![]() |
Re: Seria 5 vs. A6 vs. E-Klasse
am votat BMW deoarece in materie de sportivitate este no.1(stabilitate absoluta),ca interior audi a progresat foarte mult in ultimii ani. mercedes, dupa parerea mea se potriveste persoanelor dupa 40 ani. BMW is the BEST
|
Quote:
|
Cand cauti o astfel de masina, sportivitatea e ultimul lucru care ti-l doresti.
Asa ca, pentru confort, siguranta, prestanta, dotari, calitatea materialelor, feeling, chilling si riesling aleg E-Klasse fara nici o ezitare. BMW nu-mi place din pricina interiorului foarte spartan, Audi mi se pare un volkswagen cu fitze. |
Quote:
|
la astea 3 marci topurile stau astfel:
audi a6, mercedes e si bmw seria 5 la sportivitate bmw seria 3, audi a4 si mercedes c si lux mercedes s, audi a8 si bmw 7 |
dar care sunt opiniile voastre daca luam in calcul diesel-urile....
530 d VS e320 CDI vs 3.0 TDI ?? la interior.....cred ca 5-arul pierde tare,parerea mea.....e prea sobru |
Unde sunt proprietarii de Vw/Seat/Skoda/etc ca sa mai resusciteze A6-le cu voturile lor?
|
La nivelul interiorului E-ul este cel mai rafinat , urmeaza A6...5-arul e un BMW...interiorul lasa de dorit
|
Interiorul ca interiorul dar motorul conteaza mai mult si ordinea sta astfel: 1.Bmw 2. Mercedes 3. Audi
|
A6.
Ma plimb des cu un A6 si imi place tare mult cum se comporta in trafic cat despre eleganta si stil n are rost sa mai vorbim, e prea tare. |
Quote:
|
intrati pe pagina Engine of the year si vedeti cine e pe primul loc in fiecare an, despre materiale nu cred ca are rost sa mai vorbim la niste masini de peste 40 d mii, singurul lucru discutabil ar fii desingnul
|
roflcopter la o limuzina nu cred ca 5 cp fac diferenta, si cum ai zis tu la materiale e valabil mai degraba si la motoare,diferentele sunt foarte mici, in practica fiind inexistente pentru masinile din topicul asta dat fiind faptul ca nu sunt dragstere sau mai stiu eu ce va trece voua prin cap...in schimb un interior cu 3 clase mai frumos,mai bine finisat si materiale mult mai bune decat la harghia de bmw + mai ergonomic cred ca ar conta pt o masina premium, si sa nu uitam gradul de confort superior in audi/merc fata de bemeve...aaa si mai sunt si 1.5 secunde pe care seria 5 le scoate mai putin pe un circuit de ~1:50:00 decat A6 quattro...aspect crucial la o limuzina :rolleyes2
|
Quote:
|
astea sunt pareri pur subiective.fiecare cu preferintele lui,daca se vb de calitatea materialelor e alta mancare de peste dar ca look e alegerea fiecaruia
|
BMW:
Cilindree (cmc) 1995 Cutie viteze (tip / trepte) Manuala Putere maxima (CP/rpm) 163 Viteza maxima (km/h) 218 Acceleratie 0-100 km/h (s) 8.9 Audi : Capacitate cilindrica cmc 1984 Putere maxima kW (CP) la 1/min (125)(170)/4300 Cuplu maxim Nm la 1/min 280/1800 E-Klasse : Cilindree (cmc) 2148 Cutie viteze (tip / trepte) Manuala Putere maxima (CP/rpm) 150 Viteza maxima (km/h) 216 Acceleratie 0-100 km/h (s) 10.1 Deci parerea mea k la aspect bate audi , dar bmw castiga la motor |
E220 dupa facelift are 170 cp...ai copiat date eronate
|
Bineinteles A6...
|
Quote:
|
iar la audi a mentionat motorul 2 TFSI din cate se pare =)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@boywonder....da...destul de ciudat avand in vedere ca exista 2tdi 170 cp...2tfsi de 200 cp/230/265....dar din motive de marketing probabil vand 2tdi 140cp si 2tfsi 170 cp in loc de 200 ca pe majoritatea masinilor vandute.... |
1>Seria 5
2>E Classe 3> ce a ramas A6 clasamenul il vad tot asa luat si din prisma performantelor, nu numai a aspectului, interiorului..etc..PER TOTAL! |
Quote:
OT: Seria 5 e cea mai sportiva si are cele mai bune motorizari. |
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/cFvStKqy6nA&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/cFvStKqy6nA&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
|
Quote:
|
http://www.************/noutati-auto-...ervice-2643587
Producătorul german va rechema īn atelierele sale un număr de 68.240 de modele Quattro ca urmare a unor probleme de alimentare cu puteau duce la scurgeri de combustibil. Modelele vizate sunt Audi-uri A6 Quattro asamblate īntre 2001 şi 2004 şi echipate cu motoarele de 2,7, 2,8 şi 3,0 litri, şi cele Allroad Quattro motorizate de propulsoarele de 2,7 litri şi 4,2. Problema apare la nivelul rezervorului de combustibil, unde din cauza īmbătrānirii premature a materialelor se poate ajunge la scurgeri de combustibil ce pot duce chiar la incendiu. E a "nu stiu" cata chemare pt A6! La Merc si BMW nu au fost parca asa multe... |
Quote:
|
Quote:
Ori cumperi Mercedes ptr lux, ori Bmw ptr sportivitate! Audi pentru ce sa cumperi? Ptr Quattro? :lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
pai cumperi pentru iti place,si cum zice si sasha,le are pe amandoua! e chestie de gust |
nu vad a6 in fata unu E classe NICIODATA!
|
Quote:
|
Quote:
|
E........ lasati-i sa viseze.......oameni fara viitor.....Auzi tu Audi mai sportiva decat un Bmw si mai luxoasa ca un Mercedes.......ce am mai ras........
|
Quote:
una peste alta..merc e lux da??? bmw e sport da?? e bun audi are si una si alta?? ai priceput?? daca nu... asta cu oameni fara viitor... hmmm:shock: |
Quote:
nu e mai luxos decat mercedes si nici mai sportiv decat bmw...n`o fi:lol: dar e masina cu o combinatie potrivita intre sportivitate si lux;) ceea ce nu au celalalte 2 marci;) O zi buna ! |
Quote:
|
au pus varfurile de gama. daca puneau s6 trebuia m5 si e 55 amg
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning