Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Street Virus Team Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/17429-street-virus-team-brasov.html)

Catalyn 08-05-07 21:42

Re: Street Virus Team Brasov

ceea ce respect la tine este spiritul de competitie si dorinta de a invinge, ai si plusuri si minusuri...tot ce iti doresc este sa te maturizezi indiferent ce tricou porti.....tot respectul pentru ceea ce faci pentru pasiunea celor patru roti, nu te felicit fiindca eu am opinia mea si nu ma ascund sa mi-o expun...nu tin cont de diferenta de varsta da stiu ca ai si tu ratacirile specifice, asta este adolescenta uneori e mai prelungita...in fine poate intr-o zii va venii clipa in care vei analiza si vei constata ca deja ai responsabilitati...TU ai ales cealalta tabara, pasiunea ne uneste,gruparea ne diferentiaza...sper sa fie alegea dorita si sa fii inteles;)

FreaK_Bv 08-05-07 23:45

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 891376)
ceea ce respect la tine este spiritul de competitie si dorinta de a invinge, ai si plusuri si minusuri...tot ce iti doresc este sa te maturizezi indiferent ce tricou porti.....tot respectul pentru ceea ce faci pentru pasiunea celor patru roti, nu te felicit fiindca eu am opinia mea si nu ma ascund sa mi-o expun...nu tin cont de diferenta de varsta da stiu ca ai si tu ratacirile specifice, asta este adolescenta uneori e mai prelungita...in fine poate intr-o zii va venii clipa in care vei analiza si vei constata ca deja ai responsabilitati...TU ai ales cealalta tabara, pasiunea ne uneste,gruparea ne diferentiaza...sper sa fie alegea dorita si sa fii inteles;)

sincer catalyn...eu nu mai intru in polemici din cauza interferentelor ce au fost intre noi(si mai sunt..)...da am ales ce e mai bun...si unde ma simt eu mai bine...e alegerea mea si e viata mea!sincer...ce a fost a ramas ingropat...ceea ce va fi...este o dorinta pe care mio impartasesc cu noul club...cu un club de prieteni...si acesta este clubul sub care ma dau...sub care masina mea va merge de acum incolo...este clubul STREET VIRUS TEAM BRASOV!! Sper ca ai inteles ...si sper sa nu ai vreun motiv sa faci tiganie pe forum...sincer sportul e sport...viata e viata...afacerile sunt afaceri...deci fiecare cu viata lui!! Iti doresc numai bine si tie si colegilor tai! Sper ca nu va iesi vreo polemica din asta! Daca vrei sa ne "razboim" ;)) ne vedem pe strazi!:))

dagosh88 09-05-07 00:09

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 889920)
Flow multumesc de introducere...si cu ocazia asta sper sa ne unim din ce in ce mai mult toti pasionatii de masini din oras!!!! Salutari noilor colegi de club!!:))

Tu cine mai esti,n-am mai auzit de tine!!!:-P :-P :-P

FreaK_Bv 09-05-07 00:10

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 891750)
Tu cine mai esti,n-am mai auzit de tine!!!:-P :-P :-P

Niciodata nu este prea traziu...hai norok colegu:)))

dagosh88 09-05-07 00:18

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 891754)
Niciodata nu este prea traziu...hai norok colegu:)))

Te astept sambata la un suc aici ca sa facem cunostinta!:-P !Ca ceilalti au mai venit si m-au indemnat la prostii...:twisted: :twisted: :twisted:

FreaK_Bv 09-05-07 00:32

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 891774)
Te astept sambata la un suc aici ca sa facem cunostinta!:-P !Ca ceilalti au mai venit si m-au indemnat la prostii...:twisted: :twisted: :twisted:

Ma eu weekendu asta il sar ca plec la raliu...dar urmatoru se lasa cu bascalie mare mare;))

dagosh88 09-05-07 00:44

Eu de abia weekendul viitor imi recapat dreptul de a conduce un autovehicul pe strazile mandrei romanii asa ca poate ne vedem atunci,daca nu plec cu sormea prin tara!!!;)

Catalyn 09-05-07 09:22

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 891695)
sincer catalyn...eu nu mai intru in polemici din cauza interferentelor ce au fost intre noi(si mai sunt..)...da am ales ce e mai bun...si unde ma simt eu mai bine...e alegerea mea si e viata mea!sincer...ce a fost a ramas ingropat...ceea ce va fi...este o dorinta pe care mio impartasesc cu noul club...cu un club de prieteni...si acesta este clubul sub care ma dau...sub care masina mea va merge de acum incolo...este clubul STREET VIRUS TEAM BRASOV!! Sper ca ai inteles ...si sper sa nu ai vreun motiv sa faci tiganie pe forum...sincer sportul e sport...viata e viata...afacerile sunt afaceri...deci fiecare cu viata lui!! Iti doresc numai bine si tie si colegilor tai! Sper ca nu va iesi vreo polemica din asta! Daca vrei sa ne "razboim" ;)) ne vedem pe strazi!:))

am expus DOAR o parere, restul il expun pe asfalt. iar despre polemici nu am timp fiindca sunt ocupat cu treburi mai serioase...succese depline

alfa33 09-05-07 10:52

Ba de cand am plecat din Bv vad ca s-au mai schimbat treburile pe acolo. Cine ma pune si pe mine in tema? Ce s-a intamplat cu Ghost? Mi-am vazut numele pe lista de membrii street virus (lucru pentru care ma simt onorat) insa nu prea am idee ce se intampla cu noul club, cine l-a fondat etc.

BascaBV 09-05-07 16:08

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 891774)

NU cred ca ceilaltzi :lol: cred ca alcoolul ... asha un pic :lol: :lol: nu??? :D Poate dau o fuga prin sfantu sa observ ce se petrece ;)

Paul 09-05-07 16:20

Bafta Mugurel ... ce am avut de zis am vb cu tine !

BMW-M-Power 09-05-07 17:13

Quote:

Originally Posted by alfa33 (Post 892218)
Ba de cand am plecat din Bv vad ca s-au mai schimbat treburile pe acolo. Cine ma pune si pe mine in tema? Ce s-a intamplat cu Ghost? Mi-am vazut numele pe lista de membrii street virus (lucru pentru care ma simt onorat) insa nu prea am idee ce se intampla cu noul club, cine l-a fondat etc.

Cu ghost nu s-a intamplat nimic. clubul mai exista doar ca noi cei din bv ne-am separat si am fondat clubul Street Virus Team. atata tot
Toti fostii membrii Ghost Brasov sunt acum membrii Street Virus Team (+ altii pe care nu-i stii dar speram sa mai treci prin bv sa-i cunosti :))

Flow 10-05-07 16:03

cel mai nou si mai mic membru Street Virus Team Brasov ,fiul lui adi(thunder) care bineanteles mosteneste aceiasi gena :twisted:
Micul VIRUS - Fabian - 49,8cc....6cp......

https://img403.imageshack.us/img403/6538/dsc00029ir4.jpg

k1dutzu 10-05-07 18:07

Multumesc din suflet Flow pentru prezentarea care era de bun simt sa mi-o fac singur dar deh...scoala asta se intampla cand nu te astepti....
Ma numesc Fabian am imediat 14 ani si conduc de cand aveam vreo 5...
Pasiunea mea e foarte costisitoare intrucat tre alimentata cu benzina....;)
Va salut pe toti si in speranta ca nu va incurca un pusti sper sa ne vedem cat mai curand..inca mai depind de tata cu transportul:oops: :rolleyes2

BMW-M-Power 10-05-07 19:41

bine ai venit :D stai linistit pasiunea n-are varsta

k1dutzu 10-05-07 21:26

Multumesc again:D

BascaBV 11-05-07 15:10

Wellcome ... si sa ne vedem bine si sanatoshi la urmatoarea intalnire... ;)

PS Asfalt uscat ;)

Flow 14-05-07 20:56

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...4&postcount=13

FreaK_Bv 17-05-07 00:26

3 Attachment(s)
Prima serie de abtibilde...;))

BMW-M-Power 17-05-07 10:50

arata masssa masssa. pacat ca se vine corrado :((

FreaK_Bv 17-05-07 23:50

3 Attachment(s)
Noua masina din Street Virus Team Brasov;))

Skoda Octavia 2.0 TFSI 200CP;))Stock
Restu ramane o surpriza...astept provocari...in numele clubului dar dupa rodaj:D

Catalyn 17-05-07 23:52

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 906745)

Restu ramane o surpriza...astept provocari...in numele clubului dar dupa rodaj:D

oriunde, oricand..te astept 8)

FreaK_Bv 17-05-07 23:53

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 906749)
oriunde, oricand..te astept 8)

asteapta sa scriu pe rubrica de provocari si dupa aia mai discutam...dupa ce iese din rodaj...adica 1000 de km masina...+1000km SURPRIZA;)) si dupaia ne dam..;))

Catalyn 17-05-07 23:56

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 906751)
asteapta sa scriu pe rubrica de provocari si dupaia mai discutam...dupa ce iese din rodaj...adica 1000 de km masina...+1000km SURPRIZA;)) si dupaia ne dam..;))

te astept cu tot cu surpriza ;) sa vedem daca functioneaza in parametrii...felicitari oricum pentru achizitie, nu e m3 ;) dar e o bestie in devenire

blondu_glf 2 18-05-07 02:27

Felicitari mugur.....sa o stapanesti sanatos;)

Sonny 18-05-07 09:28

Superb RS-ul ! Felicitari pentru achizitie ;)

BMW-M-Power 18-05-07 09:35

Quote:

Felicitari Mugur :) Sa o stapanesti sanatos, fara probleme (sunt convis ca surpriza va finctiona in parametrii :lol:) si sper ca maine seara o sa o vedem nu????????

FreaK_Bv 18-05-07 11:23

Multumesc la toata lumea..pentru gandurile bune.;));));))

Dap masina o sa o vada toata lumea...:D:D:D..maine seara la intalnire;))

BascaBV 18-05-07 13:22

Felicitari pt achizitie ...la cum merge pana in 4000 de ture cat i-ai dat cu mine ... fata de vechiul OCTavion rupe normele ;)

dagosh88 18-05-07 18:33

Sa-ti traiasca sefu si sa faca vrum vrum cat mai tare si mai des....
Nu stiu daca ajung si eu maine,drept de circulatie o sa am dar nu o sa am plasticiul roz si n-am chef de alte probleme...

somebody 18-05-07 23:20

super tare ..am/te-am vazut aseara prin orash...(livada) super mijto ...

bmwm1 20-05-07 16:33

Felicitari mugur sa ai parte de masinuta este frumoasa te asteptam la baraolt cu ea so vedem si noi si sa vedem ce stie bestia bafta la masina.

eXelero 23-05-07 18:13

te-ai dat pe RS acu nu mugurel? :P
s-o stapanesti sanatos, si s-o faci pe asta mai frumoasa ca cealalta, ca merita. ne mai vedem, ciau

FreaK_Bv 23-05-07 23:58

Mersi mersi...o sa fie si asta frumoasa...pana in vara...:D:D:D:D

eXelero 24-05-07 17:13

asteptam cu sufletul la gura :joy: :joy: :joy:

Lukian_XXX 24-05-07 17:18

Bv....E frumoasa foc, so stamanesti sanatos... ;)

mansound 27-05-07 20:10

Masina e chiar dragutza, destul de compacta, dar (gusturile nu se discuta) eu nu mi-as fi luat culoarea alba, desi din cate am vazut, poate ma insel, are si o tenta de perla.
Pe de alta parte pe soarele asta e destul de avantajat :)
cu alta culoare si cu tot aeru conditionat a lu peste tot sardea esti knd iesi din masina...
Sa o conduci cu grija si sa iti mearga asa cum vrei tu

FreaK_Bv 28-05-07 01:28

Quote:

Originally Posted by mansound (Post 921233)
Masina e chiar dragutza, destul de compacta, dar (gusturile nu se discuta) eu nu mi-as fi luat culoarea alba, desi din cate am vazut, poate ma insel, are si o tenta de perla.
Pe de alta parte pe soarele asta e destul de avantajat :)
cu alta culoare si cu tot aeru conditionat a lu peste tot sardea esti knd iesi din masina...
Sa o conduci cu grija si sa iti mearga asa cum vrei tu

mersi alex...;))
mai sincer...miam luato alba ca asa am vrut eu...;)) si da masina are o tenta de perla in ea...si in soare chiar arata frumos..;))
In ceea ce se discuta in legatura cu caldura...asta e...nai ce sai faci...dar fata de una neagra e cu totu si cu totu altceva..;))
Mersi pentru urari...si asa sa fie;))

bertone77 29-05-07 08:37

Quote:

Aha...deci asta e masina!!! Am vazut-o si eu aseara prin oras. E belea, ce mai...

FreaK_Bv 29-05-07 23:44

Quote:

Originally Posted by bertone77 (Post 923223)
Aha...deci asta e masina!!! Am vazut-o si eu aseara prin oras. E belea, ce mai...

hmm....poate ne cunoastem si noi odata...ca aseara nu am reusit sa te opresc;))

All times are GMT +2. The time now is 11:48.

- Copyright 2026 4Tuning