![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
7 Attachment(s)
dupa ore de munca impreuna cu FAUR am reusit sa schimbam rulmentii.discurile si placutele,deasemenea am vopsit grila aceea din fata in alb.vor mai urma si pe spate si nu in ultimul rand cat de curand ma apuc si de cutie si planetare. cateva poze din timpul operatiei
|
bune discurile alea facute de batrani...nu ??? ;)
|
tar arata foarte bine tine tot asa
|
Quote:
|
Quote:
|
stai ma ca acum chiar franeaza nu mai omoara pe nimeni...sper ca in cel mai scurt timp sa le fac si pe spate :))
|
Marfa.... De ce nu ii faci semnalizarile pe fata transparente (albe, clare)?.... Bravo, imi place....
|
Quote:
P.S.: carlsberg 0.33 beau |
Quote:
|
clar ... :D
|
Quote:
Ja Rule tata se rezolva daca tu zici ca din aia mori atunci clar asa e pentru ca iti cam tremura mana cand ai facut pozele,nu puteai sa pui si tu mana pe ranga sa ajuti la fuzeta :)) |
te`am vazut tare convins cand erai jumate` sub masina ... si am zis sa nu te bruiez prea tare .. :)
|
pai daca omu a pus suflet la lucrare
felicitari dacule si sa speram ca si restu le vei repara cat mai curand multa bafta din partea mea p.s. gata imi merge si mie iar forumul :peace: |
le repar ma le repar...sa fie si sper sa reusesc sa mai fac ceva la ea ca deocamdata facutaltea asta ma omoara...sa vedem ce zice si mosu pentru ea :))
|
:) :) :) ai carte .. ai parte :D
|
da ma am parte de peri albi si nervi degeaba...de profesori care zic ca nu ai de unde sa planezi 2mm de chiulasa,de 4 sau 6 nu mai avem ce vb
|
2 Attachment(s)
nici nu am vorbit bine si vad ca mosu incepe sa vina si pentru DAC :).acum am si bucsaraia si pivotii si sper ca e pe drum si o bara de torsiune mai speciala pentru ca bieletele antiruliu tip nou au venit :D.Vor mai veni si alte surprize asa ca nu pot spune decat ca incepe in sfarsit treaba de performanta si la micul DAC
|
dac-u se transforma in drac:)
|
DAC imi zici si mie cum ai facut bordu' sa fie luminat din interior?ms!marfa masina sa o stapanesti sanatos!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de unde ai facut rost de aprindera ai?si cat ii scoru?da un pm.si spune-mi si ce ai
facut la frane.tnks |
man aprinderea a fost facuta aici de cineva si nu e ceva care il cumperi si gata il montezi...mai sunt si alte modificari acolo...iar la frane clasic, am gasit niste discuri la cineva care erau cam vechi si ovalizate,le-am dat o fatza la strung si pe urma placute noi...oricum crede-ma ca e altceva
|
ma gandesc mai ales ca cred ca toti stim ce "super" frane are dacia.mersi oricum.naspa cu aprinderea mam gandit ca ii gata facuta numa trebuie montata,daca eram mai aproare....
|
man fara suparare eu sunt multumit de frane...asa cum sunt acum sunt perfecte si o sa tina sunt sigur de asta...nu prea ma plang de frane
|
pai tocmai aia ziceam ca daca le-ai inbunatati fata de inainte ii ok.la dacia veche care am avut-o,avea frane chiar beton pt o dacie tinind cont ca majoritatea prietenilor mei cu dacii berline se plang ca ii cam lasa franele.si pt mine conteaza
foarte mult sa te mai si opresti fara sa transpiri tot. |
ma eu acum cu discurile astea si cu tamburii mari pe spate nu am treaba...masina franeaza prea bine...iar aprinderea face toti banii e ceva de vis...
|
te cred.mar bate gandul sa vin pana la bucuresti pt o asa aprindere :) serios
|
trebuie sa te pun in legatura cu omul mai intai...oricum sper din suflet sa ma vad trecut de iarna asta si linistit cu cutia si planetarele reparate :D
|
maine sper sa apuc sa pun poza aia cu bara stabilizataore de pe fata si din cate se pare aprinderea mea electronica se va modifica putin :D.
|
Quote:
|
masina acum merge ca are aprinderea aia clasica cu cititor magnetic problema cred ca e de la carburator :D e ca o cutie neagra la cat de murdar e...vreau o schimbare la motor :))
|
Quote:
|
pai pune mana si fa ceva in VT sa para ca am si eu motor interesant...am gasit o poza cu un V16 :)) crezi ca intra??Dar lasa aia si pune mana si fa-mi si mie o bara spate la masina care sa mearga cu 1 singura evacuare...ca sunt in pana de idei rau
|
Quote:
|
asa facem nebunule...schimbam si la evacuare putin putin
|
desi pregateam o surpriza cu un alt tip de aprindere bazata pe un alt tip de cititor se pare ca in sfarsit m-a lasat cutia...am tot sperat sa mai tina dar cutia si planetarele au zis sa nu...sper ca atunci cand o fac sa revin cu mult mai multe modificari decat e acum :D
|
sa traiti!
|
mosule las ca se rezolva si cutia daca nu la mosulica o facem noi:P
iar cu evacuarea poti sa o faci ca la camioane si cu capacel care se deschide cind o calci:):)totu se rezolva cu rabdare pinatunci pune poza aia cu bara stabilizatoare groasa cit stilpu de telegraf:P:P |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning