Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Aţi murit ? Ce s-a intamplat cu lumea curselor ? (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/194483-murit-intamplat-lumea-curselor.html)

Swat-Cat 13-03-12 20:24

Re: Aţi murit ? Ce s-a intamplat cu lumea curselor ?

si sa lasam si un msg la 112 ca sa fie cum trebuie :)

SEBASTIAN 13-03-12 22:24

In primul rand cei indreptatiti sa preaia legatura de la 112 in astfel de cazuri ar fi bine sa vina sa ajute.
Este o prostie sa incerci reprimarea unui fenomen curat frumos si plin de pasiune.
Este o greseala ceea ce fac, jocul soarele si pisica.
Ar putea sa cheme ei cativa oameni si sa spuna va sprijinim, am vorbit la aeroport sa va dea pista o zi pe luna sau odata pe luna Primarul General va pune la dispozitie strada ...
Asa ar fi normal, legal si apropierea intre fortele de ordine si participanti s-ar creea prevenind multe alte infractiuni ce ar putea degenera...

b-01-ptk 26-03-12 18:20

+ 10 pt sebastian si ce mai atata vorba haideti sa facem o lista sa vedem cati ne-am strange nu conteaza seminte sau curse sa fie multimea care era o data ... de ex vineri 30 martie 2012 orele 20 - 21 in parcare la ikea baneasa
si facem asa incep eu
1 - prezent - golf 4 B-39-RIP

sa vedem cati ne strangem intr-o saptamana cu , curaj

SEBASTIAN 26-03-12 18:22

Mare rugaminte am la voi.
Va rog sa ma sunati si pe mine de Joi sa-mi comunicati ora si locatia exacta sau macar un sms.

Swat-Cat 26-03-12 19:34

Quote:

Originally Posted by b-01-ptk (Post 4951016)
+ 10 pt sebastian si ce mai atata vorba haideti sa facem o lista sa vedem cati ne-am strange nu conteaza seminte sau curse sa fie multimea care era o data ... de ex vineri 30 martie 2012 orele 20 - 21 in parcare la ikea baneasa
si facem asa incep eu
1 - prezent - golf 4 B-39-RIP

sa vedem cati ne strangem intr-o saptamana cu , curaj

tu crezi ca la pescarus era doar forumu` prezent?... in cazul asta doar vreo 20 de masini se strang...

b-01-ptk 26-03-12 19:52

nu stiu cati dintre cei care veneau ...cred ca 50 % veneau de pe forum dar in rest uite eu deja mai am 2 masini care vin sigur daca ne strangem ;)
2 - octavia 1 -888 RIP
3 - tigra a - 37 VIV
din cate am vazut si sebastian vrea sa vina deci 4 la numar

bagativa cu numerele de masini sa vedem ce iese cati se strang ...daca are rost sa ne intalnim la un sprit sau la o bere ... ca asa daca suntem 10 masini ne vedem la pescarus unde doar atatea mai au loc ( nu cum bagam inainte 50 ) si aia e

bluey 26-03-12 20:58

Buna idee!
Sa puna fiecare care a fost la o cursa ilegala sau care are de gand sa se duca numarul de masina aici.
Sa punem toti numerele de masina aici.

SEBASTIAN 26-03-12 21:55

Nu avem de ce sa ne ferim.
Nu vrem sa facem nimic ilegal, tocmai ca vrem sa trecem in legalitate si pentru Bucuresti, deci cei care vor sa stea in umbra e bine sa fie de partea noastra, implicit a lor.
Vrem sa discutam si sa organizam etape legale la Bucuresti si nu numai.
Nu e cazul sa trecem nr de inmatriculare in vederea ingrosariii unei anumite baze de date.
Ne vedem acolo si atat, cel putin eu asa vad treaba asta.
In principiu daca vreti dupa ce se stabileste clar putem chema si Politia sa ne asiste la discutii si sa vina cu idei contructive ;).

kimi 27-03-12 08:44

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 4951376)
Buna idee!
Sa puna fiecare care a fost la o cursa ilegala sau care are de gand sa se duca numarul de masina aici.
Sa punem toti numerele de masina aici.

Sa nu uitam sa trecem si seria de caroserie..

Vorbarie multa si fapte p***...

Sa ne strangem si sa facem ce ?? sa ne uitam la vreun retard care se apuca sa chinuie o pisica 1.8 prin parcare??..sau la alt idiot care fura carucioare si se plimba in ele??

Asta le vezi in fiecare vineri daca te nimeresti prin vreo parcare de supermarket..

SEBASTIAN 27-03-12 16:24

Daca doriti si vreti sa ajutati in bucuresti se pot organiza legale.
Asa cum a mai fost si s-au organizat se pot organiza si pe viitor.
Pentru asta este necesara o echipa de volunatari, oameni seriosi pe care sa te poti baza, iar daca ei nu sunt dintre pazionati de unde ar putea sa fie?

b-01-ptk 27-03-12 17:09

am fost inteles gresit nu trebuie numere de inmatriculate sau poza de talon doar sa spuna cine vrea sa vina si atat .....vorba lui sebastian eu nuam nimic de ferit iar daca nu facem si o intrecere cu carucioarele atunci hai sa ne intalnim si sa nu ne dam jos din masini .....doar curse fara vorbe atata vrei ? si [plus ca daca ala cu pisica poate sa fie ea si 1.6 stie ce face e frumos daca nu iar e pt ca ai subiect de distractie si caterinca , ca nu ne intalnim pt vreo sedinta sa venim la costum , dar se pare ca nu prea vrea nimeni .....asta este :sad::sad::sad: inseamna ca e corect titlul topicului defapt intrebarea la care se pare ca raspunsul e "da" pt ca 50 % din cei care au postat nu au facut decat sa insulte pe alti sau sa abereze :sad::sad::sad:

RoByNeT 27-03-12 18:00

Quote:

Originally Posted by b-01-ptk (Post 4952738)
am fost inteles gresit nu trebuie numere de inmatriculate sau poza de talon doar sa spuna cine vrea sa vina si atat .....vorba lui sebastian eu nuam nimic de ferit iar daca nu facem si o intrecere cu carucioarele atunci hai sa ne intalnim si sa nu ne dam jos din masini .....doar curse fara vorbe atata vrei ? si [plus ca daca ala cu pisica poate sa fie ea si 1.6 stie ce face e frumos daca nu iar e pt ca ai subiect de distractie si caterinca , ca nu ne intalnim pt vreo sedinta sa venim la costum , dar se pare ca nu prea vrea nimeni .....asta este :sad::sad::sad: inseamna ca e corect titlul topicului defapt intrebarea la care se pare ca raspunsul e "da" pt ca 50 % din cei care au postat nu au facut decat sa insulte pe alti sau sa abereze :sad::sad::sad:

Tu se pare ca te afli in oala care nu trebuie. Din cauza mentalitatilor de genul nu se mai face nimic la vedere. Pentru ca sunt "driftari" si "reisari" de genul care ai specificat tu. Oricum e clar ca cine facea ce facea pe vremuri face si acum dar nu la vedere. Din cauza gesturilor celor inconstienti care i-ai specificat tu sa zic asa nu mai poti sa iesi cu masina linistit pe afara ca esti bagat in oala cu toti racerii si drifterii care fac "ravagii" pe la intersectii.

SEBASTIAN 27-03-12 18:04

Pe bune ... hai sa detensionam atmosfera.
Cine vrea si poate e binevenit, iar daca anuntam preznta aici e si mai bine pentru ca putem estima amploarea intalnirii.
Rugamintea este ca sa fim civilizati sa nu dam ocazia sa fim folositi ca exemplu negativ.

JimGod 28-03-12 00:16

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 4952670)
Daca doriti si vreti sa ajutati in bucuresti se pot organiza legale.
Asa cum a mai fost si s-au organizat se pot organiza si pe viitor.
Pentru asta este necesara o echipa de volunatari, oameni seriosi pe care sa te poti baza, iar daca ei nu sunt dintre pazionati de unde ar putea sa fie?

pai si daca zici ca se poate organiza ce te opreste sa organizezi din nou?

SEBASTIAN 28-03-12 03:39

Dorinta de a face asta fara o echipa de sprijin.
Atitudinea proasta a unor omeni.
Surse de venit!

kimi 28-03-12 11:36

Quote:

Originally Posted by b-01-ptk (Post 4952738)
iar daca nu facem si o intrecere cu carucioarele atunci hai sa ne intalnim si sa nu ne dam jos din masini .....doar curse fara vorbe atata vrei ? si [plus ca daca ala cu pisica poate sa fie ea si 1.6 stie ce face e frumos daca nu iar e pt ca ai subiect de distractie si caterinca , ca nu ne intalnim pt vreo sedinta sa venim la costum

Tu chiar ai 26 de ani ?? :shock:

Nu vreau sa intru in polemica cu tine si nici sa stau sa ma cert pe forum, ca sunt satul, dar vreau sa va treziti odata ca suntem in 2012 si tot penibili ati ramas..

Tu ai o tigra 1.6 ?? Vorbesti de curse ?? Eu am vandut masina de 300 cai ca ma simteam depasit de situatie si vin altii din urma si tre sa tin pasul cu timpurile..Eu nu aberez asa cum ai insinuat tu..crede-ma..

Sa aveti o zi buna.

riv_gms 28-03-12 11:49

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 4953946)

Tu ai o tigra 1.6 ?? Vorbesti de curse ?? Eu am vandut masina de 300 cai ca ma simteam depasit de situatie si vin altii din urma si tre sa tin pasul cu timpurile..Eu nu aberez asa cum ai insinuat tu..crede-ma..

Sa aveti o zi buna.

Cu tot respectul pt tine KIMI - vreau sa subliniez faptul ca toti am plecat de jos ; poate ca bugetul lui nu-i permite sa investeasca in masina ; din cauza aceasta au aparut si grupele musca ;) pentru motoare cu putere mica ... FIECARE DUPA CUM POATE!

Doresti sa spui ca cei care participa la curse nu vin si cu masinile de strada ;) Logan 1.2 16v si alte masini ... cursele fiind ele (i)legale o sa fie si persoane cu masini la categoria musca 60-150cp ...

Tot respectul si multa bafta!

Swat-Cat 28-03-12 12:31

trebuie doar o locatie care sa permita adunarea pasionatiilor in fiecare Vineri cum era traditia cu Pescarusu`

bix 28-03-12 21:38

imi place initiativa...am sa incerc sa ajung si eu.

KIMI...nu toata lumea are posibilitati, pt aceasta adunare nu trebuie sa ai 300+ hp, important e sa fii de societate cu bun simt, comumicativ si ar fi bine ca "basinile" sa ramana acasa.

kimi 29-03-12 11:56

Quote:

Originally Posted by bix (Post 4954826)
imi place initiativa...am sa incerc sa ajung si eu.

KIMI...nu toata lumea are posibilitati, pt aceasta adunare nu trebuie sa ai 300+ hp, important e sa fii de societate cu bun simt, comumicativ si ar fi bine ca "basinile" sa ramana acasa.

Turcule, mai citeste inca o data ce am postat,ca nu ai inteles nimic...
Cat despre basini, chiar nu se pune problema la mine..a fost un exemplu de mentalitate pe care il au multi..

Sunt baieti care au tinut pasul cu vremurile si au ajuns sus (Anonymous), nu s-au plafonat. Despre asta vorbeam eu mai sus..

Cine are creier sa intealeaga bine, cine nu sa ma considere basinos..

SEBASTIAN 29-03-12 20:47

In concluzie astpt un sms cu confirmarea locatiei si orei de intalnire.

bix 29-03-12 22:13

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 4955569)

Cine are creier sa intealeaga bine, cine nu sa ma considere basinos..

aici tu m-ai inteles gresit.
Nici prin gand nu mi-a trecut sa fac o afirmatie catre tine...ma refeream la copii care au totul de-a gata si nu mai au loc in pantaloni...

Gixer 30-03-12 09:26

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 4952035)

Sa ne strangem si sa facem ce ?? sa ne uitam la vreun retard care se apuca sa chinuie o pisica 1.8 prin parcare??..sau la alt idiot care fura carucioare si se plimba in ele??

Asta le vezi in fiecare vineri daca te nimeresti prin vreo parcare de supermarket..

Asa e aproape pe oriunde: gustereala, povesti din care mai mult barfe, glume de-an pixu si povesti vanatoresti cu logane care prind 200 si tigre care se tin dupa Evo pe curbe la 150 si unica activitate mai marcabila e drumul pana la un fast-food pt mancat rahaturi gen "mecdonalds" :x
In concluzie normal ca nu mai ai de ce sa arzi niste benzina degeaba ca sa mergi la intruniri de genu!

SEBASTIAN 30-03-12 16:45

Eu nu am primit nimic de confirmare asa ca inteleg ca nu exista o intalnire astazi.

b-01-ptk 31-03-12 00:20

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 4957475)
Eu nu am primit nimic de confirmare asa ca inteleg ca nu exista o intalnire astazi.

eu nu am nr tau si vad ca baietii nu vor sa vina eu am fost la o intalnire skoda&vw toyz si in ciuda frigului de afara chiar a fost k , daca u vrei sa ne intalnim lasa nr pe privat si ne auzim . Cat despre topic ; initiativa excelenta restu ........no comment. Bafta

SEBASTIAN 31-03-12 15:50

0723691731 si este pe site la racing code...

pokemonu` 31-03-12 21:56

Super tare initiativa lui Santos mai ales cuvintele astea : "Hai poate lasam invidia si interesele si prostiile la o parte...

Ca toti mancam aceiasi paine,ne plac masinile ... nu ? " am vazut si eu "baieti" care au masini modificate dar prefera sa stea rezemati de ele si sa sparga seminte alaturi de pitipoance , chiar ar fi frumos sa fie ca in afara mai multe evenimente chiar si cu plata , cine are pasiune vine sigur , si mi se pare normal sa existe o suma modica pana la urma oamenii aia au bagat bani in ele , poate totusi o sa se resusciteze lumea asta o data si la noi , Mult Noroc !

Gixer 01-04-12 13:22

Quote:

Originally Posted by pokemonu` (Post 4959420)
Super tare initiativa lui Santos mai ales cuvintele astea : "Hai poate lasam invidia si interesele si prostiile la o parte...

Ca toti mancam aceiasi paine,ne plac masinile ... nu ? " am vazut si eu "baieti" care au masini modificate dar prefera sa stea rezemati de ele si sa sparga seminte alaturi de pitipoance , chiar ar fi frumos sa fie ca in afara mai multe evenimente chiar si cu plata , cine are pasiune vine sigur , si mi se pare normal sa existe o suma modica pana la urma oamenii aia au bagat bani in ele , poate totusi o sa se resusciteze lumea asta o data si la noi , Mult Noroc !

Vb de evenimente organizate, da total de-acord, si intrare cu un pret cat un litru juma de benzina nu mi se pare deloc nesimtit(10 Lei biletul)
Pe mine deja ma enerveaza adinaturile de chiciosi spargatori de seminte de prin parcari de mall-uri ce se mira de un plastic vopsit fain pe ceva trompeta!
Iar acele evenimente sa fie organizate de profesionisti si la ele sa participe doar profesionistii!

blazeyblaze 14-04-12 07:10

2012 si tot mentalitate de copchii cu bube pe fata. pacat.

SEBASTIAN 14-04-12 07:54

Eu va spun simplu sa stiti ca daca vreti se poate.
In Bucuresti se pot organiza competitii auto pentru amatori. Eu pot sa ma ocup de asta doar daca exista o echipa serioasa in spate.

szambi77 14-04-12 13:51

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4956901)
..........si unica activitate mai marcabila e drumul pana la un fast-food pt mancat rahaturi gen "mecdonalds" :x
..................

Mie chiar imi place Mc Donalds. Nu-l amesteca in discutie :flower: :lol:

R1s3 20-04-12 10:51

Salut. In seara asta iese cineva daca nu ploua?
Vreau sa incerc cu masini in jur de 200 de cai sa vad cum se misca masina dupa ultimele modificari.
As prefera undeva mai restrans fara multi spectatori sa evitam problemele.
Astept p.m cu o locatie eventual.
Sper sa tina vremea cu noi in noaptea asta, daca nu zilele urmatoare..
Cu respect, Marius

bmwm5 20-04-12 15:23

Quote:

Originally Posted by R1s3 (Post 4989730)
Salut. In seara asta iese cineva daca nu ploua?
Vreau sa incerc cu masini in jur de 200 de cai sa vad cum se misca masina dupa ultimele modificari.
As prefera undeva mai restrans fara multi spectatori sa evitam problemele.
Astept p.m cu o locatie eventual.
Sper sa tina vremea cu noi in noaptea asta, daca nu zilele urmatoare..
Cu respect, Marius

Vinerea seara incepand cu orele 23 se strang masinile pe Bd George Cosbuc, vis-a-vis de Piata de flori cu plecare spre Stefan cel Mare la orele 24

blazeyblaze 20-04-12 19:09

iar sambata seara, se strang masinile in Calea Victoriei, nr. 19, sector 3, startul fiind dat de un baiat cu sapca si trese pe umeri. Mai multe detalii aici --->> http://www.politiaromana.ro/bucuresti.htm

R1s3 20-04-12 19:29

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 4990402)
iar sambata seara, se strang masinile in Calea Victoriei, nr. 19, sector 3, startul fiind dat de un baiat cu sapca si trese pe umeri. Mai multe detalii aici --->> http://www.politiaromana.ro/bucuresti.htm

Asta e... eu am specificat p.m. da nu mai conteaza...oricum am vb cu cateva persoane si o sa iasa ceva frumos in seara asta..

SEBASTIAN 20-04-12 19:42

Sunt legale la Tulcea si multi se pastreaza pentru alea...
Totusi legale in Bucuresti cred ca ar fi indicat si spectaculos.

blazeyblaze 20-04-12 19:53

vorbiti de ani de zile de un spatiu dedicat dar nu s-a pus nimeni pe treaba. am cunostinte care au luat FONDURI EUROPENE pentru extindere de salon de cosmetica. e bine ca vrem ilegale , poate mai mor vreo 2-3 cine stie

SEBASTIAN 20-04-12 20:04

Personal am posibilitatea sa pun terenul la 15km de Bucuresti.
In ce priveste intocmirea dosarului pentru fonduri europene sunt depasit, nu ma pricep si nu am timp sa fac asta. Astept parteneri seriosi.

Dar pana atunci cred ca se poate face o echiapa serioasa de voluntari care sa sprijine benevol fenomenul, mai exact organizarea unei curse legale la Bucuresti.
Cine se ofera si ce poate sa faca?

blazeyblaze 20-04-12 20:52

cine Sebastian? baietii cu ursi 2.5 vanos?

SEBASTIAN 20-04-12 21:43

:cry: ... momentul a existat odata demult si unii s-au gandit sa-l strice chiar daca nu era vorba de o initiativa privata, dar acum ramane ca o legenda fara sfarsit.
Sunt mult mai suparat si mai mahnit decat puteti sa realizati vreodata.

All times are GMT +2. The time now is 22:42.

- Copyright 2026 4Tuning