![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
[QUOTE=Alex30;3591821]@andrey : Nimic nou...asteptam sa vina sfarsitul de luna sa imi bage astia salariu sa iau arcuri :-)
E bne atunci :D:twisted: |
oooo e bine ca auzim de arcuri sport :D.sa fie de bine.iti mai trebuiesc 2 jante de logan pentru spate si le poti dubla :-? ca sa scapi mai usor de cheltuiala cu jantele..cred ca o sa arate bine
|
PE cat iei salariul ? :-P sa stiu sa te invit la o bere :D glm , glm :D
|
@nxdev : nu prea vreau sa ma bag la dublat jante. Imi place si mie cum arata dar nu vreau...o sa aiba si ZUZ jante calumea dar pana atunci mai dureaza.
@andrey : pe 30 sau pe 31...mai e :(. Nu dau nimic de baut pana nu termin cu masina deci mai ai de asteptat :lol: |
Quote:
|
Pai in cazul ala nu mai iau nimic :lol:. Hai ca mai e putin 2 saptamani pentru arcuri. A stat 4 luni de zile asa si nu mai rezista putinnnn. Maine se implinesc 4 luni de cand ZUZ e in posesia mea si 6 luni de cand permisul e in posesia mea :-). Andrey...si cand o fi gata sa te vad atunci cate duci :lol:
|
Quote:
|
Cand o fi gata :))
|
Quote:
|
knd o fi gata auzi...clar=))pai o masina niciodata nu i gata...mereu faci kte cv...niciodata n o s o termini:D
|
Bai stii la ce ma gandeam...? Da jos mamaliga din geam, sa fie clean look pe bune! :lol: De fapt...aici e cu risc, ca daca se uita vreun cap de creta si e bulangiu, te arde. Da lasa ca se face si asta, in 6 luni.... Pana atunci, urmatoru pas sunt arcurile, nu? Sa o pui pe burta! :twisted:
|
@ icstrem : Asa e...ai dreptate. In cazul asta nu mai fac cinste :))).
@ saa : La asta ma gandeam si eu da pe un tovaras de-al meu l-a prins fara si i-a dat puncte si amenda deci de ce sa dau 60lei ca asa vrea capu ala de creta...Da, urmatorul pas sunt arcurile :twisted: @ andrey : Si eu nu uit :-) |
11 Attachment(s)
Am fost pe la ZUZ sa mai fac ce mai trebuia....Asa ca:
- am vopsit partea de jos la prag cu negru - am vopsit ramforsarea din fata in negru - am dat capacele jos - am facut curat in masina :oops: Pun si niste poze... |
Keep up the good work ! ;)
|
Quote:
|
arata ok masina...ai putea sa i vopsesti aeratoarele si consola in alb ar da mult mai bine zic eu...iar bandourile sa le faci cu sprayu...mi e sa nu sara sau decojeasca...bft;)
|
Multumesc. La interior nu prea ma bag sa vopsesc cu alb...nu stiu ce sa zic da nu prea imi place alb la interior. Daca era un albastru sau rosu ceva mai mergea. Bandourile o sa le fac azi cred si o sa vedem ce iese. Daca dai cu Primer nu vad de ce sa se decojeasca. Bafta si tie ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
@andrey : Nu prea am avut mult timp azi sa ma ocup de ele dar le-am facut printre picaturi. Le-am dat o mana de vopsea si ma duc mai incolo sa le dau si ultima mana.
@sonny : Nu mai am multa vopsea si nu stiu daca imi ajunge. O sa le vopsesc si pe alea cu alta ocazie :-) Poze cum au iesit putin mai tarziu ca nu am avut timp sa fac :sad: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Au venit si pozele...maine le montez :D.
|
ai ca te descurci:D
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Ms andrey...incerc si eu sa fac ce pot. Poze maine montate Momentan niste poze de azi cu ZUZ de la intalnirea cu fratii si surorile lui :-) |
Quote:
|
Hai nenea ca ai Renault de ce nu vi la intalniri ? Ca nu muscam :)))
|
Quote:
|
hai ca par ok bandourile daca si tin e bine:)daca ai binevointa cand m oi hotara poate ma ajuti si pe mine sa le dau jos si sa le montez...daca tot ai mai facut o odata acum stii ce si cum:Dbft;)
|
ai putea incerca sa lasi manerele negre la fel cum le are KYS:-)parerea mea
|
1 Attachment(s)
@andrey : Pai noi te asteptam :D
@icstrem : Da man te ajut cu cea mai mare placere...cand esti pregatit imi dai un semn pe mess si imi zici ;) @valitataye : Momentan vor ramane negre + inca o poza cu loganistii :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Am pus bandourile pe masina. Azi poze |
Quote:
|
@bib_andrey: zisese poza cu Loganistii, d-aia am intrebat de SN ce cauta.... oricum era o gluma, nu am zis cu sens rau, n-am nimic cu Loganu sau cu SN.:D
@Alex: le-ai vopsit? :rolleyes2 Baga poze sa vada si ochiu meu... al nostru adica :lol: |
hai alex cu pozele:lol:
|
Hai sa facem galerie :lol:
Pozelee . pozelee :lol::lol: !! |
20 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
Gorgeous :D.Nu decupezi locul unde vin proiectoarele:-s?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning