![]() |
Re: Masini Abandonate!
eu primisem un alt raspuns pt o masina abandonata in curtea unei firme din Sibiu . " Imi pare rau , dar nu pot vinde masina pentru ca am depus dosar la programul RABLA " . A trecut un an si masina este tot acolo intr-o stare tot mai rea , zilele trecute am intrebat iar proprietarul si am primit acelasi raspuns ...:sad:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
inca doua
|
3 Attachment(s)
635 csi abandonat in wisconsin us, m6 abandonat in dubai
|
Quote:
|
20 Attachment(s)
Dubai I
:no::no::yikes: |
Quote:
|
Sa te duci un un trailer sa le incarci pe toate:lol::lol::lol:
|
Sunt a bancilor si nu cred ca vrei sa le urci pe trailer si sa fii prins :)
|
Quote:
|
Quote:
Tare asta:)) Si ce fac banicile cu masinile,nimik le lasa acolo sa stea...ce nu le culege si le pune la vanzare..Nu o inteleg pe asta:| |
in ploiesti este o volga abandonata de ani si ani de zile, dar spre uimirea mea nu prea are rugina avand in vedere ca zace acolo nemiscata de cel putin 8-9 ani. cand o sa trec pe acolo o sa-i fac o poza.
|
4 Attachment(s)
Pacat ca unele masini sfarsesc in acest hal..
Eu trec aproape zilnic pe langa un Mercedes C250Diesel(am vazut ca are piele,automat,geamuri electrice,ac si inca cateva dotari)....insa masina este abandonata de peste 2ani..(daca nu sunt vreo 3).. Astazi m-am oprit sa fac si 2-3poze..(desii era seara) |
5 Attachment(s)
am vazut si eu niste bmw uri abandonate nus la dezmembrare .....poate le vrea cineva pentru piese sau sa le repuna pe strazi
|
Quote:
|
Quote:
private la mine si il contactez eu cand ma duc in zona nui stiu telefonul si nu stiu daca are.dar sunt radiate mi se pare. |
Quote:
ana unde e facuta poza? |
Quote:
|
Quote:
in focsani |
Quote:
|
Quote:
stiu de ala albastru 700 euro negociabil |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca il luati eventual il luati cu platforma nu cred ca e ok la acte orcum salvati nr meu si tinem legatura 0727194736 e pus si la bazar. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e prin balotesti pe sensul spre Dn1 undeva pe stanga un Mercedes de prin `70 abandonat.. e SL sau S nu am fost atent ca eram in graba.. cu prima ocazie ii voi face poze..
|
9 Attachment(s)
ca tot imi place acest topic,zic sa adaug si eu niste masini,unele mai deosebite,nu toate daciile.masini numai din sectorul 4 bucuresti.acuma,doar astea le am,facute din masina in graba.o sa mai apara.
in ordine: ford taunus 4.5 parca,dar nu are motor volvo s40 full full .o masina extraordinara. piele crem...etc.pacat de ea. renault megane 1.6 16v cielo bmw 318 2 usi.........o bijuterie....... daca vreti informatii despre ele,va pot ajuta la unele. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Doresc in formatii despre Volvo....Pe ce strada e, daca e lumea "pasnica" p-acolo.....doresc sa-l iau in ingrijire, nu de alta :D
|
Quote:
|
nu neaparat sa-l iau(as vrea eu, ce naiba:D) insa arata prea jalnic sarmanul.....stii tu, rotile umflate, spalat, ajutat sa arate mai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning