![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
volumu la 46 si abia se misca oglinda :))) nene iti trebe condensatoru ala neaparat :)) no sa ramana surd da bine no sa auda :)) oricum ai facut o treaba buna :D sunt mandru de tine ba ! ;)
|
tipule o sa ti se dezmembreze masina:lol::lol:. hai cu, condensatorul si o filmare mai buna
|
Decat sa iei un condesator mai bine strange banii si ia o baterie deep cycle:lol:...Chiar daca este putin cam scumpa
|
condensatorul nu este pt putere, mai mitza:lol:... il iau sa nu ma lase curentu` cand da in suburi... acum imi scade turatia chiar.:x.. si daca o tin accelerata in 3000rpm, tot scade
imi trebuie o incinta facuta mai bine, un cablu de alimentare mai gros, alt player ... si in plus, statia e la sfert data... se poate si mai bine, dar trebuie in primul rand, condensator... ms andrei pt urarea de bine:lol: ovi, te asteptam in primavara la craiova pt un meet si bb-urile alea mitza... acum e randul tau.. vreau si eu sa fiu mandru de tine... ia-ti odata masina!! :twisted: |
e misto masina da vreau sa te intreb cum de conduci ca ai 17 ani??
|
nu conduce, are soferi :))
|
si atat ma mananca talpa, dar nu am voie... si nici nu vreau...
dupaia stau pe bara... p.s. andrei, azi pierzi bubuiala :twisted: |
e destul timp sa vad ce iti pot boxele :D saptamana viitoare o sa fiu acasa, o vad atunci :D
|
poate le vinde pana atunci:lol:.
|
Mi le da mie moka:lol::lol:
|
3 Attachment(s)
Quote:
poze de asta-seara --> |
pacat ca nu e nici una spalata.... ca la carte!
|
Quote:
iti trebuie neaparat niste cauciucuri cu talon mic...si macar niste arcuri daca nu o suspensie sport completa :???: |
eu acum trec pe suspensie completa, daca vrei iti vand tie arcurile mele, drop de 40, suficient cat sa nu se faca masina praf pe gropi :D
|
in primavara pun cauciucuri ...
185/50/14 fata 185/55/14 spate daca as gasii 195 sau 205, as pune pe spate... mai mici de 50 nu se gasesc si nici nu as pune pt ca arata caraghios pt ca sunt jantele prea mici... despre arcuri, vorbim ;) Quote:
si ca sa intelegi dc am masina asa "curata", te-am vazut pe aici si cred ca stii... stau pe bresti, la casa cu cocos... strada aia neasfaltata si plina de gropi si noroaie... se explica :lol: |
Acum inteleg.... Nici eu nu stau pe centru dar macar am asfalt.... Nu am timp sa vin la meet-uri.
|
2 Attachment(s)
am rezolvat azi franele pe spate si pivotii... am rup chiar o cheie la pivoti ca nu se desfacea un surub :lol:
am fost acum 4 zile cu masina la plimbare, totul a mers ok... acum 2 zile, am fost la ITP cu ea.. si ce sa vezi... nu imi merge faza scurta pe un far... fara lunga merg amandoua... faza scurta nu... ce ar putea avea? any ideea?:rolleyes2 |
Nu ai bec cu doua filamente? Ma gandesc ca e posibil sa se schimbe filamentul de pe scurta
|
habar n-am ... o sa ma uit maine la el...
acelasi bec pe scurta si lunga... |
e filamentul de pe faza scurta la acel bec:)
|
acum am vazut ca am gresit voiam sa zic ca e posibil sa se fi ars:lol::lol:
|
|
frumos :)
|
Belea:)
|
Frumos golfu, bafta in continuare! :)
|
ms
masina v-a primii arcuri sport daca nu imi place cum arata, voi mai taia din ele :lol: |
Quote:
|
inca nu le are, si asa sa le puna acum ar trebui sa fie nebun :D
|
Sunt foarte sigur ca nu ii trebuie mult sa le puna acuma:lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
ai vrea tu sa fii :)))
bafta in continuare ! |
Quote:
Spuneţi-mi şi mie cānd vă mai īntālniţi că vin şi eu cu buburuza mea |
pana acum ne vedeam vineri seara... dar am hotarat pt sambata pe la 12 in parcare la Billa...
|
Quote:
|
E post!
E meet doar pt mk3?? merge si mk4? |
e meet golf club, merge orice golf :D
|
naspa ca e pus iar vineri... eu ajung tarziu acasa si.... nu pot
mai bine sambata... poate next time :D |
draguta masina bafta an continuare cu ea
|
3 Attachment(s)
ms
masina are acum jante stock :cry: pozele sunt facute de ovidiu, sper ca nu se supara ca le-am pus aici in primavara vom iesii pe interval in forta :lol: |
Ai pus de iarna??
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:24. |
- Copyright 2026 4Tuning