![]() |
Re: Stickere 4tuning
Quote:
PS: daca nu ma insel, si cu Corelu' merge deschis fisier *.psd. |
Quote:
Incerc sa-mi fac timp sa trec si eu pe la o firma din asta de face autocolante sa-mi fac 2-3 stikere cu 4tuning ca vad ca nimeni nu`mi trimite si mie prin posta :( |
Quote:
daca cititi mai bine inainte sa descarcati scrie cu ce sa deschideti !!! |
vreau si eu stick-ere...nu e prima cerere...dar o refac....deci doresc stick-ere la Buzau...platesc la primire..3 bucati vreau. astept PM ca cineva ia in seama cererile noastre si voi da reply cu adresa unde doresc sa le primesc. Va multumesc
|
Quote:
Cer de o luna si nu`mi da nimeni Eu zik ca pan` la urma sa mergem sa ne facem |
de ce nu include revista cate un sticker? eu am avut sticker pe masina pana ieri la spalatorie...
|
De ce oare nu va aruncati si voi ochisorii macar pe o pagina in urma ... si chiar pe topicul despre revista sa vedeti ca se gandesc sa faca acest lucru pe viitor si chiar mai multe . Ideea este ca echipa este la al 4-lea numar , toti muncesc cat pot mai bine si in timp totul fa vi mai bine ... si distributia si subiectele si multe altele printre care si aceste stikere . Puteti sa downloadati fisierul , il scoateti la imprimanta exact asa cum este el , mergeti la orice centru de plastifiere , il decupati , aplicati un adeziv bun pe spate si il lipiti unde vrea inimioara voastra !
|
Asa e cel mai bine , sa ni-l facem noi , daca nu incalcam nici o regula a autorului !!! Daca intelegeti...
|
vreau si eu 2 stikere cu 4Tuning :oops:
|
Quote:
|
Nush ... Deci nu sa-mi ceara despagubiri ceva ...ms oricum ... Luni ma duc la Laris Productions si il fac .... am vb cu ei cik nu costa mai mult de 200.000lei :D ( mi-au dat un pret maxim ):-P
|
Quote:
|
Pei e vectorizata poza ... are dimensiuni ca originalul ... cam 10cm patrati cred :D
|
dragilor, noi facem serii de cate 300 si le dam gratuit
acum e in lucru seria urmatoare, ca nu mai sunt de 2 saptmani... la abonament am uitat, iertare, dar nu din reavointa, pot confirma toti ceilalti care au primit la cerere inca putin si rezolvam |
gratian,daca iau cele 4 numere ale revistei 4tuning,primesc stiker ? :D mai gasesc cele 4 numere ? :)
|
De preferat sa se citeasca inainte tot topicul ...
Quote:
11,9 cm inaltzime Quote:
Potzi sa faci abonament sau sa tzi comanzi numai numerele respective ... "O sa trimitem tuturor celor care iau reviste cate un sticker, in limita celor pe care le avem. O sa mai facem si o sa ne asiguram ca ajung la toata lumea..."(c) Hondarul. https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=16856 |
va datzi seama ca sunt sute de cereri si nu pot face fata....
cei care doresc si-l pot face singuri...luatzi stikerul vectorizat pe care il gasitzi cu cateva pagini in urma il punetzi pe un cd si va ducetzi cu el la un centru care se ocupa cu asa ceva...din cate stiu pretzul e undeva pe la 15 lei....;)sau va strangetzi mai multzi , facetzi mai multe si o sa fie mai ieftin.. |
costa 20 lei...am fost eu azi si mi-am comandat.cel de pe masina a fost stricat la spalatorie..
eu mai am inca 3 masini dar ma cam doare ficatu` sa dau atatia bani pe stickere deci Gratzian te rooooooooooog trimite-mi si mie 3 stickere..pun adresa pe PM? :) |
intrebare se poate face un sticker cu 4t sa iasa pe lateral full ?
|
alea facute de baieti de la 4Tuning sunt super OK , eu il am de mult pe masina si nu am avut probleme la spalat ... :lol:
|
Gratzian , pai da`le si pe aici gratis frate :P
|
eu as propune ca fiecare numar al revistei sa aiba un stiker... de dragu tuningului;)
ce ziceti? ... e doar o idee:oops: |
Ar fii ceva road runner , dar si costul revistei ar creste unpic de tot :P , Good idea :)
|
ma indoiesc ca ar creste pretul... dar e idee interesanta cum am zis;)
|
s a mai propus asta. stickere sa fie ... in rest, nu cred ca nu ar vrea cineva.
|
pai si daca se dau gratuit cum fac sa intru in posesia unuia, sunt din timisoara
|
Quote:
|
Eu Zic Sa Factzi Un Pachet La Revista Cu Un Stiker Si Un Tricou...Si Punetzi Pretzul Revistei + Pretzul tricoului...si gata ne impacatzi pe totzi....ar fi o idee buna asta...pentru ca si eu vreau un tricou si un sticker...cel mai mult imi doresc un tricou..:D..:D...se poate face fatza asta cu tricoul atasat la revista??:D:D PLS UN RASPUNS
|
corect, si eu vreau ticou, e buna idea ta COSMIN
|
Sunt PRO acestei idei ;))
|
fostul meu tricou tocmai a cedat dupa o indelunga folosintza ...
asa ca vreau si eu unul + revista ... si nici stiker nu ma deranjeaza :) |
sa speram ca cineva ne asculta si pe noi
|
bah...haidetzi sa bombardam redactzia cu ideea mea...tre' sa ia ei o masura..ori ne omoara pe totzi..ori ne pune tricou la revista:D:D
|
Pe Bune Acum..ar fi bine sa se faca asa...dar...nu se poate face comanda onlie la tricou...si sa il primesti prin posta...si cand itzi vine coletul platesti tricoul si taxa de drum...Rog Pe Cinev in Cunostintza Sa Raspunda...Daca Se Poate Gratzian Asteptam Un Raspuns De La Tine..
|
Quote:
imediat se apropie 1 aprilie, ziua noastra ,daca redactia ar fi deacord de a realiza si un dvd cu 4 tuning day |
Quote:
|
Quote:
|
da faceti singuri stickere...eu mi-am facut 6 buc cu 100.000 :shock: sunt 10x10 cm si ala de pe masina nu are nimic nici dupa 2 ploi :rolleyes2
voi nu va dati seama ce munca grea si inutila e sa trimiti in toata tara cate o foaie la fiecare...dormi in posta 2 zile :-) |
Quote:
|
cred ca trebuie sa trimiti un pm la userul 4Tuning dar nu mai stiu pt ce
incearca si u |
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning