 648703)
....pentru ''serviciile'' oferite altora ....

da` ce , e curva ????? :lol: :lol: :lol: ?
u crazy beaach ! :lol: :lol: :lol:

SoundIdentity 05-12-06 21:42

Quote:

Originally Posted by Secretar WSR (Post 649507)
da` ce , e curva ????? :lol: :lol: :lol: ?
u crazy beaach ! :lol: :lol: :lol:

tu cine esti ma???anonimule???

Secretar WSR 05-12-06 22:00

doamne da` cine pot fi ? :lol:
ia gandeste-te bine ;) hai ca nu-i greu

iti dau un indiciu : mic.blond si indesat :lol:

SoundIdentity 05-12-06 22:13

Quote:

Originally Posted by Secretar WSR (Post 649646)

nu stiu??sa mor ioooo...chiar is curios!!!!

SoundIdentity 05-12-06 22:20

Quote:

Originally Posted by Secretar WSR (Post 649646)

nu stiu??sa mor ioooo...chiar is curios!!!!

Secretar WSR 05-12-06 22:47

pe drac` ... mic,blond indesat , ochi albastri, WSR ... a,si cu păsă..,
jeeezas

SoundIdentity 05-12-06 23:06

Quote:

Originally Posted by Secretar WSR (Post 649724)
pe drac` ... mic,blond indesat , ochi albastri, WSR ... a,si cu păsă..,
jeeezas

flavia???:P:P:P:P:P:P:P:P:P fuiiiiiiiiiiiiiiiii

Ervin 06-12-06 00:10

Eu as zice sa recapitulam toate tampenile de aici ce le discutati voi .Eu nu am copiat pe nimeni,faptul ca am vrut aripi umflate nu inseamna ca am COPIAT GAJU,tu ai facut bmw ul cum ai vrut tu Vali cand ti a pus chitul de pe porsce pe Gaj nu a zis ca la i copiat pe el tu ai vrut sa il faci ca PORSCHELE LUI.Nu stiu care i problema?Si in primul rand eu am vazut un cabrio dcare mia placut umflat si dupa ala ne am inspirat o sa pun poza daca e nevoie .Clona lui gaju nu va fi nici una stai calm.Iar Zozo stai linistit ca nu te copiez nici pe tine nici pe nimeni si nimeni nu ma linge n cur dupa cum zici tu,dar ptr tuning in Oradea se stie cine si ce a facut ,nu i nevoie de reclama,dar vad ca e nevoie de barfe aiurea.Asta e Iarna lumea se plictiseste si gaseste subiecte aiurea.Dar Zozo sa sti ca eu nu am sunat pe nimeni la care tu iai facut masina sa ii spun ,,Auzi ba de ce iai dus la ala masina puteai sa mi o lasi mie sa ti o fac,,sti foarte bine despre cine e vorba dar nam zis nimica.Fiecare cu treaba lui.La final nimeni na copiat pe nimeni .

Ervin 06-12-06 01:03

DR.ZOZO sa sti ca nu am copiat masina lui Gaju dar faza cu spartu fetei si masini e o tampenie ,,si mai ales Crazy design,,AI PUS ACCENT PE NUMELE ASTA .Ai ceva cu mine ?Tot timpul am respectat munca ta ,ce -i al tau ,e al tau ,dar cand vezi ca si altu face tuning nu iti convine.TUNINGUL E PTR TOATA LUMEA CARE VREA SA ISI FACA O MASINA TUNATA.Eu nu am nimic ,,CA AI COPIAT SAU TE AI INSPIRAT DE NU STIU UNDE ,NORMAL CA FIECARE SE MAI INSPIRA DE UNDEVA INDIFERENT DE UNDE ,REVISTE DE TUNING EXISTA SI FIECARE LE POATE RASFOI ,dar stiti ceva mie nu imi place sa ma cert legat de tuningul din Oradea ,eu am avut o initiativa pentru tuning atunci cand am strans masinile in centru in parcarea din CENTRU la CRAZY TUNING SHOW 1,2,3,4 am vrut sa fie o familie frumoasa in Oradea de tuning ,si mai mult de atat am fixat o intalnire a MASINILOR TUNATE SI PASIONATILOR DE TUNING IN FIECARE VINERI SEARA LA ORA 20:00.Ce am facut eu ptr TUNING IN ORADEA,sa vazut nici decum nu am copiat sau am deschis subiecte despre masinile altora,fiecare isi face propria lui masina cum vrea SI DUPA BUZUNARUL LUI.

Ervin 06-12-06 01:45

As vrea sa inchei prin a preciza ca nu e unicat nimica, cineva tot are modelul undeva chiar daca nu in Romania,INTERNETUL FUNCTIONEAZA ,dar sa sti Cristi ca Porschele lui Vali a avut acelasi chit cu bmw ul tau,aripi fata cu prize duble,praguri laterale,aripi spate latite ,el tea copiat pe tine sau tu lai copiat pe el?Nu e vorba AICI de care pe care a copiat sa sti Cristi!Chitul exterior la avut VALI KID pe Porsche prima data si a fost proiectu lui ,faptul ca la pus pe gaj nu vad nimica rau.Nu vad de ce te ai suparat ca mi am pus si eu aripi latite si praguri pe bmw ul meu dar nu identice cu a le tale ,vom vedea finalu si imi vei da dreptate.
Eu cred ca acel chit se poate adapta pe mai multe masini ,dar in feluri diferite de modificare dupa gustul fiecaruia.Dupa ce mi am pus eu priza pe capota de evo LA CALIBRA tot orasul a avut,dar nam avut nimic impotriva SA ZIC LA TOTI CA AU COPIAT PRIZA DE LA MINE ,eu am ales ce am vrut daca asa au considerat ei ,nau decat sa isi puna ce priza vor pe capota,nu inseamna ca arata la fel de bine pe toate masinile,la fel si cu bara fata de calibra si inconfundabilele ARIPIOARE pe langa praguri care le au pus o gramada.Eu atunci nu am afirmat nimic ,la expozitile din 2004 PANA IN 2006 SA VAZUT FOARTE BINE ,CINE SI CE A FACUT OK PTR MASINA LUI.

Ervin 06-12-06 02:09

IN CONCLUZIE :legat de ce ai zis tu Cristi de fratele geaman, sa sti ca nu va exista,si expresia de CLONAT E SUPER GRESIT FOLOSITA IN CAZUL ACESTA.CLONATA A FOST DOAR ,,OAIA,,. NU POTI FACE 2 MASINI IDENTICE DECAT PE BANDA LA UZINA CONSTRUCTOARE DE MASINI.Poti face chestii unicate cum zice Lati Horguem sa adaptezi ceva de pe alt MODEL la modelul tau, sau sa mai pui ceva in plus dupa imaginatie ,apropo faza cu bara fata la ECLIPSE ,EXISTA matrita de pe ea,doar am vazut- o la garaj cand o turnai,altfel cum puteai sa o pui pe bmw ul mov?,chiar daca nu ai facut o la fel ai matrita de pe ECLIPSE nu?,SI POTI ADAPTA LE EA CE VREI TU.E OK. la fel nu va iesi niciodata,doar aia a fost originala adusa de tine.DE CLONAT NU CRED CA O VA MAI CLONA NIMENI

gaju 06-12-06 06:58

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 649225)
deci: daca mie mi-ar copia masina cineva si mai ales sa fie crazy design spaima copieri ia-s sparge si fata si masina.ai tu dreptate gajule,dar tot voi ii dati voi sil lingeti in c.... nu ma refer la tine personal ci la restu.
sandule crezi ca is asa de prost si nu iam modificat caroseria?podeaua este dubla di tabla de 1,25 plus din fata pana in spate in praguri sant sudate cate un profil rectagonal de 30/50 cu grosimea de 5 mm,plus alt jug vine montat si casa tel vine o bara de ridigizare de la mama ei.si gardanul vine cel de la camaro,stai linistit ca nu ma tem cu ea.iar cu mot se rezolva.
zsavaros ca cate o data iti sare a cukrod hiaba,te gondolod hogy en le alok olvasni minde lapot,el tudod te is magyarazni szepen elvegre.
csu/

pe la ce greutate a masini ajungi?

horguemtuning 06-12-06 07:22

Quote:

Originally Posted by Ervin (Post 649930)
IN CONCLUZIE :legat de ce ai zis tu Cristi de fratele geaman, sa sti ca nu va exista,si expresia de CLONAT E SUPER GRESIT FOLOSITA IN CAZUL ACESTA.CLONATA A FOST DOAR ,,OAIA,,. NU POTI FACE 2 MASINI IDENTICE DECAT PE BANDA LA UZINA CONSTRUCTOARE DE MASINI.Poti face chestii unicate cum zice Lati Horguem sa adaptezi ceva de pe alt MODEL la modelul tau, sau sa mai pui ceva in plus dupa imaginatie ,apropo faza cu bara fata la ECLIPSE ,EXISTA matrita de pe ea,doar am vazut- o la garaj cand o turnai,altfel cum puteai sa o pui pe bmw ul mov?,chiar daca nu ai facut o la fel ai matrita de pe ECLIPSE nu?,SI POTI ADAPTA LE EA CE VREI TU.E OK. la fel nu va iesi niciodata,doar aia a fost originala adusa de tine.DE CLONAT NU CRED CA O VA MAI CLONA NIMENI

Cat despre matrita dupa Eclipse normal ca exista ca am nevoi de parti din el si pretul ce ti-am facut pentru el e considerabil mai jos decat daca te-ai fi dus in Austria sa iti iei piesa iar cand am turnat piesa de baza pentru BMW sunt schimbate marimile barii si marimea prizelor , dar sa stii ca eu pe Eclipse nu l-am pus desi am primit telefon ca ar dori sa o puna pe una si nu i-am dat si piese complete sunt turnate doar 2 una ii pe BMW si una i-am dat unui prieten ce se ocupa tot de fibra dar ii in bucati taiata .
Cat despre aripioare sa stii ca acela nu o poti considera innovatie adica ceva ce de mult exista la Bonrath sau Rieger , prima a aparut in Oradea inainte de Calibra pe BMWul lui Calin acel E36 negru cu numere de Covasna originale de la C&C Tuning , daca o luam in ordine cronologica

Hai ca va propun un proiect ce ar da pe spate tuningul din Romania si ce tot imi sta in cap demult si tot desenez pe el si caut informatii cum si ce : HAI SA FACEM UN HOT ROD !

szambi77 06-12-06 09:02

Ez nem semmi !!! HOT ROD ....... Sunt curios .......

Ervin 06-12-06 10:27

DA LATI AI DREPTATE,un HOT ROAD ar fi ceva ,o super masina ceva deosebit,cu motoru scos prin capota si asa mai departe,Dar mai avem mult pana acolo avand in vedere faptul ca nu avem unde sa nichelam piesele sau sa le cromam,asta ne ar impiedica mult sa sti,acest proiect nu se poate face fara piese nichelate sau cromate.Asta este o discutie de Forum ,asemena lucruri se discuta aici ,nu certuri si care pe care e mai tare.Fiecare trebuie sa aprecieze munca celuilalt,e foarte simplu sa faci rau cuiva ,nu?Dar cat de greu e sa faci un bine?VARIANTA 2 ar trb luata in seama,avand in vedere ca tuningul in Oradea este cel mai dezvoltat din Tara si aici si se produce mult an de an,fiecare vine cu ceva nou ptr Romania,nu numai ptr Oradea lucrarile de aici le a vazut o Tara intreaga si zic eu au fost si rasplatite pe masura,cat de cat,la nivel de Romania.Nu trebuie sa existe discutii si barfe ar trb sa fie mai deschis si pe fata fiecare cu fiecare, atunci cand exista probleme,tuningul este o competitie dja .DAR SA NU UITAM NOI CEI DIN ORADEA ce ne facem masini tuning NU CONCURAM ,,INTRE NOI,,CI IMPOTRIVA CELORLALTI DIN TARA CU MASINI TUNATE NOI ,TREBUIE SA ARATAM CE STIM MAI BINE ACOLO ,NU AICI INTRE NOI .TREBUIE SA CONCURAM CU EI -NU INTRE NOI ASTA ERA IDEEA.E USOR SA FACI CEVA DAR MAI GREU E SA TE MENTI,ACOLO SUS CU PREMII MULTE SI REZULTATE BUNE ASA CUM AU FACUT PANA ACUM ORADEANII.EU ZIC SA CONTINUAM FARA DISCUTII DERANJANTE UNUL LA ADRESA CELUILALT SI SA DUCEM ACEST MICROB MAI DEPARTE.

Ervin 06-12-06 10:33

CRISTI sincer nu m am gandit la ce greutate ajung cu masina dar sa sti ca o sa incerc sa aflu mi ai dat o idee la care sa ma gandesc.Sunt curios si eu sa vad cat s a ingrasat in iarna .

Ervin 06-12-06 10:34

Apropo de hot road ,Lati ce zici din vw broscuta sar putea face ceva?

gaju 06-12-06 10:35

hai sa punem punct cu tevatura asta ca nu mai are rost.ERVIN,nu ai inteles nimic din toata faza asta,in fine.
fiecare sa isi faca ce vrea,fiecare cu caracterul lui,probabil va fi albastra si masina ,eu zic sa facem si culorile la fel .
referitor la porsche,mai studiaza un pic sa vezi ca nu sunt identice si cel mai bine intreaba-l pe VALI.
ca si chestie,eu am stat vreo 8 luni cu masina pt exterior,tu probabil maxim o luna jumate.NU ITI SPUNE NIMIC CHESTIA ASTA?(cu asta am spus tot ce e legat de asemanarea cu masina lui VALI)
toate chestia mea e ca e pus tot pe un bmw e36.
dar eu pun punct ca putem discuta 6 luni si tot nu o sa intelegi ceva.
o sa mai vedem pe parcurs......

All times are GMT +2. The time now is 00:45.

- Copyright 2026 4Tuning