![]() |
Re: Club Clio
lol si dungile cand
|
Quote:
|
Reme mai vorbim..vedem noi nu e problema... in curand vor aparea si pozele de la Renault Meeting de sambata...asa ca tineti aproape :lol:!
|
hai cu ele in secolul asta!
|
promit ca maine le voi pune si eu pe putinele care le-am facut!
|
Pozele au aparut pe threadul Renault Meeting...nu are rost sa le pun si aici! :) Ce mai ziceti bai Clio friends?:)
|
am mai scris undeva dar nu cred ca a vazut lumea ... ia uitati ce a facut micutzul clio in acest test :
http://www.autoexpress.co.uk/news/au...st_drives.html |
super tare.
poate asta o sa fie urmatoarea sau poate megane rs! :)))) |
Clio friends s-au dat la fund? :) a inceput facultatea...munca alea alea?
|
oooo domnu preshe...ce mai faceti?
|
bei tu te-ai laudat jante alea alea dungi cand le pui a shit a inceput facultatea hai ca ma duc la ore hai pa :lol:
|
ce vrei ma asa e cu astia hentelectuali domne.off off
|
Se pregateste o surpriza ff curand...SUNu...new look!
|
eu stiu care!!!
:) :) :) |
iti pui jantele?
|
pai aia e surpriza ma? ca de la pagina 4 ne tot ameninti! :lol: :lol: :P
ps: sper sa nu te superi, dar glumesc! succes! asteptam pozele... |
Cum sa ma supar bei nebunule...asta mi-a fost norocu cu banii si cu gumele astea ... vin cu poze cat de repede pot ;)
|
abia astept sa vad pozele...
|
si eu.
ca pe real arata frumos rau. sa vedem si in poze! :) :) |
8 Attachment(s)
Iata cateva facute noaptea cu telefonul..scuzati calitatea...voi face unele cu un aparat serios cat de curand! Enjoy...
|
ooo sun-ule era si cazul! ARATA BESTIAL ! deci congrats pt noii papucii la buburuza :D beeton
PS : si acuma tre sa fii mai aproape de strada :D...intelegi u ce vreau sa zic... |
pt fanii clio 3 sport si nu numai...Trebuie Sa Vedeti asta :) https://www.youtube.com/watch?v=CN4jHH9rXeU
|
UAUAUAUAAAAAAAAAAAA .... gata ... m-am razgandit .... asta e culoarea ce-mi place
|
va rog nu evitati acest link .... il puteti vedea pe micutzul clio in actiune si in plus inca 19 masini sport ... este f misto ...
http://www.autoexpress.co.uk/news/au...st_drives.html |
@sun... arata super... felicitari!
Despre RS... n-am ce sa mai spun... decat VREAUU SI EUUUUU!!!!!!!!!!! |
frateeeee chiar arata fffff bine jantele pe masina.....sa le stapanesti sanatos frate ....sper sa ajung sa le vad si eu pe viu.......;)
|
bv sun-ule multa bafta si cascaval in continuare sa o faci exact cum isi doreste inimioara ta ;) te pupa fratele tau
|
bravo ma sa le stapanesti sanatos mai preshe mai
|
foarte frumos :) arata a masina...:p
|
Arata super SUN-ule! urmatorul pas... Coboar-o!!!
|
traiasca boieruuuuuuuu! 8)
aku merge altfel prin galaxie... :-) |
Inca odata felicitari pentru alegerea facuta si cu jantele si cu cauciucurile (here part of the credits goes to mondialu aswell :) )...si cei care au vazut doar pozele...ii asigur ca arata de 10 ori mai bine in real life..;)...sa le stapanesti sanatos mai asta si sa ai grija de ele..
|
Quote:
|
nice nice in sfarsit sa batut gongul jantelor ;)
|
arata frumos SUN`ule! Sa le stapanesti sanatos si fara sa le zgarii! :)
in ceea ce priveste noul RS! Este o opera de arta si un nou vis de-al meu! :) |
eu vreau v6.
este cel mai smecher clio care am putut sa-l vad vreodata. la top gear spuneau ca daca ai 10 super masini in garaj in acel top ten trebuie sa incluzi si un clio v6. |
da! dar vezi tu, am condus un peugeot 406 coupe V6 si avea un consum mediu de 18-19%... nu departe de un clio V6!! Exact cum au zis si cei de la top gear... daca ai un garaj sa o scoti doar cand ai chef de senzatii tari!
Mi-ar placea si mie sa am un V6 dar sa am si cu ce sa-l intretin! :) RS mi se pare mai putin pretentios! |
felicitari SUN-ule. ii sta foarte bine buburuzei cu noile incaltzari. asteptam urmatorul pas in materie de modificari. multa bafta tuturor dar mai ales tie si lui ToTo. Respect
|
o toba daca ai(ai? ca nu stiu..) si eu nu as mai schimba nimik la ext,poate un eleron finutz si suspensiile mai jos un pic si gata
|
Va multumesc tuturor pentru aprecieri...stiu ca asteptati de mult acest moment :) trebuia sa vina de ceva timp... stabilitatea si aderenta s-au imbunatatit considerabil dar vreau neaaparat in primavara o suspensie sport cu o coborare de 3-4 cm!
Riptor toba nu am si nici nu imi voi pune pentru ca nu ma ajuta nici macar cu sunet...in schimb voi trage teava pana sub buclier si voi pune un tip...nu m-am hotarat la un model anume. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning