![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
3 Attachment(s)
capa am luat si topicu asta si opicul vechi la prificat pagina cu pagina si credema ca am gasit tot ce m-a interesat despre setarile graficii nu sa discutat s-au dat doar cateva sfaturi si alea ti le zic eu : da setarile la placa video la maxim si setarile la joc la maxim si gata .....
Acum se vad pozele ? : Attachment 1477173 Attachment 1477174 Attachment 1477175 |
In cazul asta, iti recomand niste ochelari!
Scria clar peste tot despre un anume ENB si bla bla..mai purifica incaodata tot ce s-a discutat si ai sa gasesti. ;) Sau cere-i enb-ul unuia care il are bine setat si spor la joc. ;) PS: Acum se vad pozele... |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Un mic Civic :x
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
@razvan17r: fa si tu in asa fel incat sa ajungi la o grafica mai reusita, si rezolva problema cu iesitu motorului prin capota la civic, da foarte nasol ! ;)
Toyota Celica |
@razvan17r-intra in video settings si da esl shader -off :)
@SST_06-cred ca am zis pe topicul cel vechi de n ori sa faceti setari la placa video, trebuie dat Antialiasing si ANtifilter(sau cum draq se numeste) la maxim, enb e doar o mica imbunatatire, dar importante sunt setarile din placa video, si nu va mai chinuiti cu 2 versiuni(221 mwm si 230 le ) luati-va LE2MWM, bagati pana la 221 mwm si pe urma luati de la semnatura mea Le2MWM patch, dati paste peste jocul deja instaalat pana la vers 221mwm(si asta e tot, va permite sa bagati orice mod pt orice versiune, adica mai putine erori) @Mikidude-frumoase poze nenea, celica cred ca vrea sa fie o replica la aia din bucuresti :D |
Quote:
Sincer , daca as stii cum sa fac sa se vada mai bine , as face-o .. dar nu stiu cum ! Am incercat in toate modurile si la placa video si in joc ! :| Spune-mi si mie de exemplu , cum ai facut sa se vada la tine asa ? |
4 Attachment(s)
@razvan17r: cum s-a mai zis, totu tine de setarile la placa video si la joc... citeste pe Thread`ul vechi si gasesti acolo toate raspunsurile posbile si imposibile :D
Dacia Logan ! TEST(nu o cereti, inca e WIP,pentru necunoscatori, WIP = work in progress) ;) |
sa moara Gibilan zici ca e taxi-ul tau de la munca :lol::lol::lol::lol: LOL LOL
|
Foarte tare !!!
@ Marius, o sa fie doar varianta stock ? |
3 Attachment(s)
Pisi :lol:
miki , sincer ! Respect frate ! Arata extraordinar loganul ... abea astept sa-i rup rotile :lol: |
vezi ca se poate...acum shimba reflectia jocului, si baga new paint tot in joc
http://www.mediafire.com/?nyjtyty4dk5 http://www.mediafire.com/?0gmoyvuz5uy#1 apropo, eu fac loganu si miki ia Respect? @?!? WTF? :lol::lol: |
Quote:
Ce am zis si mai sus -> Abea astept sa-i rup rotile(cauciucurile) :twisted: |
Quote:
RESPECT NENEA MARYUS |
Quote:
|
Quote:
|
Sal all. Sunt nou pe forum dar am jocul de un timp. O intrebare: se pot pune harti noi in versiunea 2.3.0? daca da imi puneti ceva fain?:-)
|
Quote:
|
Am testat si eu ieri Loganul! Masina e intradevar nebunie, atat cu mici exceptii care benuiesc ca se vor "repara" . . . in rest, mai vorbim in particular. :twisted:
|
8 Attachment(s)
Ma bucur ca v-a placut Hummerul.Iar,Maryus...Loganul...jos palaria
BMW M3 |
@danny125-Faine poze jentile alea negre vin super pe BMW:twisted:
|
3 Attachment(s)
Salutare tuturor! Ce pot sa zic despre Logan...Foarte frumos!!! Respect Maryus!
Vin si eu cu un Golf 3, medium tunig! |
4 Attachment(s)
o plimbam pe mercedesa... :))
|
@Geobrinelu-frumos golful dar mai vezi ce faci cu rotile alea
@tm_kata-:rolleyes2tare "femeia":))) |
Quote:
|
harti unde se pot baga oponenti stie careva?
|
1 Attachment(s)
@Geobrinelu-incearca sa pui alte suspensi sa nu stea rotile asa de inclinate
@bLoNduL-uite mapa cu oponenti oponenti in pui in felul urmator faci masina o salvezi cu numele dragcar daca mai ai ceva nelamuri pm |
Quote:
|
@ady96 - mersi mult, o sa incerc maine sa vad daca imi merge
|
O intrebare , daca bag LE2MWM peste 2.3.0 merge ?
|
eu am incercat si nu mi`a mers, acum nu stiu daca merge si la tine, eu zic sa dezinstalezi tot, si sa reinstalezi in felu` urmator, slr normal, apoi patch de la 2.1.0 la 2.2.1 , apoi mwm patch si LE2MWMfinal.v5
|
4 Attachment(s)
HONDA CRX
in chestile astea nu ma bag ca nu ma pricep asteptati ca o sa va zica maryus sau alti care stiu |
ady nu stiu la ce te referi cand zici dupa ce fac masina sa o salvez cu numele dragster, adica nu inteleg cum se face, am facut masina, am setato si cum se salveaza?:)) sunt cam noob dar na ce sa fac :D
|
Quote:
|
am facut cum ai zis si nu imi apare nici un oponent, ma duc, ma asez la start si nu e nimeni :(
|
Quote:
@Geobrinelu: un singur lucru, incearca sa faci formatu JPEG la imagini :!: @razvan17r: Instaleaza iar jocu, versiunile le gasesti la Maryus la semnatura :D nu merge 2.21 peste 2.30 @bLoNduL: Deci intri in garaj faci masina dorita, dupa ce ai terminat`o dai inapoi la meniu, undeva in stanga gasesti Save Car, o salvezi cu numele dragcar, dai iar in garaj, iti faci masina cu care vrei sa "te dai" tu, dupa ce ai facut`o dai sa iesi pe traseu, alegi traseul Drag Track, te duci la start si dai de oponent`u cu masina pe care ai facut`o prima data :-P |
Quote:
|
hai sa nu mai facem posturi aiuria iti spun pe pm
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning