Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

MnemonyK 11-04-06 08:56

Re: pentru fete...!!! Cum agăti un baiat...

Quote:

Originally Posted by Spark
hmm .... 3 saptamani ...
si u cat timp ai umblat cel mai mult sa o convingi pe una sa fie cu tine ? ;)
si eu is de parere ca pentu distracte fetel pot convinge ushor baietii ... dar pentru o relatie de mai lunga durata ... etunci e foarte greu ...
nu merge nu 2-3 chestii acolo ..si gata .. esti pe spate ..

Mie mia fost f usor sa cuceresc o fata, mergea mereu din prima :PP
ink nu am intalnit o fata sa nu mearga din prima, numa k eu sunt interesat de relatzii lungi, si de aia nu ma agit cu ele sa le cuceresc..., misto, nu?? :P

Mustang 11-04-06 10:40

Quote:

Originally Posted by MnemonyK
Mie mia fost f usor sa cuceresc o fata, mergea mereu din prima :PP
ink nu am intalnit o fata sa nu mearga din prima, numa k eu sunt interesat de relatzii lungi, si de aia nu ma agit cu ele sa le cuceresc..., misto, nu?? :P

tu esti putin loco :D scuza-ma ca -tz zic...tu esti la varsta la care tre' sa experimentezi din ce in ce mai mult...adik...mai multe...e inca frageda...
am mai zis (probabil) ... am avut un tovaras care a stat cu o gagica de la 15 ani...pana la 18 ani ! dupa ce i-a dat tipa aia papucii....nu mai stia sa agate nicio fata ! se plafonase FOARTE rau pentru ca el nu considera ca ar trebui sa se mai aventureze in alte relatii de scurta durata...

in fine ... e treaba ta ... faci cum vrei... mi-am spus pctul de vedere ;)

d3vilish_lips 11-04-06 17:21

......mah am eu neste cunoshtinte care roxana exact kum ziceai si u sunt proaste ar sta ptr un mercedes sau un bmw sa s**a p**a si in fatza intregii natiuni numa sa fie ele "fete shmekere:http://www.abestweb.com/smilies/moped.gif

Cozmax 16-04-06 14:49

Quote:

deci merge sa ai si masina bengoasa....

se pare k toata lumea e pe interes...

Dar sa sti ca nu iti trebuie neaparat masina "bengoasa" in mare trebuie sa fie masina si sa mearga sa cante o muzica in ea si e destul pentru unele fete..

Si nu chiar toata lumea e pe interes..acum depinde ce prieteni a avut mai figuranti, mai de gashca, din fata blocului, din spatele blocului, depinde de fiecare persoana in parte, ce vrea cum vrea.. va spun din proprie experienta ce inseamna o fata figuranta si una fara figuri(la locul ei) din partea mea toate vor ajunge in acelasi loc la cratita sa fie ele cat or fi de smechere acum.

Si parca asta era u Topic pentru fete... dar din cate pagini am citit aici mai mult au scris baietzii cum sa agate ei fetele :-P nu ele pe noi...

B-) For all the ladies.. :-* :-* :-* :-*

MnemonyK 16-04-06 17:30

asta ar insemna sa nu mai scriu? :) nici gand
k tot ma plictisesc mai degraba ar scrie niste fete ce vrajeli baga la un baiat sa-l cucereasca k ar fi mai interesant...

Cozmax 16-04-06 19:08

Quote:

asta ar insemna sa nu mai scriu? :) nici gand
k tot ma plictisesc mai degraba ar scrie niste fete ce vrajeli baga la un baiat sa-l cucereasca k ar fi mai interesant...

Pai si ce ar fi sa inceapa vre-o fata cu o faza de agatat tare care sa ma dea pe spate... :)

SUN 17-04-06 22:46

MAjoritatea felelor in ziua de azi habar nu au sa agatze un baiat...si dak se hotarasc sa o faca o fac dupa 1000 de ani...knd probabil e cam tarziu...

d3vilish_lips 17-04-06 22:50

.....da pe ce lume traiesti sun? :rolleyes2 mie nu imi e cunoskuta si nu e vb k eu ies la agatzat da in general la fete....

SUN 17-04-06 23:28

am zis majoritatea...nush cate fete cunoshti tu si in ce cercuri te invarti dar prin conjunctura in care ma aflu am ocazia sa cunosc destul de multe fete ...si crede-ma k nu vorbesc prostii....o spun in cunoshtinta de cauza...pt k foarte multe habar nu au ce vor cu adevarat...si se lamenteaza in a face nishte gesturi timide si lipsite de mesaj ...dar poate imi spui cum vezi tu problema..

valib 17-04-06 23:37

cum ma agata fetele: simplu...ajunge doar sa intrati in vorba cu mine, ca ne descurcam noi dupa aia:)
:):):):):):)

d3vilish_lips 18-04-06 02:18

.....eu vad problema diferit de tine :twisted: sun......

Mustang 18-04-06 08:14

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
.....eu vad problema diferit de tine :twisted: sun......

tu vezi toate problemele diferite fata de noi :D (hai nu toate...majoritatea)

GolfuletzS 19-04-06 08:33

e gica contra :twisted: !

d3vilish_lips 19-04-06 17:14

....nup chiar delok!....da pur si simplu am alte pareri si mai sunt si sincera ---can you imagine?.....life with me is one true hell:twisted::twisted::twisted:....au ajuns unii "psihopatzi" din cauza mea :lol::lol::lol: ;)

BlueEyes 19-04-06 17:41

deh ! reihan ... noi suntem femei "fidele =ne ocupam de exterminarea unui singur barbat ..... "
ps: guri a inceput s albeasca rau d tot.... te-am facut ?????

d3vilish_lips 19-04-06 19:33

....nu k psycho se chinuie sa se ingrashe de cativa ani si nu reuseste .....oare sa fiu eu problema :twisted: mai bine nu k dupaia ma lasa pe uskat :lol::lol::lol:

GolfuletzS 19-04-06 19:35

ce ai mei cu baiatu vrei sa`l ingrasi.. lasa`l asa bine facut :) cum e .... !

B|shOp-VR6 19-04-06 19:39

2 fete de pe forumul asta cu siguranta sunt "nebune" :))

d3vilish_lips 19-04-06 19:44

....:lol::lol::lol: lasa k de 1 mai o sa apuci sa slabesti si tu cu trupa ........golftuning eu nu vreau sa il ingrash el vrea mie imi place orikum ar fi ;)

B|shOp-VR6 19-04-06 19:46

Mai rau decat sunt? :)) Nu mersi.. :)) :))

Sau poate stii tu ceva si eu nu stiu.. dar de la J&B sigur nu slabesc.. pt mine e chiar nutritiv :D

d3vilish_lips 19-04-06 19:49

.....nu ma refeream la j&b k la voi ala e deja sangele logik k e hranitor o sa avem noi grija sa slabesti :lol::lol: dak o iei pe urmele lu guri a lu miki cu 100m garduri prin costinesti sigur slabesti sau kum credeai k te facem sa slabesti :twisted::lol:....?

B|shOp-VR6 19-04-06 19:51

Eu fac 100m sticle, saritura peste masa de pranz, aruncatul cu privirea.. chestii dintr-astea.. :D

d3vilish_lips 19-04-06 19:53

.......ahahahahahha :lol::lol::lol::lol: se vede k faci parte din "Grupul Tragatorilor Fara Numar " ......

B|shOp-VR6 19-04-06 19:55

Grupul tragatorilor anonimi :))

Hello! My name is B|shOp and I have a shooting problem. :))

d3vilish_lips 19-04-06 20:01

......:lol::lol::lol: da am uitat sa specific anonimi makar la categoria asta bag mana in foc k nu va bate nimeni mai e de vazut intre buc si cta care e pe care k in rest la un lok sigur nimeni nu reuseste nici makar pasul sa il tina cu voi :lol:....

B|shOp-VR6 19-04-06 20:03

It will be fun :D

ERY 19-04-06 20:09

Quote:

......:lol::lol::lol: da am uitat sa specific anonimi makar la categoria asta bag mana in foc k nu va bate nimeni mai e de vazut intre buc si cta care e pe care k in rest la un lok sigur nimeni nu reuseste nici makar pasul sa il tina cu voi :lol:....

Constanta se antreneaza la greu...si speram sa luam medalia de aur la Olimpiada Internationala de la Costinesti. O sa avem reprezentanti de cinste.

d3vilish_lips 19-04-06 20:13

bishop....dap :lol: si dak vi de 1 cu cine cred eu k vii o sa o agatz eu pe ea k sa fiu ontopic ce numai ea sa imi agatze iubitu......aaaa ba nu k ea a fost cuminte draq a fost al meu a umblat deghizat ....am planuri mari ptr ea & me :twisted: buhahahahahahha

d3vilish_lips 19-04-06 20:14

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
Constanta se antreneaza la greu...si speram sa luam medalia de aur la Olimpiada Internationala de la Costinesti. O sa avem reprezentanti de cinste.

...mai nashpa dak ne bagam si noi fetele vati dus draq :lol::lol:....

B|shOp-VR6 19-04-06 20:16

Atata timp cat e de la fata la fata... nu ma deranjeaza :))

d3vilish_lips 19-04-06 20:21

......buahahahahahahahaah :lol::lol: atunci se lasa cu orgii sa inteleg .....hai k vb de 1 mai k ne luam ptr atata off ;)

Cozmax 19-04-06 21:08

Quote:

......buahahahahahahahaah :lol::lol: atunci se lasa cu orgii sa inteleg .....hai k vb de 1 mai k ne luam ptr atata off ;)

Aaa cred ca eu am sarit peste cateva subiecte.... :lol:
Ce sa intampla pe 1 mai???? Un de trebuie sa ne intalnim sau ce sa facem?> :)

d3vilish_lips 19-04-06 21:13

........lewl orgiile sunt rezervate deja ne pare rau :lol::lol::lol: k si asa kred k mi`o iau ptr afirmati aia de :twisted:....

Cozmax 19-04-06 21:16

Quote:

........lewl orgiile sunt rezervate deja ne pare rau :lol::lol::lol: k si asa kred k mi`o iau ptr afirmati aia de :twisted:....

Pai de ce sunt "rezervate orgiile"???
Pai si sa va para rau ca nu stiti ce pierdeti (fetele) / :lol:
Oricum asta este daca nu vreti...poate data viitoare.. :)

d3vilish_lips 19-04-06 21:59

......psycho baby ma jur k eu nu am fcaut invitatii baietilor dupa kum se vede dekat fetei lui bishop :twisted:....asa k aranjeaza u cu baietii si explikale k eu vreau fete in afara de u ;)

Leutzu_ 20-04-06 14:01

Quote:

Originally Posted by SUN
am zis majoritatea...nush cate fete cunoshti tu si in ce cercuri te invarti dar prin conjunctura in care ma aflu am ocazia sa cunosc destul de multe fete ...si crede-ma k nu vorbesc prostii....o spun in cunoshtinta de cauza...pt k foarte multe habar nu au ce vor cu adevarat...si se lamenteaza in a face nishte gesturi timide si lipsite de mesaj ...dar poate imi spui cum vezi tu problema..

Ideea este ca se merge pe o idee preconceputa in urma careia baiatul trebuie sa faca primul pas...d-aia sunt feletel cum sunt si d-aia cand o fata il place pe un baiat nu face nimic...asteapta sa vada daca face el ceva...

Mustang 21-04-06 07:41

uite ca in alte tari nu trebe sa fie tipul cel care face primul pas...
se pare ca sunt fete care chiar intra in o discutie cu un baiat....si tot ele sunt primele care ii cer numarul de telefon al baiatului ;)

Eugen_TL 21-04-06 09:28

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
uite ca in alte tari nu trebe sa fie tipul cel care face primul pas...
se pare ca sunt fete care chiar intra in o discutie cu un baiat....si tot ele sunt primele care ii cer numarul de telefon al baiatului ;)

una din tari e ROMANIA ! am dat peste multe asa:D una chiar a zis " tu n-ai de gand sa-mi ceri nr de tel?" si eu i-am spus mirat" mmm ba da" si chiar cand sa-l dea am continuat cu"..dar mai incolo" :))))) a ramas pur si simplu marcata! :lol: :lol:

Mustang 21-04-06 14:43

mi s-a intamplat si mie una d'asta...
colega de liceu (mai degraba MUTANTA de liceu) ma intreaba:
"nu vrei numarul meu sa mai vbim?"

la care yo..."de ce sa mai vorbim ACUM ... poate alta data ! ti-l cer eu daca am nevoie...acum ... n-am nevoie de el !"

a ramas cu gura cascata...ca vai draga....ce frumoasa era ea si ca am refuzat-o eu...

Eugen_TL 21-04-06 15:04

exact...fete cu bashini in cap! :) :) daca ma interesa o cautam eu si proin alte modalitati! dar atata timp cat eram "DAT" nu era voie! :) acum mi-a venit in cap ...trebuia sa-i fi spus" nr prietenei mele nu vrei?" asta face crize cand e ocupat telul meu...pai sa mai si vb cu ea!: )) :twisted: :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 04:16.

- Copyright 2026 4Tuning