Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

CT-87-ADY 06-12-04 16:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dogarel\"
Sa stii ca da. Multi cred ca ar vrea sa vada asa un run.

hmmm pai eu am auzit k s`ar fii dat si k ar fii cashtigat...
Oricum barfe... nu e nimik sigur! DMX poate ne lamureshti tu! :D

CT-87-ADY 06-12-04 16:15

Re:

Quote:

Pai pot eu sa ma tin dupa nebunia aia a lui? Fugeeeeeeee.
In alta ordine de idei poate o comitem (urmatoarea intalnire) mai spre noapte si-om vedea atunci.
Numai bine si bune :D

atunci... Locu` din dreapta FATZA(shtie biz de ce am zis fatza :lol: ) de la Mashina : VW GOLF III iepure o sa fie ocupat... ok?
:lol: :P
P.S: zicetzi ma facem pe 18DEC o intalnire??? ca nu o sa mai avem scoala ... o sa fie marfa... i`a zicetzi ?
Eventual mai tarziu pe la 20.00... 22.00 vdm noi.. :arrow:
WAITING ...! :D

BIZ 06-12-04 16:33

:lol: ady ............. cine ti-a garantat asta :?: poate dogarel are treaba :P :)))))))))

hmmmmm sadu cu dmxu :roll: :roll: :roll: ......... ar fi ceva, dar nu suntem noi in postura sa decidem in locul lor :P ....... asa ca poate ne vor zice ei la urmatoare intalnire ............. poate ne si demonstreaza :D

nu e vorba daca facem pe 18 intalnire cine vrea sa vina acolo cine nu poa sa faca ce vrea :P ......... dupa cum am mai spus sambata seara se aduna lume :P ;)

CT-87-ADY 06-12-04 16:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BIZ\"
:lol: ady ............. cine ti-a garantat asta :?: poate dogarel are treaba :P :)))))))))

hmmmmm sadu cu dmxu :roll: :roll: :roll: ......... ar fi ceva, dar nu suntem noi in postura sa decidem in locul lor :P ....... asa ca poate ne vor zice ei la urmatoare intalnire ............. poate ne si demonstreaza :D

nu e vorba daca facem pe 18 intalnire cine vrea sa vina acolo cine nu poa sa faca ce vrea :P ......... dupa cum am mai spus sambata seara se aduna lume :P ;)

1. Glumeam la faza cu \"locu` din dreapta\" :D
2. Sa ne demonstreze ar fii prea frumos... si oricum nu cred k au unde. :? 3.Si dak venim noi ashtia fara mashina e mai de ***. :? mai multa plicitseala , bine dupa 3-4beri vezi altfel viatza! :lol:
:?:

ZICETZI MA CARE VENITZI PE 18DEC?
art , madfish, needbrain(vezi poa` o corupi pe mamy sa vii cu mashinutza :lol: ) , cipri , tra, zma, andrei, dmx.. etc :wink:

CT-03-ART 06-12-04 19:57

eu o sa fiu prezent. propun ca loc de intalnire sala sporturilor pt cei fara mashina la ora 21 ca pe la 22 sa fim in port. iar cei cu mashini sa vina la 22 in port.eu unu o sa fiu la ora 21 la sala sporturilor... ne vedem pe 18.

mike.omega 06-12-04 20:23

Dragi forumisti scolari, noi luam vacanta pe data de 21, asta asa sa va dau o veste buna :lol:
Iar dmx vs. Andrei... poate n-ati observat... dar espero-ul are suspensie standard si pierde mult la plecarea de pe loc :roll:

PS: sper ca n-am fost off-topic 8)

AliNU 06-12-04 20:49

pey...in legatura cu intalnirea...cam ce o sa se intample pe acolo ?? ca asi veni shi eu...doar sa vad...ca am probleme zilele astea cu ai mey...dar o sa incerc...dar in orice caz... o sa vin pe la 18. ART...sper sa ne intalnim acolo...daca o sa mai raman...ramane de vazut.

CT-87-ADY 06-12-04 21:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
eu o sa fiu prezent. propun ca loc de intalnire sala sporturilor pt cei fara mashina la ora 21 ca pe la 22 sa fim in port. iar cei cu mashini sa vina la 22 in port.eu unu o sa fiu la ora 21 la sala sporturilor... ne vedem pe 18.

stai sa venem cine vine si dupa aia vedem noi cum ne organizam....
k sincer e km nasol sa mergi de la s.s. pana in port... drum lung si FRIG vdm noi ucm facem poate fac ashtia cu mashini o fapta buna si ne i`au si pe noi sau... merem cu taxi`u..
oricum mai este pana atuni vedem noi! :)

zana`rea}{ 06-12-04 21:40

de fapt vacantza se ia pe 22 :D :D ..

CT-03-ART 06-12-04 22:27

veshti proaste pe 18 ishi face finamiu majoratu dar akum este in discutzii daka sa il faca pe 18 sau pe 28... eu sper sa il faca pe 28...

D_M_X 07-12-04 15:06

Cine dracu a mai scos-o si pasta ca m-am dat cu andrei?Si la faza cu venitu si intalnitu in port.... Pai in pielea mea weckendul trecut am fost v s d seara in port si stateam de vrb cu cine stiam si eu dar nu vine nimeni sa zica ..Bei sunt ala de pe 4tuning...ca eu sau dogarel sau masi stiu eu cine de unde pielea mea sa stim cacre cine este ca vad ca portu e plin de coji de seminte si de mici bisericute care barfesc ca ala face si drege si mai stiu eu ce. OARE ERAU MULTZI SATISFACUTI CA AM MSINA PLEZNITA?

pav[] 08-12-04 08:20

sincer sa fiu, am fost foarte impresionat de felul in care ai plecat intr-una din seri.. imi place cum se infige masina :D nu am vazut unde era lovita.. poate era pe partea stanga.. pe care eu nu am vazut-o din unghiul in care eram..
p.s. n-avea rost sa vin sa vb cu tine ca nici nu ma stiai.. n-am vb niciodata.. so.. poate data viitoare :)

x-28-TRA 08-12-04 10:28

x-team nu va fii prezent ptr ca pleaca la munte pe 17

X-Ray-Eyes 08-12-04 18:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

Sa stii ca da. Multi cred ca ar vrea sa vada asa un run.

hmmm pai eu am auzit k s`ar fii dat si k ar fii cashtigat...
Oricum barfe... nu e nimik sigur! DMX poate ne lamureshti tu! :D

De la cine ai auzit tu spune-i sa nu se mai bage in seama ca e pe dinafara.
Daca o sa ma fac vreodata cu DMX sau cu oricare altul nu o sa o fac cu surle si trambitze ptr ca imi place sa am liniste , nu sa ma trezesc cu politia pe cap ...
Cum ne-am trezit acum 2 luni dupa ce a mancat unu ( se stie cine este ) cacat la VAL ... Intelegi ?
Si sincer nu am chef de dat declaratii pe mamaia ...
Eu inca tin minte fazele cu METRO BAAAAAAA sau Varianta sau altele cand veneau 100 de masini sa vada cum se da \" Suparatu\" cu mai stiu eu ce BMW sau Supernovele rosii intre ele sau cu vreo Straina ...
Si ...
Unde's multi ... nu-i bine ...

x-28-TRA 08-12-04 23:07

da ce ai u cu super novele rosii????? :punch:

D_M_X 09-12-04 08:39

de la cine ati auzit voi ca m-am dat cu andrei
bai frate nu poti sa stai de vrb 10 minute intr-o parcare si sa pleci acasa ca zice lumea ca te-ai dat
of of of

CT-03-ART 09-12-04 08:50

ce sa faci mai nu vezi ca romanii cand vad o mashina cu motorul modificat zic gata asta tre sa aiba peste 400 de cp :D cum draq ma... se joaca cu caii putere la fel cum se joaca cu monedele de 500 sau de 5000.

il mai auzeam pe unu ca are el la CET akolo o calibra de 450 de cp...sa moara totzi mancatorii ashtia de ***

CT-87-ADY 09-12-04 09:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
de la cine ati auzit voi ca m-am dat cu andrei
bai frate nu poti sa stai de vrb 10 minute intr-o parcare si sa pleci acasa ca zice lumea ca te-ai dat
of of of

sincer... nu mai tzin minte ! :?

X-Ray-Eyes 09-12-04 16:34

Re:

Quote:

il mai auzeam pe unu ca are el la CET akolo o calibra de 450 de cp...sa moara totzi mancatorii ashtia de ***

Aia neagra neinmatriculata ?
:evil_laug
You make me laugh ...
Cat se chinuia saracu sa tzina pasul cu mine asta vara prin mai in Mamaia ...

CT-87-ADY 09-12-04 17:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Quote:

Aia neagra neinmatriculata ?
:evil_laug
You make me laugh ...
Cat se chinuia saracu sa tzina pasul cu mine asta vara prin mai in Mamaia ...

Neagra cu numere de Germania? \"LAU....\"? :o
E marfa rau aia....

D_M_X 10-12-04 08:43

aia albastra si cu bari negre facute ca curu si caree la vanzare acum?Daca aia are 450 de cai sau cat ziceti ca ati auzit inseamna ca eu am nos pe masina si nu stiam. Pacat de masina ca si-a batut joc de ea cum a facut-o dar stitzi vrb ca nu poti sa faci treaba mare in gusturile omului. APROPO STIE CAREVA UN VOPSITOR BUN CARE SE PRICEPE LA GASIT CODU LA PERLA MEA ALBASTRA DE PE MASINA??

CT-03-ART 10-12-04 09:58

intreabal pe X-Ray-Eyes poate shtie el ca ai vazut ce culoare frumoasa are pe mashina... sigur a fost bun acel vopsitor...

matrixu 16-12-04 14:06

Si? se mai tine ceva pe 18 seara sau nu?
Avand in vedere ca s-ar putea sa fiu in Cta o sa imi fac si eu aparitia prin port.

BIZ 16-12-04 17:23

as i was saying :P ..... 8 o'clock ....... se aduna lume , nu e ce a fost odata , dar se mai aduna .......... matrixu poate ne vedem acolo ;) ... cheers :D

CT-03-ART 16-12-04 18:49

Aha sambata ora 8 adunarea la sala sporturilor... venitzi cat mai multzi sa ishi faca matrixu aparitzia...

CT-03-ART 16-12-04 20:13

eu imi bag... ca tot nu pot sa vin de data asta... e majoratu lu finamiu... akum mi-am amintit... sa-mi trag un glonte...e nasol ma shi asta a pus majoratu sambata...

matrixu 16-12-04 21:50

Re:

Quote:

Aha sambata ora 8 adunarea la sala sporturilor... venitzi cat mai multzi sa ishi faca matrixu aparitzia...

OFFTOPIC:
Oare de ce nu puteai tu sa taci ???
Sarcasmul asta chiar nu isi are rostu, si tare as vrea sa iti vad fetisoara aia de 15 ani, ca la gura nu te-ntrece nimeni,mai ales de cand ai faimoasa functie.
Ontopic
Se strange lumea si in port?

CT-87-ADY 16-12-04 22:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"matrixu\"
Quote:

OFFTOPIC:
Oare de ce nu puteai tu sa taci ???
Sarcasmul asta chiar nu isi are rostu, si tare as vrea sa iti vad fetisoara aia de 15 ani, ca la gura nu te-ntrece nimeni,mai ales de cand ai faimoasa functie.
Ontopic
Se strange lumea si in port?

Atomsfera de scandal... 8)
ART sa vin cu interventzii? :D
:lol:

dogarel 16-12-04 23:32

@matrixu:
O sa ne adunam la Sala Sporturilor si poate apoi, daca vor si ceilalti, o sa dam o tura in port.

matrixu 16-12-04 23:43

Re:

Quote:

@matrixu:
O sa ne adunam la Sala Sporturilor si poate apoi, daca vor si ceilalti, o sa dam o tura in port.

Atunci sper sa ne vedem la sala si dupa vom vedea...........

dogarel 17-12-04 14:57

Da mare shef :D
Vorbim acolo ce si cum facem.
C YA ALL!!!!

AliNU 17-12-04 17:17

Baietzii...spundetzi`mi shi mie..cand ne intalnim?? Sambata sau duminica...si la ce ora...si...alte detalii de scena spre ce locatii ne mai ducem.

CT-03-ART 17-12-04 17:43

pai intalnirea este la ora 20 in ziua de sambata... mai multe detalii ii rog pe Biz sau pe Ady sa dea...

zzero 18-12-04 01:55

Sper sa reusesc sa ajung si eu.Ca o sa am ceva treaba pe zi.

D_M_X 18-12-04 11:55

eu nu vin ptr ca sunt la munca. Va urez distractie placuta

BIZ 18-12-04 13:56

sorry ca anunt tarziu, din motive personale ( plecat din localitate ), nu cred ca are rost sa ne fataim in 1000 de locuri.
Sa meregem mai intai la ss si porma in port, nu vad rost, din moment ce toata \"crema\" se duce direct in port.Parerea mea ar fi sa ne vedem direct acolo, in port. ......... daca voi sunteti de acord bineinteles. va astept si parerile voastre

P.S.: D_M_X, daca tot ai banii aia de la tipu ala din America, poate le dam o alta intrebuintare tot pt curse ;) ......... vorbim mai multe pe pm sau pe mess ;)

CT-87-ADY 18-12-04 14:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BIZ\"
sorry ca anunt tarziu, din motive personale ( plecat din localitate ), nu cred ca are rost sa ne fataim in 1000 de locuri.
Sa meregem mai intai la ss si porma in port, nu vad rost, din moment ce toata \"crema\" se duce direct in port.Parerea mea ar fi sa ne vedem direct acolo, in port. ......... daca voi sunteti de acord bineinteles. va astept si parerile voastre

P.S.: D_M_X, daca tot ai banii aia de la tipu ala din America, poate le dam o alta intrebuintare tot pt curse ;) ......... vorbim mai multe pe pm sau pe mess ;)

Pai poate unii n`au cu ce sa ajunga acolo...
E frig :wink:

unKnown 20-12-04 01:17

Unii chiar stau in frig si se \"holbesc\" :shock: :shock: moaaaaaaa :p

mike.omega 20-12-04 11:39

8 Attachment(s)
La ultima intalnire n-au fost decat 4 oameni :roll:
Adica eu, dogarel, biz si tipul cu slz alba(sorry dar nu pot sa-i retin nick-ul :oops: )
Poze n-am facut pt ca era noapte si imi tremura mana de frig :lol:
In schimb l-a intoarcere, cu biz si dogarel, am gasit niste masini interesante :twisted:

Luati de priviti!

mike.omega 20-12-04 11:44

1 Attachment(s)
Si ultima...

All times are GMT +2. The time now is 21:28.

- Copyright 2026 4Tuning