![]() |
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
Eu nu inteleg de ce mai continui discutia ca oricum vreo 200 mil tot o sa-ti iei amenda. Mai mult decat ai castigat din tot forumul asta.
Poti sa fugi dar nu poti sa te ascunzi. |
Bai baiatule tu nu pricepi un lucru.EU SUNT DOAR MANAGERUL SERVICEULUI DE ROTI.nu sunt nici vopsitor nici preparator nici strungar.
2. afacerea functioneaza legal,iar daca proprietarul serviceului ia vreo amenda mi se falfaie,dar chiar daca se intampla asta nu se intampla din cauza ta..PENTRU CA TU TI-AI DISTRUS JANTELE SINGUR DIN PROSTIE 3.minti prost,jantele au fost vopsite luni si predate marti,mie imi ies 24 de ore..tie cum iti ies 4 zile?? JANTELE TALE CA SI ALTE JANTE AU FOST SUFICIENT DE USCATE CAT SA MONTEZI ANVELOPELE PE ELE,PE URMA VOPSEAUA SE INTARESTE TREPTAT PANA DEVINE STICLA,daca le montai anvelopele si le puneai pe masina ai fi vazut ca am dreptate..nu te apuci ca desteptul sa tragi cu ghearele pe vopsea,le montezi pe masina si mergi cu ele..dabea dupa ce le-ai pus pe masina si vopseaua incepe sa se exfolieze ai o problema cu mine si trimiti jantele la revopsit gratuit in garantie. |
3 Attachment(s)
Quote:
Problema este ca hamann-ul are o cheie de prezoane diferita de alti producatori,pe care nu o avem in service,am sunat la distribuitorii de chei si nici ei nu au torx de 8,5 in 10 colturi..jantele au mai fost revopsite si se vede vopsea peste prezoane,inseamna ca nu au fost demontate niciodata miezurile. |
Quote:
REPET: nu complica lucrurile mai mult decat sunt acum si ai grija mai nou si la limbaj! Sunt un client care ti-a dat 700 ron + transportul sa ti le aduc in Bucuresti si sa le ridic de la voi (pentru mine e un alt cost). Daca tu crezi ca ce am facut eu se cheama prostie mai vedem noi. Daca afacerea functioneaza legal unde sunt factura si certificatul de garantie? Poti sa pui o copie online? Nici pe mine nu ma intereseaza ce amenzi ati mai primit voi eu ti-am zis cam ce poate serviceul primi ca si amenda cand nu emite factura si garantie. Pentru mine tu esti vopsitorul si strungarul. Tu le-ai receptionat si incasat banii. Mai departe e bucataria voastra. "Tu" ai vopsit jantele luni si eu le-am atins personal vineri ca nu am fost in tara in acest interval. Cate zile sunt? Tot timpul ai scuza asta cu atinsul. Da ce crezi ca-i portelan de pus in vitrina? Am dus jantele la service sa puna cauciucurile imediat dupa video si au spus ca ei nu le monteaza ca va sari vopseaua si ca asa vopsea nu au mai vazut. Eu le-am zis special sa nu le monteze daca sare vopseaua. Daca tu esti desteptul trebuia sa le tii tu pana se facea sticla vopseaua pe ele si pe urma sa le predai clientului. |
Iti vorbesc asa deoarece ma iei la pertu,ti-am vorbit frumos cu dvs. si tu ai inceput sa te tragi de sireturi cu mine.
Ai platit un serviciu de acei bani,nu mi-ai platit mie nimic,nu am terminat 2 facultati ca sa-si bata joc de mine un oarecare,ti-ai facut cunoscuta problema,ai facut plangere unde ai vrut acum asteapta rezolvarea nu-mi mai polua topicul cu minciunile si ineptiile tale. Spui ca ai fost plecat din tara nu stiu cate zile,eu am gasit un apel pe telefon miercuri de la tine,daca eu ti-am predat jantele marti si cel pe care le-ai trimis ti le-a adus lovite tot marti,cum poti sa spui ca au trecut 4-5 zile,am mail datat cand l-am primit de la tine in ziua de miercuri,ai scris in mail alte minciuni diferite de ce sustii aici,ai strigat in gura mare CHIT PE JANTE,unde ai vazut tu chit,cand nu are nici macar un gram de chit pe jante..ai spus initial ca nu ai mers cu ele la vulcanizare,acum spui ca nu au vrut aia la vulcanizare sa-ti monteze anvelopele, minti fara rusine in tot ce scrii. Crezi ca sutele de seturi de jante reconditionate au fost puse in vitrina de cei care le-au vopsit,toti le-au montat pe masina si eu am jante vopsite de acelasi vopsitor cu aceiasi vopsea,am trecut prin iarna cu ele,gheata,noroi si vopseaua este intacta pe ele si luciul la fel. Nu am primit niciodata nici o amenda si nici nu o sa primim vreodata,daca ai citi ce scrie in certificatul de garantie PE CARE L-AI PRIMIT ai intelege de ce am dreptate. |
Quote:
Ai terminat 2 facultati si ai ajuns intr-un service auto pe 10-12mil ?ce trist.in locul tau taceam si spuneam ca am 8 clase.:oops: |
1 Attachment(s)
Buna seara, un pret pt rectificat buza jantei din imagine? prezinta doua julituri, una de 1 cm iar a doua de 3 cm.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
162 Attachment(s)
S.C. ADY MAR COMPANY S.R.L. ofera servicii complete de reconditionat jante
-vopsit jante 1 sau mai multe culori,perlat,flip flop,supralacuite -polishat aluminiul pana la aspect de oglinda -sudura in mediu de argon jante sparte,fisurate -rectificat buzele jantelor FARA CHIT prin incarcarea cu sudura si rectificate pe strung -indreptat la rece pe masini profesionale sau roluite la cald indiferent cat de strambe sau lovite sunt jantele. Singurul atelier din romania care ofera servicii complete la reconditionatul jantelor,avem o vechime de 7 ani in reconditionatul jantelor auto/moto cu o echipa formata din 25 de oameni specializati in repararea jantelor si absolut toate aparatele necesare unei reconditionari de calitate. Vopsit si reconditionat jante FARA CHIT la acelasi pret cu cei care folosesc chit pe jante NOU indreptat jante care sunt strambe din butuc sau din spite NOU roluit perfect jante din tabla pe masina profesionala de roluit. Preturi FOARTE bune la reconditionatul jantelor de tabla,demontat/montat anvelopele si echilibrat INCLUS IN PRET +plus valve noi gratuit Tel.0766220909 |
8 Attachment(s)
...........
|
8 Attachment(s)
Auriu crom
|
9 Attachment(s)
Roluit la cald janta forjata audi Q7 stramba pe o suprafata de 40cm cu adancitura de 23cm in 2 locuri=patrata.
|
15 Attachment(s)
Reconditionat jante BBS,rectificata buza jantelor,aplicat primer,vopsit argintiu perlat + 4 straturi de lac.
|
17 Attachment(s)
Reconditionat jante tip broack b1 9j,jantele aveau buzele extrem de lovite cu grava lipsa de material,au fost roluite buzele la cald,dat cordon de sudura pe intreaga suprafata a jantei,rectificata sudura pe strung si pe masina de rectificat,aplicat grund anticoroziv si primer,vopsit gri carbon perlat semitexturat + 2 straturi de lac.
|
15 Attachment(s)
Reconditionat jante mercedes,indreptat si rectificata buzele jantelor care erau atinse de borduri,indreptat la rece jantele pe interior,rectificate coroziunile de pe intreaga suprafata a jantelor,aplicat grund anticoroziv in 4 straturi,2 straturi de primer,vopsit argintiu perlat supralacuit.
|
22 Attachment(s)
Reconditionat jante OZ racing ultra usoare,jantele au fost extrem de strambe,doua din ele strambe din spite,cu fisuri atat pe fata cat si pe spatele jantei,au fost roluite la cald,indreptate din spite,re-indreptate la rece,sudate fisurile,rectificate buzele jantelor care erau atinse de borduri,aplicat primer,vopsit negru perlat + 2 straturi de lac.
|
Quote:
Presupun ca pretul ramane cel de mai sus ... Multumesc anticipat |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Deoarece suntem f.f. ocupati, timp de 2 saptamani nu mai primim lucrari cu exceptia celor care au facut deja o programare . |
15 Attachment(s)
Quote:
Vopsea de la glasurit,2 straturi vopsea de fond,2 straturi de vopsea in nuanta finala,2 straturi de lac perlat + 2 straturi de lac clar. |
cat ma costa sa vopsesc 4 jante gri sau alb flourescent
|
15 Attachment(s)
Quote:
Indreptari si roluiri jante aliaj auto/moto. |
26 Attachment(s)
Reconditionat jante Audi A8 20'
|
salut ,
am 2 jante keskin pe 18 care au prindere 5x100 ma intereseaza daca poti regaurii pt 5x114,3 sa fie gen 2 prinderi cum au unele jante ? precizez ca jantele sunt pline pe spate multumesc |
Quote:
|
cat ma costa reparatia buzelor la superturismo wrc15" .... sunt atinse cam 5 cm in vreo doua locuri iar in unele locuri f putin
|
Jante pe 17'' .. reconditionat , sunt putin atinse .. dar vizibil.
Si cromate iar pret? |
10 Attachment(s)
S.C. ADY MAR COMPANY S.R.L. ofera servicii complete de reconditionat jante
-vopsit jante 1 sau mai multe culori,perlat,flip flop,supralacuite -polishat aluminiul pana la aspect de oglinda -sudura in mediu de argon jante sparte,fisurate -rectificat buzele jantelor FARA CHIT prin incarcarea cu sudura si rectificate pe strung -indreptat la rece pe masini profesionale sau roluite la cald indiferent cat de strambe sau lovite sunt jantele. Singurul atelier din romania care ofera servicii complete la reconditionatul jantelor,avem o vechime de 7 ani in reconditionatul jantelor auto/moto cu o echipa formata din 25 de oameni specializati in repararea jantelor si absolut toate aparatele necesare unei reconditionari de calitate. Vopsit si reconditionat jante FARA CHIT la acelasi pret cu cei care folosesc chit pe jante NOU indreptat jante care sunt strambe din butuc sau din spite NOU roluit perfect jante din tabla pe masina profesionala de roluit. Preturi FOARTE bune la reconditionatul jantelor de tabla,demontat/montat anvelopele si echilibrat INCLUS IN PRET +plus valve noi gratuit Tel.0766220909 |
22 Attachment(s)
Reconditionat jante M3 BMW,jantele au fost indreptate,incarcate cu sudura buzele care aveau lipsa de material,rectificate pe strung,aplicat grund anticoroziv,vopsite negru perlat si aplicat mai multe straturi de lac.
|
2 Attachment(s)
Salut , am un set de jante bbs pe 15 inchi , vreau buza polisata si fata spitelor daca se poate. si le vopsesti cum crezi tu ca da bine , dar ma interesaza buza si fata spitelor .
Acestea sunt jantele Attachment 2851814 Attachment 2851815 |
Quote:
Nu le putem face polishate,facem doar jantele care au fost din fabrica cu buza polishata. |
20 Attachment(s)
Sudura TIG,jante fisurate,sparte,roluit si indreptat..exclus orice risc de fisurare in momentul roluirii,vopsit,lacuit.
|
am niste jante de m3 e46 pe 19...originale! modelul cu fata spitelor polishate!!
ma intereseaza sa le cureti lacul...polishat din nou si iarasi lac!!! si sa mi spui daca se renteaza...adiq daca rezista lacul aplicat! mersi |
Quote:
Incearca la cineva care polishaza oglinda manual,la mine oricum nu merge facut pe masina de polishat decat buza jantei,pe spite imi distruge padul instantaneu. Chiar daca le polishezi oglinda singura solutie este sa le lasi fara lac si sa le intretii cu pasta de polishat o data pe luna,lacul care se aplica este un lac special pe care nu ai cum sa-l gasesti,nici lacul lichid nici cel pudra care se aplica electrostatic nu arata la fel de bine ca cel original,in Italia la firma partenera le lasa nelacuite chiar si dupa diamond cut. |
Buna
Mi-au ramas 4 jante pe 17" de Audi A4 b7 care au gaura centrala de 57,1 mm, se pot modifica, mari gaura la 66,5 mm sa le pot folosi pe A4 b8 ? Vreau sa le pun cauciucuri de iarna. Si cat ar costa daca poti. O zi buna! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
9 Attachment(s)
Reconditionat jante Nissan Patrol,curatate chimic vopseaua si rugina,aplicat mai multe straturi de grund anticoroziv,vopsit gold deschis cu produse Glasurit si aplicat mai multe straturi de lac pentru un luciu perfect si o protectie indelungata.
Deoarece sunt intrebat frecvent care este pretul pentru incarcarea si rectificarea buzelor inainte de vopsire precizez ca INCARCATUL CU SUDURA SI RECTIFICATUL PE STRUNG SI PE MASINA DE RECTIFICAT A JULITURILOR DE PE BUZE SUNT GRATIS SI SUNT INCLUSE IN PRETUL DE RECONDITIONARE A JANTELOR |
14 Attachment(s)
Reconditionat jante Skoda Octavia II,jantele au fost indreptate si vopsite gri carbon multiperlat,la sfarsit au fost aplicate 4 straturi de lac pana au ajuns la un luciu perfect.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning