![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
si nu se poate si pe PC???? :-(
|
Nope dar asteptatam demoul final ;)
|
|
eu acuma sunt pregatit HARDWARE ptr CARBON , mi-am skimbat procul pe un P4 PRESCOTT 3.0GHz , placa video nu mai am jegul de ATI RADEON 9550 cu 128 , ci am un GeForce 7300GT 256 mb DDR2 . CARBON i am ready 4 you :P
|
noutati .... daca reuseshti sa stai 10 sec in fata adversarului la canyon duel knd u ai ca obiectiv sa te apropi castigi cursa
in cazul in care depasesti limita de apropiere la canyon duel pierzi caetgoriile au ca avantaje principle : tuner - handling exotic - top speed muscle - aceleratzia |
pai stiam faza cu 10 sec in fata adversarului... dar acum stau si ma gandesc daca se poate sa-i faci PIT... asa ar fi foarte usor... adica il faci sa se invarta in drum si tu treci pe langa el... pana reuseste sa te urmareasca, trec 5 sec (cred) si nu poate sa te ajunga in 5 sec... deci castigi
singura problema e ca nu stiu daca e permis sa-i faci manevra PIT... o data ca pierzi 5000 de puncte k l-ai atins, apoi daca ii mai indoi si spatele la masina, nush ce se intampla |
Faza cu categoriile le-am citi si eu intr-un preview dintr-o revista...ideea asta e intr-adevar buna but...
|
|
Poze misto dar tot nu are poza cu un Evo care sare si Gallardo in spatele lui :lol:
|
Quote:
Esre chiar poza cu numarul 11 care am pus-o pe site la rubrica NFSC... take a look: http://autotuning.ahost.ro/carbon/poze/0011.jpeg |
Aia e ;)...am vrut sa fac poze cu telu dar a intervenit ceva si nu am mai facut.
|
Quote:
|
Daca ai placa video buna si iti merge cu detalii la medium ti se vede bine atunci;)
|
eu in afara de procesor am d toate 512 ram sh ati radeon 9550 gamer edition. procesor de 1.2. Sh dacia are mai mare :-)
|
128 mb video , procesor 2600+,512 ram! cred ca o sa mearga(sper)
|
cate griji va mai faceti mai baieti... daca vine unu si zice:
Quote:
|
a aparut un filmulet cu Emanuelle Vaugier. eu l-am luat de pe site-ul EA, dar am vazut k e si pe NFS-Planet :arrow:
http://nfsplanet.com/nfsc_movies.php?lang=eng |
Pt cei cu 512 ram[intru si eu in aceeasi categorie] daca vedeti ca mere rau inchideti mai multe programe[explorer,etc] si daca nici atunci nu merge overclockati-o.Cu placa video daca face fite overclockati-o[dar nu prea mult ca e riscu` sa faca :omfg: ]
P.S.:Poti face sa ai memorie la placa video de 1024 ;) |
Si pt cei cu xbox nu ar trebuii sa isi faca probleme dak ii merge sau nu carbon nu?8)
|
Iti zic eu ca pe xbox nu vei experimenta aceeasi experienta ca pe pc...daca mai bagi si volanu` nu mai zic...eu sunt de parerea urmatoare:imi convine sa imi mearga mai rau jocu` dar sa imi ofere o experienta deosebita=>LFS is the perfect game.Sa nu mai zic de jucatu online sau pe hamachi ;).Dar te inteleg acum ca esti entuziasmat :lol:
|
Quote:
|
cu 7300 GT pe rezolutia 1024x768 mere MW cu toate detaliile la maxim , dar trebuie sa imi schimb cooleru pe procesor ca se incinge la 80 de grade , ii prea slab cooleru pentru PRESCOTTU de 3.0ghz. Dar ganditi-va ca urmeaza sa vina si Windows VISTA si pentru ala trebuie calculator nu vrajeala :D
|
Quote:
|
Nu ai inteles...am spus ca nu poti compara jucatul pe un controller cu jucatu cu volanu` sunt cu totul alte senzatii.Mi se pare ca poti pune si la xbox volan[la ps sigur poti deci s-ar putea si aici].Si ca sa se vada bine trebuie si sa ai una bucata televizor bun.Si chiar si cu un televizor bun nu o poti compara cu grafica de pe o configuratie de nota 11[crede-ma ca am vazut jocuri pe astfel de configuratii si se vede foarte bine,detaliat excelent].Consolele nu vor scoate niciodata performante mai bune ca un pc desi suntem avertizati ca pc-urile scad din ce in ce mai mult din po****ritate[ceea ce mi se pare un mare bullshit].Nu-i nevoie sa sari asa ca nu am zis ca xbox suckz!!!
Eu nu am inteles dc sa ne punem windows vista???Ca sa pape 1gb ram ca deschidem paint-ul???Thanks but no thanks!!!Scz de offtopic |
Quote:
|
Stitzi ce acesta?Bon...luatzi`va si jucatzi!Experienta cu el e super....!Eu mi`am luat si se merita....numai daca ai un birou destul de mare unde sa`l instalezi!Sa ai loc de manevra!!!
http://www.logitech.com/index.cfm/pr...CONTENTID=6030 |
Intr-adevar e misto eu am tot logitech dar wingman formula gp...mai vechi dar merge...cel mai tare volan nu stiu exact numele dar are axu de rotire de 920`!!!Pacat ca e doar pt ps2 :cry:
|
Quote:
|
Am cu galben nu am force feedback ;)
|
Quote:
|
|
Shi Da , Cred Ca Ceva Ni Se Pregateste Pt Ca Jocul Este +12 !!! !! !
|
shi interviu video cu noua gagica (nu e teaserul !! !! !!)
http://www.ea.com/nfs/carbon/us/thea...p?media=videos |
10x 4 tha info ;)
|
D: ... tzam
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Sl1V3R, nu apreciez deloc gestul tau... iti bati joc de NFSC
anyways, e o poza noua pe net, de la 1up.com, care prezinta un Koenigsegg CCX si un Nissan 240SX intr-un Canyon Duel uite linku: http://www.nfsunlimited.net/news/media.jpg |
de ce dureaza asa de mult pana mai apar niste poze noi! sau filme
|
Quote:
|
In acest moment - va spun ca tot ceea ce s-a intamplat bad - banu' meu , cearta cu santos , alte chestii cu anonimii (ma rog, cu madskillz) shi restul , sau intamplat din cauza unui tampit de om care s-a crezut tare shi pt k s-a ofticat intr-o zi pe mine , mi-a spart parola de la mess shi de la contul 4tuning shi s-a intamplat ce s-a intamplat . Eu , (adevaratul fish - sau de ce sa nu se stie - ma cheama MIRCEA) am fost cu prietenii la munte plecat de o luna shi nu am avut contact cu netul. in acest timp , asta mi-a spart parola shi shi-a batut joc de mine , de santos shi mai ales de gabi (asta mi-a zis knd s-a gandit sa-mi dea inapoi parolela de la mess shi sa-mi zica de 4tuning)
oricum ... scuze - 4tuning , santos , madskillz , gabi admini ... etc (mi-a zis retardatul despre tot) imi cer scuze k postez aici ac msg dar vrea ca lumea sa stie ca nu eu am fost de vina ps ... pacat de accidentul anonimului cu bmw de la legala din weekend () |
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning