Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Multa munca pentru o...pisi... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/18144-e36-munca-pisi.html)

alexzander407 17-02-07 01:24

Re: Multa munca pentru o...pisi...

Quote:

Originally Posted by mihaitzaa (Post 753572)
culoarea...alb...

perlat presupun, nu ?

mihaitzaa 17-02-07 02:13

sa zicem k da

sprinter 17-02-07 02:54

O sa iasa o "mica" bestiutza!!!(in sensul bun)....te ai gandit la modelul d jante ?

alexzander407 17-02-07 05:02

aprp. mihaita ,am impersia eu sau te-ai inspirat dupa look-ul lui BYE :oops: :oops: :oops: :oops:

dj16xxs 17-02-07 09:51

ASTAZI...e ziua cea mare,dar se pare ca vremea nu tine cu tine!!!

mihaitzaa 17-02-07 10:00

da' :(....nu m'am inspirat de la BYE...cred k o sa iasa cu totul altceva...cat despre capoata modificata..m'am gandit k daca am E36 sa ramana E36...si mi se pare si putin mai agresiv asa...ma rog..acum fiecare cu ideile si gusturile lui

Gabi_323i 17-02-07 11:53

eu te sfatuiesc sa o faci alb simplu fara perla

mihaitzaa 17-02-07 11:58

ms pt sfat...da' e deja vorbit tot

Gabi 17-02-07 11:59

Bravo Mihai ! Felicitari !

mihaitzaa 17-02-07 12:01

ms frumos.....

Gabi_323i 17-02-07 12:05

cum vrei ideea e ca nu se mai poarta culoarea asta iar daca vrei sa schimbi ceva pe ea o bara un spoiler un eleron sau Doamne fereste o lovesti nu o sa-ti mai iasa la fel .... mergea sa o faci alba cu geamuri negre bandourile de pe usi tot albe niste stopuri si semnale smoked si niste jante ceva pe 17 18 rial daytona race de exemplu facute cu centrul negru sau gri inchis si buza cromata :D si kit de m bineinteles , in schimb fiecare cu gusturile lui, bafta cu masina!

mihaitzaa 17-02-07 12:10

eu inteleg si apreciez ceea ce spui tu..da' daca tot ai atatea idei..pune'le frate in practica tu....si....1. in caz k revopsesti spoilerele nu e problema...iese culoarea..mai greu e cand vopsesti o parte din caroserie...2.bandouri nu mai are masina 3.folie pe geamuri si triple negre nu cred k inseamna tuning...credeam k au ramas undeva departe...3.rial'u nu mi se pare o alegere buna...am comandat jante keskin...iar kit'u de M e si el acolo

cred k am spus destule...usor usor o sa ma retrag de aici

Gabi_323i 17-02-07 13:03

mda, nu stiu ce probleme ai tu cu mine dar nu cred ca te-am deranjat vreodata cu nimic ca sa-mi rapunzi cu tonul ala .... bien ca folie si stopuri nu inseamna tuning ......... ma rog treaba ta si stopuri nu am zis negre am zis smoked!

http://www.motormec.co.uk/pics/Bw-216.jpg
http://www.flatoutperformance.com/Me...%20blinker.jpg
http://www.flatoutperformance.com/Me...%20signals.jpg
http://www.flatoutperformance.com/Me...headlights.jpg
http://www.ivautoparts.com/andale/im...r_D_Side_8.jpg

Gabi_323i 17-02-07 13:14

si inca ceva farurile care le aveai inainte mi se par total nepotrivite pt masina si culoare, par facute pt masini asiatice ... imi pare rau ca aici sunt apreciati decat pupincuristii, sunt greu de suportat criticile .... salut

66NFS 17-02-07 13:36

eu zic ca doar a fost o parere de a lui si nu trebue sa te iei de el
mie sincer chiar mi-a placut ce a vrut el sa-ti propuna da orcum gusturile nu se discuta ai dreptate
totusi era o idee buna :peace:
cum iti iau eu apararea fxn-ule :drunk: :boogy:

mihaitzaa 17-02-07 17:02

eu zic k ar fi trebuit sa imi ceara si mie o informatie despre ce anume as cam vrea sa fac si ce sa pun pe masina...si dupa sa inceapa sa insire..cat despre faruri yo zic k ar fi trebuit sa o spui de mult daca vad k tii asa d mult...o sa fie puse faruri pe fond negru...triple led fond negru...etc...nu cred k trebuie sa spun acum tot ce fac la masina

alexzander407 17-02-07 17:05

pun pairu ca o sa iasa ceva frumos , mult mai frumos ca inainte , si kit-ul de M e cel de E36 nu ?

sprinter 17-02-07 17:08

de o suta de ori mai frumoase stopurile p led... decat "smoked" .... alea smoked imi inspira piatza , kitsch .... masina trebuie sa iasa in evindenta ... nu sa devina o umbra!

mihaitzaa 17-02-07 17:19

de E36...bara fata cu proietoare fond negru..spate...decat difuzer'ul e schimbat...

mihaitzaa 17-02-07 18:52

1 Attachment(s)
Cam asta e pana acum...

quze 17-02-07 18:56

bafta mihaitza ... din ce ai spus , o sa iasa mult, mult mai grava!

mihaitzaa 17-02-07 19:34

sper sa fie destul de dragutza ;)

Gabi_323i 17-02-07 20:57

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 755102)
pun pairu ca o sa iasa ceva frumos , mult mai frumos ca inainte , si kit-ul de M e cel de E36 nu ?

parca stopurile negre nu erau tuning la masina? ma rog esti un pic ciudat dar se pare ca iese frumos, spor la treaba

Gabi_323i 17-02-07 20:58

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 755106)
de o suta de ori mai frumoase stopurile p led... decat "smoked" .... alea smoked imi inspira piatza , kitsch .... masina trebuie sa iasa in evindenta ... nu sa devina o umbra!

frate tie cine ti-a dat dreptul la o parere? :))

dj16xxs 17-02-07 21:19

Quote:

Originally Posted by mihaitzaa (Post 755314)
Cam asta e pana acum...

din poze arata foarte bine!!!...sa vedem cum da live!!!!

alexzander407 17-02-07 22:44

Quote:

Originally Posted by B 31 FXN (Post 755542)
parca stopurile negre nu erau tuning la masina? ma rog esti un pic ciudat dar se pare ca iese frumos, spor la treaba

sunt pe fond negru u ai zis stopuri fumurii probabil ca asta nu considera tuning...

sprinter 17-02-07 23:36

Quote:

Originally Posted by B 31 FXN (Post 755545)
frate tie cine ti-a dat dreptul la o parere? :))

Rog sa ma scuzi atotputernicule ... era o simpla parere... nu ma gandeam ca o sa te deranjeze....ma gandeam si eu ca am voie sa mi exprim parerea personala ....dar se pare ca nu am voie... nu o sa mai fac... te rog sa ma ierti

Al3xius 18-02-07 00:34

Deci o sa avem doua beemere albe in Craiova ! :D

alexzander407 18-02-07 00:51

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 755860)
Deci o sa avem doua beemere albe in Craiova ! :D

care e al doilea ??? chiar nu am idee de care vb scuze de off topic

Al3xius 18-02-07 01:02

Momentan nu pot sa zic, o sa fie "lansat" la 4tuning day !

alexzander407 18-02-07 01:19

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 755887)
Momentan nu pot sa zic, o sa fie "lansat" la 4tuning day !

deabia astept sa vad despre ce e vorba ...

claudiu lucian 18-02-07 13:37

frumos, imi place, sper sa iasa exact cum vrei u si munk sa iti fie rasplatita. imi placea culoarea p care o avea inainte, dar e mishto cum o faci, asa vreau sa o fac si eu p a mea, dar snt in dubii, perlat, sau alb simplu.

bafta in continuare!

mihaitzaa 18-02-07 23:59

cate surprize si de 4tunning day..toata lumea preagateste cate ceva...

dj16xxs 19-02-07 08:18

Quote:

Originally Posted by mihaitzaa (Post 757634)
cate surprize si de 4tunning day..toata lumea preagateste cate ceva...

da domne,da...eu ma pregatesc sa-mi vopsesc etrierii verzi!!!...shhhhhh sa nu mai spui....

on:cand iei masina din service?

mihaitzaa 19-02-07 08:51

domne nu te spun la nimeni...masina...azi trebuie sa ma duc cu platforma sa o iau

NSL_Doru 19-02-07 10:46

@Al3xius - Ce atatea secrete frate m-ati innebunit numai lansari si chestii destea ! Spune-le oamenilor ca sunt curiosi !

@alexzander407 - Frate al doilea "beemer" este un urs ... GRF`u ! O sa fie foarte frumoasa masina .. Valy o are de o luna in garaj la dezechipat si maxim pana pe 15 martie o sa fie gata ! Offfff ... top secret ! :D :D :D

Scuze de off-topic !!!

Ca sa fiu si ON :
@mihaitzaa - Cand pui motoru pe ea ? Ai cantarit singur volanta ? :) Vreau sa stiu daca am avut dreptate ... :P :P :P

mihaitzaa 19-02-07 10:50

volanta normala are 12,75 kg....iar aia de M...are 11,4 kg

alexzander407 19-02-07 16:37

ms doru ... asteptam sa ne surprinda placut ... gata cu offtopicu ca stricam threadu omului:D:D

LaZio 19-02-07 17:14

cu siguranta...o sa surprinda placut pe toata lumea ;)

Al3xius 22-02-07 18:33

Quote:

Originally Posted by NSL_Doru (Post 758066)
@Al3xius - Ce atatea secrete frate m-ati innebunit numai lansari si chestii destea ! Spune-le oamenilor ca sunt curiosi !

@alexzander407 - Frate al doilea "beemer" este un urs ... GRF`u ! O sa fie foarte frumoasa masina .. Valy o are de o luna in garaj la dezechipat si maxim pana pe 15 martie o sa fie gata ! Offfff ... top secret ! :D :D :D

Scuze de off-topic !!!

Ca sa fiu si ON :
@mihaitzaa - Cand pui motoru pe ea ? Ai cantarit singur volanta ? :) Vreau sa stiu daca am avut dreptate ... :P :P :P

Nu`mi place sa vorbesc pe masina altuia si nu`mi place sa barfesc si sa imbarlig lumea....cum faci tu ! Ma abtin de la alte comentarii din respect pt. topicul lui Mihaitza!

Bafta cu pisicutza!

All times are GMT +2. The time now is 21:21.

- Copyright 2026 4Tuning