Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   SEAT LEON CUPRA R VS ORICE CU TRACTIUNE FATA (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/187723-seat-leon-cupra-vs-tractiune.html)

cristi_407 11-01-12 23:29

Re: SEAT LEON CUPRA R VS ORICE CU TRACTIUNE FATA

In sezonul trecut nu stiu daca a fost Ibiza mai rapida, dar in sezonul asta din ce am vazut ca isi face pe masina e destul de greu spre imposibil.. adica deja el spera la sub 11..deci.. Oricum Leonul e o masina foarte echilibrata.. poate fi o masina de zi cu zi dar si o masina care ar putea rade de multe supercar uri.. Eu am ramas impresionat de Leon de cum arata si cum e lucrat si cum merge.. Asta nu o poate contesta nimeni...

ct77pia 12-01-12 08:08

gogule tu chiar esti chior?????????

tu s-a spus sa te califici pana sa te dai cu leonul... asa ca poti sa te apuci de treaba

SEBASTIAN 12-01-12 14:09

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 4821774)
Nu mai e fun sa te dai cu Haplea..trust me :))

Sti tu ceva :lol:.
Oricum este o cursa putin disproportionata tinand cont de combustivi, adica benzina VS diesel, dar totusi aici pariez acum pe diesel.
Sa ai o Ibiza diesel sa cobori la 12.44 sau cat este exact este promitator, mai ales in conditiile in care masina nu era chiar ce trebuia din pdv mecanic.

ct77pia 12-01-12 14:47

mai baiatule esti de coma.... dute si polueaza alt topic

razvanxx 13-01-12 16:03

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 4822703)
Sti tu ceva :lol:.
Oricum este o cursa putin disproportionata tinand cont de combustivi, adica benzina VS diesel, dar totusi aici pariez acum pe diesel.
Sa ai o Ibiza diesel sa cobori la 12.44 sau cat este exact este promitator, mai ales in conditiile in care masina nu era chiar ce trebuia din pdv mecanic.

pariaza pe ce vrei tu!!!
pana acum TREBUIA SA TE CALIFICI ca sa te intreci cu seatul.
de aici incolo TREBUIE SA TE CALIFICI ca sa ti dai cu parerea de seatul nostru.nu ne mai dorim sa stim parerile tale legate de aceasta masina!!!
ADIO GOGULE!!!!

CoCaine 13-01-12 16:28

Scuzati interventia, dar nici voi nu sunteti prea "corecti" sa va faceti reclama pe un topic de provocari.. Masina nu mai este la voi, este la Iasi.. singuri ati spus.. iar asta este topic de provocari.. nu am vazut sa scrie soferul ceva pe aici.. ultimele pagini sunt pur si simplu doar de offtopic..

S-a pierdut bunul simt de mult timp pe forumul asta, adminii sunt fictivi si stiu sa dea ban doar celor pe care nu ii cunosc, alta explicatie nu imi vine in minte..

Cat despre Sebastian, nu mai e nimic de spus, toata lumea il cunoaste.. si naravul nu o sa si-l schimbe, indiferent ce o sa ii scrieti/spuneti..

razvanxx 13-01-12 16:41

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 4824896)
Scuzati interventia, dar nici voi nu sunteti prea "corecti" sa va faceti reclama pe un topic de provocari.. Masina nu mai este la voi, este la Iasi.. singuri ati spus.. iar asta este topic de provocari.. nu am vazut sa scrie soferul ceva pe aici.. ultimele pagini sunt pur si simplu doar de offtopic..
..

sincer ma consider foarte "corect", deoarece masina este facuta de noi vanduta la Iasi si de 2 ani este condusa de mine la toate cursele legale la care a participat(cu mici exceptii).drept urmare nu vad unde este problema?
cat despre reclama suntem mici copii pe langa altii ...

B39738 23-04-12 13:09

1 Attachment(s)
Asadar...prin urmare...deci...felicitari pt domnu' de la Buzau...

squid 24-04-12 11:47

De ce nu folositi smoothing 0?

B39738 24-04-12 13:16

Am zis sa ma abtin dar nu pot: da' matale ce stand dyno ai de imi spui mie ce smoothing sa folosesc?

Bai sunteti romani pana la capatul cel mai indepartat al firii...ma asteptam sa zica cineva ca graficul e bun sau ca puterea e buna, sau ca graficul nu e bun sau puterea nu e buna sau orice altceva legat de cand incarca turbina si alte detalii...dar nu, dom'le, "smusingu", aia e problema...uite asa vreau eu sa folosesc smoothing de 5...de ce? de 2 lei cuie...

Uite eu zic asa: va luati un seat, vi-l tunati la BZ, il faceti de 478cp, va luati un dyno, si folositi smoothing 0. Cel mai bine.

bitnet 24-04-12 13:35

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 4995768)
Uite eu zic asa: va luati un seat, vi-l tunati la BZ, il faceti de 478cp, va luati un dyno, si folositi smoothing 0. Cel mai bine.

Sa fie negru!!

squid 24-04-12 23:28

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 4995768)
Am zis sa ma abtin dar nu pot: da' matale ce stand dyno ai de imi spui mie ce smoothing sa folosesc?

Bai sunteti romani pana la capatul cel mai indepartat al firii...ma asteptam sa zica cineva ca graficul e bun sau ca puterea e buna, sau ca graficul nu e bun sau puterea nu e buna sau orice altceva legat de cand incarca turbina si alte detalii...dar nu, dom'le, "smusingu", aia e problema...uite asa vreau eu sa folosesc smoothing de 5...de ce? de 2 lei cuie...

Ia un calmant.
Bafta cu masina!

serban_pc 26-04-12 22:07

Felicitari baietilor de la Bz, in principal lui Ginel de care aud numai de bine!
Cu atat mai mult sa cred ca aceasta masina este ce trebuie si ca poate scoate performante mari in configuratia actuala, carcotasi or sa existe tot timpul ,mai ales la noi la romani .

Accept si eu provocarea cu prima ocazie(corsa turbo).

Toate cele bune!

cristi_407 18-06-12 08:47

Felicitari pt masina... :) Bravo..

cristi_407 19-06-12 16:22

1 Attachment(s)
Ta na na :)))

Giully4u 19-06-12 18:11

Care a fost rezultatul dintre voi?

cristi_407 19-06-12 18:14

La libere a ratat LC si am castigat... Iar la timpi nu m-am obijnuit cu plecarea si el a scos 12.6 si eu 12.9.. Oricum super masina si super proprietar.. A castigat grupa Leonul.. :)

bitnet 19-06-12 18:15

Am auzit ca trage tare GTI-ul, ai reusit chiar si un 12,9x. Felicitari ! Vii la Tulcea?

cristi_407 19-06-12 18:24

Merci.. Trage, dar soferul e cam prost :))).. Nu cred, nu am anvelope de lipiciul care e acolo..si asa am venit la bv cu niste anvelope vai de capul lor.. Sper sa reusiti un high 11 cu Mup ul.. Felicitari si pt masina lui Ovidiu, superba.. Mi-a facut placere...

Brotanel_01 19-06-12 19:50

"MUP" .. merge anul asta la street ?

cristi_407 20-06-12 06:17

Profi din ce am discutat cu proprietarul... :)

dragusu 20-06-12 09:16

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 5071875)
La libere a ratat LC si am castigat... Iar la timpi nu m-am obijnuit cu plecarea si el a scos 12.6 si eu 12.9.. Oricum super masina si super proprietar.. A castigat grupa Leonul.. :)

dra masina ta nu este DSG?

cristi_407 20-06-12 10:58

Ba da, dar deja nu prea mai e pe principiu S pedala la fund si dai inainte.. Sunt obligat sa o tin din acceleratie, si sa schimb manual... Stiu ca atunci cand zici DSG crezi ca e simplu dar la mine s-a schimbat radical treaba.. :) Chiar l-am dat pe Ovidiu o tura sa vada..

dragusu 20-06-12 11:14

Am inteles..ideea este ca la manual mai este si o pedala in plus...deci e o chestiune de timp pana te obisnuiesti cu puterea masinii. La bv ai fost cu masina dezechipata?

cristi_407 20-06-12 12:23

Ai o pedala in plus dar chestia e ca tu esti invatat deja cu pedala, eu manual merg doar la curse.. in fine.. Nu, complet complet echipata chiar si ceva bagaje :))

Mdgeo 20-06-12 20:54

salut! cristi_407...am si eu o intrebare.vreau sa-mi achizitionez un golf 5 gti dar e model de america...e vreo diferenta intre cel de acolo si cel european....imi cer scuze pt offtopic.multumesc

cristi_407 20-06-12 22:53

1 Attachment(s)
Nu cred ca e vreo diferenta la nivel technic :)

On topic:

razvanxx 23-06-12 11:13

2 Attachment(s)
Un mic update pentru Leon!:-P

gaju 23-06-12 11:16

Un pic de lipici si schimba prefixu

dragusu 23-06-12 11:30

de cand asteptam adevarata valoare a masinii...

cristi_407 23-06-12 11:46

Bravoo.. asteptam timpi noi :D

law53 23-06-12 19:59

masina este facut cap-coada la bz?

bitnet 23-06-12 22:37

Cam... da.

razvanxx 25-06-12 10:58

Quote:

Originally Posted by gaju (Post 5076509)
Un pic de lipici si schimba prefixu

:D Masina a reusit un 11.9.
Pentru cursa urmatoare : benzina Q16 si usurata cu aproximativ 100kg.
Sa vedem ce se va intampla! :-)

NEo007 25-06-12 13:02

Si cand ziceam ca Octavia APR nu prea are concurenta, ma bucur ca ma insel :)

dragusu 25-06-12 13:42

da octavia APR unde e?

maff_77 25-06-12 13:48

Felicitari baieti pt timpul obtinut!
La cat mai putin timp pe pe 402m :D:D:D

NEo007 25-06-12 13:54

Quote:

Originally Posted by dragusu (Post 5078927)
da octavia APR unde e?

Eu ma refeream la anul trecut cand a mers parca 11.6.. :) Probabil ca se intoarce si anul asta.

dragusu 25-06-12 15:27

asteptam sa apara 2.0tfsi ca se pare ca la AP2 au ramas doar cateva 1,8t facute la bz...restu :confused:

TIGER Cupra/GTC 26-06-12 13:07

Quote:

Originally Posted by dragusu (Post 5079095)
asteptam sa apara 2.0tfsi ca se pare ca la AP2 au ramas doar cateva 1,8t facute la bz...restu :confused:

poate cu putin noroc dupa vara asta, apare la AP2 un 2.0l 20vt(d-ala de generatie veche),dar tot facut la bz

All times are GMT +2. The time now is 06:37.

- Copyright 2026 4Tuning