![]() |
Re: Multa munca pentru o...pisi...
Quote:
|
sa zicem k da
|
O sa iasa o "mica" bestiutza!!!(in sensul bun)....te ai gandit la modelul d jante ?
|
aprp. mihaita ,am impersia eu sau te-ai inspirat dupa look-ul lui BYE :oops: :oops: :oops: :oops:
|
ASTAZI...e ziua cea mare,dar se pare ca vremea nu tine cu tine!!!
|
da' :(....nu m'am inspirat de la BYE...cred k o sa iasa cu totul altceva...cat despre capoata modificata..m'am gandit k daca am E36 sa ramana E36...si mi se pare si putin mai agresiv asa...ma rog..acum fiecare cu ideile si gusturile lui
|
eu te sfatuiesc sa o faci alb simplu fara perla
|
ms pt sfat...da' e deja vorbit tot
|
Bravo Mihai ! Felicitari !
|
ms frumos.....
|
cum vrei ideea e ca nu se mai poarta culoarea asta iar daca vrei sa schimbi ceva pe ea o bara un spoiler un eleron sau Doamne fereste o lovesti nu o sa-ti mai iasa la fel .... mergea sa o faci alba cu geamuri negre bandourile de pe usi tot albe niste stopuri si semnale smoked si niste jante ceva pe 17 18 rial daytona race de exemplu facute cu centrul negru sau gri inchis si buza cromata :D si kit de m bineinteles , in schimb fiecare cu gusturile lui, bafta cu masina!
|
eu inteleg si apreciez ceea ce spui tu..da' daca tot ai atatea idei..pune'le frate in practica tu....si....1. in caz k revopsesti spoilerele nu e problema...iese culoarea..mai greu e cand vopsesti o parte din caroserie...2.bandouri nu mai are masina 3.folie pe geamuri si triple negre nu cred k inseamna tuning...credeam k au ramas undeva departe...3.rial'u nu mi se pare o alegere buna...am comandat jante keskin...iar kit'u de M e si el acolo
cred k am spus destule...usor usor o sa ma retrag de aici |
mda, nu stiu ce probleme ai tu cu mine dar nu cred ca te-am deranjat vreodata cu nimic ca sa-mi rapunzi cu tonul ala .... bien ca folie si stopuri nu inseamna tuning ......... ma rog treaba ta si stopuri nu am zis negre am zis smoked!
http://www.motormec.co.uk/pics/Bw-216.jpg http://www.flatoutperformance.com/Me...%20blinker.jpg http://www.flatoutperformance.com/Me...%20signals.jpg http://www.flatoutperformance.com/Me...headlights.jpg http://www.ivautoparts.com/andale/im...r_D_Side_8.jpg |
si inca ceva farurile care le aveai inainte mi se par total nepotrivite pt masina si culoare, par facute pt masini asiatice ... imi pare rau ca aici sunt apreciati decat pupincuristii, sunt greu de suportat criticile .... salut
|
eu zic ca doar a fost o parere de a lui si nu trebue sa te iei de el
mie sincer chiar mi-a placut ce a vrut el sa-ti propuna da orcum gusturile nu se discuta ai dreptate totusi era o idee buna :peace: cum iti iau eu apararea fxn-ule :drunk: :boogy: |
eu zic k ar fi trebuit sa imi ceara si mie o informatie despre ce anume as cam vrea sa fac si ce sa pun pe masina...si dupa sa inceapa sa insire..cat despre faruri yo zic k ar fi trebuit sa o spui de mult daca vad k tii asa d mult...o sa fie puse faruri pe fond negru...triple led fond negru...etc...nu cred k trebuie sa spun acum tot ce fac la masina
|
pun pairu ca o sa iasa ceva frumos , mult mai frumos ca inainte , si kit-ul de M e cel de E36 nu ?
|
de o suta de ori mai frumoase stopurile p led... decat "smoked" .... alea smoked imi inspira piatza , kitsch .... masina trebuie sa iasa in evindenta ... nu sa devina o umbra!
|
de E36...bara fata cu proietoare fond negru..spate...decat difuzer'ul e schimbat...
|
1 Attachment(s)
Cam asta e pana acum...
|
bafta mihaitza ... din ce ai spus , o sa iasa mult, mult mai grava!
|
sper sa fie destul de dragutza ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci o sa avem doua beemere albe in Craiova ! :D
|
Quote:
|
Momentan nu pot sa zic, o sa fie "lansat" la 4tuning day !
|
Quote:
|
frumos, imi place, sper sa iasa exact cum vrei u si munk sa iti fie rasplatita. imi placea culoarea p care o avea inainte, dar e mishto cum o faci, asa vreau sa o fac si eu p a mea, dar snt in dubii, perlat, sau alb simplu.
bafta in continuare! |
cate surprize si de 4tunning day..toata lumea preagateste cate ceva...
|
Quote:
on:cand iei masina din service? |
domne nu te spun la nimeni...masina...azi trebuie sa ma duc cu platforma sa o iau
|
@Al3xius - Ce atatea secrete frate m-ati innebunit numai lansari si chestii destea ! Spune-le oamenilor ca sunt curiosi !
@alexzander407 - Frate al doilea "beemer" este un urs ... GRF`u ! O sa fie foarte frumoasa masina .. Valy o are de o luna in garaj la dezechipat si maxim pana pe 15 martie o sa fie gata ! Offfff ... top secret ! :D :D :D Scuze de off-topic !!! Ca sa fiu si ON : @mihaitzaa - Cand pui motoru pe ea ? Ai cantarit singur volanta ? :) Vreau sa stiu daca am avut dreptate ... :P :P :P |
volanta normala are 12,75 kg....iar aia de M...are 11,4 kg
|
ms doru ... asteptam sa ne surprinda placut ... gata cu offtopicu ca stricam threadu omului:D:D
|
cu siguranta...o sa surprinda placut pe toata lumea ;)
|
Quote:
Nu`mi place sa vorbesc pe masina altuia si nu`mi place sa barfesc si sa imbarlig lumea....cum faci tu ! Ma abtin de la alte comentarii din respect pt. topicul lui Mihaitza! Bafta cu pisicutza! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:21. |
- Copyright 2026 4Tuning