![]() |
Re: Proprietari de VW GOLF 2 - aratati-va masinile
golful este 1,8 8V dar am gresit eu cand am postat si nu am mai avut cum sa modific multumesc:)
|
9 Attachment(s)
buna. aceasta este printesa mea care momentan este in constructie. bafta la toti golf-erii :) am sa revin cu poze... dupa...
|
cine e printesa ta ?fata sau masina si care din ele e in constructie ???? :)) glumesc te asteptam cu poze noi cu modificarile facute masinii sau fetei :)) bafta
|
Quote:
ambele sunt printesele mele dar numai cea cu 4 roti e in constructie:) |
6 Attachment(s)
si cateva poze mai vechiii !!!!
|
masina mai e de vanzare?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
va salut pe toti proprietarii de golf-ulete....
dupa lungi ani alaturi de nenumarate BMW-uri,m-am hotarat sa-mi cumpar un golf 2 GTI 16v,nu este primul,am mai avut dar cum le-am cump cum au si disp,nu le-am tinut foarte mult....in fine,acesta este 91,are 4+1usi,este 1.8 16v,4 geamuri electrice,trapa,inchidere,alarma,suspensie completa H&R,evacuare SUPERSPRINT inox completa cu serpi,admisie sport,bare stabilizatoare fata-spate,volan sport,ceasuri suplimentare,schimbator sport,scaune recaro,jante MOMO F1,oglinzi sport carbon,etc...masina a costat 3300e si este intr-o stare excelenta,in afara de un mic jok la timonerie la care fostul prop mi-a dat chitul de reparatie nu are nici un defect,sunt foarte multumit de ea.... astept niste comentarii paralel la ce am scris mai sus si la masina! |
welcome Cosmin masina e marfa!!! mai pune si tu poze din diferite pozitii : spate , lateralNude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay***** |
Quote:
multumesc pt urare si imi pare bine sa fiu printre voi! |
deci foarte tare arata !
jantele alea sunt superbe ! as opta si io pt ele, dar deocamdata inca mai sper la bbs rs... :P cum se comporta jantele? si suspensia? |
Buna, am si eu un golf 2 cu doua usi din 1987
Am si eu un golf 2 din 1987, nu o sa-l pun pe site ca nu am modificat nimic inca, dar am de gand
As vrea in primul rand sa schimb scaunele ca sunt cam naspa Stie oare cineva ce scaune ar trebui sa caut la dezmembrari sa se potriveasca. Rog pe cineva care si-a schimbat scaunele sa-mi spuna de la ce marca de masina a luat. Am incercat cu scaune de golf 3 dar nu merge. Mihai |
6 Attachment(s)
Va place am lucratceva la el in 2 saptamini babi jante faruriduble pe care apropo vreu sa le schimb inapoi cu cele simple dar nu gasesc masca fara semn,ceasuri suplimentare presiune ulei temp. ulei incarcare ,cadrane albe,cauciucuri pirelli,etc de acum urmeaza adevaratul tuning daca aveti idei astept daca aveti piese de tuning astept merci
|
Dap foarte draguta B-18 -GTI
Aceasta masina a fost tot timpul pe mana unor pasionati care au intretinut-o f f bine (Tom si Costi) Sper sa primesti stafeta de la ei si iar sper ca aceasta masina sa te faca sa te atasezi de ea mai mult de cat celelalte de pina acum si sa nu o dai ; Bafta Te astept la intalnirile de gti-uri... |
Quote:
|
Poate reusisi sa bagati si niste filmulete cu masinile voastre !!!!Nude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay***** |
7 Attachment(s)
am revenit cu cateva poze (before) :D
|
16 Attachment(s)
asa arata masina acum. mai este de munca la ea...
acestea sunt luminile de pe printesa mea (faruri, semnalizari, proiectoare) si nu in ultimul rand umila muzica pe care urmeaza sa o pun in printesa mea cand v-a iesi de la vopsit. Quote:
|
6 Attachment(s)
Salut baieti asa cum am promis pozele:
|
Masina mea :)
3 Attachment(s)
Numai ce am achizitionat-o , mai trebuie cateva schimbari .. in curand poate am sa mai pun si niste poze cu noile modificari :D
|
9 Attachment(s)
poze noi dupa vopsire ,xenon si altele...
|
9 Attachment(s)
nume: iZOTOPE
masina: MK2 Golf GT, viitor GT Turbo :) si cateva poze cu gemuletzele din spate :D unicat pe aici ;) inca ceva poze cu bolidu inclusiv cateva poze facute imediat dupa ce am cumparat masina :) |
Re: Proprietari de golf 2,aratati-va masinile
3 Attachment(s)
poze noi::-)
|
|
1 Attachment(s)
2 GTI-URI 16v
|
tare poza... ;))
|
4 Attachment(s)
ink unu tot cu 16 V!
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone***** |
nu mai avem mk2-uri in tara ?????????????????
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone***** |
Masinuta mea.. Am inceput sa o aranjez, momenta doar tehnic.. urmeaza si partea estetica ( o sa scap de body-kit-ul ala hidos )
http://aycu28.webshots.com/image/251...8641571_th.jpg http://aycu10.webshots.com/image/241...9529148_th.jpg http://aycu02.webshots.com/image/225...7953434_th.jpg http://aycu36.webshots.com/image/226...1088319_th.jpg http://aycu28.webshots.com/image/233...7331993_th.jpg |
sal .faty...id de mess urgent ...a ta e masina aceasta ??? e prima masina condusa de mine cu permisul in mana .ea e de vina ca sunt nebun dupa gti .oricum in iarna imi iau si eu golf 2 gti.neaparat ca nu se mai poate.ai grija de masina .barile sunt originale GFL sportline.nu mai gasesti kitul asta.daca ai ceva fisuri sau probleme cu orice tine de fibra de sticla ma anunti ca te ajut .sau daca vrei sa il dai spune-mi ca iti gasesc om la el
in rest baieti .mortale masinile |
Nyce Carrr
|
3 Attachment(s)
una din TM
|
10 Attachment(s)
aici un golf 2 gti 16v Made By Balena din Dorohoi Jud. Botosani sper sa va placą;)
|
arata bine.mai putin stickerele pe usile din fata.
|
mda...
m-a pus p ganduri cu angeleyes... :lol: |
1 Attachment(s)
da frumoooos tareeeeee
|
10 Attachment(s)
sal all,masina e din 84 cu un motor de 1,6cmc,masina am luato cam"ragalie"si cred ca,cat de cat am scoso la viatza si pe ea....masina a fost terminata acum 4 saptamani...sau facut foarte multe modificari la ea si foarte multi baniin vestiti...acum e de vanzare,mi sa pus pata pe pisicutza:)
|
frumos...
:D |
eu zic ca cineva ar trebui sa organizeze o intalnire a propietarilor de golf 1si 2 cu masinile ca sa ne vedem si noi odata,mi sa luat de intlniri e30 si tot asa....
|
5 Attachment(s)
Masina mea.:D din MM
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning