![]() |
Re: Masinile si userii nostrii
inseamna ca o sa vi si u la o intalnire de weekend data viitoare ;)
oricum nu weekendu` asta ... din motive ca se sarbatoreste atunci .. :P |
baieti mersi pt.incurajari,da asa ii szambi cum ai zis,cam mare durere in sufletul meu acuma dar trebe sa ma impac cu realitatea,da acuma as putea face niste modificari daca tot o sa o fac,o sa schimb spoileru si cred ca si farurile...asta in timp,numa problema mea ii acuma banii,deocamdata nu lucrez si astfel nu am bani,am ceva in perspectiva,o sa vedem cum va fi,acuma o sa vad cat de afectat ii si motorul,s-a deplasat cativa centimetri in spate,mi s-a rupt maneta de la schimbator si cam atat,sper sa nu fie ceva mai grav dar nu prea cred,eu nu am patit nimik decat doar un simplu cucui:),de parbriz imi pare rau ca l-am spart ca a fost nou,in decembrie l-am montat,daca am avut cap tare:)si la brat m-am lovit si ma mai doare un pic,nu stiu de ce,mersi inca odata pt.ajutorul fiecaruia si sa ne auzim de bine.....
|
Quote:
|
pfuu si eu am luat o tzeapa :D mi se f...tu ambreiaju` ... :( dupa 3 mii de turatii nu mai trage masina deloc :( cu 3 persoane in spate am fost duminica seara spre petea .. la 7 mii de turatii am scos viteza maxima 140 :) mi-a trebuit mie parc industrial si magarii :( pana vineri sper sa-mi vina ambreiajul sa imi fac aparitia ..numai bine ..bafta
|
aaaa da @valineamtsm ...... as vrea sa vad calibra aia turbo 4x4 ma intereseaza sa avd cum arata interiorul .....
|
8 Attachment(s)
I'm back:)Niste poze cu masinta spre final
|
arata mijto...numai sper k nu au ramas jantele de tabla :D...in rest multa bafta in continuare
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Din pacate acuma cu jantele de tabla:(.Am avut jenti de alimuniu dar nor fost bune si trebuia sa le dau jos:(. Caut jenti pe 17'!!!!!!!!!!!!!!!stie cineva??? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
masina lui chetoos la 4tuning day...
|
acuma mashina arata mult mia pericoloasa ;)
felicitari pt munca care ai facut-o |
Super tare masina Cheetos......Felicitari arata bestial...;)
|
5 Attachment(s)
4tuning day.Masina va fi complet cam peste vro 3 4 luni:(.Mai am multe de facut la ea.Acuma a fost facuta repede doar pt 4 tuning day.Dar stiti cum ii greaba strica treaba
|
mi se pare mie sau langa tine e un bmw rechin galben ... care e din sm
|
Cheetos cred ca nu speli masina vreo trei luni...dupa ce s-au frecat bucatile alea de masina ar fi pacat s-o speli :)
|
Quote:
de femei sa nu vb ca erau niste de ai de p*** mea:) |
cheetos :):):) felicitari pt masina!!! f fain, abia astept sa o vad live!
da.....:( nu mi-ai adus o bucatica de acolo? |
holdo din pacate nu.trebuia sa vi cu mine,de veneai vedeai si tu.Las data viitoare.In 15 mai sau pe acolo va fi iara la debrecin tuning show daca va fi gata masinuta,merem acolo si nen batam de numa:))
|
n-am reusit sa ajung nici la bucuresti si nici in ungaria dar sper pe viitor acum am inceput sa fac si eu una alta si n-am prea multi bani dar imi revin...s-apoi oi merge4 pe ici si colo
felicitari cheetos |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Opelu meu micut :)
O am aproape de un an , nu-i o masina de curse :D dar ma duce o vreau :) Ce am facut de cand am cumparat masina: - Mp3 Player Pionerr DEH-P4800MP - Subwoofer JBL GTO 1204BP putere: 300 W RMS (1200W max) 4 ohmi - Amplificator JBL CS60.2 - Boxe in usi JBL GTO6527 putere: 60W RMS (180W max) 2 ohmi - geamuri afumurii - pleoape pe far din fata - Jante de 15" original de opel cu 7 spite - cauciucuri BF Goodrich Profiler 2 GO 195/60/15 in fata Planuri pe viitor :) - Xenon - de a vopsi capota in stil vezi ultima poza cu opelu :) - de a schimba luminile in bord - jante OZ 35 Anniversary pe 15" Si restu mai vedem ce o sa lase bugetu :) |
7 Attachment(s)
masina lui LEX la mine in fata blocului...:D
|
lexule bagai o fusta in spate k esapamentu arata de....urat
|
Quote:
|
Exact !!! Am domantat fusta pentru ca schimb spoilerele(fata spate) in colaborare ci MrJoe !!! O sa iasa super din bani putzini :)
|
bobo da cnd ti le termini?
|
Sper ca pe vineri fatza e gata !!!
|
si noi ... ca sa potzi veni cu ea ;)
|
eu vin si fara fatza
:) numa asa cu tupeu |
fusta spoiler spate sparta :) frana de mana si s-a suparat bordura pe mine :)) cap toba borla rupt/spart/indoit/etc :-D valoare estimata 350 euro .... cat mai putzine evenimente de genu asta baietzi :) a da si de ce nu....(primul incident cu ea) primul deobicei e dureros eu am scapat usurel :)
|
naspa.clau mai vii vineri?hai cu al lui sora ta.:)
|
Quote:
|
am sa fac :)
|
mda...toti ne jucam k ne place adrenalina...dah...se mai intampla si de astea...sanatosi sa fim...
vali...te-am vazut azi pe centru...dapoi tu de astea faci mah...sa treci peste pasaju ala...dus esti...noroc k inainte cu juma de ora nu era politia rutiera fix acolo :))...ioi mah...dah c motor ai in renaultu ala...k rupe asfaltu...mai si suna...si arata si fain...sper sa ne vedem maine maine seara...vezi c faci...fara incidente... |
7 Attachment(s)
salutare natiune,si uite inca o victima a drumului alunecos,s-a intamplat la sfarsit de saptamana,a acrosat 3 masini pe calea Traian,victima transportata la spital cu ruptura,felicitari Florisalului si celor de la primarie,niste oameni fara cap,niste prosti......ce mai nu am unde sa-i cataloghez.....cum pot fi niste oamnei asa iresponsabili,deja cate accidente s-au intamplat din cauza prostiei lor.....ar trebui dati in judecata....masina poate o cunoasteti,a mai fost la intalnire in fata la catedrala,pacat de ursulet....o fost mai ghinionist ca mine....
|
super jenata a iesit masina...nasol rau :(...
|
fuai de capu` meu ....
nasol rau de tot pentru ei conteaza mai mult ... ca arata strazile mai faine , mai curate ... asa negre .... dar nu conteaza ca din cauza asta se intampla o groaza de accidente |
Vinerea trecuta la un interval de o ora am vazut 5 accidente din cauza drumului stropit...........
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning